418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#339420 Ahogy mondod. A wg nyilván azzal akarja rávenni a játékosokat prémfiók vételére, hogy direkt szarul sorsoltatja be őket a mm-el.
arcpálma -
#339419 Rosszul kezelted őket. Azok nem td-k, hanem fix tornyos medek ;)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.28. 17:32:32 -
Angelus1991ster #339418 Prémium fiókhoz eleve rossz mm jár. -
Kubukli #339417 Ha egyszer El Halluf C1-2-ben látok egy focus fire kísérletet bontok egy pezsgőt! -
bornofakone #339416 Su-122-54 még kipróbálásra vár (nos nagyon kíváncsi leszek rá, mert kb. olyan lesz mint a fos, csak 0-a páncélzattal, igaz legalább az alfa picit nagyobb, de az előd, a su-101 1 kalap fost nem ért számomra, legszarabb t7, t8 td-ket produkálta eddig nekem ez a vonal), de eddig a fos a legsilányabb td t9-be számomra.
(Megvan minden t9 td a garázsba, legalább 100+ csatával, kiv. a wtpz4 és a su-122-54, wtpz4-el sokat jtászottam teszt szerón, igaz nerfelve lett nem 1x, de JT ágyúval nem lehet annyira szar.)
Szval fos: Ha már próbáltad nem kell bemutatnom, az biztos hogy az a 400-s alfa t9-en 1 td-nek vicc, nem lehet komolyan venni, főleg hogy szokásos 120 mm-s gun betegség, alig ad 400+-t, inkább 360-380-kat lősz ami megint csak vicc...Az a baj, hogy én nem tudtam ráérezni 150-200 csata (nem tom mennyit mentem vele, azt tudom hogy szenvedés volt, t95-el jobban élveztem a játékot mint a fossal), de hol az volt a jó ha agresszív voltam, hol pedig az, ha snipeoltam hátulról. Pen-je megvan hozzá, igaz a gun pontatlan volt nekem nagyon, hektikusabb volt mint a bl-10. Nagyon sokat szívtam az miatt, hogy fontos célpontokat nem találtam el, akár csatadöntő lövések másfele repültek, mint ahova kellett volna. De azért lehet vele snipeolni, és a rof is egész jó, azt szerettem benne, hogy ha meleg volt a helyzet, könnyen helyet tudtam változtatni.
Szval ötletként talán azt javasolnám, hogy próbálj meg érzéssel játszani vele, tudd hogy mikor kell assault td-ként nyomulni, és tolni a támadást (főleg t8 tankok ellen pl.) és mikor maradj hátul support szerepkörben (főleg t10-k ellen). Normális avg. dmg kb. asszem így is össze jött nekem vele (2500-2600), szval lehet azért alkotni a tankkal, de szerintem akkor volt igazán jó, mikor újonnan jött ki az ág, azóta az új ketyerék nagyon elhalványították.
10-s fos nekem ki van fejlesztve, de inkább vennék e3-t, jpze100-t, obj268 v 263-t mintsem foch 155-t. Tegnap is lazán megettem 1-t tortoise-al 1v1-ben, ledpm-eztem a g.cibe, úgy hogy a 3 lövéséből 1 a lövegpajzsomra ment, 1 betalált, 1 meg az űrbe szállt (szentségelt is miatta).
Legközelebbi teszten próbált ki a 10-st, elvileg szarabb mint a 9-s. -
Kubukli #339415 Honnan lehet tudni, hogy tier IX csatában biztos a vereség, ha a top 2 egy E-75 platoon?
Most tekintsünk el attól, hogy az egyik Pavel_Wysskywsczky_PL, a másik pedig Wojtek_Wscwscykywslya_PL nick néven fut és 20k+ csatával a win rate 45% alatt van mindkettőnél.)
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 17:18:44 -
ilovearty #339414 Igen, mert azokkal a legkönnyebb megcsinálni a wz-hez a sebzést és a killt. Kivéve a franciákat... Én is hibát követtem el , hogy nem fejlesztettem őket. Most szivhatom a fogam a debilek miatt. Szerencsére most nem kell nyerni hozzá. -
Kubukli #339413 Másnál i előfordul 5-5 arty buzi oldalanként? -
Kubukli #339412 Küld el privátban lsz! :) -
tűzoltópk #339411 Adott egy nap prémet de MINEK? legutóbbi csatában a 15-2 győzelmes gyors csata után a győztes fél egyike a chatba rossz mm-re panaszkodott. Emberek! A győztesek se komálják ezt a zagyvaságot amit elénk raknak játék gyanánt ezek a muszkák. Menjnek a p*ba a barom játékjukkal, még az is hülye aki ezért prémet vált. Ne váltson senki prémet menjenek tönkre ezek mo*ok. Barmok azok akik ezért még pénzt áldoznak! -
voroshenri #339410 Érdekel esetleg valakit Pz 4 Hydro 6k-ért? (Játékban és webshopban nem megvehető t5 német prémium) -
yossarianHUN #339409 Ezért kell hátul lapulni vele. Megvan az ágyúd a sznájpoláshoz, messziről meg nem lövik azt be olyan könnyen. Főleg, mert többnyire nem is látnak. -
#339408 hiába a tizeseket pattintó front, ha senki nem azt lövi, hanem a békaszemet a tetején!
-
OnkleTonto #339407 azért elmehetne már a pitsába az RNG-jük de tényleg.
megyek 6 kört, mind 2000 feletti sebzéssel, mind bukó.
7. körben minden lepattan, mellémegy (mintha hirtelen elfelejtettem volna játszani) sikerül vagy 200 sebzés, persze az lesz ötszörözős kör, háhogyne :D -
yossarianHUN #339406 Cserébe van egy tízeseket pattintó frontja, és jó mozgékonysága. -
#339405 Még a végén megkedvelem ezt a nyavalyást! Pedig:Kifejlesztve:AMX 50 120 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 185000. Elköltött szabad tapasztalat: 0. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#339404 azért a tier IX-es TD-k ennél többet szoktak tudni, és elég kiábrándító, hogy nem lehet jobb ágyút fejleszteni rá -
#339403 És ez mi lehet? Avartűz volt? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #339402 257pen 400 dmg mire nem eleg neked?? -
#339401 ez a fos (mármint foch) tényleg ilyen fos?
nagyobb ágyúja már nem lesz, ez meg elég karcsú, mit lehet ezzel kezdeni?
érdemes a fos155-ért gürcölni? -
Lucifer001 #339400 Oks köszi .
Mai legjobb csatám
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #339399 Ja, hogy megélhetési tankozás. -
#339398 Mert nincs, csak játszom vele :P De kettő is jó lenne felváltva XD -
yossarianHUN #339397 Most akkor minek akarod becserélni a Tájpodat T-34-3-ra, ha már van?:D -
#339396 1-es, 2-es kép akkor lenne csalás ha fordítva működne :) A karácsonyfadísz pedig szerintem valami telepítésnél történt gebasz... valahogy összekeveredhettek a textúrák, bár gőzöm sincs hogyan. Ha nincs meg valaminek a textúrája az simán piros, viszont hogy összekeveredni hogy tud az el sem tudom képzelni :) -
#339395 Gőzöm sincs, valahogy érzem :) A tipikus med útvonalakat csak elvétve járom vele, de úgy általában csak azt csinálom mint minden más tankkal. Megpróbálok úgy helyezkedni, hogy onnan lőjem az ellent ahonnan nem számít rá, vagy olyat keresek aki mással van elfoglalva. Így nem számít a viszonylag pontatlan ágyú, mert 80%-ban oldalról lövök és nem kell gyenge pontokat keresni. A csikicsuki is megy vele, mivel olyan sokan még nem ismerik igencsak meglepődnek amikor egy 8-as med 400-at ver beléjük, így elbizonytalanodnak és van idő újra tölteni :) Ha pedig van egy-két rhm-wtf akkor arra törekszem, hogy meg tudjam kínálni repesszel a tornyukat XD -
Lucifer001 #339394 Felraktam pluszban a " WOT Tweaker Plus 0.9.5 - öt . Nem tudom ez okozhatja e ezt a grafikai hibát , de durva , és mi a fene ezek a karácsonyfa díszek ?
Ha kizoomolok ilyen . Nincs bokor , és fa .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha meg ráközelítek ismét láthatók a bokrok , és fák ( szerintem ez csalás ) Ismét telepíthetem újra ...
Karácsonyfadíszek ?
-
viper07 #339393 Látom ügyes vagy vele, én még nem éreztem rá, inkább a 112. Mi a titok ? -
vasasgabri #339392 Ezzel még én is tudok játszani! Tényleg meg éri az árát!
-
#339391 -
lexlutor #339390 en tobb dolgot nem ertettem be:
- ok kivenne a muholdnezetet, de a mostani celzodot beepitene: ertem en h az utobbival elvezetesebb, de sokkal pontosabb is a loves.
- nagyobb splash - hova nagyobb? 8 meter nem eleg? egyszerre 3 tankot fog egy loves beteriteni.
- ok h max 700-800 sebzes, de 3xos rof mellet, min segitene, 3x akkor splash mellett?
- pancelzat csokkentene meg ezt is, de ennek a kalkulalasa szerintem elegge bonyas lenne, meg aztan behozna a misztikus tetopancel modositot.
- kivenne a modulsebzest
- automastikus arty figyelmeztetes: ez megis min segitene? 3xos splash mellett?
Eleve nem hiszem h hozzajuk nyulnanak, de amiket taglal abban annyi buktato van h csak hosszu teszteles utan lehetne latni, h jobb avgy rosszabb. nekem osszeseggeben par jo gondolat mellett sem tunik jobbnak.
mondjuk olyan aprosagok fel sem merultek:
- minek van 400 meteres latotavjuk mint egy mednek?
- mi vana td moddal?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.28. 14:34:02 -
Gyuszopapa #339389 Tegnap csak azok lőttek ki az ST-I-ből 3 egymás utáni csatában.
A TD nézetet elvehetnék tőlük.
AMX 12 száguldok 60-al a mögöttem lévő utcából kifurdul a FV304 200 méterről fordulásból kicsap persze hihető és életszerű a dolog.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.28. 14:25:59 -
Gyuszopapa #339388 Így csal a WG tegnap 3 csatám volt egymás után ilyen.Olyanok hogy szerintem még véletlenszámgenerátorral se lehetne olyan csapatokat összerakni.Az ellenség full tele kékekkel,zöldekkel nálunk 3 zöld.Én a 12. a sorban a 13. és a 15. játékos.A felettem lévő 11 játékos mondhatni mintha ott se lettek volna.Az eredmény 15-1 15-4 15-3.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nincs belenyúlva. -
#339387 http://ftr.wot-news.com/2014/12/28/artillery-rework-proposal/ -
messerharcos #339386 Ne mond már, az olyan nehéz játékmód.... nézni, meg várni, meg klikkelni, meg nézni, klikkelni, nem semmi dolog. 10ből 4 csimpánz nem képes rá, a többiek meg most is azzal játszanak. -
#339385 MINDEN ARTY PLAYER EGY UTOLSÓ BÜDÖS CSICSKA NYOMORÉK -
ilovearty #339384 Minden e25 tulajdonos goldb@zi ??!! Mindegy hogy T5-6-7, ezek csak a goldot tudják szórni. Lehet piros , zöld , kék lila... Minek akkor a prém tank ha minuszba megy vele ?
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2014.12.28. 13:27:17 -
#339383 kétésfél perc alatt vége volt
csapattársak sokat sebeztek
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.12.28. 13:18:46 -
yossarianHUN #339382 Azt hiszem mondanom sem kell, hogy ez a meccs gyakorlatilag nekem ott véget ért. -
yossarianHUN #339381 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Full HP-ról, fél másodperccel azután, hogy felvillant a lámpa. Gyakorlatilag abban a pillanatban, hogy felfogtam hogy spottoltak, és rátenyereltem a rükvercre, kaptam a sallert. Hogy a féreg anyját az ilyennek. Aztán még volt pofája szmájlizni a chaten a patkánynak.