418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #339460 mert annyira kínszenvedés neki kihúzni egy darab tier X-et is :D
hidd el... "sokan" vesznek accountot... az enyémet is már meg akarták venni párszor -
#339459 ebben teljesen igazad! Én sem vennék... azért van rajta bőven még kifejleszteni való, csak sajnos mondom fel kell hogy áldozzam, ha van rá érdeklődő... ha csak a premium tankok árát nézzük kb annyit kérnék érte... :) -
R3nton #339458 haha lol itt az egyik vállalkozó gyerek 70 euróért vette meg a WZ-111-et, szerinted???? :D Akkor kinek, neked nem, de másnak igen. Főleg, hogy type59 igencsak keresett jószág -
kamionosjoe #339457 Nem értem miért akarna bárki is egy másik felhasználói fiókot megvenni, hiszen éppen az az élvezet benne, hogy az ember szépen lassan fejlesztget és próbálja feljebb tornászni a képességeit. Mégis mire jó ha megveszi valaki mástól a használtat? Ha noob akkor is az marad ha már minden ki van fejlesztve a tankon. -
#339456 Sziasztok!
Akit érdekel eladó account:
10 db Top Tier 10-es tank
3800 gold a számlán
1.000.000 credit
Prém tankok:
Type-59
T34
Löwe
Pz IV Schalturm
az írjon privátba!
Elnézéseteket kérem a "hirdetésért" de sajnos nagyon pénz szűkében vagyok :( -
#339455 Nem érdemes ezen pörögnöd, jön másik, rosszabb. -
#339454 Az! Mérgemben én is megpróbáltam, de -lévén , hogy az lenne a kivégző lövés-természetesen10-ből 8-szor mellé/elé/ fölé/földbe megy, vagy lepattan, esetleg láncot visz a lövés. A következő skillje ez lesz a lövészeimnek, az biztos! -
#339453 Ez már külön skill XD -
#339452 Egy igazi , tipikus , tetves fragtolvaj! (kejser nevű "játékos")És a végén még beírja, hogy "good game boys". Vissza is írtam neki, hogy "számodra, te f@sszopó"! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.28. 19:19:56 -
#339451 egy kis mozi, érdemes megnézni
különösen a vége -
#339450 Én Így húztam ki azt az ágat bár a 9-essel talán több volt sebzés:) Nem volt valami hűdefényes statom velük, de élveztem a csatákat :)
lexlutor - ezért is fejezem inkább be :) -
Angelus1991ster #339449 Hogy rohadnának meg. Főleg a videóban szereplő hájfejű nyugati seggzsák. Kétszer regeltem arra a wot-klón crysis szarra. -
lexlutor #339448 olyan mintha matyival beszelgetnel. -
Kubukli #339447 Fail -
bornofakone #339446 Biztos h nem megfelelően játszottam velük, de azért kíváncsi lennék hogy egyesek hogy játszanak velük "fix tornyos medként", élénk a fantáziám, de én ebből kb. 3-4 lövéses ide-oda forgolódós füstölgést vízionálok, kb. 1-1,5k dmg-el (függően az alfától), és ez lehet adrenalin dúsabb, de nem hiszem h igazán effektív a csapat számára :D
1-2 replayt megnéznék azért szívesen, v youtube-s videót, ha vki tud ilyet berakni, hogy azért lássak egzakt dolgot is :D -
#339445 Aki regelt Armored Warfare betara, csekkolja a postaládáját, mert kaptunk valami commandert a leendő játékhoz -
#339444 Tereljek?
Feltettél egy kérdést amit többszörösen megválaszoltál, plusz Én is írtam még párat és még mindig a válaszra vársz. Ki terel?
És miben szoktam Én terelni?
Hozd be inkább valamelyik másik accod és válaszoljon az :) -
Kubukli #339443 Tereljél b+ mint minden egyes alkalommal lol. -
#339442 A választ várjuk már tűkön ülve :) -
Angelus1991ster #339441 Inkább arctámadó-facehugger. -
Kubukli #339440 Akkor megismétlem amit akkor is: csak random, csak egyedül.
Sárga volt az a narancs pajtás már akkor is...
Kérdés pajtás?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 18:13:38 -
#339439 Ha az Ő "logikáját" követjük, akkor ha 1000km-el arréb szülttem volna Én is narancssárga lennék 45%-os wr-el XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.28. 18:12:22 -
madmanic #339438 arcpálma..?
schmittelem.. -
madmanic #339437 igen. azonnal disconnect. -
yossarianHUN #339436 Azért Kubukli pajtás is narancs volt mikor utoljára láttuk a statját, de már akkor is nagyon ment neki az osztás:) -
#339435 Akkor Én meg a magyarokat balfékezem le. Tök mindegy hogy rengeteg jót ismerek, legalább ennyi olyat is aki tök sötét ehhez a játékhoz. Ergó az összes magyar játékos low, még Én is :) -
Angelus1991ster #339434 Csapat csata még borzalmasabb. Oda nem érdemes benézni se. Valami förtelem ami ott van.Ott a 20k csata és 45% az átlag. -
#339433 Pl innen. Vagy kérdezzem meg behoztak e magukkal loltraktort? Siemkáztak? Az enemy top 3 egy lila szakasz?
-
Kubukli #339432 Közben megint mentem egy T9 csatát és nem bírom ki: aki polák balfék az polák balfék. -
Kubukli #339431 OK egy kis segítség: a bázis körben vannak még, a csata indulásakor. -
#339430 Bocs, felületes voltam :)
Ha csak annyi az infó amit leírtál akkor pontosan abból. Ha valakinek 20k csatával 45%-os a winrátája akkor az többnyire olyan dolgokat tesz ami nehezíti a csapatát a nyerésben. Ha történetesen egy ilyen a top tank, akkor az már régen rossz. Ha pedig a szakasztársa is hasonló kvalitásokkal bír, akkor már két játszani nem tudó van a topon, akik emelett rendszerint meg is értik egymást és tanítják a másikat nagyobbnál nagyobb faszságokra. -
#339429 Kb 30k csata van a hátam mögött, amit felváltva toltam prémmel és prém nélkül. Én nem vettem észre eltérést az mm-ben. Viszont abban egyetértek hogy már jóideje meredeken zuhan a játékos állomány átlag értelmi színvonala. -
Plata #339428 Z-világháború? -
Kubukli #339427 Mondom : tekintsünk el. -
Angelus1991ster #339426 Legalábbis ezt tapasztaltam, de lehet hogy tévedek. De wz-111 és 25goldos event óta csak úgy ömlik felfelé a trágyalének nevezett emberhorda.
Szinte érzem ezeknek a bűzét.
Z-világháború zombijait látom magam előtt ahogy wot-oznak. -
#339425 A válasz az hogy simán rasszista vagy. -
Plata #339424 T49-el a két kedvencem a fos és a Wt pz4,fost sikerül meg kerülni és úgy meg küldeni 152 milissel az tuti siker,wt pz4-nek édes mindegy hol lövöd,esküszöm poén wt pz4-re vadászni T49-el,akár nagy távolságról sniperkedve is brutálisan nagyot tud bele sebezni.És sokszor felgyújtja,fos-ban meg volt olyan hogy 4 modult lőttem ki és 3 legénységet. -
Kubukli #339423 "Csodállatos" Szó szerint! :)
Bár T9-ben azért ritka a vagon lövöldöző balf@sz.
De mi a válasz?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 17:42:08 -
Kubukli #339422
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 17:44:02 -
Gyuszopapa #339421 Én már az xvm megjóslása nélkül símán megmondom az első fél perc történéseiből hogy kik a csapattársaim.Például amelyik a csata elején elkezdi lövöldözni a vagonokat hogy milyen szépen robbannak az már 99% 0-át sebez.Szépen látszik hogy ki ismeri a járművét a pályán való elhelyezkedésből.Sokszor már induláskor fogom a fejem úristen.
Valamelyik nap is:9-es csata nyomorék IS-8 a bázis mellett campingezik jó legalább nem csinál semmi bajt.Persze hiányzik a tevékenysége a fronton.Bele-bele lövöldöz a tömegbe a balfasz ki is szedi az egyik csapattársunkat.Még neki áll feljebb.Artynk nem volt szívbajos mielőtt még több bajt csinált volna ráfordult és kicsapta mint a szart.Csodállatos.