418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• maniac78
    Kérjük ellenőrizzétek a garázsban a WZ-111 prémium jármű meglétét!
    A Wargaming vezetősége
  • Lucifer001
    Most nézem , hogy nincs semmi akció , semmi küldetés . Valaki érti , tudja ezt ?
  • Lucifer001
    Valaki tudja , hogy miért nem számolja a killeket , és a sebzést ?
    " Nem voltak új események a küldetésben "
  • maniac78
    Kérdés, hogy a számláló megy vagy sem?!
  • Ebit
    Ma a láthatatlan küldetések korszaka van.
  • popey8
    Biztos nem mentek közéjük és elkezdtek tolatni lövés után, szokás szerint -.-
  • Pares
    "Biztosan örül a kis szívecskéd, amikor kapsz egy T95-től vagy egy Borsigtól 800-900 sebzést úgy, hogy 100 méterről nem tudod felspottolni.

Vagy biztos jó,amikor a táras WT beléd pumpál pár ezrest.

Igen, valószínűleg az arty csupán egy mesebeli tank, semmilyen valóságalapja nincs, sem a világháborúban, sem napjainkban nem használtak/használnak ilyen eszközt."

Először is van néhány óriási különbség az arty és a TD (+az összes többi tank) között: az artyval ellentétben utóbbinak korlátozott látótávja van és közvetlenül kell lőnie az ellenség gyenge pontjaira, tehát ellene van esélyed harcolni és visszalőni, továbbá nem tud belőni a fedezék mögé és ha ellövi magát, akkor számolnia kell a felspottolódással...

Másodszor pedig igen, az arty egész mechanizmusa (a szatellit nézettől kezdve az egylövésezésen keresztül az új csíter modig) mesebeli kitaláció, jelenlegi formájában semmi valóságalapja nincs.
  • Scheff
    Bizonyíték arra, hogy a normál tankok erősebbek a prémium tankoknál.
  • patchaou
    Ja, egy olyan klánnak amiben ilyen iq betyár tagjai vannak biztos van 9 millió aranya XD
  • Master91
    na erre kíváncsi vagyok én is
  • JeffDunham
    Egy kompromittáló kép jutott a birtokomba, és nem félek használni. :D
    Csak egy kérdés: mi a f@sz volt ez? :D

• JeffDunham
    Yes, yes! Profik vagyunk...

• stork13
    Én régimódi vagyok. Számomra a stílus, maga az ember.

Nem hiszem, hogy az ilyen fajta megnyilvánulások illenek egy játék nyilvános fórumára.
    Valamint ahogy nézem nemcsak leoltják, "jutalmazzák" is érte. Nagyon helyesen.
  • yossarianHUN
    Bezony, tetszés szerint. Aztán legfeljebb leoltják az embert, ha közízlést sért.
  • stork13
    Így igaz, viszont a formáját lehet alakítani...
  • yossarianHUN
    "Akinek ez nem tetszik az lépjen túl rajta, számoljon el 10-ig vagy 1000-ig és olvasson tovább."

Mivel ez nyilvános fórum, mindenkinek jogában tetszése szerint véleményt nyilvánítani ;)
  • stork13
    Mivel az arty a játék része, a topik a játékról szól, tegye fel nyugodtan. Ugyanúgy megteheti ezt arty-val, mint bármely más class-szal.

Akinek ez nem tetszik az lépjen túl rajta, számoljon el 10-ig vagy 1000-ig és olvasson tovább.

Én továbbra is azt vallom, hogy inkább 3 arty, mint 3 td (főleg tier 9-10-ben). :)

Ja és szép kör volt, grat!
  • yossarianHUN
    Húha, ne kezdjétek ezt a TD vs Arty meccset, ebből artysták még sosem jöttek ki jól

Igen, használtak önjáró tüzérséget, csak épp arra kurvára nem, amire a játékban szolgálnak. Nevezetesen tankokat kilövöldözni műholdnézetből, egy, esetleg két lövéssel.
  • kisbesi
    Nem tudom hány éves lehetsz, de úgy tippelem, hogy valami kis 14-15 éves, hiszen még az anyanyelvedet sem beszéled...

Én azt hiszem, nem ilyen hangnemben beszéltem hozzád, szóval viszont is ezt várom.

Biztosan örül a kis szívecskéd, amikor kapsz egy T95-től vagy egy Borsigtól 800-900 sebzést úgy, hogy 100 méterről nem tudod felspottolni.
    Vagy biztos jó,amikor a táras WT beléd pumpál pár ezrest.

Igen, valószínűleg az arty csupán egy mesebeli tank, semmilyen valóságalapja nincs, sem a világháborúban, sem napjainkban nem használtak/használnak ilyen eszközt.

Még egyszer leírom: én sem szeretem őket. DE! A játék neve: World of Tanks. És ebben a csúnya világban az arty-k bizony tanknak számítanak.
    Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2014.12.20. 22:16:39
  • Angelus1991ster
    Na végre! Elvégre World of Tanks a játék neve. Egy önjáró lövegre is mondható a tartály szó.

Az arty nézet egyik megoldása lehetne a World of Warships kameranézete.
  • dante3
    Szerinted mennyivel jobb egy távoli bokorban megbúvó FV215b, aki one hiteli a t8-9-es enemyt, ez korrekt! Pár perc múlva meg beteszi a képeit az sg fórumra, hogy milyen szép kört ment 10k sebzésel! Ezt elbírja viselni a fórum olvasóinak lelki világa? Mindenki azzal játszik amivel szeret, játék része mindegyik jármű! Inkább annak kellene elbújnia, aki nem tud obszcén szavak nélkül véleményt formálni! Mit is akarok, hisz ez az sg forum...
  • lexlutor
    ha tarsasagra van szukseged tarts kutyat, a baromsaigaidat meg tartsd meg magadnak.
    majd ha mesz meg 10k kort, majd te sem leszel ennyire boldog tolerans kisfiu.

amugy
    kuravaegyszeru.. ha mar jatszik vele, tartsa meg maganak az eredmenyt. pont nincs belole rage. es akkor meg peticiot sem kell irni..

ha meg ezt ennyire nehez felfogni, akkor majd lesz kurvaanyazas.de akkor tessek majd szepen csendbenmaradni. ennyi.

amugy pont leszarna mindenki, es mar lepett is volna tovabb, de a kis lepke lekledet ez megvislete es tartod meg ezeket a habcsok eloadasokat.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.20. 21:39:25
  • Angelus1991ster
    Film+-on játszák a Seggál István filmeket. A faszi minden filmjében ugyanazt játsza. Ruházata is ugyanaz. Ő a filmipar artyja. Egy igazi ZS kategória.

Ha nevetni akartok, ajánlom a ZSkategória blogot.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.20. 21:10:47
  • Pares
  • mijki
    Az artyhoz skill kell...jah
  • Pares
  • Toweliee
    Kva jó tank!
  • haflac
    És ha tudnád,hogy régen milyen volt!T30,Jagdtiger ezek szinte mindig 1 normál lőszerrel el is voltak intézve,a 8-as tankoknál meg nem is volt kérdés.Csak a splash volt sokszor 7-800!!!A legnagyobb öröm mégis a cikázó kis t50/2-eseket volt kilőni.Elég volt mellé durrantani is.:)
  • madmanic
    Első csata

• Pares
    World of Tanks - 9.5 patch release

Greetings Tankers!

We are happy to announce the release of the 9.5 update for World of Tanks.

The World of Tanks servers will be unavailable on 22/12/2014 from 03:00 to 09:30 UTC due to this update.

Thank you for your understanding and patience.

Roll out!

Your Customer Service Team
  • madmanic
    'Churchill VII' successfully sold.
    Received : 482 925
    Spent : 30

Ünnepelek...
  • Pares
    Az arty gyűlölet messze nem korlátozódik le csak az SG fórumra...
  • Antimat
    35 kill kell még az orosz ághoz - miközben a damage megvan. Mocskos killstealer gecik
  • foxbat88fx
    jó ez az S-51 :)
    bár a SU-14-2 mégjobb :D gyorsabban tölt.... epic ez a 203mm

múltkor E-50-et kaptam ki egylövéssel :) valahol a motortető körül csapódott be a lövedék :D
    gold ammoval meg már egyenesen OP az arty :D mellélősz 5 méterrel és akkor is bead 4-500 sebzést....
  • dante3
    Akkor az összes monstrum t10 td-t irányító gamer is faszfej?
  • kisbesi
    Többi tankból bőven van...

Ok, nyújtsatok be petíciót a WG-nek, hogy ti itt a Sg fórumon fel vagytok háborodva, minden nap megy az anyázás stb. és vegyék ki a tüzéreket a játékból.
    Biztosan ki fogják venni... Sok szerencsét
    (Részemről befejeztem)
  • Malarki
    "Aki kurvának áll, ne csodálkozzon ha megbasszák!"
  • WR104
    Olyan itt az artykkal dicsekedni mintha a milf lover oldalon azzal verned magad, hogy hetvegen 3, 12 eves fiut is megkurtal. Es ugy is nezunk rad. Ne csodalkozz a kommneteken.
  • lexlutor
    "Nem értem miért kell rinyálni" - akkor gondolom tobbi tankbol sem lehet tul sok neked, vagy eppen meccsekbol.
  • kisbesi
    Ember, te "faszfejezel" itt. 1 db artym van összesen, mivel annyira nem fog meg.