418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Na ja, ez így magyarul működik, de az angol más tészta. Azért lehetne bennük annyi precizitás, hogy az "1 tank, ami megpuszilt"-ban átírják a "they'-t "it"-re. Főleg, ha a mondat második fele miatt ez kétértelművé teheti az egészet.
  • patchaou
    Hogy valaki ennyire berágjon amiért kilövik... ráadásul mégcsak nem is jó játékos... már csata közben elkezdte, cenzúrázva a címem van :)

• Maala
    De ezeket úgy kell felfogni, hogy "Nyírj ki x tankot, ami megpuszilt téged", és az X helyére mindig más számot rak, attól függően, hogy melyik tank ablakából nézed.. Az 1nek ugyanaz a jelentése, mint a 3-nak.
  • R3nton
    Nem fordítottam másképp, csak hülyén fogalmaztam meg, a lényeg amit, Yossarian is leírt. Ha az első 2-ben az "It" lenne, akkor nem kéne miről beszélni
  • yossarianHUN
    Akkor valószínűleg már angolra is szarul (vagy csak figyelmetlenül) fordították. Szerintem ha az egész csapatukra vonatkozna a dolog, akkor "they" helyett valami "enemy team"-et írtak volna.
  • R3nton
    igen én is így értem, max még úgy lehetne érteni, hogy ők, hogy a legénység. A lényeg, hogy szerintem egyáltalán nem egyértelmű.
  • Maala
    Akkor hogy tudtad ugyanazt a szöveget eggyel nagyobb számmal másképp fordítani? :D
  • R3nton
    bazz nem a magyart néztem, saját magam fordítottam le :D
  • yossarianHUN
    Ezért nem szabad magyarul használni a klienst. Finoman szólva is fabatkát sem ér ez a szánalmas magyar fordítás. Mondjuk az angol része sem teljesen kerek, pont amiatt, amit mondasz, hogy egyes számú alanyra "they"-jel utalnak. Érthető lenne, ha bizonytalan nemű (férfi/női) lenne az alany, de itt a "vehicle"-re tényleg az "it" lenne a helyes személyes névmás. Fura. Legjobb lenne az eredeti, orosz verziót látni (meg tudni oroszul).
  • Maala
    Szerintem ne a magyart nézd. Angolban ugyanaz a szövege az összesnek, és az értelme is a megsemmisített tankok sebzésére vonatkozik csak.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.12. 19:43:58
  • DasIsFuck
    Akkor annyira nem durva...SP-s eventet napi 3k-val csináltam, de mivel ez sebzés így jóval egyszerűbben összejön még úgy is ha nem nagy alfás tankokról beszélünk...
    Német/Brit/Szovjet/usa oldalon maximum 2 csatak kb.
    ARL 44-el is 3 csata körülire számítok..

ami grindelős lesz a Japán és kínai rész...
    meg a killek persze..
  • R3nton
    Ezt írja: Okozz sebzést egy ellenséges járműnek, mielőtt "ŐK" megsebeznék bármelyik csapattársad.
    A második tök ugyanez.
    A harmadiknál már valóban több értelmű lenne, mert ott: Semmisíts meg 2 ellenséges járművet, mielőtt "ők" megsebeznék bármelyik csapattársad.

Ergo itt már lehet érteni arra, hogy az adott tank, amit te kilősz, az ne sebezzen senkit. De akkor semmi értelme az egésznek, mivel 3. és 4. küldi könnyebb lenne, mint az első 2 :D Bár remélem, hogy elírták az első 2-t és a "they" az valóban "it", és akkor valóban az adott tankra vonatkozik, tehát egy 0 damages tankot kell kilőni, a legnehezebb szinten meg 3-at.

Nem de?

Szerintetek?
  • yossarianHUN

A számolást nem csekkoltam, elhiszem Paresnak.
  • DasIsFuck
    Ezzel a sebzéses baromsággal jól bekavartak...
    ráadásul még prémek sem játszanak akkor a japán ágon van 1 chi-to,kínai ágon van 1 T-58, francia ágon semmi, ARL-44, erősen free xp igényesen..

kb mennyi sebzés kellene naponta egy nemzetből csinálni?
  • Maala
    Mission #12 Thanks to great view range and the accurate gun, you can destroy enemy vehicles before they get too close.
    Advise – You are an asset to the team when you are active. It is not a good idea to remain at the friendly base during the entire battle.

Main – Cause damage to an enemy vehicle before they damage any of your allies.
    Additional – Win the battle.
    Main – Destroy an enemy vehicle before they cause damage to any of your allies.
    Additional – Win the battle.
    Main – Destroy 2 enemy vehicles before they cause damage to any of your allies.
    Additional – Win the battle. Survive the battle.
    Main – Destroy 3 enemy vehicles before they cause damage to any of your allies.
    Additional – Win the battle. Survive the battle.

Ti most erről beszéltek? Ezt hogy lehet úgy értelmezni, hogy az ellen CSAPATA ne sebezzen tőlünk senkit sem? Omg. Pont, hogy a suicide scoutok elősegítik ezt a küldetést.
  • yossarianHUN
    Na ja, csak az nem olyan szinten hatalmas, mint az FV45-é például. Plusz a löveg körüli majdnem függőleges rész viszonylag kicsi, a szélei meg elég döntöttek ahhoz, hogy HE-vel ne lehessen teljesen megbízhatóan átütni. De azért ez is fog kapni repeszt dögivel, az nem kétséges. Az álcáját is viszonylag használhatóan érzem, szemben a nagytesóéival.
  • Oddball29
    A Charioteer is addig poén, amíg HE-vel darabokra nem tépik a tornyát.
  • yossarianHUN
    Hát gyerekek, ez az angol TD ág... Nem tudom, miért lesz ezt érdemes kihúzni. Tulajdonképpen egyedül a Charioteer van az egész ágon, ami valamennyire csábít, annak van egy kellemes mozgékonysága, kellemes ágyúja, meg tornya. A Conway semmi extra, dög nagy, papír, baromi lassan forog a tornya, az álcázása fos, az ágyúja meg egy kilences trógerhez képest nudli. Az FV4005 említésre sem méltó, szintén hatalmas, HE-vel megeszik, a tornya kvázi szamócát nem ér, mert a forgási szöge kb. egy AT-15 szintű valami, mozgékonyságban kb. egy IS-7 szint, az ágyúja karakterisztikája meg hiába jobb az FV-énél, még így is elég gyenge. A méregdrága, megbízhatatlan, rapszodikus sebzésű HESH-t meg gondolom nem kell bemutatni. A kisebbek (Firefly/Achilles, Challenger) meg nem rosszak, de nem nagyon szoktam T6-7-ben hobbiból játszani, úgyhogy ezek sem mozgatnak meg.
  • lexlutor
    mielott nagyon behergelitek magatok, azert meg valtozhatnak a dolgok:

- Storm confirms that the individual missions in CT2 are NOT final – the number requirements will be reworked and 10 mission parameters, that would have negative impact on gameplay will be reworked as well
  • R3nton
    ja tényleg le kell szarni a picsába :D
  • FosTalicskaa
    Az a baj, hogy aki így kezd el ezen a küldetésen gondolkodni, hogy pályát, meg tankot próbál hozzá választani azokra most megmondom, hogy ők borítékolhatják a mission failt... Hányszor fordult elő a wot-os karriered során az az eset, hogy te szedtél ki artival vagy bármi mással 3 tankot, miközben mind2 csapat le volt ezalatt az idő alatt bénulva és nem is sebződtek a tieid? Miből gondolod, hogyha eddig(évek? folyamán) nem történt ilyesmi, majd az event alatt fog?

Szerintem az egyetlen dolog, amivel be lehet mákolni, az a 3-3 fős platoonok összeszámolása valami hajnali órában. Majd városi pályán találkozni, egymással, gyorsan leirtani az egyik szakaszt. És közben bízni abban, hogy a csapat többi része közben nem konfrontálódik egymással a map többi részén, egyik részről sem akarnak veletek menni "külsős" playerek, akik bekavarhatnak... meg reménykedni, hogy nem nyomnak fel titeket replay-el a wg supporton.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.12. 18:40:52
  • R3nton
    betegek ezek, tényleg csak riggelni lehet némelyik küldetést
  • FosTalicskaa
    Azt nem írták, hogy egyedül kell elbánni velük, csak azt hogy te vidd be az utolsó lövést. ;) Egyébként meg én biztos nem fogok rámenni egyikre sem. Sőt abban bízok, hogy elenyésző számú játékos fogja csak ezt megcsinálni és ők is csak csalással (összeszámolnak). Aztán a wg rájön hogy megint elvetették a sulykot és jön majd egy új event ahol megint tier6+ prémium tankot (akár ezeket is újra felajánlhatják) lehet kapni olyan feltételekkel, hogy egy csatában találj el valamit 2x (bokor, szikla is jó lesz), valamint végezz az 1. 15-ben a csapatod xp rangsorában. Csináld meg ezt 10 napon keresztül 3x. és meg is van.... :D
  • voivod32
    Sikerült. Ledupláztam. Hogy kapná be a ...
  • R3nton
    ez TD-re vonatkozik, csak TDvel csinálhatod meg, artyra más küldetések vannak, azok is elég érdekesek, mit ne mondjak. Lehet szarok az egészre inkább. Csak ne lenne ilyen disznó op az az object260
  • FosTalicskaa
    Az a baj, hogyha magas szintű artival mész akkor a reaload time az lehet 30-70 sec. Na ezalatt az idő alatt a rengeteg op light-med forma-1es tankok már 1-2 darabot le is amortizáltak maguk közül. És te kb ekkor fogsz betölteni... Ha meg artival lősz arti helyekre, akkor is mi van talán bemákolsz 1-et. Ha kecskét is áldozol talán 2-t. Szóval, ha hatalmas mázlid van 2 lövésból akár 3-at is el tudsz csipni. De ez is 2-3 perc. Addig persze megy a meccs, szóval elég valószínűtlennek tartom az artis taktikát, persze összejöhet, elvégre az összes a vakszerencsére épül...
  • bekescsaba
    Például Artic Regionon mindig az artyé az első lövés. Azon a pályán ha oneshotolsz, meg lehet csinálni.

De, hogy egyszerre 3-at????
  • R3nton
    milyen TD-vel rohansz te oda fel? Max az új 8-as angollal, és az se biztos, hogy 3 scoutot hazavágsz, sőt ha az is követelmény, hogy téged se sebezzenek, akkor ennyi volt. E-miatt a küldetés miatt az egész TD-s sort kukázni lehet, és át lehet állni artyra, mert ezt lehetetlen megcsinálni...
  • voivod32
    Na, ma úgy látom, a T30-at szemelte ki a játék annak a tanknak, amit nem enged leduplázni...
  • bekescsaba
    Artyval vakon bepróbálkozni artycamper helyekre? Az nem működhet?
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2014.12.12. 17:57:44
  • yossarianHUN
    Az FTR szerint tier limites.
  • FosTalicskaa
    Elég egyértelmű az angol leírás. Mindegyik esetben azelőtt kell kilőni, sebezni az ellenfelet, mielőtt az ellenséges csapat meg tudná sebezni bármelyik csapattársadat. Ami azért durva mert a 2-3 tankosnál odarakták azt is, hogy éld is túl a csatát. Szóval a berohanós suicide taktika itt nem kifizetődő. Max, azokon a pályákon lehet ahol pl. mines-on felrohannak a scoutok gyorsan a hegyre aztán bedarálsz 3-at is közülük miközben ők nem lőnek bele senkibe.

Viszont az egy érdekes kérdés, hogy a csapatsebzésbe vajon te is bele fogsz e tartozni. Tehát ha közben te sérülsz meg, csak te egyedül, akkor buktad az egészet?

Jah és a másik meg, hogy gondoljatok bele, tele lesz a játék előrerohanó speedkillre hajtó playerekkel, amivel szépen elősegítik, hogy egynél több legyen a potenciális célpont aki megsérülhet a kör legelején. Szóval közvetett módon mindenki egymást fogja akadályzni a misszió teljesítésében. Nagy trollok ülnek a wg vezetői székekben. :D
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.12. 17:55:14
  • Lichtmaschin
    közben kiszámoltam magamnak mint átlag játékosnak mennyire lenne időigényes a wz111
    elmúlt 1 hónapom
    azaz kb 2,5 x kellene többet teljesítenem....már nem vagyok benne biztos, hogy akarom.
  • bekescsaba
    Ez a wz 111 nem élvez tier védelmet? Tier 10-be is menni kell vele?

S még egy kérdés. Ennek is előre rakták az üzemanyag tartályait, mint a 112-nek?
  • DantesHUN
    Semmi sem kötelező. Viszont ezek hajók. Míg tankosból most már kettő két külön csapattól is van. nekem meg ahoz nem volt kedvem, hogy most egy másik csapatnál gyűjtögessem a tanokat. Elég volt egyszer is.
  • lexlutor
    srehen jott a loves. eloszor atmenta monotoron, majd kifelejovet meg elkapta a lancot is.
  • lexlutor
    remelem be fog jonni nektek a dolog, en biztos nem fogok elkezdeni nullarol, egy ugyanolyan kaptafara epulo gridfeszt jatekot, ugyanattol az elbaszott csapattol/cegtol :)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.12. 17:44:52
  • voivod32
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogy a retekbe' lehet egy lövéssel eltalálni a lánctalpat és a motort?!
  • DantesHUN
    Csak szólok, él a warship szerver, aki kapott meghívót, jöhet fel.
  • R3nton
    oké megsebezni 1et, vagy kilőni egyet még ok, na de ebben az esetben így kilőni 2-3 tankot szerinted meg lehet csinálni??? Ez kb Tarczay medál szintű szerencse kell hozzá. Gyakorlatilag lehetetlen, hogy a bobby csapatod ne kapjon sebzést. Max ha előrerohansz WT-vel és kipattintasz valami városi mapon 2 scoutot, de 3-t már azzal se tudsz. Hát sztem így mission impossible...