418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Ott van hogy "they", szóval gondolom az ellenséges csapatra gondolnak, magyarán ha jól értem akkor az előtt kell sebezned/kilőnöd egy ellenséget, mielőtt az ellenségtől bárki sebzi bármelyik csapattársad.
  • Frankie69
    Pedig lélekben én is arra készültem. Az még "kényelmesen" teljesíthető is lett volna, gondolom ezért is vették ki. Ennyi időm sajnos nincs játszani, így részemről is ugrott az egész.
  • Maala
    T8-ra csak úgy van esélyed, ha karácsonykor bedobják... És ált. akkor is csak 1 nemzetére max.
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    wz131-nél nem zavar a lövegsüllyedés, ennél nagyon
  • davidbog
    A 112-nek jobb a fajlagos teljesítménye, de rosszabb a talajellenállása. -1°-al jobb a lövegkitéríthetősége, de a WZ-111 célzóköre nem esik szét annyira.
    A lényeges különbség a homlokpáncél. A WZ-111-nek az effektív védelme a löveg magasságából 200-235 mm. És ez a maximum, ha be van forgatva akkor ennél csak gyengébb lesz az ellenfélhez közelebb eső oldala. Míg a 112-nél 225-255 mm az effektív védelem és ezt még lehet fokozni a beforgatással.

Mivel a 121-ben nincs legénységem csak a WZ-111 1-4-ben meg a 113-ban, muszáj lesz ráhajtanom a WZ-re. A T-34/85M-nek jobban örültem volna.
  • kisbesi
    Hát ez nagyszerű.
    Köszi a válaszokat.
  • Zegi Norbi HUN
    Jól érted :) A T34-es küldi az oroszoknál lesz, ha jól tudom.
  • Sunsetjoy
    Jaja, de mint kiderült, soha nem is akartak T-34-85M missziót (legalábbis itt EU-n). Az fals infó volt, félreértésből (vagy direkt rossz infóból) származó full spekuláció. Sajnos.
  • xotyi
    Hát igen, a lövegsüllyedés hiánya az kikerget a világból(már a szovjet T54-nél is vágom néha a pofákat, és nagy meglepődésemre az AMX 12 is elég gyenge ebben a tekintetben ) a mostani pálya redesign-ok meg nagyon nem kényeztetnek el olyan járműben ülve aminek nincs vagy nagyon korlátolt a lövegsüllyedése, egy csomó helyet nem tudsz kihasználni normálisan és mivel nem vagyok egy pró játékos néha több idő megy el a tank helyezgetésével mint az érdemi harccal, és az átütés problematikája még csak ez után jön:D
  • kisbesi
    Ez a Wz-111-es küldetés jött be a T34-85M helyére, jól értem?
    Tehát a "szerezz minden nemezettel 50000 Xp-t" törölve lett?
  • Lichtmaschin
    én pont nem rég kezdtem el a kinai nehéz ágat...type 58-nál járok, annyira nem rossz tank, de nem is jó. Egy közepes. Néha jól adja a dolgokat, néha a pokolba kívánod. Ha tier 6 nál nagyobb az ellenfél sok esélyed nincs, csak ha béna. Nekem a legjobban erről a tankról a löveg süllyedés hiányzik de az piszkosul....túl sokat kell tornázni vele, hogy megfelelő fedezékből tudj tüzelni. Ami pozitívum hogy pontosnak mondanám a löveget. azaz körülbelül oda lő ahova célzok. (Lassan hozza kreditet)
  • Zegi Norbi HUN
    Annyira nem teljesíthetetlen. A TD-s nem lesz nehéz , FV-vel nagyon sokszor 8000+ damage jön. Talán még az arty és a med lesz valamivel könnyebb. Számomra a light ami nehéz lesz, mert nem szeretem őket, na meg heavy tanknál az a 18000 eléggé durva.
  • R3nton
    2.nál meg sztem el van írva és nem they hanem it, az lehetetlen, hogy az egész bobby csapatod ne kapjon sebzést míg te kiszedsz 2-3 tankot...Vagy??? Szerintetek?
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.12. 16:14:46
  • R3nton
    igen, de először azt hittem úgy van, hogy lőj ki 3 enemy-t, míg az ő csapatuk (nem csak az adott tank, akit kilövök), nem sebzi az én csapatom egyik tagját sem. Az úgy elég kemény lenne... Így még oké, mert mondjuk előre mész az FV-vel és kipattintasz egy 8-ast, meg mondjuk egy másik kempelő 8-ast, aki még nem sebzett, és meg is van az NDK-s T-55 követelménye.
  • xotyi
    Pfff... a vért hugyozás enyhe kifejezés.. francia meg kínai grindtől ki fog hullani a hajam AMX12 t, és a kínaiaknál még csak a Type T34-nél tartok és ahogy hallottam pár embertől a Type 58 nem lesz vmi kiemelkedő élmény... fuckyeah.. Ér az a WZ ennyi xanaxot?:D
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.12. 16:06:01
  • foxbat88fx
    benne van a before szócska, ami annyit jelent hogy "mielőtt"
    Sebezz meg egy ellenséges tankot mielőtt ők megsebzik bármely csapattársad.
    Ölj meg egy ellenséges tankot.......

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.12.12. 15:55:51
  • R3nton
    Main – Cause damage to an enemy vehicle before they damage any of your allies.
    Additional – Win the battle.
    Main – Destroy an enemy vehicle before they cause damage to any of your allies.
    Additional – Win the battle.
    Main – Destroy 2 enemy vehicles before they cause damage to any of your allies.
    Additional – Win the battle. Survive the battle.
    Main – Destroy 3 enemy vehicles before they cause damage to any of your allies.
    Additional – Win the battle. Survive the battle.
    Mission #13 You powerful gun is a force to be reckoned with.

Várjatok, azt hiszem rájöttem :D Ez most arra vonatkozik, hogy az adott tank nem sebezheti a csapatot, amelyiket kilövöd, ugye? Én idáig úgy értelmeztem, hogy úgy szedjél ki 3 tankot, hogy közben az egész csapatod nem kap sebzést. De az lehetetlen lenne :D
  • madmanic
    Ilyen amikor mindent magadnak kell csinálni..

• foxbat88fx
    mennyi idő is lesz ezekre? :D
    jó ha 1000 ember megcsinálja ezeket :D

a hülyék nem tudják megcsinálni
    a pro játékosoknak meg lehet nem lesz kedve ennyit szopni egy tankért...
    maradnak az elvetemült jó játékosok :)
  • Oddball29
    Micsoda? A hibrid Firefly-t kapjuk?
  • Pares
    Nagyon remélem, hogy nem, mert akkor felkészülhetünk a teljesíthetetlen küldetésekre, amit megint csak az fog tudni megcsinálni, aki a pénzét költi...
  • lexlutor
    az objecteseken jokat nevetgelek :)
    ebbol igy, nem tudom hogy lesz majd ketszerannyi mint a kv220bol :)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.12. 15:40:39
  • stork13
    Ha bejön a token a WZ-ért dolog, akkor ott is elsütheti. Ráadásul drágábban is, mondván, hogy több tankot kapsz érte.
  • foxbat88fx
    a T28 még bőven elmegy....
    olvasd át az Object 260-as misszióit és majd utána beszélgetünk :))))

(betegek ezek a WG-sek.... a gamerek 99%-nak esélye nem lesz megcsinálni az object-hez a missziókat...
    én nem tartom magam béna játékosnak, de így elnézve, hogy miket kell teljesíteni érte...... nincs az a pénz amiért megcsinálnám)
  • foxbat88fx
    ezzel az individual mission-okkal befürdött a WG :D
    ebből, hogy csinál pénzt?!?!? sehogy
  • lexlutor
    en most futom at oket, fenn vannak ftr-en, de szerintem mar a t28c-nel is van par bemakolos :)
  • Tono34
    Így kb "féláron" vehetnek egy T8 prémtankot.
  • Oddball29
    Lehet, épp azt tesztelik, mennyire hajlandóak a népek a küldiknél direkt a zsebükbe nyúlni.
  • András77
    Ezek a wégések a sz.rból is aranyat tudnak csinálni. Grindel a koma, de ahogy sokan vannak, egy vagy több nemzetből nincs még normális, fullos tier6 tankja és akkor arról ne is beszéljünk, hogy egy tier6 tankkal igencsak időigényes összeszedni a 150e sebzést meg a 150 killt.

A koma ezért vesz néhány tokent, mert azt mondja, hogy 1-3 tokent és 10-30 EUR-t még megér neki ez a tank. Zseniális, komolyan mondom.

Ezt a rendszert be kéne vezetniük az IM-re is. Még én is elgondolkodnék rajta, ha mondjuk az obj260-hoz 1-2 token kéne csak. Nem tudom lesz-e ott is, csak gondolkodok ezen és ámulok, hogy milyen zseniálisak ezek a WG srácok.
  • Pares
    És biztos lesznek egy csomóan, akik kifizetik... pfff
  • foxbat88fx
    teszten el lehet már olvasni az összes jutalom tankhoz szükséges missziókat....
    sok sikert aki rámegy az Obecjt 260-ra :DDDDDDD *enyhén nehezek a missziók.....
    T28 Concept még egész könnyű lesz :)

*enyhén nehezek értsd: KURVA nehezek!!!!
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.12.12. 15:13:22
  • Angelus1991ster
    Ettől féltem. Jobbnak tűnik a T-34-85M-es küldetés.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.12. 15:02:38
  • VanDaal
    Köszi!
  • Tono34
    Íme.
  • GabeE3e
    Elvileg lehet majd pénzért átugrani egy-egy nemzetet a WZ küldiben, orosz szerveren 10$/nemzet és Shopban lehet venni ezeket a csomagokat.
  • Oddball29
    A 112 nem lándzsaorr és jobban is döntött, bátrabban lehet forgatni.
  • besti
    Úgy is fogalmazhatta volna, hogy végre egy misszió a munkanélküliek és/vagy családi kötelezettségektől menteseknek, ergo "igazságos :DDDDD
    Ennyit szerintem még a Type 59-ért is nehéz lenne gründolni.
  • VanDaal
    Így van! Mindenki más megértette, hogy megint bunkó voltál, és jöttél flémet generálni egy olyan játék topikjába, amiről már minimum 50-szer kinyilatkoztattad, hogy már nem is játszol vele :D
  • VanDaal
    Gyengébb a 112-nél? Én mintha azt olvastam volna, hogy jobb a frontja, és a RoF-ja is. Akkor miben rosszabb?
    Telefonról vagyok, melóból, úgyhogy most nem igazán tudok utána nézni, azért értetlenkedek kicsit :)
  • foxbat88fx
    nem tehetek róla, hogy egy mondatot nem tudsz értelmezni :DDDDDD
    rajtad kívül szerintem mindenki más megértette....