418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mr.Kitten
  • Pares
    Te most tényleg ennyire... vagy csak tetteted magad? "TD mód" az, amikor az arty féreg nem szatellit nézetből lő ki, hanem közvetlenül, mint a rendes tankok. Mind a kettő teljesen irrealisztikus, de már az is nagy előrelépés lenne, ha az artyk csak a szatellit nézetükből tudnának lőni... A többi tanknak meg semmi köze nem lenne az artykat ért változtatásokhoz.
  • Thomasovics
    De 'op a TD' ugyebár ! :D
  • JeffDunham
    :D

• Master91
    ez az Archer td
  • lammaer
    Az hagyján, de még azt is írják hogyha kipróbáltad és úgy adtad el, akkor már nem adják vissza így se. Na mind1.
  • Bueno nacho
    Sajnos nem annyira rózsás a helyzet, nemrég úgy módosították a dolgot, hogy csak legfeljebb 2 hónapja eladott tankot igényelhetsz vissza.
    Forrás: klikk
  • Kronos79
    Én anno hülye voltam és miután mindenki szidta, ezért jól eladtam csata nélkül. A múltkor megpróbáltam visszakérni, de csata és egyéb bizonyíték nélkül nem ment a dolog.
  • foxbat88fx
    wn8-at totál leszarom :D
    de egyébként igen, a páncélja nem rossz, de a gun az elég hurka rajta :)
  • Sunsetjoy
    Sokan így szeretnék látni az ellenfél táras tankjait :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/ad64mAM_460sv.mp4
  • Nazarov77
    Én nagyon szeretem ezt a Shermant, páncélja is jól tud pattintani, 800+ sebzésre meg már lila wn8at ad a játék.
  • foxbat88fx
    M3 Lee gunját használja :)
    mivel én sosem használok goldot így csak az AP-jéről tudok nyilatkozni :D ami nem valami erős...
    papír tankok ellen oké... szemből kiszedni vele egy KV-1-et.... na az már necces :D

de amúgy vicces amikor mindenki megbámul :) de 10/4 az a tank szerintem....
  • lammaer
    Köszi, átgondolom. Gyűjtő nem vagyok, ha értelme nincs akkor lehet hagyom....
    Bár más eladott prémtamkom csak az a sok kicsi szutyok volt amit az évek alatt kiszórtak ünnepekkor.
  • foxbat88fx
    M4A2E4 Sherman

én is ezt kértem vissza :) vigyázz mert amúgy nem egy nagy szám :D szóval ha alázás miatt akarod vissza akkor felejtős, ez a 92mm pen nagyon csekély
    viszont kurva ritka tank, szóval ha gyűjtő vagy akkor hajrá! :) írj nekik! :D
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.12.25. 22:15:45
  • foxbat88fx
    látom azóta sem írtak :D
    1 percen belül megkapja!!!! (elvileg)
  • lammaer
    Srácok, van még az a lehetőség hogy egy korábban eladott prémtankot visszakérjen az emberfia?
    Emlékszik valaki hogy a CBért kapott shermannak pontosan mi volt a neve?
  • shbg
    Köszönöm. Sokat segítettél, segítettetek.
  • rahotep
    Sziasztok!
    Ha SMS-el vásárolok goldot egy barátomnak azt mikor kapja meg?
  • patchaou
    Mert lehetetlen feladat elé állítana minden programozót, hogy az artyknál ne legyen normál nézet... arcpálma
  • Oddball29
    Ötös prémek, amik nekem vannak.

T14: igazi bulldózer Tier5-ben, de kb. 40%-ban igényli a goldot. Leggyorsabban ez céloz. Arctámadva ki lehet vele nyírni AP-vel is egy KV-t.

Excelsior: nem olyan szívós, de mobilabb, ugyanúgy igényli a goldot. Azzal kb. annyi penje van, mint egy Churchill I-nek normállal.

Churchill III: én ezt érzem a leggyengébbnek a három hevi közül. Lassabb, lomhább, a tornya védtelen, a pontossága is rapszodikusabb. Gun depression indokolatlanul fos. Igaz a penje nagyobb, de a legtöbb hatos ellen overkill a 180, és nincs robbanója sem az SPG-k/papír TD-k gyors lebontására. Mondjuk legalább KV ellen sem kell APCR-t vele tölteni.

Chi-Nu-Kai: ennek van a legjobb ágyúja és kamoja. Viszont ha lőnek rá, már többnyire baj van, mert hihetetlen törékeny tud lenni. Sebessége nincs, hogy kikecmeredjen a bajból. Nyílt mapokon egész jól el lehet vele lenni.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.12.25. 20:13:30
  • patchaou
    És meg lehetne csinálni a teljes játékhoz is. Magasabb ligákban több xp és kredit hozammal, így motiválva lennének az emberek hogy többet hozzanak ki magukból.
  • aru
    Milyen TD mód? Tudtommal shiftre még mindíg csak arty nézet van! Ha elveszik a normál nézetet akkor azt bizony minden tanktól elveszik, mert az az alap nézet!

Replay van? Hátha rájövük hol hibáztál és magyarázható a dolog... :)
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.25. 20:06:29
  • DasIsFuck

limitálni kellene 5-6-7 db lőszerre a magaddal vihető prémium lövedékek számát.
    ennyi cw,e-sport részlegre is bőven elég lenne..
  • R3nton
    ez a liga nem lenne hülyeség
  • voivod32
    Nagyon jó kedvében van a wg ma. Már legalább a harmadik fragtolvajt lövöm ki, és még csak be sem kékültem!
  • patchaou
    A kisebb klánoknak akkor sem volt kevesebb esélye a nagyok ellen amikor csak aranyért lehetett prémiumbogyót venni. A kisebb klánoknak ezer megy hátrányuk van gold hiányán kívül. Csak néhány példa... kevés aktív játékos, többnyire gyenge/közepes játékosok akiken a prémlőszer sem sokat segít, és főleg az eleve esélytelenség (ez hülyén hangzik így :) ) szóval nem sok esélyük van azok ellen akik komolyan veszik, akarnak, gyakorolnak és tisztában vannak a játék mechanikájával, fegyelmezettek stb... De ha már az indok az, hogy kredites prémium lőszerrel több esélyük van a cw-n a kis klánoknak akkor azt is megoldhatnák valahogy, hogy ezt a lőszert csak cw-n lehessen használni.
    Tudom ez már más tészta, de szerintem a legjobbat az tenné ha valami liga rendszert vezetnének be, hogy a kis klánok átlag- vagy az alatti kvalitású játékosokkal ne az ultralila, profi,szponzorokkal megtámogatott klánok ellen kelljen játszaniuk.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.25. 19:27:02
  • DasIsFuck
    Hát mondjuk azt a Panzer 3 K-t biztos megvenném most ha már bent lenne, de nagyon másról nem hallani pl amik kellenének a német nehéztank(bár ha lesz is vmikor addigra már nem lesz rá szükségem, jelenleg eggyetlen egy töltő híján vagyok a mausba amit készülök most megvenni),szovjet med(matildán kívül más nincs),szovjet-amcsi td.
    Már csak vmi francia abnormália kellene t5-re és akkor teljesíteném a minden nemzetből legyen prém követelményem:)
  • R3nton
    hát vársz amíg lesz több és veszel egy normálisat, de te tudod, szerintem a matilda egy kurva szar valami, és hiába papíron med olyan dög lassú, hogy megbolondul tőle az ember
  • DasIsFuck
    Miért mire költhetném még?:D

Ha nem garázs helyre vagy tankra költöm olyan érzésem van, mintha cammot vagy a legénység nevére pazaroltam volna:D

Egyedül a felszerelések levételére nem sajnálom, de az nagyon olcsó és megéri egy 500-600k-s cuccot 10 goldért levenni.

• shbg
    Most nézem. A t14 46-os pontossága megrít. Bár a harcérintkezés úgy is max150 mêter lenne.
  • R3nton
    tedd akkor félre szerintem azt a kis aranyat, most szarra mineki kivágni, mondjuk a TD viszont állítólag elég fun
  • Sunsetjoy
    Az Excelsiortól sikoltozom álmomban, talán ha jó emberkék kerülhetnek bele, kezesebbé válik (9 csatám van vele, és szar legények vannak még benne) :D
    Addig nem rontom vele a wr-t.
  • shbg
    Exelciort próbáltam bejövős. De nem akarom.:) talán a t14 nek hasonló kareltarisztikája lehet.
  • DasIsFuck
    a japánt az előző leárazásba vettem meg, ram 2 meg nem érdekel, mert van sp meg az amerikai közepes vonal full hidegen hagy.
    churchil 3 azért nem kell mert van kv-220.
    T5-ös férne csak bele, talán még a su-85i-re is lenne elég goldom, de akkor meg nem maradna helyre+felszerelés leszerelésre.

Amik játszanak azok exercior,t14,matilda..a brit kapsából kuka, mert van tog 2 és ugyan olyan szar,lassú mint a t14.

Matilda viszont a szovjet med vonalhoz nagyon hasznos lenne.
  • Sunsetjoy
    Mivel ChurchIII-al is volt többszáz csatám, valamint jobb legénységképzésre az jó xp-szorzója és a legénységösszeállítás miatt, gyorsabb tüzelésre is képes (majdnem 2x gyorsabb, idegesítő, hogy kétmásodpercenként kopogtat rajtad ellenfélként), én T14 helyett a churchill III-at ajánlom.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.12.25. 18:36:50
  • mijki
    Én ma kaptam egy T14-et. 5 játék alatt összejött 1-2 Steel Wall és 1 Top Gun. Szerintem nem lenne rossz tank, ha nem szórna így az ágyúja. Kreditet nem fog hozni, mert elég sokat kell goldozni vele, de nekem csak legénység képzésre kell úgyis.
  • DasIsFuck
    tierlimites a t14?
    Mert annó én jól elvoltam a shermannel az alap ágyúval is.
  • R3nton
    Attól a Matildától szerintem megbolondulsz, a T14 is elég ótvarnak tűnik. Én most E-25-t vettem meg SU100Y-t ezek baromi jók. De ha csak 5ös fér bele, akkor churchill 3 vagy a chi nu kai se rossz, sőt nekem a ram2 is bejön
  • shbg
    Köszi az infót. Nekem úgy tűnik hogy a chuchillnél azért jobb a páncél. Ágyúja roszabb. A t14 és a chuchill között vacillálok.
  • TTSS
    Mivel nem vagyok jó játékos, az én értékelésem nem érne semmit, de...
    Érdekes egy dög, legalább is nálam ez a Matilda IV. Az egyik legrosszabb wr-t produkálom vele (39% !!! ) és még is ugyan azt az 1600 wn-t hozom vele, mint a t29-cel, amivel 63% a wr-em. Érthetetlen :)