418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    Ez pontosan mit takar? A wot-os animáció sem megy?
  • Axon
    Na basszus... egy igen zaftosat káromkodtam, remélem csuklanak a wg-nél.
    Megkaptuk ezt a 2 napot karácsony előtt a melóhelyen szabadságba. Alig vártam, hogy ideüljek a gép elé és tankozzak agyvérzésig. Erre elindul a frissítés.
    Egyből agyvérzés...
  • Gege00
    Köszönöm szépen, de sajnos így se jó, fekete képernyő helyett fehéret ad, majd kidob.
  • patchaou
    c:\Users\*a windos felhasználói neved*\AppData\Roaming\Wargaming.net - ebben a mappában van egy preferences.xml - nyisd meg notepad++ -al és a keresőbe írd be hogy windowed- (nálam a 126. sor)ott lesz egy false - amit írj át true - ra, majd mentsd el. Talán sima jegyzettömb is megnyitja a filet...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.22. 08:55:52
  • Gege00
    Az még nem azt jelenti, hogy az asztalra kell kivágjon.
  • Gege00
    Ha be se tudok lépni, hogy megoldható az ablakos mód?
  • McFrost
    A hivatalos oldalon kint van, hogy 04:00-tól 10:30-ig nem lesznek elérhetőek a szerverek.
  • ilovearty
    Kidobott.
  • patchaou
    Lehet hogy az jött be nálad ami nálam is. Csak ablakos módban hajlandó futni, különben indítás után fekető képernyő és levág az asztalra.

Asszem Én is leszedek inkább egy teljes verziót...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.22. 08:23:57
  • ilovearty
    Beenged
  • Lucifer001
    Fasza . Még jó , hogy nem az utcára
  • Gege00
    Hát ennyit a nyomorult wg-ről! Basszák el az embernek a karácsony előtti játékát is! Természetesen baszik elindulni a 9.5ös szarjuk, de nekik muszáj volt így az akciók, ünnepek közé bebaszni ezt az újjabb elcseszett 1221mb-ot...Mire újratelepíteném, már itt a karácsony amikor is nem fogok itt ücsörögni, hogy 10ből 10 paradicsom csapat elvegye az ide illő nyugodtabb hangulatomat.

Egyébként "Indítás"-ra kattintva fekete képernyő, majd kidob asztalra.
  • Toweliee
  • JeffDunham
    1221 Mb a patch, már tölti.
  • JeffDunham
    Miért nem tudok belépni a játékba? :D
  • Toweliee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ki lesz ma az első aki megkérdezi, hogy miért nem tud belépni a játékba?
  • FosTalicskaa
    Régen jókat röhögtem azokon a konteókon ahol azt írták, hogy az mm a playerekkel sakkozik (skill alapon), hogy biztos bukóra tegyen játékosokat. Pedig valójában, ha az egyik csapat a -+25%-os intervallumon belül rendre az alsó 20-30%-ról kap értékeket a másik team pedig a felső 20-30%-ról akkor tök mindegy ki kivel kerül össze, a végeredmény borítékolható. A legviccesebb az egészben, hogy van a vesztésre kijelölt csapatban is rendre 1-2 "kiválasztott", hogy ők azért sebezhetnek, így kevésbé feltűnő a szerver oldali csalás és a végeredmény szempontjából amúgy sem döntő tényező az a kevés játékos az rng által megtámogatott horda ellen...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.22. 03:00:18
  • R3nton
    Mondjuk a 416 beteg tank. Egyik kedvencem, bent is áll a garázsban :D Másik nagy kedvenc az M26
  • rahotep
    Erre van egy összeesküvés elméletem...ha a random eldönti,hogy bukod,akkor lehet bármilyen kék,lila játékos a csapatban bukod! nem találod el 20 méterről az ellenfelet,ha meg eltalálod pattan...rendszerint a seggéről!
  • R3nton
    Ezért kell megvenni a tankot 70 euróért :D

[IMG]//[/IMG]

[IMG][/IMG]
  • rahotep
    Újra raktam a drivert,most jó.
  • OnkleTonto
    Emberek, most hogy közeleg a karácsony, mindenki kölcsönadta az accountját a kisöccsének, vagy mivan?
    Minél több kék, meg zöld van a csapatban, annál inkább biztos hogy bukjuk.
  • Oddball29
    Kínai 122-esek valamiért rosszabbak, mint az orosz megfelelőik. Én azt az ágyút a sima IS-2-őn annyira utáltam, hogy visszaraktam,a stock 100-ast inkább, és azzal húztam ki a 110-et, ami viszont azóta is ott van a garázsomban.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.12.21. 22:45:54
  • kamionosjoe
    Esetleg nézd, hogy a hangkártya driver rendesen van-e telepítve, keress hozzá frissítést.
  • foxbat88fx
    majd többet tudok nyilatkozni ha nekem is meglesz a WZ :)
    IS-6 nem rossz... de lusta egy dög..... és mivel a low pen miatt közelharci tank, így kellene neki a jó mobilitás
  • rahotep
    Sziasztok! Lenne egy kis gondom. Lenovo G50-45-ös laptopra telepítettem a wotot és nincs hang. A laptop hangja tökéletesen működik,csak a játék nem akar megnyikkanni...Játékon belül hangbeállítások rendben vannak. Lehet,hogy ez valakinek mond valamit: a szerver bejelentkező képernyőn sincs hang.Újratelepítés nem oldotta meg a problémát.Valakinek van ötlete?
  • András77
    Most jött szembe és obj416-al sima lőszerrel huzatosra lőttem előröl. Minden lövésem sebzett, ennek a wz111-nek semmit nem ér az eleje, ha nem tudja az alját rejtegetni, ami gondolom nagyon kellemes érzés lehet neki, mert gun dep az nincs neki. IS6 nekem erősebb ellenfélnek tűnik szemből.

Állítólag az oldala erősebb, viszonylag nagy felület a spaced, azt majd kipróbálom, ha jön újra egy ilyen. Még ritka, mert 1050e sebzést meg 1050 kill azért nem egy egyszerű küldetés. Olyanoknak van már, akik tokenekre is költöttek, de szépen szaporodni fognak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.21. 21:10:10
  • Toweliee
    Nekem se fáj rá a fogam, állítólag nem jobb, mint a 112, az meg van.
  • patchaou
    Foxi - első élményem a WZ-111-el. Enemynél volt egy platoon, egy kék, egy lila. Én IS-2 majdnem stock, csak a középső ágyú volt fent. Ők sisteregtek rajtam és sebeztek ~360-at, Én kettőjükbe vertem 1600+-at. Szóval nem tudom papíron mit tud, de az után a csata után jutottam arra, hogy nem sajnálom, hogy nem fogom kigrindelni XD
  • yossarianHUN
    Rosszabb tűzgyorsasággal. Páncélja nem jobb, az UFP-je védelme kb. ugyanakkora, viszont nagyobb és jóval gyengébb az LFP-je. Mobilitása meg szintén rosszabb, 13,59 HP/ton vs. 11,69.
  • Pales27
    nyugi bugok azért lesznek ebben a patchben! a 9.6-ban pedig a 9.5-ös bugok javítása lesz + a minimapra ráteszik a látótáv kört
  • foxbat88fx
    miért?!?!?!?
    ágyú ugyanaz!
    mobilitása jobb mint az IS-6
    páncélja jobb mint az IS-6
  • shbg
    Köszi!

Én is ezt láttam, csak mint ha régebben kisebb költségen lett volna. Mindegy.

Azért akarom telefonról, mert arról "tudok" költeni.... Telefonról a lóvét másra nem használnám fel, akkor legyen ez..
  • yossarianHUN
    Azt nem hinném. Állítólag egy árnyalatnyival gyengébb a 112-nél, ami valamivel gyengébb az IS-6-nál.
  • foxbat88fx
    ma eddig kereken 70 kill ahhhhh :DDDD
    ez rekord szerintem :D megembereltem magam... csak nem akarok lemaradni az ingyen WZ-111-ről :)
    főleg azért sem mert elég jónak tűnik :D jobb mint IS-6 (állítólag)
  • popey8
    Ja, hogy rohadjanak meg, újabb lószart sem érő pecs. Karácsonykor lehet szarakodni a modokkal, ha akarsz normálisan játszani. Még jó hogy nem leszek itthon. Mire haza jövök már remélem minden modnak fent lesz a frissítése.
  • McFrost
    Holnap peccs? Lesz benne Panther 8.8? Zsír, még jóhogy vettem JagdTiger 8.8-at.
  • Sunsetjoy
    Van, most már mopay a neve. 790/1055/2115 arany vehető 1500/2000/4000 Ft-os hívás ellenében. Az esetleges felmerülő költségek ehhez képest elenyészőek lehetnek, a szolgáltatódtól függően.
    Az SMS egy picivel jobbra jön ki - de egyik klántársunk valamiért megjárta vele pár hete, nem tudom miért. A pénzt levette, gold nem jött.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.12.21. 19:34:17
  • patchaou
    Ennyi. És sok esetben jobb az MI mint az átlag játékos.

shbg - a telefonos a leggazdaságtalanabb módja a wotos fizetésnek.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.21. 19:22:11
  • shbg
    Sziasztok!

Volt régebben egy olyan lehetőség, hogy ultimate pay-jel lehetett fizetni a Woton. Most van ilyyen vagy ehhez hasonló lehetőség? A lényeg telefonról szeretnék fizetni a lehető legkevesebb költséggel.