418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attila965 #339540 Elég jóra sikerült ez a Sherman III. Valahogy még jobbnak is érzem mint a sima M4-est.
Tudom, hogy csak saját szint volt, de azért na... lehet vele aratni A végére már ketten küzdöttünk a Topgunért, mák hogy az ellen egy PzSfl IVc volt. -
#339539 Masik, a 43% wr-es derp-el kiszed felpalyarol mikozben fedezek mogul kilog 3 cm a tankodbol. Fantasztikus ahogy ez a jatek segiti a hulyeket. -
lexlutor #339538 akkor nezd meg ehheza csodas cikkekhez a sok gratulalo es lelkeesedo kommentet.. mondjuk negativat nem is talalhatsz, mert a gerinces ftr, azt mind kiszedi/bannolja :) -
VanDaal #339537 Én meg eljutottam arra a szintre, hogy már nem csak alkalmanként írok kedveseket az artistáknak, hanem kb minden csatában. És egyesek szerint továbbra is minden rendben van azzal, ha egy 43% wr-es retardált a pálya sarkából egyetlen kattintással kioffolhatja a másik csapat legjobbját két orrtúrás és nyáladzás között... -
lexlutor #339536 ujabb arty post ftr-en. annak azert orulok h buszke a szerzo arra, h a masodik post utan 225 arty vart a queueban, mig minden masnal a toredeke sem.. -
#339535 tiger P egy jó tank, én komálom, de ezt nyilván a WG is észrevette, ezért 10-ből 7-szer tierIX-be rak, 2-szer tierVIII-ba, és egyszer mehetek tier VII-ben, ami azért kicsit geciség így ebben a formában -
#339534 Inkabb ne! -
Toweliee #339533 Thx! -
yossarianHUN #339532 Tudom én ezt a józan paraszti eszemmel, csak a skótságom győzni szokott:) -
Lichtmaschin #339531 Tudna valaki segíteni? szeretném a sixth sense hangját lecserélni erre.BEEDOO
Aki csinált már ilyet leírná, hogy hogyan kell? köszönöm előre is -
R3nton #339530 Ezt már többször mondtam itt fórumon, hogy valóban az agyatlan goldspam nem gazdaságos, de ha tudod mikor kell goldot betölteni jobban megéri, mint lepattani 3x. Főleg ha kritikus a szituáció és a győzelem múlik rajta. Sokkal többet hoz így, mintha nem töltöd be és loose. -
Malarki #339529 Én a T-54-ről tudok nyilatkozni, ott is ez áll fenn. Mindkét ágyút próbáltam jó pár csatán át, és én azt mondom, hogy tök mindegy melyiket használod. Nagyon kevésben térnek el, ugyan olyan jó mindkettő. -
#339528 Totálisan egyetértek veled, bár én már csak elvből sem használok aranyat, mert akkor nem lenne jogalapom szidni a rohadt goldnoobokat:D. Ráadásul az sem védene meg az ellenséges aranyesőtől! -
shbg #339527 Gondolkoztam én is a ram2 -őn.Nem tűnik rossznak. Csak van egy ötös prém medem így feleslegesnek ítéltem.Ne érts félre nem hisztizek, hogya t14 akkor is jó:-) kinek a pap kinek a paplan. -
yossarianHUN #339526 Teszten próbáltam a "nagy" ágyúval is, stab/rammer/venti kombóval, ott nem tűnt zavaróan hosszúnak a célzásidő. De ez csak pár csata volt, úgyhogy fene tudja. -
Gyuszopapa #339525 Hát igen a csatáim többsége ezek a barmok miatt bukó.4-ből 3 HT idejött várni az ellenséget.A wn8-as számaikból és a nyerési százalékukból is lehet látni hogy a tudás és értelmi szintjük a béka seggét se éri el.Még szakaszban is alkalmatlanok bármire,milyen retard klán lehet már ilyen játékosokkal.
-
lexlutor #339524 az a gaz h venti+bia-val is csak 2,6ra megy le+ celzasgyorsito.. hat..
marad a bokorkemp, abban jo allitolag az alcaja. ott meg kb mindegy. -
yossarianHUN #339523 Na ez a baj, hogy soha nem használok gold ammót. De tényleg soha. Nem azért, mert ilyen prő vagyok, vagy mert ütközik az elveimmel, csak egyszerűen olyan spúr vagyok, hogy nincs szívem használni. Egyszer-kétszer próbálkoztam vele, de egyrészt legtöbbször még életveszélyes helyzetben sem volt szívem betölteni, másrészt ha nagy nehezen mégis, hamar kikészültek az idegeim, mer minden egyes mellé/lepattanó lövés után azon kattogtam, hogy mennyibe fog kerülni ez nekem a kör végén, ez meg csak elterelte a figyelmem a csatáról.
Tudom, hogy bolond vagyok, de én nem tudok játszani golddal, baromi stresszessé teszi a játékot:D -
R3nton #339522 a kisebb átütésű, ugyanúgy, mint a t-54-nél, kicsit bőszebben kell használni a goldammot, de megéri sztem. -
lexlutor #339521 mellemet a valasz. bocs. -
yossarianHUN #339520 Szerintem az én hsz-emre ment, csak megint mókázik a fórummotor. -
yossarianHUN #339519 Hát az a 10 mm az inkább 18, de igen, gyakorlatilag ez a dilemma, hogy normális átütés, szar ágyúkarakterisztikával, vagy szar átütés, fajin karakterisztikával. Az a baj, hogy az a 219 se sok, a Pattonnek is annyi van, és azért gondosan kell is vele célozni, főleg T10-ben, ami azért igen gyakori. De egyébként én is a kisebbik Ojjektet húzom még, csak igyekszem előre gondolkodni. -
R3nton #339518 na várjál, most miről is van szó? -
#339517 Meg is van a 25 gold, a csucson kell abbahagyni...
-
lexlutor #339516 en meg csak az obj 416nal tartok, de nekem az a 2,9es celzas eleg csuful hangzik a 2,3hoz kepest, mikozben van egy 10mm el nagyobb atutes. a rof meg kb ugyanannyi. -
R3nton #339515 Hát majd ha befejeztem a wz-111 küldit felőlem mehet. Már csak az angol van hátra... -
yossarianHUN #339514 Csakis a 249 penes 122-eset, annak a tanknak az az ágyú a lényege.
De ha már itt tartunk: elcsépelt téma, de kilences ruszki medekre melyik ágyút érdemes tenni? Object 430 v2-ről lenne szó, a teszten mindkettővel kipróbáltam, mindkettővel bejött, de ez kb. 5-5 csata volt, úgyhogy ebből azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.29. 10:45:47 -
lexlutor #339513 majd rajon h ott sem fenekig tejfel az elet. -
viper07 #339512 Jópofa vagy, sok sikert, remélem sikerül. -
viper07 #339511 Látom nem olvastad a hozzászólásomat, szakaszozást ajánlottam ( kértem ) E-25 -tel :). -
#339510 Csak jó lenne, ha átmenne a WT topicba a WTs mondókájával. -
Toweliee #339509 A T9-es kínai medre melyik löveget javasoljátok? -
yossarianHUN #339508 Matyit olvasni még mindig akkora élmény, mint évekkel ezelőtt. -
R3nton #339507 nekem bejön -
#339506 Én is úgy szoktam tenni, ahogy te mondtad, de most másként alakult. Elkezdődött a csata, én pedig elindultam -heavy lévén- a szokott helyre, a dombokhoz, mert ez az a hely ezen a mapon, ahol el szokott dőlni a csata. Írtam, hogy "pls, help me on hills" ám nem sok reakciót láttam. Mentem még egy kicsit, aztán látva, hogy nem jön senki, megfordultam, hogy bemenjek a vasúti töltés mögé, és onnan próbáljam majd fékezni az ellenfelet. Ekkor, fent a "lapos részen" átrohant egy T34/85, egyet belémlőtt , és 2-3 másodperc múlva, -miközben 35-el mentem, az arty lenullázott. Na erre nagyon berágtam. Most kivételesen nem az artyra, hiszen ő csak tette a dolgát, hanem a baromarcú csapattársakra. -
#339505 No meg a hozzád hasonló retardált majmoknak (lásd még Nesuten) is csak ott lehet egy kis sikerélménye. Boldog Karácsonyt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.29. 09:41:50 -
#339504 WARTHUNDER grafikailag is és játékélményben - mozgásban ... is eredetibb na meg hangról nem is beszélve... jobb a wot-nál. Nincs automata célzás ,tényleg jól kell célozni , megfelelő időben, nincs lepattanás annyi, jobb vagyok benne mint a wot-ban, lehet mert közelebb áll a valósághoz, wot játék a warthunder már szimulátorosabb. Na de nem fikázni akarom én a wot-ot jó volt régen csak nagyon rámentek a modokra meg a goldokra... meg a statra ami nem mutatja meg a lényeget..... Warthunder repülős része meg kenterbe vágja a world of warplanest de ezt már írtam.... kiváncsi leszek a hajós részekre mikor kijön mindkét " játékra". :D
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.12.29. 09:35:46 -
lexlutor #339503 attol nem fogsz hanyattvagodni. -
R3nton #339502 ja és vettem egy su100y-t is, azt goldért, azt is leértékelve -
R3nton #339501 Milyen E-25, karácsony első napján megvettem ;) Leértékelve!!!!!!!! :D