418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kamionosjoe
    Fuuuuu, már a csata elején belefulladok a vízbe egyetlen leadott lövés nélkül.... profi vagyok mondhatom.
  • Kubukli
    Nono... ez b@sztassa' a kifinomult urak lelkivilágát.
  • GabeE3e
    Alig OP a tank, kár,hogy elfogyott a lőszer különben a többi is meghalt volna:)

• dante3
    Szerintem arty függő, 8-as brit ezzel a moddal nagyon fain, a 7-es orosz szinte használhatatlan! Szerintem a gyorsan töltő, forgatható tornyú ill. nagy mozgásterü ágyúknál jól használható! Többire xar...
  • TiborTamas
    Pontról pontra ugyanezek a tapasztalataim vele, le is töröltem már. Nálam is sokkal jobban működik a hagyományos felülnézet.
  • lexlutor
    azert mert ezta jatekosok evek ota mondjak, es csakazert sem. ennyire egyszeru, ezert nem.
  • lexlutor
    de jo, h meg mindig nem csinaltak meg a retard-platoonokat.....
  • Hassel74
    Én csak azért fonom a szemöldököm velük, mert iszonyú sz@rul rak velük az MM. :) IS3, meg Tiger 2 ellen nem sok vizet zavarok. :)
  • Angelus1991ster
    Nem tudom, de könnyebb vele artyzni. Perszónás misszióknál jól fog jönni. Hátránya igaz , hogy van. Ott ragad a célzás helye. Sokkal könnyebb ezzel a móddal lezavarni a 25 goldos eventet.
    Gerinctelenségnek lehet , hogy gerinctelenség az SPG-kel való játék, de a játék része. Mondjuk még mindig nem értem , hogy nincs minimalizálva az artyk száma a játékban minimum 3-ra.

A 4 és 5 arty killes medált átkéne írniuk. Pl 3 arty és 1-2 valamilyen jármű.

Vagy 3 arty + 1-2 darab 1-2 tierrel magasabb szintű tank kilövéséért járnának azok a medálok.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.29. 19:12:08
  • Pares
    Nem a legkönnyebben használható tank... Gyakori a t9-es csata, zéró ágyúkitéríthetőség, mm-ből kifolyólag papír, lassan szűkül, pontatlan, de jó a dpm, jó az alfa, és elég mobilis. Ha lehet, inkább E25-öt vegyél. Ja, amúgy hogy a kérdésedre válaszoljak, talán úgy 20-40k kreditet kapok csaták után. Nem nagyon figyelem, nem a kreditfarmolásért vettem.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.29. 19:07:44
  • bekescsaba
    Írnék pár szót erről az "új arty módról"

Érdekelt, és feltettem, de addig nem akartam írni róla, míg legalább 100-130 csatát nem mentem vele. Mivel itt senki sem artyzik :-), ezért magamnak érzem a jogot, hogy írjak róla.

Szóval. Kb olyan, mint a 60 x-es zoom. Segíthet, de a lövedék nem fog gyakrabban találni.

Előnyei.:

- A szint különbségből adódó mögé vagy elé tartást teljesen kiküszöböli. Azaz egy domboldalon álló tanknál a felülnézet hiánya miatt nem kell számolni azzal, hogy a hajlásszög miatt túl kell-e vezetni a zöld vonalat a tankon, vagy az orra elé kell lőnni.
    - Valóban, lehet gyenge pontra célozni. Az más kérdés, hogy oda lő, vagy sem. De ugye a játék mechanikájából adódóan az estek 30 %-ban (0,7-espontosságot számolva) oda fog repülni a skuló.
    - a fedezék mögött álló tankokat felülnézetből nem lehet becélozni, lévén kirajzol egy piros lővonalat a játék. Na itt it rá tudod rakni akár 5 kilógó pixelre is a célkereszt közepét, s ha mákod van, oda lő. Jelzem ez nekem egyszer sem sikerült. Mármint találni. Ami előny, hogy nem kell mm-enként mozgatni a célkeresztet a fedezék mögött álló tankon, várva, hogy mikor zöldül ki.

Hártányok:

- az előre - hátra mozgást (szemből nézve) nem lehet lekövetni a tankoknál, vagy csak nehezen.
    - kicsi az átfogó kép, azaz pont a műhold nézet előny veszik el, kicsi a vele belátható terület. Már ha zoomolsz a tankra.
    - Ha megnyomod a jobb clicket, auto aim klép működésbe, akaratlanul is sokszor előfordul.Arra használom a jobb clicket, hogy arra a helyre zoomolok, ahol, várható tank, majd jobb clickkel ott tartom a bezoomolt kört, és megyek tracert nézni, még nem jön senki a csapdába. Ennél a módnál Ilyenkor nem tudsz átpozicionálni, mozogni a lövegcsővel. Engem kifejezetten idegesített.
    - Ez egy szubjektív dolog lesz. Szóval amikor ebből a nézetből nézed a tankokat, hajlamos vagy hamarabb elengedni a lövedéket, egyszerűen eltűnik az artyzok érzés, aztán a döbbenet, hogy mellé, majd 28 - 75 sec töltés. De nyilván sok játék után ez elmúlik. Az az érzésed, hogy ezt használva, hogy mindíg mindent el fogsz találni, aztán meg nem. Én sokkal pontatlanabb voltam az artyval, mint felülnézetből. Úgy jobban elő voltak készítve a lővéseim, mint így.

Az autoaimmel történő 72-vel száguldó tankkok kilövése nekem furcsa, lévén nem lehet sniper nézetben így lőni, aki meg autaimot használ, az tudja, hogy pont a nagy sebességű tankok elé lövésre használhatatlan.

• ToCsEk
    swamp pálya alsó bázis Leo1 bokor kemp hídra nézés
    eltelik 1 perc rongyol le bázisról mr T110E3 seggbelő 800 dmg kiáll peremre lelövik 900hpra beállok mögé letk-zom lazán 1óra ban
    tudom én vagyok a paradicsom mert megöltem de jó kurva anyád

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2014.12.29. 18:26:45
  • TuskoMobile
  • R3nton
    bedobja t9-be, vegyél e-25-t
  • Userx2
    Hellcat T5-ben. Acél fal hellcat-el. :-)
  • Sheltem
    su-122-44 el jól lehet keresni ?
  • kamionosjoe
    Arra költöd a pénzed amire csak akarod, de attól nekem még lehet az a véleményem, hogy nem éri meg. :)
  • madmanic
    van az új arty TD nézet, a sok rühes cigány felteszi, tölt egy kis goldot, és véresre rángatja a bohócot, hogy ő milyen ügyes...

Ezért nem lőnek mellé.
  • madmanic
    elég is volt mára... 30%wr 500 wn8 5 disconnect sorozatban...

Remélem ennek a sok parasztnak soha nem lesz nagyobb öröme az életében mint egymást lövöldözni platoonban a kezdőn...
  • patchaou
    WG-nél nem keresek logikát egy ideje.
  • madmanic
    ennyi vérpolak nyomorult faszfejet bassza meg -.-
  • 505thZajcev[PT]
    Jo de erted, dx11 megy fel alapbol a win7el, a wothoz dx9 kell...
  • András77
    Azt nem tudom, hogy így volt korábban is vagy új dolog, elfelejtettem megkérdezni, de artys gyerek mondta nekem, hogy TD módban működik az autoaim jobb gombbal. Úgy szedik ki az ellenfelet bármennyire is gyorsan jön, ha nem cikkázik mindenfele, akkor elkapja, de nagyon közelre még a cikkázás sem segít, akkora splash sebzésre van a dög artynak.

Én is így jártam most az mt25-el, teljes sebességgel mentem, de rámrakta az autoaim-et a rohadék és a lag miatt nem tudtam cikkázva menni, de full gázzal elmentem előtte srégen és kiszedett. Valahol 60-70km között mentem, autoaim nélkül szinte lehetetlen meglőni, de azzal meglő a nyomorék. Nem talált el pontosan, de elég közelre csapódott be a kis távolság miatt és a splash kikapott. Külön szépsége a dolognak ugye, hogy én egyszer sem találtam el, szintén autoaim-el, pedig papíron pontosabb az ágyúm, csak ugye én mozgok, az arty meg áll és ha nem kell a testét mozdítania, akkor az autoaim miatt folyamatosan szűkül neki a célkeresztje.
  • patchaou
    Pedig azok is kellenek ám hozzá :) Ha egy háromlábú széknek bármelyik lába hiányzik felborul :)
  • Gege00
    Csak nekem tűnik úgy, hogy 9.5 óta nem lőnek mellé az artyk?
    Hihetetlen mennyire időpocsékolás belépni a csaták 80%-ába, vagy a totál használhatatlan csapat miatt, vagy pl, mert Luchs-al száguldok 60al, és egy lövéssel kiszed az arty.
    Tehát igazi élmény lett miután végre újratelepítettem az egészet, mert ugye valamit elbasztak szokás szerint.
  • 505thZajcev[PT]
    directx runtime environment volt a megoldas, koszi!!
    dotnet, visualc++ nem segitett.
  • Jacktor
    A directX-szel szokott baja lenni, konkrétan mikor telepíted a játékot, telepítsd/frissítsd azt is (akkor is ha újabb van a windowsban).
  • Userx2
    Alap XP-re vonatkozóan igen szerintem. Van olyan stat mód, ahol írja mennyi legénységi XP-t kapsz. yasenkrasen-coloured-messages-session-statistics Version 3 pl. olyan
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.29. 16:43:06
  • lexlutor
    .net 3.0
    .net 4.0
    microsoft visual studio 2008, 2010
    de a wot.eu support faq-ban pontosna le van irva
  • Sheltem
    Srácok egy buta kérdés. A szorzók(jelen esetben az 5x) vonatkozik a legénységi xpre is?
  • 505thZajcev[PT]
    Sziasztok, egy gyors kerdes.
    Zsir uj windows, zsir uj wot, launcher bejon, play majd mintha elindulna, de rogton ki is lep a game. Mit felejtettem el installalni? :)
  • Userx2
    Ezt az érzést nem adja vissza egyik orosz med sem.
  • VanDaal
    Kb minden ággal így járok végül... :D
  • R3nton
    Hát nekem nincs idegrendszerem az AT vonallal játszani hiába jobb a másik. Az új ág azért jóval kellemesebb a sebesség miatt. Meg ha a 8-as igazán jó, és játszok vele sokat meg lesz a 9-es, abból meg nem kihúzni a 10-est??? :P Hát én azért kihúzom
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.29. 15:38:12
  • R3nton
    sejtettem a garázsodból, nem is baj az, jól néznek ki az amerikai tankok sztem :D meg a brit shermanek is
  • Attila965
    Igazából szeretem gyűjteni a Shermaneket Valahogy mindegyik tetszik a maga módján, a brit és az amcsi 5ös tökéletes kikapcsolódásra, a Firefly az a tipikus support a böszme átütésével és tűzgyorsaságával. Egyszerűen nem tudom őket megunni, valószínű velem van a baj
  • VanDaal
    És szegény márciusi ifjak még azt hitték, sikerült leszámolniuk a cenzúrával :)

R3nton:
    Valahogy nekem sem igazán jön be a Sherman III. Én is a Firefly-ra, meg a 8-asra vagyok kíváncsi. De tovább szerintem nem fogok menni, mert a 10-es nekem gyengébbnek tűnik az FV 183-nál.
  • sempike
    Vissza vettem a Hetzert funolni. 5 meccs, átlag 500 WN8...
    Minden csata max 3 perces, nagyon dúrva.
  • Toweliee
    Budapest térkép?
  • R3nton
    nekem nem tetszik igazán, amúgy minek tartod meg, ha már megvan a firefly, én igazából a fireflyra, a 8asra és a 10esre vagyok kíváncsi