418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #337452 Valaki tesztszerverről tudna egy-két Firefly/Achilles/Charioteer garázs screenshotot csinálni? Általános stat és top ágyú? -
Tarathiel2 #337451 Én nem lesem naponta ezt a fórumot, hogy egyből ugorhassak mindenre ami nem fér bele a kis mesevilágomba. Nem teszel tiltólistára, mint mindenkit aki megbántotta a pici kis lelkedet azzal hogy rámutatott mekkora egy idióta vagy? -
Pares #337450 Megint előbújtál? -
Pares #337449 Annyira erőlködik ezzel az anti-összeesküvés-elmélet dumával, hogy már idegesítő. De bocsánat, ráteszem tiltólistára, és kész (kár hogy mobilon nem működik). -
Kubukli #337448
Dehogy... Pozz! -
Lichtmaschin #337447 siemka...ha jól emlékszem :-)))) -
#337446 Mondjuk SerB tényleg elég nagy gyík ebben lehet valami:D -
lexlutor #337445 vigyazni is kell a gyikemberekkel, es mindig legyen keznel alufolia-csako agyolvasas blokkolasra! -
Tarathiel2 #337444 Pares barátunkat már annyiszor elpicsázták az összeesküvés elméletes meg ufós topikokban, hogy ha meglátja a szót már ugrik rá. -
#337443 Inkább tényleg írd azt, hogy "takarodj lefeküdni", mert még félreértik :) -
lexlutor #337442 te kis huncut! :) -
lexlutor #337441 kb annyira volt erdekes mint a buko kotekedesed.
kb 2hetente ir ide mar csak. ennyire hianyzik a flameles vele neked? -
Kubukli #337440 Nem, a kis Jacek anyjával gondoltam okosba...
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.11. 21:33:11 -
Pares #337439 Megnéztem, klinikai eset, de kit érdekel? Ettől függetlenül akár hányszor meglátom Dantest írni, mindig az összeesküvés-elméletekről hablatyol. -
lexlutor #337438 csak nehogy azt gondolja, hogy veled :DDD -
Kubukli #337437 Hogy mondják lengyelül? "Ideje ágyba bújni?" -
lexlutor #337436 ha venned a a faradtsagot es megnezted volna a linket.... emberunk klinikai eset.
de lehet te is lossz zarotuzet es az megmagyaraz mindent. -
Pares #337435 Ne erőlködj már annyira b+. Szánalmas. Tudjuk, hogy nincsenek, nem létezhetnek összeesküvés elméletek, hogy is lehetnének, hiszen az emberiség nem ismeri a kapzsiságot, önzést, irigységet vagy fösvénységet. -
DantesHUN #337434 Hát, én sokszor láttam olyan embereket, akik átlőhetetlen dolgokon próbálnak meg átlő. Vagy lövik a semmit. Némelyiknél gondoltam, hogy bot, de nem. Ezek emberek. -
Lichtmaschin #337433 Ahhaaaa értem már....ezeket a figurákat hívják BOT-oknak...vagy ennyire intelligens lenne egy BOT hogy zárótüzet lő a hegyen keresztül? -
#337432 A szomorú ebben az, hogy komolyan veszi. Poénnak amúgy nem lenne rossz :) -
DantesHUN #337431 Én attól félek különben, holnap estétől él a hajós hétvége. De mi lesz, ha ebbe is belekavarnak a reptodiok, és itt is csalás lesz? Most izgulhatok emiatt. De majd figyelek a rejtett szabályokra. Bár már láttam benne olyat, hogy egy teljes oldalsortűz se talál, aminek oka csak az lehet, hogy csalnak a reptodiok, nem az hogy elnéztem és rosszul céloztam... -
DantesHUN #337430 Mivel nem figyeled a rejtett szabályokat, így nem tudod. Szerintem amúgy az lehet, hogy lövöldözik egy pontra, folyamatosan. Akár lát ott valamit, akár nem, akár útban van egy hegy, vagy ház, csak arra az egy pontra lő. Hogy ez miért jó? Hát...rejtett szabály. -
lexlutor #337429 "17000 csatán vagyok túl. Szokták mondani a kis kukacok a játékban, hogy milyen gyenge a statisztikám, ehhez képest. Ja. Mivel sokkal jobban figyelem a rejtett játékszabályokat, mint magát a játékot és szoktam lőni zárótüzet, amiről a fotelkatona persze nem tudja, hogy mi az."
ursiten!! mi lehet az a zarotuz??:DDD
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.11. 20:56:30 -
Kubukli #337428 Ja én is elővenném de azok a fránya 400 eff T10 heavy formák.... -
lexlutor #337427 ez egy igaz hulye :DDD -
Kubukli #337426 Meg P. Atit is :) -
DantesHUN #337425 Nem a reptoidok? Mert a pápát is ők irányítják. Szerintem a WoT-ot is. -
#337424 Az már az illuminati műve!:D -
#337423 Mikor kezdődik? -
DantesHUN #337422 No devárjál. Az is része az ördögi tervnek, hogy egy adott ágon, vannak lassú tankok. Érted, azt írja, micsoda gonoszság, hogy a T30 előtt a T28 milyen lassú. Ja, direkt szarra tervezték 60 éve az amerikai mérnökök, hogy kicsesszenek a jövőben a WoT játékosokkal. -
#337421 Egyszerű emberi természet, a saját kudarcát csak úgy tudja feldolgozni a pici lelke ha rajta kívül álló dolgokra keni:) -
DantesHUN #337420 http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9220888
Geccc...bazd meg....nem igaz miért? Miért? Miért kell mindig összeesküvés elméletekben hinni? Miért? Miért kell agyatlannak lenni?
Ja, és a csávó szerint:
,,Ha jól láttam az SG fórum WoT kontroll alatt van. Ott az ilyesmit törlik, tudtommal."
Hát bazdmegöcsmém.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.12.11. 20:23:51 -
#337419 Istenem! Micsoda felüdülés volt játszani egyet ezzel, a fos Chaffee után!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#337418 A loca minimap lehet a ludas? (gondolom)
-
#337417 Hali! Melyik mod miatt lehet az, hogy wotreplays nézésekor nem mutat senkit rendesen a minimap, csak a sajátot, de azt is fekete ikonokkal?
-
#337416 Azt is próbáltam, akkor meg jött egy T37 és lenyúlta az összes spotomat .:D -
kamionosjoe #337415 Szerintem tök felesleges annyira előre rohanni úgy egyedül, inkább várd be a többieket és mindig csak lassan menj bokorról bokorra. Ha meg szembe találod magad egy nagyobbal akkor egyből spuri vissza, felesleges izmozni, mert úgy is lelő. -
#337414 +-2 tier, viszont platoonban a legnagyobb tier-ü tankot nézi, emiatt fordul elő a sok idióta kis tankkal magasabb tierben néha:) -
#337413 egy szöszenetnyi kérdés
a szervert hogy hozza létre a játék?? mondjuk egy harcban bedob Tier 3-Tier 7ig embereket, mert sajnos előfordul