418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#338453 * csendben várja felismerést, hogy artista ember vagy arti nélkül nem lehet megcsinálni az Individual Missionst * -
madmanic #338452 jah.. vannak fura lövések ma.. T30 közelről pattan az E75 seggéről... -
#338451 Egy legendas Kolobanov. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://wotreplays.com/site/1444966#sand_river-mydgard-pzkpfw_iv_schmalturm -
pZoli81 #338450 rég nincs meg már a kv-2, de van rajta 42k tp. nem fejlesztettem ki belőle az s-51-et. most nézem, hogy megvásárolhatom az s-51-et (az arty agat csak su-5-ig vittem anno). Ez hogy a csudába lehetséges? -
#338449 Ez döbbenetes! Hirtelen, egy éjszakai alvást követően, teljes mértékben elfelejtettem játszani!
Eddig meredeken ívelt felfelé a WN8-am, ma meg, egyszerűen nem tudok meccsenként 800-nál többet sebezni , még T9-ben sem!
Hogyan lehetséges ez?!
Stat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.21. 13:16:12 -
Malarki #338448 Kv-4-et szemből azért elég könnyű belőni. Az LFP-je jó nagy és papír, középen a vezető kukucskálója és a géppuska is gyenge pont, a torony a lövegpajzs mellett szintén puha és persze ott a kupola, de azzal vigyázni kell mert csak a közepét érdemes lőni, a széle valami 200+ mili. -
kamionosjoe #338447 Hát az bizony jól jött volna.
Na végre rájöttem, ennek a nyomorult KV-4-nek van a tetején az a géppuskatorony, habár elég kis rész de ha azt eltalálom akkor mindig tudok rajta sebezni. -
pZoli81 #338446 Olyan oldal nincs, ahol egy konkrét tanknál tudnám megnézni a teljesítményváltozásomat grafikonon? -
VaFec #338445 Köszi! -
#338444 http://wot-life.com/ -
VaFec #338443 Üdv!
Hol lehet azt megnézni, hogy az adott játékosnak az adott tankhoz milyen wn8 társul? -
sempike #338442 rohadjon meg a WG
Reggel megvolt 4 nyerés és ugye szar volt a küldi és most kezdhetem elölről. Kompenzáció az persze sehol...
Már egy órája zsinórban vesztek, de max 5 perces egy csata hossza. 15-3 az átlag végeredmény. Kitartóan haladok az AMX M4 45-tel csatánként átlag 300xp-vel...
Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.12.21. 12:39:04 -
#338441 Azért remélem a lényeg átjött :D -
#338440 WT-ben kihúzhattad volna magad csörlővel :) -
yossarianHUN #338439 Severogorskra már biztos nem:) -
kamionosjoe #338438 ááá Sand Riveren beleestem egy gödörbe még az elején, de úgy hogy megmozdulni sem tudtam, nem jött oda segíteni senki, pedig hárman is elmentek mellettem :(
(nagy nehezen sikerült bejelentkezni a játékba) -
#338437 Néztem ezt a Circonflexes nevű ember youtube csatornáját, ez a marha WTF E100 nagyágyú + HE kombóval játszik egyik videóban, hát, nagyon funny, mikor 1000+-okat ver egy-egy batmobilba. -
#338436 Jó camo-val és mozgékonysággal "esetleg" lehet belőle valami. Az ágyúja amúgy elég jónak ígérkezik. Nyíltmapokon(pl.:Prokhorovka) talán lehet majd vele menni 1-2 jobb kört, de ha bekerül városi(pl.: Himmelsdorf, Ruinberg) vagy close-combat mapra(pl.: Severogorsk), akkor nagyon csúnya vége lesz. :D -
foxbat88fx #338435 pedig ez yooooooo lesz!
tier 7-ben meg főleg :D
jó pen, jó dmg, jó dpm, pontos, gyorsan szűkül....
igazi kempmester tank lesz :D -
lexlutor #338434 en valahogy t7ben sem erzem eletkepesebbnek ezt a scorpiont 1 mmes pancelzattal..
http://ftr.wot-news.com/2014/12/21/straight-outta-supertest-m56-scorpion-to-tier-7/ -
Kotomicuki #338433 De, miért kell egyáltalán vitába szállni az arty-zás miatt?
Az arty-val úgyis csak akkor van értékelhető "eredmény", ha az ellenfél nem (tud) mozog(ni) ÉS a RANDOM is besegít, különben csak zavarkeltésre és idegesítésre alkalmas -> tehát bárminemű arty-sta "siker" mögött, CSAK ÉS KIZÁRÓLAGOSAN A RANDOM "AKARATA" BÚJIK MEG, a klikkelgetőnek semmi "köze" hozzá, hiába is veri őkelme rá magát (sajnos, ez tetten érhető az "igazi" tankoknál is, hiába is szeretnénk ennek az ellenkezőjét: EZ a wot, a random játszik helyettünk).
Ha a wot készítői ezt, így, ebben a formában megtűrik - hogy rohadjon el az összes befőttjük ezért - , akkor vagy nem játszunk tovább ezzel az egyre (le)romló játékkal, vagy tudomásul vesszük és lapozunk - esetleg, visszatérünk a T1-2-3-ba.
Ilyen szarságért fölösleges egymásnak esni - meg annyiszor megtettük már és mindhiába! -
Ebit #338432
Megjöttek a küldik, természetesen a számláló reggel óta, nem működött, köszönjük WG!
-
Ebit #338431 Szerinted? -
#338430 Karacsonykor ez lesz:
Special offer!!!!!!!
199.99 EUR
This package contains:
BT-SV, Soviet Tier III light tank - bonus;
slot in World of Tanks - bonus;
39999 gold;
30 days of premium. -
lexlutor #338429 lehet fogadast kene szervezni, h az elkovetkezo napokban meg hanyszor lesz majd bt-sv csomag :D -
#338428 No missions no free tank for you evil EU capitalists! -
lexlutor #338427 :D -
#338426 Legjobb komment:
"100 €.. That is 120 beers. I'd rather take 120 beers than support WG."
hehehe
Ugy tunik a ruszkik meg nagyobb sz@rban vannak mint gondoltam.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.21. 09:58:01 -
lexlutor #338425 alig 10 evvel idosebb mint te. es ha elfogynak az ervek jo a grammatnazias szokas szerint :))
azt varhatod, amig ilyen bullshitet nyomsz. fellabon ha kerhetem!
kar terelni evvel a tds dumaval, mar ezerszer le lett boxolva a tortenet.
a valosagban meg most sem igy muholdezetben egy klikkel, plane nem mozgo tankokra lonek. plane nem td modoban ismet mozgo 50 km-el szaguldu light tankra. soroljam meg? max a meseben, meg a fantaziadban.
ez a world of tank es arty tanknak szamit hulyeseg mar megint mi??
a tortenet annyi roviden, hatha vegre megerted: nyugidton rakja fel a szuper arty kort barki. gratulalok neki. de aztan viselje is el ha valakinek nem tetszik, ne picsogjon, meg tartson ksieloadast midnenfele baromsagrol. ennyi.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.21. 09:58:13 -
lexlutor #338424 mindenki avval jatszik amivel szeret, azt a kepet rakja fel ami neki tetszik ES ezekutan el is viseli ha valakinek ez nem tetszik.
ha nekem toleransnak kell lennem, akkro neked is. ez igy mukodik.
ennyi.
u.i.: amugy az fv td pont ugyanennyire utalom mint az artykat.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.21. 09:45:34 -
#338423 Tényleg nagyon szar lehet az a rubel :DDDD -
lexlutor #338422 es a mai adventi megleptes!!! - biztonsagioveket bekapcsolni!!!
today’s advent offer for EU server includes:
- BT-SV + slot
- 27500 gold
- 30 days of premium
Price: 122,70 USD (99,99 EUR)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
kamionosjoe #338421 Én konkrétan be se tudok lépni... beírom az e-mailt és jelszót aztán kilép. Háromszor próbáltam. -
#338420 Ne viccelj már. Tény hogy gyengébbek kicsit, főleg a T34-ek, ilyen szituációban (pályán), de az FCM-ekkel skillből lehozzátok. :)
"Shit Happens", ez van. :) -
yossarianHUN #338419 Mé, már ingyen osztogatják? -
rahotep #338418 A WG ismét nagyot alkotott.Sokszor komolyan csodálkozok magamon,hogy miért játszok ezzel a szarral....de aztán rájövök arra,hogy ennyi szar ellenére is szórakoztat! Azért bekephatják! lol
-
Lucifer001 #338417 Mindjárt jön a " Tervezett karbantartás " -
Lucifer001 #338416 Nekem sincs , de ez a kisebbik baj . Klán társaimnak írok ingame cseten , és csak írok , és csak írok .....
És mit látok ! Egyedül vagyok . Eltűntek ők is !
-
#338415 AN EPIC FAIL FROM WARGAMING -
vasasgabri #338414 Nekem nincs meg WZ-111 prémium jármű!