418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#339500 Azt sem mindig üti ám be, főleg ha mozgolódnak is :) Ha lenne értelme megtartani a régi replay fájlokat akkor tudnék mutatni két vicces csatát :)
Mondjuk az is tény, hogy ha nincs aki tudná mit kezdjen ellene és életben marad akkor acélfal. Kb mint az AT 2
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.29. 09:16:01 -
#339499 Attól függ, ha facehugban valamelyiknek van esze lőni a kis mg-portot, akkor hamar eldől. :D -
Plata #339498 De valaki valamelyik nap valami olyasmit írt hogy jön a nagy arty nerf.Olvass vissza én már nem tudom mikor. -
#339497 Matild IV, Matilda BP, Ram II is megvan de a négy tank közül igazán csak a Ram II az amelyiket tudom is használni. Ő tartja az xp-rekordomat (2607 ami ráadásul pont kapott egy ötös szorzót is XD ) és hozott egy pool medált is. A két Matildával a lomhaságuk miatt nem szeretek játszani, a T14-nek pedig nagyon gyengének érzem az ágyúját. Nem azt mondom hogy szar, de nem valahogy nem tudunk egymásra találni. Viszont az vicces amikor két T14 leáll párbajozni. Hacsak az egyik nem nyomja meg a 2-est hamarabb fogy el a lőszer vagy telik le az idő minthogy megsemmisülne valamelyik XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.29. 09:09:46 -
AlucardHuN #339496 Tök véletlenül nincs kilátásban arty nerf? Kicsit unom őket. -
lexlutor #339495 kesz!
nm! -
#339494 Ment válasz, köszi előre is. :) -
viper07 #339493 0T3P - ment az üzenet. -
VanDaal #339492 Ha vége lesz az 5x köröknek, tuti tartok egy kis pihit a WZ küldetésben, mert ami most megy (megint), azt nem lehet épp ésszel kibírni... -
Gyuszopapa #339491 Amúgy hányadik kézen megy már át ez az account? -
Lucifer001 #339490 Ilyen helyzetbe sokszor kerülök én is ( és mások is ) . Ez szokott lenni az a pillanat , mikor rohanok a lemings vonat után . Legalább sebezzek én is , ne engem zabáljanak öten . És csodák módjára mikor már közel a vereség a " nyáj " általában visszafordul , és van hogy a meccs is megnyerhető . Az érdekesebb inkább az szokott lenni ,tegyük fel mikor 3 an védjük az egyik oldalt . Basszus ránk jön az enemy 10 tankja . Belemerül az ember a csatába . ( többet figyelem a minimapot , mint a célkeresztet , de ilyen helyzetben a harcra koncentrálok , és nem a minimapra ) Lényeg természetesen kilőttek , de amíg bírjuk tartsuk az oldalt . Hát ez van . Védtük az oldalt 3 an , és nem mérgel fel a dolog , mert várható volt . :) Ránézek a túloldalra hogy ál a csapatom , mennyire bírt előrenyomulni . NINCS CSAPATOM !?
De mikor az arty 1 lövéssel kiüt a divatból az igen engem is felbosszant .
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2014.12.29. 06:37:44 -
shbg #339489 Megnézed a többi t5-ös tier limites tanknak is itt mozog az átütése. Ezért megy el szódával. Mellette van páncél. Jó torony. Jól gyorsul. Engem a pontatlansága jobban zavar. Ötösban símán egy boxzsák. Nekem bejön. Jól egyesíti a tűzerő, mozgékonyság páncélharmast.
Azért hozzáteszem jó ha minden harmadik csatában sebzek vele ezret, de a saját hp sebzést össze lehet szedni. Na meg említettem, hogy 4skillesek a legények. Az viszont tény hogy kezdőkmek nem ajánlanám (ne értsed félre)-sőt semelyik ötöst sem-. -
Gyuszopapa #339488 Ennyi balfaszt nem láttam még mint aki jelenleg játszik.Olyan irreális dolgokat cselekszenek hogy épp ésszel ez nem felfogható.
Csupa-csupa bukó csata egymás után. -
Bee #339487 Egyszerű: 10 db T10-et kihúzni nekem kb. 2 évembe került (nyilván jóval több ág grind alatt), nagyjából a fele prémfiókkal. Ha valaki nem akar/tud ennyi időt rászánni, de szeretné tolni T10-ben is, akkor a vásárlás a legegyszerűbb megoldás. -
viper07 #339486 Kedves Joe ! Képzeld el a következő - idealista - világot. Létezik olyan ember, aki szeretne olyan tankokat kipróbálni - és nem teszt szerveren - , amelyeket pl. időhiány miatt nincs lehetősége, avagy túl sokáig tartana kifejleszteni. Ugyanakkor számára nem gond pár száz eurót kipengetni (rohadt köcsög ! ). Aztán emberünk rájön, hogy hiába a Tier 10, ott sem tud alkotni, mert kevés hozzá. De látja, hogy vehet olyan tankot, amit egyébként nem (Type) . ezért fizet, majd csalódik. Nos az ilyen ember megveheti az accodat. És akkor képzelj egy olyan embert, aki megteheti, hogy másokat, akik megérdemlik szponzoráljon, egy prém tankkal, avagy egy accal. Csak azért , és őszintén azért, mert segíthet másokon, és ez neki nem fáj, talán ilyen veszi meg az eladó accot. Nos nekem, van 7 accom, és most jutottam el oda, hogy az állam, egyház mellet talán segíthetek másokat. Hallgass népzenét, míg ezt írom éppen egy Palatkai táncházból megjőve felajzott állapotban írom e sorokat. Keress rá : Palatkai népzene. -
viper07 #339485 Helyes, csak így tovább, gyűjtsd az XP -t. Talán egyszer alkalmam lesz tőled tanulni is. Holnap posta nap ! vagyis ma :) . -
viper07 #339484 Mennyit kérnél érte ? Szívesen megveszem és felajánlom ingyen, de még kitalálom kinek. Én lennék R3nton által lesajnált vállalkozó gyerek. B+ R3nton nem írtál vissza az E-25 ajánlatomra, és az aranyos szmájmilmra.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2014.12.29. 01:06:00 -
Pityu0 #339483 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#339482 Meccs elején kértem, hogy jöjjön valaki védeni a jobb oldalt. No reaction. Egyedül voltam ott, meglátott az enemy, 3 mp, múlva telebaszott az arty. A végeredmény sejthető. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lichtmaschin #339481 Én nem tudom mi van most este, de a német tankokkal nem tudok nyerni...vagy kínkeserves...
Tiger 2 életem legrosszabb csatája tudom teljesen rossz volt az egész amit csináltam, de annyira felb@szott hogy a vk-t semmivel nem tudom átlőni.... -
#339480 Csak azért mert nekem is van, de az átütését tartom a legrosszabbnak. Az miatt bánom azt is hogy megvettem.
Tudom nem vagyunk egyformák, de csodálkozom hogy valakinek bejön :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.28. 23:56:37 -
yossarianHUN #339479 Én narancsra emlékszem, de a szád még nagyobb volt, mint most. Csak random, csak egyedül? És? Akkor ez most indokol bármit is? Én is így játszom 4 éve. -
shbg #339478 Szódával elmegy. Kemény hatosokat nehéz átütni. Golddal nem tudom milyen. Azt nem használtam. Olyan mint egy kemény med rossz mozgással:-) -
#339477 Átütés megfelelő? -
shbg #339476 Sziasztok! Ígértem, hogy ha meg lesz a t14 írok róla. Mentem talán 20 csatát 4 skilles legényekkel. Érzésre olyan mint a jumbo sherman,csak kevésbé fordulékony.
Előnyei: jó gyorsul, jó lövegkitéríthetőség. Gyors célzás.
Hátrányai: pontatlan ágyú, gyenge kanyarodási képesség.
Páncélja hol működik hol nem. Érdemesebb vele a lövegkitéríthetőségre építeni. Átütés megfelelő. Hatos nehezek ellen kevés szemből. Itt a legnagyobb hiányosságot a pontatlanságát érzem.
Egyébként élvezetes tank.
Köszönöm mindenkinek aki segített választani. -
#339475 Cromwell-el lehoztam védő voltam. Jól le is lettem csíterezve :) -
#339474 Mindenkit bezavartam a városba, egy Grant és egy T-34-85 segített védeni a szorost és rommá lőttem őket :D
-
hartman76 #339473 A hülyeség nemzetiségtől teljesen független.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hassel74 #339472 Az más sebzés! -
Hassel74 #339471 Ha 70 euro egy vas, akkor mennyi egy ilyen acc!? -
R3nton #339470 Hoppá :D
-
Pares #339469
Strongholdozás miatt tettem rá (papírtank elhárító), de rajta is hagytam... egyszerűen élvezet ez a mini KV-2 :D
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.28. 21:02:25 -
#339468 Én legjobban a kínaiakkal állok, 63k dmg és 123 kill. Németek még 88k dmg és 88 kill. De bár szeretnék egy WZ-t, nem görcsölök érte... -
Toweliee #339467 :)))) -
Lucifer001 #339466 Nekem a szovjet lett meg elsőre . KV-2 , SU-122-44 , stb Meg a szorzók . Utána nekiálltam a Brit fának . Centurion 7/1 el toltam , meg Tortoise . Ez is viszonylag gyorsan meglett . Utána úgy terveztem , hogy a Franciákkal folytatom , de kellett egy keveset farmolnom , és belenyúltam a német nemzetbe is E-25 , JT8.8 . Ezt követően jött az 5x . Gondoltam ha már 5x ös van akkor leszorzózok . Így eljutottam oda , hogy hopp ! .. kész lett a német nemzet is . Most éppen a Franciákkal szenvedek . Belenyúlok AMX50B -vel , Lorraine 40t , és FCM 50t . De ismétlem a 5x ösnek köszönhetően az Amerikaiak is 1/3 on van . Fr már 2/3 on . Japán , és Kína szerintem is token lesz .
Tudod én sem beszélhetem meg ezeket a férfi dolgokat a feleségemmel . Ha meg a szomszéd néni wotozik itt nálunk , akkor törlöm is az egészet -
#339465 köszönöm! a playerauctionsra előbb tettem fel.. meglátom mi lesz :) -
#339464 Ezekre a fos francia tankokra minek raktak ágyút?! Ennyi erővel kavicsokat is dobálhatnánk, annyira mocskos pontatlan! -
bekescsaba #339463 Ma meglett a negyedik nemzet (francia, orosz, német, amcsi).
A kínait nyomom, és a japánt felváltva.
2 dolog, ami meglepett.
A 121 től reméltem a killt, és a damaget, de nem megy. Be kell valljam, 500 csata alatt sem tudtam megtanulni vele játszani, nekem túl kötött tank a nem létező lövegsüllyedése miatt. De a type 62! 2,01 kill átlag, 980 átlag damage 23 csatából. (mondjuk a féregírtás viszi fel a kilt) 140-es penje van az ágyúnak, de ez az első olyan gun, aminél többnek érzem az átütését, mint ami papíron van. Tudom, hiszen M10 Pantherrel farmolok, ott a 150-es pennel elég sokszor szenvedek, ez meg 140-el keresztül visz mindent.
A másik meg a 6-os chi-to. Nincsen más japó tankom, így gondoltam, token lesz, de nem, ez is hozza az 1,2-es kill átlagot, és 1058-as átlag damaget 25 csatára levetítve. .
Az angolokra 5 napot számolva is lesz 16 napon a japánokra, és kínaikra, szerintem token nélkül is hozható lesz.
Tudom, hogy ez az írás senki épülésére nem szolgál, de csak azért írtam ki, mert az asszonnyal ezt nem tudom megbeszélni, a szomszédom meg nem wotozik.
Köszönöm.
-
stork13 #339462 Hirdesd külföldi oldalon, jobb árat kapsz. Itthon mindenki fillérb@szó és szerintük csak a 3 nagy prém ér valami keveset. :) -
Lucifer001 #339461 Hasonlóan jött ki nekem is az utolsó csata . Totál véletlen volt az össz kill . belefutottam , és ha már így összejöttünk kilőttem őket .
Most valahol egy másik fórumon meg engem szidnak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!