418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Ugye tele van a net az ilyen ENEMY TEAM / MY TEAM képpárosításokkal, a legkülönfélébb multis játékok vonatkozásában.
    Ez alap dolog, ahol emberi játékosok vannak, ott vannak mindenfélék. Az MI mindig ugyanúgy és ugyanazt csinálja, amit beleprogramoztak.
  • lexlutor
    igazabol szerintem nem tudsz olyan mmo-t mondani, ami nem ilyen a jatekosallomany. max a nem csapatalapu jatekoknal ez nem annyira idegesito.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.21. 19:00:54
  • Angelus1991ster
    Nem csak artykra érvényes ez a gif animáció. Rengeteg olyan játékos van amelyik arty nélkül is képesek ezt a szintet alúlmulni.
    Megértésük felesleges. Egy MI is jobb játékos. Ezért számomra ezek a wot kétélű, oda vissza ható fegyverei.
  • Oddball29
    Nálam ez pont fordítva működött, 50-100 az OP, 2k dpb is megvolt vele úgy, hogy goldot szinte sosem lőttem vele. Utána viszont a játékélmény csak egyre rosszabb lett. Ehhez képest T57-el nyugodtan ellövöldözgetem azon ritka alkalmakkor, amikor tárassal játszom.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.12.21. 18:25:56
  • R3nton
    nekem elég jó arányban adja azért
  • Toweliee
    Tankra gondoltam, de az artyra se áll meg ez. De értékelem a próbálkozást :D
  • Count Adyn
    magas labda:D
  • Toweliee
    Mondj egy tankot amelyiknek minden lövése talál/sebez.
  • voivod32
    "Az a 230-as átütés 300-as sebzéssel és 6-os tárral elég morci" ....lenne, ha minden lövés betalálna, és ami betalál, az át is ütne. De ez nagyon nem így van.
  • R3nton
    50-100 egyik legfunabb, legjobb tank a játékban. Támogató cucc, okosan kell vele, de én nagyon szeretem. 50-120 hozzá képest hulladék. Sokkal nehezebb megtanulni 50-120-al játszani, mint az 50-100-al. 50b viszont nem rossz. Mostanában próbálgattam T57 heavyt és azért valóban érződik a nerf rajta, bár még mindig nem rossz, de most már hajlok én is afelé, hogy talán az 50B jobb. Nekem 50-100-al 1800 körül van az átlagsebzésem. Többi 8assal már az jónak számít, ha 1600 megvan.

Valaki írta, hogy a legrosszabb 8as ágyú, hát azért ez nem így van. Az a 230-as átütés 300-as sebzéssel és 6-os tárral elég morci.
  • yossarianHUN
    Ez már sajnos minden T8 heavyre áll. A 12. BT eltávolításával eléggé ki lettek herélve. De hát így megy ez, végülis az volt az utolsó élvezhető mérföldkő azoknak, akik prém nélkül játszanak.
  • WR104
    Az 50-100-nak egy baja van csak es ez az MM. A multkor visszavettem ,hogy majd milyen jo fun koroket fogok menni vele, de 10 csatabol 5-6 T10, 2-3 T9 es a maradek 1-2 csata volt T8. Raadasul eleg csapat fuggo es ha a top tankok nem jol muzsikalnak akkor szembol nem nagyon lehet vele feltartani egy T9-es heavy-t sem. Ugyhogy eladtam a picsaba.
    Az 50-120 meg az 50B viszont nagyon jo tank. Foleg az utobbi az aim buff ota.
  • voivod32
    Rájöttem a megfelelő játékstílusra: Alt+F4
    Szerencsére 2 napon keresztül nem tudok majd játszani.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.21. 17:47:18
  • kamionosjoe
    Köszi az infót, mikor a Vk 45.02A-val megyek akkor találkozok vele gyakran, de nekem máshol nem akarja beadni a sebzést. Majd ha összefutok vele akkor kipróbálom azokon a részeken is.

Amúgy most úgy érzem, hogy eljutottam ezzel a tankkal oda, hogy itt már prémium fiók kell, mert sokszor járok úgy meccs végén, hogy nem működik el az automata javítás amikor elfogy a kreditem. Ez az 1030-ba kerülő lőszer is nagyon drága. Tier 7-ben pedig még nyereséges voltam a tankkal.
  • lexlutor
    atutese ok, de francia agyu es taras : vagy talal vagy nem, vagy sebez vagy nem. raadasul csak 4 van a tarban.
    amit a legjobban utalok benne, h ugy vilagit mint egy vilagitotorony.
    es fuggoleges kiterithetoseg viccesen kicsi. t54e1 merfoldekkel jobb meg nerfelve is.
    szerintem.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.21. 17:07:26
  • WR104
    Az ilyenre nem adnek Kolobanov-ot. A teljesitnenyed lofaszt sem ert nemhogy egy ilyen medalt.
  • madmanic
    én is szoptam... 41% wr, alig 1600 wn8,,,,

Ennyi f@szcibáló agyhalott nyomorék rég játszott egyszerre... Ha meg jobban alakul egy csata akkor egy takonyarcú goldartista rühes patkány talál meg..
  • bekescsaba
    az 50-120-al viszont lehet 300 méteren túlra is supportolni, és már egész jó az átütése.
  • lexlutor
    izelesek es pofonok. en a 50-120at kimondottan utaltam a 50-100 utan. szerintem a 9es ritkagany.
    lehet jobban jarna a kollega, ha kiprobalna a tesztszeron kb milyen.
  • bekescsaba
    Az a baj vele, hogy az a játékstílust, amit kíván, nem mindig megvalósítható. Ugye az lenne a kívánatos, hogy a mobilitását kihasználva odamenni, ahol egymásnak feszülnek a heavyk, és amikor lőttek, kitárazni, vagy medeket kísérni, és azokat szétgépuskázni, flankelni vele, stb. Nagyon nagy koncentrációt igényel, nem sokat hibázhatsz vele. Gyakorlatilag a legrosszabb 8-as ágyú van rajta a játékban, és még nem hallottam olyanról, aki 6-ból 6-ot sebzett volna vele, s szerintem bele van nyúlva a sebzésébe is, nagyon ritkán lő 300 felett, holott az az átlag damage a lövegének. A Tigris 2 és az Is3 tipikusan az a két tank, amely tuti benyel, vagy pattint a 6-ból 3-at.

Nem random tank, hanem verseny/század tank, amikor komkrét feladata van, tudod mit kell tenni, a társaiddal együtt tudsz működni. Ezeken is csak a nagy sebzés potenciál miatt játszatják, mert ki tud venni egy 8-as tankot egy tárból.

JA és a leggyakoribb hiba ezzel a tankkal. Ha rálősz egy tankra, ne érezz kényszert arra, hogy mind a6-ot rá lőd, mert még egyszer kapni fogsz tőle, sőt, ha az arty pont arra figyel, lesz ideje rád szűkülni. Ha úgy gondolod, csak 3 lövésre van esélyed, akkor annyit lőj, és búj vissza. Sok időbe és vereségbe került, mire megtanultam. Hiába táras, akkor sem kell minden áron üríteni, néha 3 lövés is pont elég (900 Hp).

Én azért nem szerettem, mert nagyon nagy koncentrációt igényel a vele való játék, és nem egy megbocsájtó tank. Igazi két véglet. Vagy kijössz 1000 damageval, vagy lehozod a meccset vele. Egy rossz döntés, vagy helyezkedés vele, és vége a meccsnek. Ja, és nagyon modulérzékeny is.

Az 50-120-ért pedig megéri szenvedni. Nagyon jó tank, igaz gyengébb mint az 50 B, de az MM miatt találkozhatsz 7-esekkel is, és azok megvannak egy tárból.

Én személy szerint jobban kedvelem az 50 B-t, mint a T57 heavyt, lévén az %0 B mobilitása sokszor mentette meg a seggemet, vagy hozta le a csatát. A magas tornya miatt ki tudtam lőni olyan akadályok fölött is, ahonnan más tankkal nem.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2014.12.21. 16:42:13
  • Pales27
    menj a hevik mögött közvetlenül és mikor ellőtte magát az ellenfél kitárazol, ami nem mindig jelenti a teljes tárat! Így vissza tudsz bújni a saját hevik mögé tölteni, akik addig megvédenek. Nem sniperkedni kell, hanem a közelharcban segíteni a többi hevi segítő gyűrűjében, esetleg kicsit flankelni, mert gyors, ennyi. Végjátékban főleg hasznos a 6os tár, elejét túl kell élni a csatának, hogy hulljanak meg hp-t veszítsenek az ellenséges tankok.
  • voivod32
    Én már majdnem az 50120-nál járok, de az 50100-at egyenesen gyűlölöm. 6-os tárral rendelkezik, iszonyú pontatlan, az újratöltési idő közel 50 sec, a 6 lövésből 2 mellémegy, 2 lepattan 2 sebez. Mindenki rád vadászik, mert csemege papír célpont vagy, Egy tier 4-es tank átlő szinte bárhol, snipelni a löveg miatt nem tudsz, közelharcban meghalsz fél perc alatt. Ennek ellenére sokan dícsérik, részemről rémálom fostömlő kategória.
  • sempike
    Végre kihúztam az AMX 50 100-at
    A kérdés a következő, érdemes megvenni?
    Azt tudom hogy régen jó tank volt, de mostanában elég ritkán látom csatában. Nerfelték vagy mi a szösz? (autoloader-es tankom még csak az amx12t meg az 59-16 volt de jól elboldogultam velük). Ha azt mondjátok hogy most gáz a a tank, akkor inkább megtartom az m4 45- az legalább elég gyakran top tier.
  • voivod32
    34 meccsen 14 kill... t6 és 9 között. No komment...
  • voivod32
    Biztos vagyok benne, hogy van valami cheat, amivel akkor is láncot tudnak automatikusan lőni rajtam, ha 10 ezerrel száguldok. Mert az képtelenség, , hogy kapásból odalőve, becélozzák a lánctalpamat és el is találják, hogy aztán a fasszopó arty telibebasszon egy ezredmásodperccel azután, hogy felspotolódtam! Rohadt csaló OROSZ FÉRGEK!!!!!!!!!!!
  • mijki
    Előbb is megyek LeoPT-vel, harcolok, egyszer csak az első arty(-900hp+loader+ammorack+track) és abban a pillanatban egy második arty(-400hp) is meglőtt és jöhettem is ki a csatából. Mind a kettő vérvörös volt...asszem mára elég volt a WoT.
  • Pares
    Ja, "hősies ellenállásért" kaptam még 495xp-t...
  • András77
    Majd jönnek az arty b.zik és megmagyarázzák, hogy ez azért volt, mert nem tudsz játszani, hiszen egy arty csak akkor tud téged meglőni, ha hagyod.

Ödönke az artyjában klikkelt egyet, a WG véletlen manipulátora meg elintézte neki a oneshoot-ot.

Engem teljes gázzal repesztő bulldog-ból szedtek ki egy lövéssel, pedig nem egyenes vonalban közelítettem az artyt, na attól lehidaltam egy kicsit.
  • Pares
    Mai nap megint az rng-ről szólt... szinte csak 3-15 arányú győzelmek vagy vereségek voltak, szinte érezni lehetett az előre eldöntöttség szagát. 15k csatás, 300 átlagsebzéssel büszkélkedő vörös retardált IS-ben ülve 300 méterről eltalálja és átlövi a T28 Prototype-omat, én meg persze 0 sebzéssel fejezem be a csatát, mert 8 teljesen becélzott lövésből egy talál, és az az egy is csak kritikus 0 sebzés az IS-3 oldalába. Nevetséges. Következő csatában meg sikerül ugyan azzal a tankkal majd' 5k sebzést és 6 killt összehozni, de amit a random ad, azt el is veszi, szóval a végén az után, hogy a becélzott lövésem természetesen kikerüli a 260 átlagsebzéssel és 514 WN8-al rendelkező, stock (203 átütés, 2.5s szükülési idő, 0.34 pontosság) KT-ban ülő (amivel _!2!_ csatája van, szóval izmos lehet a legénysége is) siemkát, ő 250 méterről szinte célzás nélkül kilövi a géppuskát a frontpáncélon... Nagyon életszerű... Kíváncsi lennék mire mennének ezek a retardáltak az rng oltalma nélkül.

Ez a T28P is az esetek háromnegyedében a használhatatlanság határát súrolja, de azért szökőévente van, amikor összejön minden és lehet vele alkotni.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.21. 15:15:52
  • Gyuszopapa
    Sajnos nem csak a kevés csatások ilyen fogyatékosak.Csatánként legalább 1 30-40 ezer csatás majom van aki 10 ezernél több csatát játszott arty-val és jó ha a wn8-a eléri a 500-at.Én csak 90 csatát mentem arty-val de még máig sem hevertem ki az akkor elvesztett agysejteket.Akkor ezeknek mennyi maradt?Talán egy káposztalepkényi?
  • EmR3
    Az orosz szerverről tuti nem lehet valamilyen úton-módon ajándékot küldeni az eu-ra?
  • DasIsFuck
    szánalmas...
  • Mnemomic
    nincs bekapcsolva a legénység felgyorsítása opció?
  • nomiss
    noob kérdés az miért van hogy nem kapok t10 tankkal fejlesztés pontot csata után ? amit esetleg lehetne konvertalni majd...
  • Kicsirigo
    Azért ez fordítva is fun, mikor egy kilométertől lövöm a wt tornyába t62a-val az 500+-t 5.5 sec-enként.
  • Scheff
    Szerintem nincs akkora differencia a két csapat skillje között, viszont a normál tankok egyértelműen erősebbek a prémium tankoknál.
  • VanDaal
    Az a baj, hogy üzemben is tartják, míg el nem ér helyettük t10-ig...
  • lexlutor
    t-28at huzva, el is hiszem, h botot kezdenek el hasznalni az emberek.
  • mijki
    buzi az összes artista

Ez a NYOMORÉK oneshotolta a csata elején a LeoPT-met...
    1200 csata, abból 600+ artyval...645WN8-cal
  • madmanic
    Lassan ez lesz a háttérképem..