418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#339380 Szívesen. Nekem nagyon bejön ez a mod. -
Lucifer001 #339379 Ezt használtam eddig is , csak sokszor lefagyott . De mint olvasom javítva lett . Damage panelból töröltem a gold detektort . Az nem érdekel .
Telepítve , és kiválóan működik . Köszi ismét . Csak a Jacktor leírását nem értem
" 6. érzék jelző hang (kellemes szőke női hanggal) "
Köszönöm neki is a munkáját
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2014.12.28. 12:50:18 -
lexlutor #339378 ha nem tudod mashogy megoldani, akkor irj pm-et. -
stork13 #339377 Célzásidővel nem lenne gond, simán levihető 1.8-1.9 sec körülire.
Sajnos a pontosság az ami inkább behatárolja a lövegét. Legalábbis nekem. -
#339376 Nem lépsz be helyettem, hogy megkapjam a prém napot? :D -
lexlutor #339375 Urak!
ugye azt midnenki tudja h a world of warplanesbe belepve egy premnap jar az egyesitett acc miatt?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.28. 12:37:23 -
lexlutor #339374 szerintem ventillator. -
Zoli105 #339373 Miért szopat a játék egyfolytában !? hogy az összes retardált polák noob artyista megtalál és egy lövésez akármiben ülök ! :( mi ez a lézerpontosság az atyiknál újfent !? mintha okos lőszert használna az összes majom artyista ! -.- :@ rohadtul bosszantó hogy napok óta ez van ! (és hiába bújok fedezékbe ott is telibe bassz ! :( Ti nem vettétek észre semmi furcsát !? :O -
#339372 IS-2-re mit érdemes feltenni a töltés és célzás gyorsító modulok mellé?
Tegnap kiszámoltam, cirka 184.000 xp kell a 110-re!
-
Lucifer001 #339371 Köszi . -
#339370 Ez már kellett, mert a fragvadászok kezdenek megint felbaszni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#339369 Rosszabb páncélja van, rosszabb célzásideje, borzasztó gun depr, pontatlanabb. 59-nek nagyobb a végsebessége is. Mindezt a jobb alfáért cserébe. -
#339368 A legjobb.Jacktor mod pack -
yossarianHUN #339367 -
Lucifer001 #339366 Egy kis segítség kellene . Hogyan tudom eltüntetni a zászlókat . kép .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Másik pedig ez a löveg kitérés jelző sem kellene .És a klán ikonok . kép :
Esetleg ha valakinek van értelmes modpack xvm . minimap , felderített , még fel nem derített , célkereszt mod , napi stat , többsoros garázs , stb az érdekelne .
Köszönöm a segítséget.
-
EmR3 #339365 Hát nekem nem kellene a tájp helyett a 34-3, pedig egy ideje csak farmolok, (type59 és IS6)
Gyengébb a páncél, és a célzás idő is, és ha jól látom DPM-ben sem áll olyan szarul. Ha a célzás idő vagy a pontosság kicsivel jobb lenne limit nélkül is megállná a helyét. -
#339364 Valamit valamiért :) Ha nem lenne annyira pontatlan a type akkor még elmenne, de az az ágyú csak közelharcra jó, amihez már nincs sem agilitása sem páncélja sem rof-ja... Szóval Én jobban tudok érvényesülni a T-34-3-al, pedig alig mentem még vele, míg a Type-59-el a 2500 csatát már rég elhagytam. -
yossarianHUN #339363 Na ja, de mikor a 13-90-nek 10 méterről sebzés nélkül leszedi a láncát, az meg vinnyogva a röhögéstől kitáraz rád, akkor is elmosolyodsz, csak közben remeg a szád széle:) -
#339362 De amikor 300 méterről a T34-be szemből belevág 488-at akkor elmosolyodik az ember :) Tegnap lőttem egy ilyet, fülig ért a szám XD -
yossarianHUN #339361 Na azért ezen is irtózatosan pontatlan az a mordály, és még a DPM-je is elég fos. -
#339360 A sebzés. Type-al már meg kell szakadni egy 3k dmg-es körhöz, ezzel meg 10 átütő hoz 3700-at és ez ugye a kreditet is jobban hozza. Papíron hiába pontosabb a T-59 ágyúja - lófaszt nem talál el, és ha el is találja alig sebez valamit a töltésidejéhez képest. -
lexlutor #339359 kosz! -
yossarianHUN #339358 Na mi az, ennyire fos a Type?:D Teszten próbáltam a T-34-3-at, de nem győzött meg. -
yossarianHUN #339357 Fura egy tank az, az első 100-150 csatámban összehasonlíthatatlanul gyűlöltem, a grind második felére megszerettem. Nekem az vált be, hogy mentem a több heavyvel, esetleg medekkel, és vagy második vonalból szemétkedtem, vagy konkrétan az támadó ékkel haladva, közelharcban megvártam amíg az ellen ellövöldözte magát, aztán ki, kettőt bele, vissza. Majd ismét. Tárazás közben mindig érdemes megnézni a térképet, kicsit áttekinteni a helyzetet, és az alapján alkalmazkodni, helyben maradni, pozíciót váltani, visszavonulni, satöbbi.
Gyakorlat is kell hozzá, mert egy idő után ki fogod ismerni a kulcshelyeket, ahová rögtön az indulás után elteperhetsz (a sebessége lehetővé teszi), és az első felvillanásnál beletárazhatsz a gyanútlanul közeledő ellenfélbe, hogy aztán tárazás közben továbbállhass. Ilyen például, hogy kézenfekvőt mondjak Mountain Passon északról indulva az E3, vagy El Hallufon délről indulva B1, ahonnan az A2-ben felbukkanó, a bázisotok felől közeledő tankokra koncentráló ellenségeket tudod irgalmatlanul oldalbalövöldözni, ha elég türelmes vagy kivárni, amíg elalszik az éberségük, és nem oda figyelnek, ahol te fel fogsz bukkanni (meg lehet csinálni, csak fedezékben maradva várd ki amíg a társaid spottolják őket, és figyeld merrefelé áll a tornyuk). De nem szabad vele nagyon egy pozícióhoz ragaszkodni.
Ha pedig keményvonalas, késharcos csőpályára kerülsz vele, ahol nehéz kihasználni a heavy csapattársaidat, akkor érdemes vele inkább hátulról ügyködni, mert a hatalmas habteste nem igazán alkalmas adok-kapokra. Nem a valaha volt legjobb sniper, de egynek jó lesz.
És örök táras tank igazság, bár nekem is több száz csata kellett hozzá, hogy megtanuljam: csak azért, mert táras a tank, nem kell túl erős késztetést érezni, hogy 4, vagy akár 3 lövést eldurrants zsinórban, mert garantáltan kapni fogsz közben a pofádra. Ez főleg így van a több, mint 3 másodperces töltés miatt. Közelharcban, mikor több heavy áll veled szemben, és kis különbséggel lövik el magukat, két lövést engedj meg magadnak, a harmadikra már az esetek 90%-ában jutni fog egy betöltött ellenség, aki elkeni a szádat. Simán lehet vele olyan, hogy mind a 4 skulót 10-20 másodperc különbséggel tudod csak ellőni, mintha nem is táras géppel lennél. Nem gazdaságos, elvégre pont a burst damage veszik így el, de van, hogy nem tudsz mást csinálni.
Ja és a WoT alapszabálya rá hatványozottan áll, nevezetesen ne menj egyedül sehova. Inkább menj egy kedvezőtlen helyre a lemmingcsordával, mint hogy egyedül próbálsz megtartani egy jó pozíciót, mert az első kitárazás után rád fognak mászni, és irgalmatlanul ellátják a bajodat.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.28. 11:10:30 -
#339356 vonzó a -3-as ágyúkitéríthetőség? -
lexlutor #339355 en orulnek neki a legjobban, de kizartnak tartom. -
#339354 T-59-emet nem lehet a wg-nél becseréltetni egy T-34-3-ra valahogy ? -
lexlutor #339353 nekem pl az amx50-120az iylen tankom. van vele vagy 300 csatam megsem erem el az 50%ot.
egesz egyszeruen nem erzem mi a jo vele. ettol meg mas dicseri.
ebbol nekem az jott le, en nem erzem, tudom mit kene csinalni vele, h mia jo, hasznalhato taktika vele. -
#339352 Még 8-asban is vígan használható, 9-esben sniperként el lehet lenni vele. Ez az egyetlen tank, amelyiknél nem káromkodom el magam, ha kettővel feljebb tesz. Hú, de sokat ajnározom ezt a szart! Ez már szerelem! :D De be is fejezem!
Na , persze az ilyen helyzeteket leszámítva:
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.28. 10:39:03 -
fityusz #339351 A tigris valóban egy jól használható tank lett, ha top tanknak dobja be, akkor uralja a csatamezőt. 9-esek ellen meg a többi 7-es sem a leghatékonyabb. -
#339350 de, nem akarlak rábeszélni, nyilván te érzed, hogy mennyire fekszik neked a tank. Engem is mindenki meg akart győzni, hogy az AMX 50 100 a legjobb nyolcas Heavy, , de szerintem a legszarabb, (pedig van) és az IS-3-at el nem cserélném rá. Nekem egyszerűen nem megy vele. -
#339349 Nekem rengeteg csatám van vele, de az 2 éve volt a Tiger 2 fejlesztése közben . Nem nagyon szerettem, sőt utáltam Mot, tegnapelőtt délután visszavettem, és csak annyit tudtam mondani, hogy: bazmeeeeeeeg! Iszonyat jó lett!
Itt van például a mai első csatám vele, nem egy nagy dobás, de volt benne minden: spotter levadászás lesből, saját td megvédése light tank általi körberohangálástól, foglalásresetelés, és egy jó kis fraglopás:D De, nem utolsó sorban: 4 kill.
Replay
-
#339348 738 csata - 50.14% wr
785 kilőtt ellenség
1,122 átlagsebzés
75.52%-os hit ratio
-
Angelus1991ster #339347 Pedig életpontilag fel lett buffolva. 1500 hp-s.
2 éves szünet után vettem vissza egy fél éve lassan.
738 csata - 651 kilőtt tank - 46%.- ezt nehéz lesz felvinni. -
Angelus1991ster #339346 Most nem is lehet normálisan játszani. 10 csatából 8-ban lemming train van. WZ-111 event ( vagy 25 goldos ) óta megböszmültek az emberek. XVM jelzése szerint tier 5-7-ben csak úgy vöröslik a nép.
Tegnap például WZ-120-al nem engedett nyerni.
Egyik oldalon tartom fel a túlerőt. Másik oldalon ahol 4 tank ellen megy a 6-7 tankunk, elbuknak. -
#339345 Én 7xx csata után mondom ezt azon tapasztalataim után, hogy szó szerint soha nem értem 50% fölé vele.
Bár tény, hogy iszonyat régóta megvan, szóval nem tudom, ha frissen játszanám most milyen statokkal állnék vele.
Amiket leírtam viszont szerintem olyan tényezők amik elsősorba befolyásolják ezt és ezeket már frissen is tapasztaltam a tankal nem egyszer.
Pedig mint mondtam is párszor, hogy a mai napig az eggyik kedvenc legényéghúzóm a tigris a mausba is ezzel húzom a legénységet, e-100-ba is ezt használtam erre a célra.
Szerintem nem lehet normális esetbe meccseket lehozni a tigrissel a lentebb említett dolgok miatt.
Hiába njó az ágyú,nagy a rof és hozzá képest magas az alfa, de ezt vagy úgy tudod kihasználni, hogy baromi aglis és mozgékony tankod van(sta-1) vagy van egy jó ágyúsüllyedésed,jó torny páncéllal(centurió pl)
Tigrisnek egyik sincs, ráadásul mivel nagy és heavy így cammod sincs.
Tehát az egyetlen egy lehetősége a tanknak az, hogy ha tudja osztani hátulról az ellenfeleket amik lehetőleg nem veled foglalkoznak, na ehhez viszont kell a csapat.
Elsősorban ezért gondolom azt amit. -
lexlutor #339344 tiger1 - 294 meccs 56,8%
most evvel azt akarod modani h 294 meccsen keresztul jo csapatba kerultem?
mert ez azert nem tunik annyira hihetonek. -
#339343 Tigris hasonló a tog 2-höz.
Csak nem annyira baszott lassú mint az, van egy nagyon jó ágyúd,alfa sebzéshez képest nagyon gyors rof,sok hp, de páncélod az nincs.
Persze tud működni, mind a tog-on mind a tigrisen elsősorban, de gyakorlatilag csak akkor, ha nagyon alacsonyat dobnak az ellen lávő tankok és még ezen felül lehetőleg a legszerencsétlenebbül találnak el.
Viszont pont ezért nem jó vele se a te,se az én vagy se angelus stattja, mert addig jó a tank, amíg van egy olyan csapatod akik melett ki lehet használni az eggyetlen jó pontját a tanknak.
De amint ez nem teljesül, már a tank nem elég arra, hogy úgy lehessen vele az esetek többségébe befolyásolni az ütközetet hogy azzal a te csapatod oldalára billentsd.
Pl nem elég gyors,lövegsüllyedés nem elég ahhoz, hogy ténylegesen ki tudd használni a tornya pedig hiába a legkeményebb része, még így sem lehet rá alapozni. -
#339342 Utóbbi 1-2 napba úgylátszik a wn 8-as szintemet sikerült visszanormalizálni, de wr-t még mindig keresgélem..
Jelenleg 52.89%-on vagyok..ezt a nagy maratont 53.11%-ről kezdtem...
Elég kemény ára van ennek a wz-111-nek... -
#339341 Esl acc