418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #339099 Én a bia mellett a venti, távcső és célzásgyorsítót használom. Hiába a nagy RoF/dpm ha nem talál el semmit (nem mindig van az ember testközelben). Így mire betölt, be is céloz teljesen. -
Pares #339098 Ja, AT15A tierlimites lett, SU-122-44 meg nem az... Nem tudom... véleményeket, véleményeket! :D -
#339097 A SU-122-44 NEM tier limites! -
Pares #339096 Igen, jókat hallottam róla... de nem akarom elhamarkodni... E25-el ellentétben ez inkább egy hagyományos JgP stílusú td-nek néz ki. AT15A-ról vélemények? -
Kronos79 #339095 Ennyi. Már csak a többin is rendszeresíteni kellene. Bár ez csak egy szép, szadista álom. :) -
#339094 Nem buffolták, csak tierlimitessé tették. Ha mindenképp tierlimites T7-et akarsz, akkor SU-122-44. -
Pares #339093 Vagy ott az AT15A, amit azt hiszem most buffoltak. Áh nem tudom. Melyik prémium tankot vennétek meg, ha lenne 4900 aranyatok? :D -
Kronos79 #339092 Most nézem csak, Grosstraktor van a shopban. Azt hittem nem lesz még mostanság. Persze bundle csomag 9,5 darab ezresért. Így nekem ez nem éri meg. -
#339091 brutális dpm brutális camo gyors és van páncélja, camo skill festés kötelező rammer, célzásgyorsító álcaháló, és sztem jobb mint az E 25. Szinte mindig teljesen meg kell várni mire becéloz akkor működni fog az amúgy nem túl pontos ágyú. Sztem a legjobb prémium tank, bár a kreditet kevésbé hozza mert drága a lőszer bele. Ha van prémium tank, amit jelenleg megéri megvenni akkor ez az. -
#339090 Brit hightier artyk, T92 már most sem tud, ezért értelmes ember mindig hegy/emelkedő lábához áll vele, hogy hátratolatva akár maga elé is be tudjon vele lőni. -
Pares #339089 Régóta szemezek a SU-122-44-el, milyen tank? Megéri megvenni? -
#339088 Az artyk nagy része fordulásból nem is tudott lőni, mert az ágyú visszalökésénél felborult volna a "tank". Le kellett, hogy tegye a hátsó talpat mielőtt lő, nagyobb kaliberű artyiknál látszik is a kialakítás. -
#339087 Csak az nem prém és nem orosz:D
Egyébként igen, maximum 6-os tiert látsz azok ellen meg még ap-val is simán fel tudod venni a kesztyűt.
Csak a szokásosnál picit jobban kell célozni az amúgy általában "papír" páncélos szinten kezelt tankok ellen.
Ja meg a lövegsüllyedése is remek.
Ami talán a elgnagyobb baja, hogy kevés a lőszer a kis átütés/nagy rof miatt nagyon hamar ki tud fogyni. -
csagataj #339086 Tudna valaki megajándékozni egy invite kóddal? Egy barátomnak kellene! -
Angelus1991ster #339085 Tierlimites? mert ha nem akkor egy Type T-34-el jobban jársz. -
#339084 A jó tűzgyorsaságú tankok általában jól muzsikálnak megfelelő játékosnál - ellenfélként mindig az van, hogy rámlő, fordulok rá, rámlő, célzok, rámlő, ellövöm magam, rámlő, töltök, rámlő... Lehet, hogy a fele üt át, de elég idegesítő, ha közben valami nagy és harapós is van a közelben, akivel nem lehet foglalkozni miatta :)
Pont ilyenekre való, amit leírtál (meg más már korábban említett egyéb tankok is).
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.12.26. 11:29:25 -
#339083 No végül megvettem a Matilda 4-et.
Szerintem nem egy rossz tank.
Nem egy gyorsparipa, de eggyáltalán nem lomha, gyorsan fordul,jól gyorsul az ágyú meg relatíve pontos is, átütés meg szerintem még bőven elég arra, hogy weapsotokra lőj nehezen páncélozott tankokon illetve oldalról,hátulról elbánj velük.
Tűzgyorsaság pazar,sebzés megfelelő, keresni ugyan úgy keres mint egy másik 5-ös med a tierbe csak nehezebb vele elérni a kis átütés miatt.
Páncélja meg azért tud pattingatni is t5-ben.
Tapasztaltabb játékosoknak szerintem simán ajánlható a tank.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.12.26. 11:22:54 -
Kronos79 #339082 Én azt sem bánnám, ha csak annyit csinálnának velük, hogy a lövegkitéríthetőség minimumát úgy állítanák, hogy pl. 100m-en belülre ne tudjon lőni. Élvezném, hogy ha már a pálya másik végéről a "védtelen" tankomat lövöldözi, mert arra használom, amire kitalálták, akkor amikor odaérek hozzá, hadd viszonozzam már ezt a szívesség miközben átélheti az érzést, hogy milyen, amikor nem tud visszalőni a támadóra. -
Nazarov77 #339081 Én a Churchill III-at vettem meg maradék goldomból, elég jó tank és az a rate of fire ami neki van, rammer+venti+bia -val nagyon beteg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #339080 Szerintem mindenki érti, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy az arty csak szatellit nézetből lőhessen, csak te értetlenkedsz. Én meg egy buzeráns artysta nyomorékkal nem állok le vitázni. -
shbg #339079 Na a t14-et fogom holnap megvenni. Majd pár sorba leírom a véleményem. -
yossarianHUN #339078 A prém tankok alapból elit státusszal rendelkeznek, ezt a többi, nem prém tankkal is el tudod érni, de csak ha mindent kifejlesztettél rá. Annyit jelent, hogy a csatákban szerzett XP-t goldért át tudod váltani szabad XP-vé, amit aztán bármelyik tank fejlesztésére fel tudod használni. -
#339077 Sziasztok!
Premium tankoknál az ELIT STÁTUSZ lehetővé teszi, hogy az első csatában szerzett XP-t átválthassam szabad tapasztalati pontra.
Ezt hogy kell érteni? Minden nap első csatájában? Vagy ha megveszem a tankot az első csatában amit vele megyek. -
yossarianHUN #339076 Így van, tettesd hülyének magad, már úgyis hozzá vagyunk szokva. -
Userx2 #339075 Ha lenne nehéz tankod... Mivel az acc neved nem árulod el, valószínüleg inkább csak artyval mész. -
András77 #339074 A nyomorék artyk azzal trükköznek, hogy bekapcsolják az autoaim-et, amikor meglátják a támadót. Ilyen módon hiába mozogsz, neki folyamatosan szűkül a célkereszt.
Érdemes ezért spirál vonalban támadni, azt nem bírja követni, bár vannak érthetetlen helyzetek.
Batchat-el rámegyek az artyra, egyet belelövök, ez rám fordul közben, a test is fordul, tehát szétesett a célkeresztje és mégis telibeb.sz, miközben nekem ki kell várnom a teljes becélzást a battal, különben mellé menne
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.26. 10:12:20 -
aru #339073 Dehogynem! Ha rálátok akkor nehéz tankal is telibelövöm ívesen 707 méterről a másikat. -
#339072 Szerintem ez inkább az ágyúd kaliberétől függ, mintsem a tankok szintjétől. -
yossarianHUN #339071 Lightoknál az adott típustól, meg tiertől függ. Artynál már többnyire igen, de azokból is vannak trükkösek, amiken vannak relatíve vastagabb részek, amiket ha HE-vel találsz el, ráfázol. Az meg mindkettőre áll, hogy kockázatos, mert ha láncot találsz el, az benyeli a sebzést. Lightra elsősorban ezért nem szoktam repesszel lőni, gyorsan mozgó célponton teljes biztonsággal testet találni szinte lehetetlen. -
#339070 Neked meg ki adott büntetőpontot?! Ugye nem az akire gondolok?! -
lexlutor #339069 c3nak van viszont a legjobb kredit/xp szorzoja! -
lexlutor #339068 oddball jo leirta.
kar h sokan ugy hirdetik a velemenyt h 10-20csata utan eladta egy eve mar. -
Phara #339067 Heavy/TD-vel az azonos szintű light/arty-kra már lőhetek HE lőszerrel?Nagy eséllyel átviszi őket?Esetleg még 1 szintel feljebb?Csak mert eddig mindenre AP-val lőttem,de ha mondjuk előre látom mi következik HE-t töltenék a jövőben. -
viper07 #339066 R3nton, mi a neved a játékban ? Meghívnálak E25 szakaszba, ha nem bánod. -
yossarianHUN #339065 Igen. -
viper07 #339064 Csak most olvastam, de teljesen egyetértek ! -
viper07 #339063 Jó a T14, nyugodtan megveheted. Voivod harcostársammal szinte mindenben egyetértünk, ebben sosem . Nekem semmi bajom vele, főleg, ha amerikai vonalon kell, teljesen bevállalható tank, nekem jobban bejön, mint a C3. -
pZoli81 #339062 Ha az a célom, hogy minél gyorsabban célozzak, akkor a vertikális stabilizátor és a célzásgyorsító hatása összeadódik? -
yossarianHUN #339061 Az "összes tank" viszont nem lő át ívben a pálya egyik sarkából a másikba. -
aru #339060 Az összes tanknál ugyan az a "TD mód" van ez nem tünt fel? Egyedül a zoom skálázásában külömböznek azt leszámítva, hogy artynál nem hozható elő a görgővel az arty nézet.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.26. 03:40:52