418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    T14-el 535 csatám van, a wotinfós leírással (link) egyetértek. Legénységképzésre nem való a tank, szar a legényleosztása, winhez és top10-hez kötött küldetésekhez jó választás lehet még.. Pénzt keresni (t5-képest jól) igazán prémfiókkal lehet T5-ben, olyan terepen, ahol picit forgatva be lehet nyelni még a kisebb tankok goldját is páncéllal.
    Lassan gyorsul, nem képes alapból jól helyben fordulni, menetből is lassan kanyarodik, korábbi frontharcos lövésnyelő helyzetét másodvonalbeli supportheavy helyzetére kényszerült feladni. Amúgy az egyik leggyengébb percenkénti sebzést tudja biztosítani, és ezt csak kissé tudja kompenzálni a szumóbirkózóra hízlalt teste, meg rajta a döntött páncél.

Csak féláron éri meg megvenni, a kezdetektől érdemes legalább első skillt taposókat belevenni.

Ja és csak akkor, ha nem borít ki, és dühít fel, ha kidobsz annyi goldot az ablakon, mert nem jön be a tank. Sokaknak nem élt meg 50-100 meccset, sokaknak többszáz meccset is.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.12.25. 18:22:50
  • yossarianHUN
    High roll-lal és jó szögből lőve mindkettő lehetséges.
  • Iflow
    Különösen nem terveztem semmit csak elindultam ezen az ágon .
  • Mr.Kitten
    Mi a célod? Medium vagy light.
    T34-85 ág egy erős közepes nincs kifejezetten rossz tank rajta.
    Light ág már nagyon vegyes az MT25 nagyon rossz, utána az LTTB nagyon jó, majd a t54 light eddig nem nyűgözött le bár nincs sok csatám vele még.
  • R3nton
    simán át lehet lőni azzal az ágyúval a maus tornyát, kis szerencsével az E-100-ét is
  • R3nton
    a-43
  • Iflow
    Sziasztok !
    A T-34 után melyik ág a jobb a T-34-85 vs MT-25 ?
  • shbg
    Pedig elég jó a papíron a páncél meg a sebesség. Átütès ugyan akkora. Chi nu megvan szódával elmegy. T 25 nem játszik mert nincs közepes németem. Köszi a tanácsor. Ha van még valami jó tapasztalat szívesem veszem
  • Gyuszopapa
    Van róla replay csak a tököm se tudja melyik mert van már vagy 2 hónapja hogy történt az eset.De ez kb.olyan mint mikor átlöttem szemből simával ST-I-vel az E100 tornyát meg a Maus-ét.Csak néztem mert tudtam hogy esélyem sincs rá.
  • voivod32
    Sajnos a prém Matildát nem ismerem, de a T14-et igen. Megvettem, 20 meccset szenvedtem vele, aztán eladtam, mert már őrjöngeni volt kedvem. Iszonyat lassú, lomha, a lövege szart sem és, csak full arannyal. Ellenben a csörcsi 3-éval. Biztos van itt valaki, aki tájékoztatást tud adni a Matildáról. addig olvasd el Ezt .
  • DasIsFuck
    Matilda 4-től rosszabb?
    Én is eléggé gondolkodok hogy t14 vagy szovjet matildát megvenném esetleg.
    Sajnos mind2 lassú mint a szar,pocsék az ágyú is de ez a 2 5-ös prém ami hasznomra is vállna.
    Gyűjtői énem a t14 melett tenné le a voksom, de az ésszerű a matilda lenne mert szovjet med vonalra fontosabb lenne a legénység képzés...
    Amcis nehéz vonalra meg kb meg is van a legénységem a m103,t110-re, bár annyira mellék vágányon van az a vonal nálam, hogy fogalmam sincs mikor veszem/fejlesztem ki őket.
    Orosz med vonalon viszont nagyon kellene mert azzal haladni is szeretnék.
  • McFrost
    Kipróbáltam xboxon a játékot. Ott az újévi akcióban 7 nap prém jár a kólacsokikávék mellé, nem tank. Volt egy ajándék kódom, Pz38H és 1500 arany. Vettem is mindjárt rajta egy Csörcs3-at. 2 csatát mentem és 2 győzelem :D, nem jelent semmit. Az irányítást szokni kell, de valahogy egyszerűbb az egész és pörgősebb. Himmelszdorfon felmentem a hegyre és átmentem, sehol senki és befoglaltunk :D Remélem, hogy ebben nem csak kupola lövésben lehet előre jutni!
  • toocha
    Churchill III-t ajánlom.
  • voivod32
    Ne tedd! Nagyon rossz! talán a legrosszabb 5 ös prém a játékban! Inkább egy csörcsi 3-at vegyél, az ezerszer jobb, vagy egy T-25 öt, esetleg egy chi nu kait!
  • toocha
    #338990 -re valaki? Guglibá' nem segít.
  • shbg
    Sziasztok. Eldöntöttem. Meglepem magam egy ötös prémmel. A t14-et nêztem ki. Mennyire használható. Csak funra kell. Nehéz kellene mert 5-ös medem van.
  • Mnemomic
    Idióta csapattársak, szar az EU1, szar az EU2, buzi az összes artista, hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető)
  • GabeE3e
    Valaki kérdezte korábban,hogyan lehet beállítani xvm-ben,hogy mutasson "esélyt a győzelemre" ,annyi az egész,hogy modxvm.com-on bejelentkezik az illető és a settingsnél kipipálja a "chance to win menüpontot és violá
  • voivod32
    Azt a rohadt! igaza volt mindenkinek! Ez a Tiger1 tényleg egy iszonyat brutál tank lett! Ha ki nem hal mindenki körülöttem, lett volna legalább 5000 dmg-m vele!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.25. 16:21:47
  • R3nton
    Onnan kezdve végleg semmi esélye nem lenne egy kisebb klánnak egy nagy ellen. Így még azért vannak néha csodák és egyszer-egyszer el lehet verni egy top klánt. A cw-ből nyert arany felhasználódna a cwken többnyire. Ugyanez a helyzet az ESL-en. Nem hiszem, hogy megoldás lenne. Jobb ötletnek tartanám, ha vagy csökkentenék sebzését a goldnak, vagy korlátoznák a számát a tankban. Talán az utóbbi lenne a legésszerűbb és akkor ki is jönne az igazi skill.
  • yossarianHUN
    Kellene, és ez a kulcsszó. Sok minden kellene, de ugye WG.
  • patchaou
    Világos, de nem annak kellene lenni a megoldásnak, hogy mi játékosok nem játszunk a nehéz, páncélozott és lassú tankokkal. Hanem úgy kellene a wg-nek alakítani a dolgokat hogy minden osztály játszható maradjon (kivéve a férgeket). Egyszerűen ki kellene venni azt az opciót, hogy prémium lőszert kreditér lehessen venni.
  • patchaou
    Akkor még nem történt meg elégszer :) Én már többnyire azonnal tudom ilyen esetben, hogy jobb ha a "csapattársak" elől is elhúzódom..
  • WR104
    Az csak siman lepattant es valaki mas trackelte le, dea csata heveben ezt nem vetted/vehetted eszre. A multkor hasonlo tortent velem is. Redshire-en a M48 Patton-nal hulldown-ozok mire lelovik a lancom. Mi a fasz! Visszaneztem a replayt es persze, hogy egy idiota csapattars trackelt le engem amit jatek kozben nem vettem eszre. De a fasz se gondolta, hogy a sajatjaim lonek seggbe.
  • ximix #338995
    Hogy segít e azt nemtom.
    https://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=world+of+tanks+red+screen&spell=1

• Pares
    Chi-Nu Tank Ász:

Persze a végén az utolsó Grantbe benne hagytam 4hp-t, hogy más lőhesse ki, nehogy véletlenül meglegyen a 7 kill... thx rng.
  • yossarianHUN
    Highwayen meddel nem nagyon tudsz hova elbújni, a mozgás meg megvolt, de nem volt elég az üdvösséghez. Splasheléssel is simán szétszedtek a seggtúrók.
  • yossarianHUN
    Ilyenekről illik mutatni egy replayt. Valahogy ezen fórum többéves fennállása alatt még egyszer sem történt olyan, hogy az illető mutatott volna replayt, és mindenki nagyot csodálkozott volna, hogy hoppá, itt tényleg durva anomália történt. Általában még a bizonyíték (replay) fázisig sem jutunk el, de ha mégis, valahogy mindig kiderül, hogy igen könnyen megmagyarázható esetről van szó.
  • yossarianHUN
    Nem kivették, kigolyózták, legalábbis többnyire. Egyrészt a goldammó miatt, másrészt mert az ilyen tankok általában a lassú tankok, és ugye mind tudjuk, mit szeretnek a leginkább csemegézni az artysták (a fasz mellett).
  • toocha
    t37- nél mi a fejlesztési sorrend? Elég egy link is ahol meg tudom nézni. Köszi!
  • patchaou
    Akkor már vegyenek ki minden tankot a játékból ami anno a páncéljából élt...
  • Gyuszopapa
    Ja persze úgy mint amikor 10 méterről a KV-85 tornyát oldalról telibe lőttem T-150-el.A szóráskör lazán a torony szélén belül volt.Erre kritikál hit 0 sebzéssel.Na biztos kilőttem valamit a tornyon belül.Igen a láncot lőttem le.Persze nyomorék piros volt és persze én neki 1 lövés volt.
    Kicsit túl sok mostanában a láncolás,én persze minden szartól sebzödök még sidescrapbe is.
  • DasIsFuck
    Már útba az átütés nerf, wg tervbe vette, hogy a páncélt ismét játékba hozzák.
  • foxbat88fx
    én pont fordítva vagyok :) sőt! az arty egyáltalán nem idegesít.... 100/1 tud kilőni...
    mozgok, elbújok, nem mutatom magam... alig lőnek rám artyk, de az a kurva gold ammo egy vicc :(
  • DasIsFuck
    Mert nem ütötted át a testét+láncba lőhettél, semmi meglepő nincs ezekben.
  • yossarianHUN
    Ezért nem szabad papír tankok oldalába HE-t lőni. Megeszi a lánc a sebzést. Csak a felépítményt.
  • yossarianHUN
    A gold ammo feleannyira se érdekel, mint az artysták. Aki még mindig páncélzatra alapozó tankkal játszi, az vessen magára.
  • foxbat88fx
    ecsém Ti még mindig az arty miatt sírtok :D
    inkább ne használjatok gold ammot, és majd eltűnnek az artysok
  • voivod32
    Előbbi meccsemen Pershinggel rárohantam egy GW pantherre, betöltöttem a HE lőszert, erre az oldalába lőve, adott rá 56 hp sebzést.
  • Pares
    Hogy mi az, ami kurva idegesítő ebben a játékban? Ház ez:

A kibaszott rng/lastchance/noobprotect idiótaság miatt a 450hp-s artyt a 230 átlagsebzésű ágyúval 2 lövésből (460 sebzés lenne) nem tudom kilőni, mert persze átlagon alul sebzek és marad a faszverőn 11hp. Ő meg persze simán kilő TD módban.

Szerk.: Először is vegyék el ezektől a buziktól a TD módban való lövöldözés lehetőségét, másodszor csökkentsék a HP-t, harmadszor pedig rohadjon meg az összes!
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.25. 14:28:33