418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#339620 ez mi ez az ember? nem lehet valahogy kivágni innen?
szánalmas ez a vergődés -
lammaer #339619 Mondjuk nem lehet azért mert elemezték a statisztikákat? Vagy nem lehet emberi hiba benne? (mint ahogy a boltban is megtörténhet hogy mariska rosszul üti be az árát a tejnek a gépbe...)
Nem látom be hogy miért vennék a fáradtságot erre az egész macerára ha rosszindulatúak...
Ha tényleg pitiánerek lennének ahogy te érzed, akkor fognák azt hagynák az árát úgy ahogy van. Röhögnének a markukba hogy sok gyökér még ennyiért is megveszi ezt a szart.
De nem, kihírdetik hogy megváltoztatnak valamit, felkínálnak több opciót a kompenzációra, még azok is megkapják akik nem is foglalkoznak vele.
Komolyan, real life, mikor találkoztál olyannal hogy a boltban veszel egy Tévét, másnap akciós, neked meg a bolt kérés nélkül elutalja a különbözetet?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 11:14:16 -
lexlutor #339618 en ezzel tisztaban vagyok, de ha egesz evben jofej vagyok, tegyuk hozza nem erdek nelkul, akkor ev vegen lehet egy atbaszasom es csuriban vagyok?:)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.30. 11:09:36 -
lexlutor #339617 a -kap,de lehet nem vett volna 4k-t csak ugy. ha a tankot megveheti a felert. ne naivkodj mar, h most jottek ra h draga?? nevetseges.
b - hanyan? hanyan enm tudnak majd rola? hanyan elsznek lustak evvel baszakodni?
c - ez korrekt
utolag mar nem, valoban. de te sem hiszed, h ez veletlenul alakult igy, ugye?
es en ezert mondtam h a "maga modjan" korrektek.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.30. 11:06:45 -
darkwraith #339616 nem kell, azt vagy megveszed annyiért vagy nem. A többi játékban sem olcsóbban ezek a dolgok. De hogy lammaer mellé álljak picit, tavaly augusztus 1-től idén májusig folyamatosan volt ingyen prémem, annyi prém akció volt. (napi küldetések, akciók, wowp küldetések).
és T8-nak ott a T34, T26SP, IS-6 és most a WZ111. Ez kapásból 4 tank. -
lammaer #339615 Bocs.
Ad1: nem olvasó pistike automatikusan kap gold különbözetet.
ad2: aki akar kap full refundot (nem ám goldban, pénzben. Szóval gyak ingyen kipróbálhattaaki akarta és visszaviheti ha nem tetszik)
ad3: aki megvette annyiért amennyi, az eleve úgy állt hozzá hogy neki megéri.
Ennél korrektebbül NEM lehet megoldani. Ilyet nem csinál más cég.
Komolyan, szerintem kérdezz meg bárkit aki megvette, hogy ezek után becsapva érzi magát....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 11:00:21 -
lexlutor #339614 nana!
meg karacsony elott benyomnak egy nemet medet, amiben semmi extra nincs, olyan arert ami egy prem heavy kategoriaban mozog. meg csak nem is tierlimites. ok, kell a profit karacsony elott. a sok jomunkasember majd karacsony elott ugyis megveszi, meg igy is.
majd hirtelen karacsony utan, lemegy az ara, merthogy ketszer kell megfejni a nepet, meg lassan jon az orosz karacsony, es a tesvereknek most nem tellik annyira ilyen draga dolgokra. nosza engedjuk le, kapnak majd ingame goldot karpotalsul, meg ha ugysem kellett neki, vagy max visszavaltjak. ebbol megis mennyi lesz? 5%? talan. plane h ok jonnek mindig avval h jo ha jatekosok 10% olvas forumot/hireket. egyszeri pistike mennyit fog fel az egeszbol? vagy hanyan lesznek lustak visszavaltani?
nah nekem evvel van bajom, h erre epitettek. es most jon ez a habcsok duma melle.
nehogymar kezet kelljen mar csokolnom nekik ezert!
ezt konkretan pitianer lehuzasnak hivjak. ennyi.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.30. 10:58:38 -
lammaer #339613 Egyszer volt és akkor már nem is számít?
Kuponnal meg igen, balfaszok voltak, de foglalkoztak vele hogy visszavegyék az emberektől a cuccost? szartak bele, csendben lenyelték a békát azt kész.
Ne félj más MMOnál egyesével levadászták volna azokat akik sok kupont használtak az EULÁra való hivatkozással.
De beszélhetnénk pl arról, amikor átrendezték a tankágakat (Panther 2 vki?) azt mindenki kapta az ingyen garázshelyet meg a milliós árú plusz tankokat. Mindez ELŐRE hónapokkal bejelentve, hogy nyugodtan kigrindelhesse mindenki.
Szóval nehogy már szarrágó legyen egy ég, aki jelen esetben visszamenőlegesen visszafizeti mindenkinek a különbözetet vagy akár full refundot is ad.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 10:57:21 -
Malarki #339612 Azért azt hozzá kel tenni, hogy T8 premtank egyszer volt, a mélygarázs meg inkább a balfaszságuknak tudható be, azóta ügyelnek rá hogy ne legyen ilyen. -
lammaer #339611 Mi? Hogy olcsóbbá tettek vmit mert kiderült hogy nem ér annyit amennyire beárazták?
Hihetetlen hogy mennyire ki van már facsarodva az emberek gondolkodásvilága...
Menj köpd szemen a tescót is, hogyha leértékelnek valamit te meg levásárolhatod a különbözet ha előzőleg drágábban megvetted... vagy esetleg kérheted vissza a teljes vételárat is.
Tényleg rohadt pitiánerek.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 10:49:16 -
lexlutor #339610 ez a flame tema ugy egy eve volt porondon, kicsit lemaradtal. -
viper07 #339609 Ment a "csomag", holnap megkapod. -
#339608 Én is néztem, hogy mi van a 9.1-es patch sírhelyével? viper07: és ki mondja, hogy nem linkelheti saját véleményét :D -
lexlutor #339607 emlekszem, de ez ettol meg egy pitianer atbaszas marad. -
#339606 Mi a fene? Ünnepekre kiengedték megint az összes hülyét az intézetből? És mi az első dolguk? Csatlakozni a netre... -
viper07 #339605 Oh, bakker, azt hittem ez komolyan a véleményed. Hiányzik az idéző jel . -
lammaer #339604 Megint nem foglalkozik veled senki? -
lammaer #339603 Sokmindenért lehet szidni a WGt, de sztem NEM a szarrágásukról híresek... emlékszünk még az ingyen T8 prémtankra, a mélygarázsépítő kuponkódokra, az ingyen prémiumra patchkor, hogy béta alatt tolták a pofánkba ingyé' az aranyat.... -
#339602 Melyik jobb játék : World of Tanks vs War Thunder Ground Forces?
A Warthunder tankos része még csak most jött ki nemrég , ezért kicsit kezdetleges még a játék. Ezt mutatja az is hogy még csak 2 nemzettel játszható. A warthunder grafikailag egyértelműen szebb mint a WOT a hangok sokkal jobbak. A wartunderben a sebzés sokkal realisztikusabbra van megcsinálva, bár ez néha a játékélmény rovására is megy. A warthundernek még nagy előnye a wot-al szemben az hogy míg a wot-ban fizetned kell ahoz hogy jó legyél warthunderben túl nagy előnyhöz nem jutsz ha fizetsz érte. Warthunderben többféle játékmódban is játszhatsz, bár az arcade csatáknak nem sok értelme van (tanknál), viszont a realistic és a simulator csatákban eléggé jó. Összességében a warthunder szebb, jobbak az effektek és a hangok realisztikusabb a játék, sajnos ez néha a játékélmény rovására megy. A warthunder nehezebb játék mint a WOT. A WOT sokkal egyszerűbb, de fizetni kell érte ahhoz hogy jó legyél benne. Mindkettőt próbáltam már és a warthundert ajánlom. A wot egy jó kis arcade játék lenne, de nem az, játéknak sem lehet nevezni már... Egy erőmű géppel örülsz ha van 40 fps-ed közepes grafikán, de akkor még az fps laggok garantáltak. A war thunder pedig high grafika, stabil 50 fps. Ja és a wot nagyon csúnya alapból. Meg minden kis hülyeséggel foglalkoznak, a valós problémák helyett.
A mostani 9.1-es pedig az lesz a wot sírhelye... Lebutított 90-es évekbeli robbanás effekt, pukkanás lövéshangok és jönnek a szenzációnak beállított motorfüst, ami szintén siralmas. Oké ezek tesztszerver tapasztalatok, de ismerjük a wot fejlesztőit...
A másik meg ugye a fizetés. Ha jó vagy jobb statokat akarsz akkor fizetned kell, mert a stock tankokba kell az elején az arany lőszer vagy a free xp. http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__5713336-melyik-jobb-jatek-world-of-tanks-vs-war-thunder-ground-forces -
lexlutor #339601 ez a maga modjan korrekt de azert.. ez nagyon betalalt: "so enjoy the gold you didn’t want to buy" -
sempike #339600 Örömmel jelentem, hogy egy újabb első percben bekapott arty one-hit után most már én is a clicker fighterek táborát gyarapítom.
Ugyanis vettem artyt, rögtön hármat... -
Toweliee #339599 Elhiszem, sajnos nem vágom még(?) ennyire az angolt, de bekaphatják. -
lexlutor #339598 ftr-en volt, h a nemet medek kozul ennek van a legrosszab kamo erteke! -
Toweliee #339597 Mondjuk ebbe az is közrejátszhat, hogy mire eljutok oda, hogy tudjak vele gurulni (leötszörözöm a fontos vasakat) kihullik a maradék hajam és elmegy a kedvem még az élettől is. -
Toweliee #339596 "All players who purchased the Panther mit 8,8 cm L/71 at the old price, before the specified time, will receive Compensation for the difference in cost in the form of in-game gold (4,200) within 72 hours after the price changes in the Premium Shop. Should a player prefer a full refund, they must contact Customer Support, in which case the tank, gold and garage slot will be removed from their account."
Akár vissza is lehet kapni a teljes árat. Nekem megvan, és nagyon vegyesek az élményeim: arra, amire kell (kreditgyártás) nagyon jó. A játékélmény se feltétlen rossz, viszont valahogy nem találom meg vele a közös hangot. A rejtőzködése valami okádék (2 emberen 95%-os az álca maradék 3-an 100% + festés), a lövege egy álom (töltési idő-célzási idő- átütés/sebzés szempontokból egyaránt, a lövegkitérhetőség itt se zavar, a kínainál se). A mozgékonysága se rossz, a végsebességét nagyon könnyen eléri. Fossa a kreditet. De valami miatt mégse tudok vele játszani, ha már a saját hp-mat le tudom sebezni akkor boldog vagyok (23 meccs, 57% win rate, 1,19 kill/ meccs, 1168 átlag sebzés, 750 átlag xp). Összességében nem bántam meg, de idáig többször kvanyáztam, mint éreztem magam egy hősnek. -
Nazarov77 #339595 4200 aranyat kapnak, nem szopták be. -
lexlutor #339594 nah! az szep! -
#339593 én úgy olvasom a honlapjukon, hogy megkapják aranyban a különbözetet. -
lexlutor #339592 aki megvette korabban az meg beszopta:D
ez igen derek wg-s huzas:DDDD
mint a kv220 story..
.. tehat akkor annyira nem lehet jo, ha annyi az ara, mint az sp-nek.. -
#339591 Rájöttek valamire... csökkentették a panther 88 árát...
"As always, we have been analysing financial and in-game statistics following the release of our German newcomer, the Panther mit 8,8 cm L/71. This analysis, and the important feedback of our players, has informed our decision to reduce the cost of this Premium tank. On 30 December at 05:00 CET (UTC +1), its price in the Premium Shop – bundled with a garage slot – will be reduced from the current 41.69 Euros to 27.80 Euros. In Version 9.6, the Panther will appear in the in-game shop at the price of 7,300" -
Madi92 #339590 Hát ja amúgy.. de bassza meg! :D Utóbbi 1 hétben kettővel csökkent a wn8am a WR meg 1%százalékkal kevesebb... -
VanDaal #339589 Egyébként 9.5 óta nem használok modokat egyáltalán, amolyan kísérleti jelleggel. És meg kell mondjam, meglepő módon nem is igazán hiányoznak. Talán csak a látótávot jelölő kör, de a többi tényleg nem. -
VanDaal #339588 Rendkívül izgalmas csatán vagyok túl, és hosszú idő óta sikerült újra Radleyt szereznem, ami nagy öröm számomra, főleg ezekben az ínséges, fraglopó időkben :)
Képek, és rövid rezümé a spoiler után:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Érdemes megnézni, a 3 tagú arty platoon milyen hasznos tagja volt a csapatunknak
Viszont a két 110-zel nagyon jól össze lehetett dolgozni, ritka az ilyen csapatmunka randomban.
-
#339587 Túl stronk vagy, ezért az MM így kompenzálja a skilled, nehogy unicum legyél. :D -
Madi92 #339586 amúgy vicces ez az MM, régen azért gyakran volt olyan, hogy, ha t8al mész akkor t8 csatába mész, de mostanában 10/1 ami ilyen csata... eléggé elkeserítő ez. -
tankorti #339585 AMX 13 75 jó kis tank, sajnos nagyobb tierbe dob, ezért csakis golddal ajánlott használni, mínuszos körök lesznek, ellenben 2k-3k is lehet sebezni.
Csata elején egy gyors spotkört, majd vissza és hátul sunnyogva figyelni hogyan alakul a csata, akár sniperkedni is lehet.
A végén megindulni, mint a mérgezett egér és leszedegetni a low HP-s tankokat ;) persze, ha még marad :) artykat szétbacni :D vagy, ha úgy alakul resetelni.
Periszkóp és álcaháló szerintem alap. -
foxbat88fx #339584 ARL-44 :D:D
am a kettő közül egyik sem jó választás....
a 13 75-el nagy dögök ellen fog betenni, ahol alig lesz damaged, és a kill is lassan jön....
arty-val meg lesz damage.... de a kill ott is elmarad :) -
WR104 #339583 A haveromnak is van es tenyleg jo tank csak szerinte az ove el van atkozva. 50% alatt van a WR-je vele hiaba unicum. Tegnap 5 csatat buktunk zsinorban mikor azzal volt. -
WR104 #339582 Mivel te inkabb heavy-vel szeretsz jatszani a 13-75-ot nem javasolnam. Az a leggyengebb lancszem a batchat-hez vezeto uton T5-tol felfele. Raadasul a light tankok meg jobban csapatfuggok mint a heavy-k es nagyon fel fogod magad idegesiteni a sok balfaszon mert lesz idod nezni mit ossze nem benaznak ha passzivan szpottolsz mig ha heavy-vel tolod altalaban el vagy foglalva a frontvonalban. -
Gyuszopapa #339581 Na eljött egy sorsfordító választási idő.Segítség kellene járművet választani.Utálom az artykat de most választási lehetőség elé kerültem és szóval nem igazán örülök neki.
AMX 13 75 vagy az AMX 13F3 arty
Melyikkel tudom szerintetek a francia részt végigvinni?Az event után természetesen az arty megy a kukába.