418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #339660 fasza vagy :D
nekem csak az orosz van kész.... japó majdnem, kínai és usa egy félig, a többi nulla
szerintem időben vagyok... még messze van jan 19 -
#339659 Jók lesznek ezek rá, láda helyett stabilizátor. Ha teheted, akkor minél hamarabb legyen legénységi skill-nek biztonságos elhelyezés. Nekem fent van, de ettől függetlenül állandóan ellövik, szinte nincs is csata, mikor nem. Kilövik, megjavítom, kilövik újra, aztán még1szer és bumm. Ezektől függetlenül jó tanknak tűnik. -
davidbog #339658 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kösz megnézem ezeket is. Eddig az ABBYY PDF Transformert használtam. .pdf-et konvertáltam olvasható pdf-é, a régi verziója ami jól működött win7-esen fel se települ. Az új meg hiába konvertálja át nem menti el, se pdf-be se más formátumba. Még két hasonló programot néztem, de egyik se úgy működött ahogy nekem kéne. -
davidbog #339657 Pedig ez még annyira nem is durva. A test kialakítása szinte ugyanaz mint az IS-7 vagy T-10 harckocsiké, egyedül a pike nose-t cserélték le elliptikus orra.
Azért az Object 777 és Object 770 sokkal érdekesebb, annál a harckocsitest is öntött és sokkal lekerekítettebb az oldala is. De ilyen téren szerintem az Object 279 és az Object 907 viszi a pálmát. És Object 907 (kár hogy nem rendelkezem vele a játékban):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem is nagyon tetszetenek ezek az erősen döntött kialakítások. Ez az elliptikus orr és a lándzsa orr is nagyon pofás, mindkét orrnak megvan az előnye és a hátránya. Nekem egy kicsit talán jobban tetszik a pike nose.
Az Object 277/278-ason ugyanaz a löveg van mint az Object 279 és Object 770 harckocsikon: 130 mm M-65. Egy L/56,4-es huzagolt, két síkú stabilizátorral, füstgázelszívóval és többkamrás csőszájfékkel ellátott löveg. Töltőberendezés is van hozzá mind a négy gép esetében. Ez a töltőberendezés a 277 és 278-nál nagyon hasonló az IS-7-eséhez. Ezt még nem tudom pontosan hogyan működik de itt csak egy töltő ember van szemben az IS-7 kettőjével. A páncéltörő lövedéke a 130 mm BR-482, ugyanaz amit a 130 mm M-46 tábori löveg és a 130 mm S-70 is használt. Átütése a 130 mm M-46-hoz képest:
Az arányok alapján a 100 méteren kb ez lenne: 315/275/130 mm. Az orosz rendszer szerint. A nyugati rendszerben ezeket meg kell szorozni kb 1,15-el. Illetve ha csak a 60°-os nyugatira konvertált adatok kellenek akkor azok kb megegyeznek az orosz 90°-ossal. Tehát a WoT-ban kb 310-315 mm lenne a löveg átütése.
(A dolog érdekessége hogy a lövedék csak 30,7 kg-os a 33,4 kg helyett. Ez vagy elírás a forrásomban vagy nem a BR-482-t használták a teszten ahonnan az adat származik. A 130 mm S-70 amúgy 900 m/s-os és 1000 méteren 230/?/? mm az átütése. Ebből a 30 m/s-os 10 mm-es különbségből lehet számolgatni az M-46-hoz képest, bár nem feltétlen jó ötlet.)
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.30. 14:21:08 -
#339656 fos, mint foch
ez a jármű kizárólag mazochistáknak ajánlott!
egyszerűen semmire sem jó, a nagy híres frontpáncél az tényleg erős, de senki nem olyan hülye, hogy azt lődözze, így aztán olyan, mintha nem is lenne
az ágyú az meg kritikán aluli minden szempontból -
#339655 OFF
A régi scanerem tudott valami hasonlót XP alatt, de ugye hol van már az XP innen jött az ötlet rákerestem, de persze te is nézelődhetsz szövegfelismerőre milyen lehetőségek vannak még.pl itt a GyK-n is irkálnak
OCR
http://www.free-ocr.com/
Vagy ez itt van próba verzió korlátokkal
http://ocrszoftver.hu/letoltes
A képet ha levágtam akkor kaptam ezt próba képen FreeOCR-el
-
Toweliee #339654 Szerintem: venti-töltésgy-stab. De csodát ne várj a szűkülésre. -
#339653 IS-6omon töltés célzás gyorsító és stabilizátor van. -
#339652 csak egy gyors kérdés:
van olyan, hogy a fos ágyúja eltalál valamit, vagy állandóan azt kell néznem, hogy mellé, fölé, alá, néha talál, akkor persze lepattanó?
-
davidbog #339651 Én a WZ-111-emre stabilizátort raktam. Igazából csak úgy mentem vele hogy ez van rajta, nem tudom milyen nélküle, tehát nem is tudom összehasonlítani. De evvel se jó a célzási ideje.
Mondjuk ez megint nem volt túl jó ötlet, mert 75%-os legénységgel indultam és így most nincs javításom. Ha nem valami más kínai nehéz legénységét rakod bele akkor először inkább szerszámosláda amíg nem lesz rajtuk 100%-os javítás. -
#339650 Gratula! Én mindenre rakok stabilizátort amire felmegy :) -
#339649 A háború végén/után a tervezők kicsit elszálltak ezekkel a kerekített páncélokkal, bár biztos elég hatékony volt. Nekem amúgy külsőre is tetszenek ezek a obj cuccok:) A 907 is vmi hasonló UFO és az is nagyon bejön:) És ezeken am milyen löveg van?
Kösz a postot, számomra érdekes volt:)
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.30. 13:36:59 -
https://www.youtube.com/watch?v=so_JG8N0los&feature=youtu.be&t=16m38s -
R3nton #339647 köszi
Egyedül a kínai volt nehézkes, ráadásul azt csináltam meg először. Igaz, hogy jó a 121 és a 113 is, de ha cirka 150 csatán keresztül nem tudod levinni a löveget, akkor az fájdalmas tud lenni egy idő után ^^ -
R3nton #339646 IS-6-os (WZ-111, 112) tulajoktól kérdem, mit kell erre rakni? Raktam rá ventit meg rammert, harmadiknak meg szerszámos ládát. Használ valamit erre a stab? Inkább azt rakjak rá? -
#339645 Grat! -
VanDaal #339644 Grat :) -
R3nton #339643
Na egész hamar meglett :P -
davidbog #339642 OFF
A leningrádiak utolsó nehéz harckocsijai. A T-10 (és az JSz-7) van hozzájuk a legközelebb tulajdonképpen ennek utódjai. A csukaorrt elhagyták és öntött elliptikus orrt kaptak. Legalábbis a 277, a 278-as orra a kép alapján hajlított, hegesztett lemezekből épül fel. A rajzokon látszik is a fő különbség a kettő közt: a 277 dízel motoros a 278 gázturbinás.
A lőtéri tesztes képeknél azok az átütő találatok, amelyek a rajzon fekete színt kaptak, például a torony jobb oldalán a 18-as találat. Az elsődleges löveg amivel lőtték a 122 mm M-62-T2 volt, legnagyobb 910-915 m/s-os sebességgel. Az nem derül ki hogy ez a becsapódás vagy a csőtorkolat sebessége, szerintem a becsapódásé. Amúgy az M62-T2 csőtorkolati sebessége 950 m/s,tehát a 910-915 m/s kb olyan 500 méteres távolságnak felel meg. A homlokpáncélon a kisebb lyukakat gondolom HEAT lövedékek okozták 76,2 vagy 85 mm-esek. Adnak meg védettségi tartományokat (például a test +/-30° a 122 mm M-62-T2 ellen 915 m/s-nál), de orosz szöveg és még mindig nem tudom kijelölhetővé tenni a szöveget.
Még vannak metszeti képek a testről és a toronyról is. Ha valakinek kell azokat is berakhatom.
Gondolom majd lesz róluk cikk az FTR-en is.
[/spoiler]
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.30. 12:49:48 -
#339641 Okosan tetted :) -
Gyuszopapa #339640 Ki is húztam. -
#339639 Ennyi :)
Egy ilyen ötös szorzós, ingyenprémes időszakban pedig minden megerőltetés nélkül ki lehet minimum egy 6-ost húzni pár nap alatt az összes nemzetnél. -
R3nton #339638 Az IS-6-ot én sem csináltam meg, mert nem volt kedvem 6-osokkal játszani. De már intő jel volt, hogy legközelebb megint lesz hasonló küldetés. Az SP nagyon könnyű küldetés volt. És aki az elején nem jött rá, hogy minimum 6-osig húzzon ki egy nemzetet, mert még lesz ilyen azon nem lehet segíteni. Ilyenkor szívhatják a fogukat a német fanatikus hobbyboyok :D -
Gyuszopapa #339637 Annyira nem rosszak azok az angolok. -
messerharcos #339636 Egyrészt sose értem mit kell ezen pörögni, melyik a jobb. Én néha war thunderezek is, csak most a küldik miatt kezdtem iszonyat wotozni, a wtnek is megvannak a maga hibái. Sőt, még poénból ground war tankozok is néha, és ha kijön az armored warfare azt is tolni fogom, nem zárja ki egyik a másikat. A fizetős részhez pedig, a saját accomra soha egy fillért se költöttem, nem vagyok pro játékos, de amibe szükség van, abba megtudom venni a goldot, hála az is-6 eventnek, de előtte is elboldogultam a kv1-el való farmolgatásból. Ha vki 60% ot és 2800 effit akar, annak lehet nem árt már költenie a játékra, bár ott is van kivétel, aki nagyon érzi és megszerzi magának. Szóval az egyszerűen hazugság hogy nem lehet ingyen játszani a játékkal. Van egy szopatós tank, mint mondjuk a chi ri amit legszívesebben átugranál? leduplázod minden nap azt egyszer csak meg lesz. Sok értelmét egyébként nem látom ilyennel flémet generálni, aki idejár, valószínű mindenki halott már a War thunderről is, megnézhet videót, meg bármikor kipróbálhatja, ha érdekli vmi vele kapcsolatban, átnéz arra a fórumra. -
#339635 ezért nem is szoktam rágörcsölni az ilyen küldetéssorozatokra
minek?
majd ha lesz annyi tankom talán akkor, de lehet, még akkor sem
angol tankokkal pl. nem nagyon szeretnék játszani, mert ellenségként mind fostalicska, bár a kínyai tankokra is ezt gondoltam, mégis egész jól elszórakoztam némelyikkel, mikor mentem velük, úgyhogy előbb utóbb ráveszem majd magam, hogy elkezdjem az angol ágat is
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.12.30. 12:19:13 -
Gyuszopapa #339634 Nem vagyok gyenge szerintem csak kevés csatám van ennyi.Az accountom az régi vagyis még 2011-es csak az elején abbahagytam és 2013 szeptemberétől aktivizáltam magam újra 2 év kihagyás után.Ugyanis ezen a játékon kívül is van élet vannak más játékok is rengeteg. -
#339633 Ezért is volt szép az IS-6 és az SP misszió, mivel végre az öreg rókákat ajándékozták meg. Kellenek ilyenek is, nem lehet mindig csak a gyengéknek és a kezdőknek kedvezni. -
Gyuszopapa #339632 Igen én is ingyen játszom.Hiába állítják itt sokan hogy mennyi ingyen tankot adott a WG de mivel mind az IS-6 és SP több tankággal való játékot igényelt esélyem se volt kihúzni őket.Tehát nem ingyen volt az csak azoknak akik már sokat játszottak a játékkal.Nem hiszem hogy ilyen 5-6 ezer csatások ki tudták húzni őket.
Most is szívok mivel több nemzetből nincs op tankom például a fraciákat 12t-vel húzom,nekem aki HT-hez szokott olyan vele játszani mint sajtreszelővel rejszolni.Vagyis borzasztó és még igy is hogy nem tudok light tankozni azért 80. csatára befigyelt az első csík a csőre.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.30. 11:59:13 -
#339631 Mivel oldalanként 5 a limit azért ez nem válhat be. -
darkwraith #339630 Akkor sajnálhatod, hogy lemaradál az ingyé SP-ről :d
Nagyon könnyen megszerezhető volt. Ha van 30 millád, akkor beleférne néha 1-2 gold kritikus helyzetekre. Meg az sem Isten, azzal is célozni kell. Nem vagyok gold noob szerintem, de szinte minden tankomban van néhány, meg CW-n kötelező. Hiszen az ellen is biztosan azzal lő. Ott még az artyk is golddal lőnek. -
Gyuszopapa #339629 Pedig ezt kellene csinálni,tiltakozásul mindenkinek el kellene kezdeni az arty-kat nyomni.Aztán ha már a játékosok legalább fele azt nyomná akkor talán elgondolkoznának talán egy olyan opción hogy választani lehessen akarsz-e arty-t csatába vagy nem.
Végül a sok nyomorék orrtúró kénytelen lenne a seggét kiemelni az arty-ból és megtanulhatná a gyenge pontokat a tankokon mert senki nem játszana ellenük csak az olyan balfaszok mint ők. -
#339628 ezt én sem értettem, sosem fizettem egy vasat sem, igaz jó sem vagyok, de azért erős közepesnek merném magam mondani
ami elnézve a WOT játékosállományát, már-már dicséretnek számít
sok fizetős gold noob prémiumhuszár még ennyit sem tud összehozni
ha gold ammot vásárolgatnék biztos jobb lenne a statisztikám de:
1; pénzt ingyen játszható játékra nem költünk, márpedig ha elkezdesz golddal lődözni kreditért, az a pénzes fizetés előszobája, mert anyagilag úgysem bírod, így meg mindig van 30milla körüli kreditem
2; hogy volna akkor pofám játék közben telipofával gold noobozni a gold noobokat, akik azt hiszik, hogy jó játékosok, közben csak szánalmas kis gold noobok
emiatt nincsenek is prémium tankjaim, csak az ilyen tierII fostalicskák amiket ingyé osztogatnak, viszont nem is hiányzik egyik sem, mert szvsz nem jobbak annyival, hogy egy rakat pénzt kiadjon értük az ember
najó talán a T26E4-et el bírnám viselni, az kemény ellenfél tud lenni
persze ennek az ingyenjátszásnak is megvannak az árnyoldalai:
tankok, legénységek fejlesztése lassú, 18,5K játék után még mindig nincs egy angol tankom sem, japánból is csak tierII-nél járok, így esélyem sincs az ilyen WZ111 és hasonló küldetéssorozatok teljesítésére
mondjuk ha most kezdenék játszani a mai tudásommal sokkal messzebre jutnék 18,5K csata alatt, de kb 4-5 ezer csatáig csak puffogtattam összevissza, kiváló céltáblája voltam bárkinek, aztán kezdtem el fórumot olvasgatni, és kicsit jobban ráérezni, hogyan is kéne játszani
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.12.30. 11:45:33 -
sempike #339627 Menni fog ez., 2. csatám artyval :D (pérm nélküli XP)
Két kill is befigyelt. A második kill egy száguldó Cromwell TD módban.
Unalmas az igaz de legalább nem lőnek ki egy szikla mögött vagy a csatatéren száguldva.
Ha mindeki átállna artyzásra aki gyűlöli őket, a WG-nek előbb utóbb muszály lenne nerfelnie a clicker hordát.
Győzelem!
Csata: Serene Coast
Jármű: AMX 13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 743
Szerzett kredit: 25 057
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
WN8: 3 015 (98)
Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.12.30. 11:33:11 -
Angelus1991ster #339626 Winter mód.
http://ftr.wot-news.com/2014/12/30/new-winter-mode/
- take part in 25 battles (while dealing at least 500 damage, only 5 times per account), get 25k XP, 25k crew XP, 250k creds
- deal at least 3300 damage in a TD (repeatable), get 1500 XP, 1500 crew XP, 10k credits
- deal at least 2500 damage in a HT (repeatable), get 1500 XP, 1500 crew XP, 10k credits
- deal at least 1700 damage in a LT (repeatable), get 1500 XP, 1500 crew XP, 10k credits
- deal at least 15k damage (while playing in a platoon, the damage of the entire platoon adds up), get 2500 XP, 2500 crew XP, 20k credits
Mekkora lenne , ha free xp lenne a nyeremény:D -
lexlutor #339625 np! :) -
lammaer #339624 Ne foglalkozz vele. -
lammaer #339623 Hát jó, nem győzzük meg egymást. Szerintem állapodjunk meg itt :)
(tegyük hozzá, én MINDEN prémtankot túlárazott lehúzásnak tartok)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 11:18:17 -
lexlutor #339622 ne mar? utolag jonnek ra, ennyi ev utan h draga a tank? ez komoly? amikor midenhol ezen ment a rugozas, h ezert ennyit? bocs, en ezt nem hiszem el. biztos en vagyok a rosszindulatu, de ez nekem hihetetlen.
korrekt h kompenzaljak akik megvettek, de az a 4k gold ami kompenzacio, az a tiszta most realizalt haszon a wgnel, mert a jatekosok 99% nem vette volna azt meg. -
#339621 " míg a wot-ban fizetned kell ahoz hogy jó legyél "
te hülye gyökér :D max neked mert balfasz vagy