418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nohab
    * csendben várja felismerést, hogy artista ember vagy arti nélkül nem lehet megcsinálni az Individual Missionst *
  • madmanic
    jah.. vannak fura lövések ma.. T30 közelről pattan az E75 seggéről...
  • Mydgard
    Egy legendas Kolobanov. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://wotreplays.com/site/1444966#sand_river-mydgard-pzkpfw_iv_schmalturm
  • pZoli81
    rég nincs meg már a kv-2, de van rajta 42k tp. nem fejlesztettem ki belőle az s-51-et. most nézem, hogy megvásárolhatom az s-51-et (az arty agat csak su-5-ig vittem anno). Ez hogy a csudába lehetséges?
  • voivod32
    Ez döbbenetes! Hirtelen, egy éjszakai alvást követően, teljes mértékben elfelejtettem játszani!
    Eddig meredeken ívelt felfelé a WN8-am, ma meg, egyszerűen nem tudok meccsenként 800-nál többet sebezni , még T9-ben sem!
    Hogyan lehetséges ez?!
    Stat

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.21. 13:16:12
  • Malarki
    Kv-4-et szemből azért elég könnyű belőni. Az LFP-je jó nagy és papír, középen a vezető kukucskálója és a géppuska is gyenge pont, a torony a lövegpajzs mellett szintén puha és persze ott a kupola, de azzal vigyázni kell mert csak a közepét érdemes lőni, a széle valami 200+ mili.
  • kamionosjoe
    Hát az bizony jól jött volna.

Na végre rájöttem, ennek a nyomorult KV-4-nek van a tetején az a géppuskatorony, habár elég kis rész de ha azt eltalálom akkor mindig tudok rajta sebezni.
  • pZoli81
    Olyan oldal nincs, ahol egy konkrét tanknál tudnám megnézni a teljesítményváltozásomat grafikonon?
  • VaFec
    Köszi!
  • McFrost
    http://wot-life.com/
  • VaFec
    Üdv!

Hol lehet azt megnézni, hogy az adott játékosnak az adott tankhoz milyen wn8 társul?
  • sempike
    rohadjon meg a WG
    Reggel megvolt 4 nyerés és ugye szar volt a küldi és most kezdhetem elölről. Kompenzáció az persze sehol...

Már egy órája zsinórban vesztek, de max 5 perces egy csata hossza. 15-3 az átlag végeredmény. Kitartóan haladok az AMX M4 45-tel csatánként átlag 300xp-vel...
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.12.21. 12:39:04
  • mijki
    Azért remélem a lényeg átjött :D
  • patchaou
    WT-ben kihúzhattad volna magad csörlővel :)
  • yossarianHUN
    Severogorskra már biztos nem:)
  • kamionosjoe
    ááá Sand Riveren beleestem egy gödörbe még az elején, de úgy hogy megmozdulni sem tudtam, nem jött oda segíteni senki, pedig hárman is elmentek mellettem :(
    (nagy nehezen sikerült bejelentkezni a játékba)
  • Antimat
    Néztem ezt a Circonflexes nevű ember youtube csatornáját, ez a marha WTF E100 nagyágyú + HE kombóval játszik egyik videóban, hát, nagyon funny, mikor 1000+-okat ver egy-egy batmobilba.
  • mijki
    Jó camo-val és mozgékonysággal "esetleg" lehet belőle valami. Az ágyúja amúgy elég jónak ígérkezik. Nyíltmapokon(pl.:Prokhorovka) talán lehet majd vele menni 1-2 jobb kört, de ha bekerül városi(pl.: Himmelsdorf, Ruinberg) vagy close-combat mapra(pl.: Severogorsk), akkor nagyon csúnya vége lesz. :D
  • foxbat88fx
    pedig ez yooooooo lesz!
    tier 7-ben meg főleg :D
    jó pen, jó dmg, jó dpm, pontos, gyorsan szűkül....
    igazi kempmester tank lesz :D
  • lexlutor
    en valahogy t7ben sem erzem eletkepesebbnek ezt a scorpiont 1 mmes pancelzattal..

http://ftr.wot-news.com/2014/12/21/straight-outta-supertest-m56-scorpion-to-tier-7/
  • Kotomicuki
    De, miért kell egyáltalán vitába szállni az arty-zás miatt?

Az arty-val úgyis csak akkor van értékelhető "eredmény", ha az ellenfél nem (tud) mozog(ni) ÉS a RANDOM is besegít, különben csak zavarkeltésre és idegesítésre alkalmas -> tehát bárminemű arty-sta "siker" mögött, CSAK ÉS KIZÁRÓLAGOSAN A RANDOM "AKARATA" BÚJIK MEG, a klikkelgetőnek semmi "köze" hozzá, hiába is veri őkelme rá magát (sajnos, ez tetten érhető az "igazi" tankoknál is, hiába is szeretnénk ennek az ellenkezőjét: EZ a wot, a random játszik helyettünk).

Ha a wot készítői ezt, így, ebben a formában megtűrik - hogy rohadjon el az összes befőttjük ezért - , akkor vagy nem játszunk tovább ezzel az egyre (le)romló játékkal, vagy tudomásul vesszük és lapozunk - esetleg, visszatérünk a T1-2-3-ba.
    Ilyen szarságért fölösleges egymásnak esni - meg annyiszor megtettük már és mindhiába!
  • Ebit

Megjöttek a küldik, természetesen a számláló reggel óta, nem működött, köszönjük WG!
  • Ebit
    Szerinted?
  • Solten
    Karacsonykor ez lesz:

Special offer!!!!!!!

199.99 EUR
    This package contains:

BT-SV, Soviet Tier III light tank - bonus;
    slot in World of Tanks - bonus;
    39999 gold;
    30 days of premium.
  • lexlutor
    lehet fogadast kene szervezni, h az elkovetkezo napokban meg hanyszor lesz majd bt-sv csomag :D
  • Solten
    No missions no free tank for you evil EU capitalists!
  • lexlutor
    :D
  • Solten
    Legjobb komment:

"100 €.. That is 120 beers. I'd rather take 120 beers than support WG."

hehehe

Ugy tunik a ruszkik meg nagyobb sz@rban vannak mint gondoltam.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.21. 09:58:01
  • lexlutor
    alig 10 evvel idosebb mint te. es ha elfogynak az ervek jo a grammatnazias szokas szerint :))
    azt varhatod, amig ilyen bullshitet nyomsz. fellabon ha kerhetem!
    kar terelni evvel a tds dumaval, mar ezerszer le lett boxolva a tortenet.
    a valosagban meg most sem igy muholdezetben egy klikkel, plane nem mozgo tankokra lonek. plane nem td modoban ismet mozgo 50 km-el szaguldu light tankra. soroljam meg? max a meseben, meg a fantaziadban.
    ez a world of tank es arty tanknak szamit hulyeseg mar megint mi??

a tortenet annyi roviden, hatha vegre megerted: nyugidton rakja fel a szuper arty kort barki. gratulalok neki. de aztan viselje is el ha valakinek nem tetszik, ne picsogjon, meg tartson ksieloadast midnenfele baromsagrol. ennyi.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.21. 09:58:13
  • lexlutor
    mindenki avval jatszik amivel szeret, azt a kepet rakja fel ami neki tetszik ES ezekutan el is viseli ha valakinek ez nem tetszik.
    ha nekem toleransnak kell lennem, akkro neked is. ez igy mukodik.

ennyi.

u.i.: amugy az fv td pont ugyanennyire utalom mint az artykat.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.21. 09:45:34
  • Zegi Norbi HUN
    Tényleg nagyon szar lehet az a rubel :DDDD
  • lexlutor
    es a mai adventi megleptes!!! - biztonsagioveket bekapcsolni!!!

today’s advent offer for EU server includes:

- BT-SV + slot
    - 27500 gold
    - 30 days of premium

Price: 122,70 USD (99,99 EUR)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • kamionosjoe
    Én konkrétan be se tudok lépni... beírom az e-mailt és jelszót aztán kilép. Háromszor próbáltam.
  • JeffDunham
    Ne viccelj már. Tény hogy gyengébbek kicsit, főleg a T34-ek, ilyen szituációban (pályán), de az FCM-ekkel skillből lehozzátok. :)

"Shit Happens", ez van. :)
  • yossarianHUN
    Mé, már ingyen osztogatják?
  • rahotep
    A WG ismét nagyot alkotott.Sokszor komolyan csodálkozok magamon,hogy miért játszok ezzel a szarral....de aztán rájövök arra,hogy ennyi szar ellenére is szórakoztat! Azért bekephatják! lol
  • Lucifer001
    Mindjárt jön a " Tervezett karbantartás "
  • Lucifer001
    Nekem sincs , de ez a kisebbik baj . Klán társaimnak írok ingame cseten , és csak írok , és csak írok .....
    És mit látok ! Egyedül vagyok . Eltűntek ők is !
  • maniac78
    AN EPIC FAIL FROM WARGAMING
  • vasasgabri
    Nekem nincs meg WZ-111 prémium jármű!