418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    mert annyira kínszenvedés neki kihúzni egy darab tier X-et is :D
    hidd el... "sokan" vesznek accountot... az enyémet is már meg akarták venni párszor
  • csaba90
    ebben teljesen igazad! Én sem vennék... azért van rajta bőven még kifejleszteni való, csak sajnos mondom fel kell hogy áldozzam, ha van rá érdeklődő... ha csak a premium tankok árát nézzük kb annyit kérnék érte... :)
  • R3nton
    haha lol itt az egyik vállalkozó gyerek 70 euróért vette meg a WZ-111-et, szerinted???? :D Akkor kinek, neked nem, de másnak igen. Főleg, hogy type59 igencsak keresett jószág
  • kamionosjoe
    Nem értem miért akarna bárki is egy másik felhasználói fiókot megvenni, hiszen éppen az az élvezet benne, hogy az ember szépen lassan fejlesztget és próbálja feljebb tornászni a képességeit. Mégis mire jó ha megveszi valaki mástól a használtat? Ha noob akkor is az marad ha már minden ki van fejlesztve a tankon.
  • csaba90
    Sziasztok!
    Akit érdekel eladó account:
    10 db Top Tier 10-es tank
    3800 gold a számlán
    1.000.000 credit
    Prém tankok:
    Type-59
    T34
    Löwe
    Pz IV Schalturm

az írjon privátba!

Elnézéseteket kérem a "hirdetésért" de sajnos nagyon pénz szűkében vagyok :(
  • McFrost
    Nem érdemes ezen pörögnöd, jön másik, rosszabb.
  • voivod32
    Az! Mérgemben én is megpróbáltam, de -lévén , hogy az lenne a kivégző lövés-természetesen10-ből 8-szor mellé/elé/ fölé/földbe megy, vagy lepattan, esetleg láncot visz a lövés. A következő skillje ez lesz a lövészeimnek, az biztos!
  • patchaou
    Ez már külön skill XD
  • voivod32
    Egy igazi , tipikus , tetves fragtolvaj! (kejser nevű "játékos")És a végén még beírja, hogy "good game boys". Vissza is írtam neki, hogy "számodra, te f@sszopó"!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.28. 19:19:56
  • ToCsEk
    egy kis mozi, érdemes megnézni

különösen a vége
  • patchaou
    Én Így húztam ki azt az ágat bár a 9-essel talán több volt sebzés:) Nem volt valami hűdefényes statom velük, de élveztem a csatákat :)

lexlutor - ezért is fejezem inkább be :)
  • Angelus1991ster
    Hogy rohadnának meg. Főleg a videóban szereplő hájfejű nyugati seggzsák. Kétszer regeltem arra a wot-klón crysis szarra.
  • lexlutor
    olyan mintha matyival beszelgetnel.
  • Kubukli
    Fail
  • bornofakone
    Biztos h nem megfelelően játszottam velük, de azért kíváncsi lennék hogy egyesek hogy játszanak velük "fix tornyos medként", élénk a fantáziám, de én ebből kb. 3-4 lövéses ide-oda forgolódós füstölgést vízionálok, kb. 1-1,5k dmg-el (függően az alfától), és ez lehet adrenalin dúsabb, de nem hiszem h igazán effektív a csapat számára :D
    1-2 replayt megnéznék azért szívesen, v youtube-s videót, ha vki tud ilyet berakni, hogy azért lássak egzakt dolgot is :D
  • Antimat
    Aki regelt Armored Warfare betara, csekkolja a postaládáját, mert kaptunk valami commandert a leendő játékhoz
  • patchaou
    Tereljek?
    Feltettél egy kérdést amit többszörösen megválaszoltál, plusz Én is írtam még párat és még mindig a válaszra vársz. Ki terel?
    És miben szoktam Én terelni?
    Hozd be inkább valamelyik másik accod és válaszoljon az :)
  • Kubukli
    Tereljél b+ mint minden egyes alkalommal lol.
  • patchaou
    A választ várjuk már tűkön ülve :)
  • Angelus1991ster
    Inkább arctámadó-facehugger.
  • Kubukli
    Akkor megismétlem amit akkor is: csak random, csak egyedül.
    Sárga volt az a narancs pajtás már akkor is...
    Kérdés pajtás?
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 18:13:38
  • patchaou
    Ha az Ő "logikáját" követjük, akkor ha 1000km-el arréb szülttem volna Én is narancssárga lennék 45%-os wr-el XD
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.28. 18:12:22
  • madmanic
    arcpálma..?

schmittelem..
  • madmanic
    igen. azonnal disconnect.
  • yossarianHUN
    Azért Kubukli pajtás is narancs volt mikor utoljára láttuk a statját, de már akkor is nagyon ment neki az osztás:)
  • patchaou
    Akkor Én meg a magyarokat balfékezem le. Tök mindegy hogy rengeteg jót ismerek, legalább ennyi olyat is aki tök sötét ehhez a játékhoz. Ergó az összes magyar játékos low, még Én is :)
  • Angelus1991ster
    Csapat csata még borzalmasabb. Oda nem érdemes benézni se. Valami förtelem ami ott van.Ott a 20k csata és 45% az átlag.
  • patchaou
    Pl innen. Vagy kérdezzem meg behoztak e magukkal loltraktort? Siemkáztak? Az enemy top 3 egy lila szakasz?
  • Kubukli
    Közben megint mentem egy T9 csatát és nem bírom ki: aki polák balfék az polák balfék.
  • Kubukli
    OK egy kis segítség: a bázis körben vannak még, a csata indulásakor.
  • patchaou
    Bocs, felületes voltam :)
    Ha csak annyi az infó amit leírtál akkor pontosan abból. Ha valakinek 20k csatával 45%-os a winrátája akkor az többnyire olyan dolgokat tesz ami nehezíti a csapatát a nyerésben. Ha történetesen egy ilyen a top tank, akkor az már régen rossz. Ha pedig a szakasztársa is hasonló kvalitásokkal bír, akkor már két játszani nem tudó van a topon, akik emelett rendszerint meg is értik egymást és tanítják a másikat nagyobbnál nagyobb faszságokra.
  • patchaou
    Kb 30k csata van a hátam mögött, amit felváltva toltam prémmel és prém nélkül. Én nem vettem észre eltérést az mm-ben. Viszont abban egyetértek hogy már jóideje meredeken zuhan a játékos állomány átlag értelmi színvonala.
  • Plata
    Z-világháború?
  • Kubukli
    Mondom : tekintsünk el.
  • Angelus1991ster
    Legalábbis ezt tapasztaltam, de lehet hogy tévedek. De wz-111 és 25goldos event óta csak úgy ömlik felfelé a trágyalének nevezett emberhorda.
    Szinte érzem ezeknek a bűzét.
    Z-világháború zombijait látom magam előtt ahogy wot-oznak.
  • patchaou
    A válasz az hogy simán rasszista vagy.
  • Plata
    T49-el a két kedvencem a fos és a Wt pz4,fost sikerül meg kerülni és úgy meg küldeni 152 milissel az tuti siker,wt pz4-nek édes mindegy hol lövöd,esküszöm poén wt pz4-re vadászni T49-el,akár nagy távolságról sniperkedve is brutálisan nagyot tud bele sebezni.És sokszor felgyújtja,fos-ban meg volt olyan hogy 4 modult lőttem ki és 3 legénységet.
  • Kubukli
    "Csodállatos" Szó szerint! :)
    Bár T9-ben azért ritka a vagon lövöldöző balf@sz.

De mi a válasz?
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 17:42:08
  • Kubukli

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 17:44:02
  • Gyuszopapa
    Én már az xvm megjóslása nélkül símán megmondom az első fél perc történéseiből hogy kik a csapattársaim.Például amelyik a csata elején elkezdi lövöldözni a vagonokat hogy milyen szépen robbannak az már 99% 0-át sebez.Szépen látszik hogy ki ismeri a járművét a pályán való elhelyezkedésből.Sokszor már induláskor fogom a fejem úristen.

Valamelyik nap is:9-es csata nyomorék IS-8 a bázis mellett campingezik jó legalább nem csinál semmi bajt.Persze hiányzik a tevékenysége a fronton.Bele-bele lövöldöz a tömegbe a balfasz ki is szedi az egyik csapattársunkat.Még neki áll feljebb.Artynk nem volt szívbajos mielőtt még több bajt csinált volna ráfordult és kicsapta mint a szart.Csodállatos.