418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
viper07 #337532 "na végre egy igazságos tankmisszió!!!!!
buzi prémes statpaddereknek nem lesz most nagy előnyük a normál játékosokhoz képest :)"
Ezt most hogy is kell érteni ? Aki prémes az buzi ? ... és egyben statpadder is ? Vagy csak azok nem lesznek előnyben a prémesek közül akik buzik és egyben statpadderek is ? És ha nem nagy akkor kis előnyük lesz ? ... és az pontosan mi is ?
Jó lenne, ha jobban figyelnél mit írsz, hogyan fogalmazol. -
#337531 Én is ha odakerülök, akkor majd húzok inkább mindenféle legénységet, szinte végig dupla crewxp jár. Meg féláron egy-két cucc. -
Oddball29 #337530 112 gyengébb kiadásban, és az se jó semmire. -
Pares #337529 Áh, reménytelen. Inkább bele se kezdek. Vagyis már be is fejeztem. :D -
#337528 Hát igy konkrétean a tököm se fog karácsonykor a gép előtt rohadni egész nap szoval ezis felejtős:D -
Lichtmaschin #337527 kv3 ace+top, vk45 ace, dickermax radley -
stork13 #337526 Nézd meg, hogy mennyi az átlagdmg-ed a használni kívánt tankokkal. Ezt oszd vissza a napi céllal és döntsd el, hogy akarsz-e/tudsz-e menni annyi csatát naponta.
:D
Szerk.: nekem nem ér annyit (nem megyek annyi csatát naponta).
Utoljára szerkesztette: stork13, 2014.12.12. 13:26:26 -
Pares #337525 Ez a WZ-111 megéri a grindet? Ahogy számoltam, 35 nap lesz a küldire (dec. 15. reggeltől jan. 19. reggelig? 19.-ét már nem számoltam bele), naponta 30000 sebzést és 30 kill-t kell csinálni összesen ami azt jelenti, hogy nemzetenként napi (kb.) 4286 sebzés és 4,29 kill szükséges. Javítsatok ki, ha elszámoltam valamit. 6 nemzettől vannak tankjaim, amikkel elméletileg meg tudnám csinálni, de a japán T6-ot még ki kell fejlesztenem (30+k xp), és stock 6-os Chi-To-val nem hiszem, hogy tudnám ezt teljesíteni (feltéve egyáltalán, hogy 15.-éig sikerül kifejleszteni)... -
#337524 Ilyen volt tavaly is. Egy-egy nemzet tankjai lesznek akciósak az általad leírtak szerint adott számú napig. Pl. dec. 15-től kínai 20-ig. Utána 5 napig német és így tovább. -
suba53 #337523 Lehet hogy volt egy munka fázis, amikor még gondolkodtak rajta.
Aztán amikor a főnökség elé került a tervezet, akkor mentek a kihúzások:
- Sokak számára teljesíthető T-34-85M küldetés ? Kihúzva
- 9 nap prémium csak úgy a plepsznek ? Kihúzva
Vegyék meg a rohadt prém napokat, és görnyedjenek egész nap a gép előtt, mert jövőre megint megpályázzuk a best of MMORPG címet.
Az meg nem megy úgy, hogy fingilingi küldetésekkel kényeztetjük őket !! Ide a vodkámat rabszolga ! -
darkwraith #337522 March of Nations
Enjoy sweet discounts on all vehicles – one nation at a time!
Ez szerintetek mi lesz ?
T1-T5 50%
T6-T7 30%
T8-T10 15%?
-
Nazarov77 #337521 Kár az SPért nekem az egyik kedvencem lett, nagyon jó köröket lehet vele menni. -
lexlutor #337520 nekem ennyit nem er a wz111. is6om mar van, azt sem nagyon hasznalom. sp-vel mentem 5 kort osszesen. -
#337519 Csodálkoztam is amikor megláttam. -
Nazarov77 #337518 A kiszivárgott lista hamis volt, nem lesz 9 nap ajándék prémium. -
Oddball29 #337517 Ilyen förtelem lassú HEAT-et spammel a halál, még E-100-nál is pontatlanabb lesz. -
#337516 Viszont lesz 15% engedmény a féléves prémiumra(amiről nem volt szó) .
Na ez viszont jó hír. -
#337515 Ismét csodálatos a játékosállomány.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#337514 Sziasztok
Csak én vagyok vak, hogy nem látom kiírva a worldoftanks.eu ünnepi akciói között az ajándék 9 nap prémiumot amiről szó volt korábban ? -
Pares #337513 Még mindig nevetséges vagy, de már nem érdekel a vergődésed, artyféreg. Óhajod teljesül. +tiltólista -
R3nton #337512 Nem mellékesen én pl nagyon szeretek obj430al vagy stb1-el játszani, jó vannak 8asok között is jók, de 10essel mindig legfelül vagyok ;)
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.12. 11:49:30 -
R3nton #337511 Nekem jönnek a killek is. Legmagasabb kill átlagom WTE-100al van, szóval...:D És a 10-es medekkel is többnyire 1,5 felett van, de van amelyikkel 1,6-1,7. Én a 10-esekkel például több tankot lövök ki, mint a többivel :D -
#337510 "és csak le kell vadászgatni szépen a 4-500 killes tankokat "
Ilyenkor jönnek szépen a didnt penetrate, mellé, alá, fölé lövések, hogy a crit hit 0 damage-t már ne is említsem. -
messerharcos #337509 Egyetértek. Ezen felül rohadt idegesítő mikor szoporollerre tesz a játék, és mondjuk egymás után megyek jó köröket de alig ad rá valamit. Így sokkal jobb, a lényeg hogy öljek és sebezzek, és ha jól tolom, megkapom amit érdemlek a sok vérpistikétől független is. Ha xp-t kéne grindelni akkor tennék rá magasról. És szerintem 6-7 es tierel is teljesen jó ez, a sebzés hamarabb meglesz még ott is mint a kill. -
foxbat88fx #337508 a sebzés lehet, hogy gyorsan fog menni, de a kill nem :)
úgyhogy felesleges a tier X...
én inkább nagyobb alphás tankokat választok... mármint adott tierben a legnagyobb alphával rohangáló tankokat.... ISU-152, Sturer Emil... és csak le kell vadászgatni szépen a 4-500 killes tankokat amiket a csapattársaid nem tudnak kicsapni egy lövésből :)
a damage nagyon hamar meglesz.... -
#337507 hát a prémiumokra lehetne nagyobb is a kedvezmény. reméltem, hogy a tier8-asokra lesz 30% de ez a 15%.. -
suba53 #337506 Így értem. -
R3nton #337505 Nem a szart nem :D Amíg te szépen tier7-ben meg tier8ban próbálsz prém nélkül a víz felett maradni, úgy hogy még értelmes sebzést és killeket is gyűjtened kell. Addig én szépen a prém fiókommal beülök a 10-es medjeimbe (meg a T57 WTE-100 kombóba), és sokkal gyorsabban lesebzem a kötelezőt :P -
#337504 Év végi specek. -
PetiPetiHUN #337503 A TOG-nál volt kill gyűjtő küldetés?
Emlékszem hogy nem lehetett magasabb tierben killt szerezni csak szerencsével mert mindenki csak a killre ment és nem törődött mással.
IS-3-ba csak az utolsó lövést nem vittem be mert arra már több killlopó jelentkező is volt és stb.
VI-os tierben viszont elég jól lehetett killeket szerezni mert olyanokkal játszottál akik nem vettek részt a küldetésben viszont ott meg nem tudsz annyi sebzést kiosztani. -
#337502 112 a mai adventi tank. -
foxbat88fx #337501 na végre egy igazságos tankmisszió!!!!!
buzi prémes statpaddereknek nem lesz most nagy előnyük a normál játékosokhoz képest :) -
Bee #337500 Félreértettél. A nyereménytank átlagos bevételét néztem meg, mivel elvileg kreditfarmra kellene használni. De az adatok alapján nagyjából annyit keres, mint egy KV-1 prém fiókkal...
-
suba53 #337499 Csak sajnos nem a kreditet, meg az XP-t számolja, hanem a sebzést és a killeket.
Azok meg ugye függetlenek a prém fióktól.
De örülnék neki, ha mondjuk sebeznék 2000-et, és a prém fiókkal azt 3000-nek számolná. A két killemet meg háromnak! -
stork13 #337498 Számoltam egy keveset.
Ez alatt az adott időszak alatt csak T8-10-ben játszva kb 650-700 meccs kellene nekem (kill előbb lenne meg), ami napi 18-20 kör 35 napon keresztül (ráadásul japán csak T6 van).
Ennyit nem játszom minden nap (és nem is akarok), így részemről ez a küldetés már kész is. :D -
suba53 #337497 Hát ez az!
Kicsit túl dimenzionálják magukat.
Ahelyett, hogy az ember örömmel ülne le a teljesíthető, ember léptékű küldetéseket megcsinálni, már az elején rájön, hogy csak az időmilliomos szinglik, vagy az orvosi esetek számára lövik be azokat. Szánalmas. -
Nazarov77 #337496 Lehet elavultak, az első oldal 9500 goldot ír rá míg a másikon már 12 500 -
Bee #337495 Én itt és itt néztem, mindkét helyen limit nélkül jelöli. -
DantesHUN #337494 Ide írom, mert itt csak többen látják. Este hattól indul a warship szerver. Sokan jöttök majd? Ha esetleg van valami kérdés, a játékmenettel kapcsolatban,(inkább atopic-jában kéne persze megbeszélni) beszéljük meg, bár úgy öt paraszthajszállal bonyolultabb mint a WoT, Azért tapasztalatokról, tanácsokat mondok, ha valakit érdekel.
És bár tényleg nem sokkal bonyolultabb, a WoT is sok embernek túl bonyolult...szóval... -
Bee #337493 Legyünk nagyvonalúak, és tételezzük fel, hogy az átlag dupláját sebezzük. Így már majdnem 12.000 kredit a nettó bevétel. Ehhez tegyük hozzá az 1,5-ös prémfiók szorzót, máris 18.000 kredit környékén vagyunk. Szenzációs. Mindezért 5 hétig folyamatosan tolni kell a csatákat az akcióra éhes 12 éves, téli szünetét töltő Kevinkék és Rolandkák között.