418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Ismerek olyan kollegát, aki szerint az auto aim szart sem ér. Annál is be kell tartani néhány dolgot azért, például mozgó célpontnál a tankkal is fordulni kell az ellenre, a másik hátránya, hogy a tank közepére céloz, ami sokszor a toronyra-így a legerősebb pontra céloz, ezért pattan a lövés. A másik, amikor pont rámész egy kavicsra lövés közben és a levegőbe lősz, vagy az ellenfél félig egy domb mögött van, akkor a földbe. Szóval ott is oda kell figyelni azért.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.01.03. 12:00:59
  • Malarki
    Nem kötözködésből, de rohadt sokat lősz célzás nélkül. Az elején a Kv-3/Cearnarvon párosra is jó pár lövés elment, de a T25/2-t is kilőhetted volna. Én az ilyen kimegyek-lövök-visszamegyek helyzeteknél benyomom az autoaimot ha nem akarok célozni, azzal sokkal könnyebb.
    Amúgy szép volt. Ezért imádom az E-50-et, ha top tank akkor iszonyatos mészárlást lehet vele rendezni.
  • madmanic
    rég vártam ennyire a hétfőt....

ezek a HHR es birkák minek játszanak...
  • FosTalicskaa
    Hát mindent összevetve a csalók (minden modhasználó!!) még mindig elenyésző mennyiségű kárt okoznak a játékmenetben a WG-hez képest... Jah és hajrá artik!! :P
  • yossarianHUN
    Akit érdekel, milyen pedofilkodásra képes az E-50, ha a lista tetejére kerül. Mindezt úgy, hogy a teljesítményem egyáltalán nem volt kiemelkedő, többnyire csak szétlőttem ami szembe jött, sőt, többször hibáztam is (például az IS-3-nál).

ripléj
  • VanDaal
    Ebben teljesen igazad van. Én alapvetően nem is vagyok mod ellenes, de sajnos eléggé elszaporodtak már a különféle csalások, amik ellen a WG látszólag nem tesz semmit. És attól tartok, azért nem, mert nincs megfelelő eszköz a kezükben hozzá. Márpedig ha a csalások megtorlatlanul maradnak, az hosszú távon sajnos szintén nagyon káros lehet a játékra nézve.
  • Pales27
    Az ilyeneknek egyből meglátszik a statján, ha ilyen modot használnak, ott volt az a gyerek akinek 47% volt a win rate-je aztán hip-hop 5000 átlagot csinált lightokkal, _X5 asszem de nem találom tuti nevet változtatott.
  • Gunslinger
    Az a baj, hogy a WG minimum éves fáziskéséssel követi a mod fejlődés trendjét az implementálással. Az csak az egyik baj, hogy maguktól nem jut eszükbe, de a legnagyobb baj, hogy az amúgy ártalmatlan ámde használható modok integrálását az alap játékba sok esetben meg sem próbálják. Nem kis részben a moddereknek köszönhető, hogy ma itt tart a játék GUI szinten, ha nem lehetne egyáltalán modolni megkockáztatnám, hogy nem lenne ennyire népszerű, tehát úgy gondolom, hogy nem fog soha az érdekükben állni, hogy megszüntessék a modolási lehetőségeket.
  • yossarianHUN
    Azért ne vaduljunk, én például az arcomat kaparnám le, ha a szánalmas gyári hangokkal kéne játszanom. Azt meg nem hiszem, hogy annyian tudnának ezekről, és használnák őket, hogy az komolyan érintse az embert.
  • VanDaal
    Lassan kezdek én is azon a véleményen lenni, hogy a legjobb lenne megszüntetni MINDEN modolási lehetőséget a játékban, mert szemmel láthatóan másképp nem bírnak mit kezdeni a csalókkal. Mondom ezt úgy, hogy korábban én is használtam jó néhányat a legálisak közül, de ennyit nem ér az egész, hogy cserébe mások meg mindenféle visszaélésekre használják a kliens felé érkező információkat.
  • besti
    Mik vannak! Köszi, hogy megmutattad. Érdekes, mint a tavalyi warpack, vagy mifene mod prezentáció :). Ez is abban van benne?

Ez a hozzászólás volt az sztem: #290961
    Utoljára szerkesztette: besti, 2015.01.03. 01:57:17
  • ximix #339969
    Érdekes amolyan látótáv növelő ha a baráti csapat spotol valamit, de te túl messze vagy és nem látod akkor a oda "rajzol" egy tankot az adott helyre és így odatudsz lőni, tehát nem az igazi tankot látod hanem csak egy "kamu" 3d modelt ha jól gondolom? (abból gondolom hogy a sárga igen furcsa szögben áll)
    Ettől függetlenül csalásnak minősül szerintem.
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.03. 01:14:07
  • Toweliee
    Hmm.. Írj még erről mindenképp.
  • Gyuszopapa
    Ezt úgy hívják az FPS játékokban hogy Wallhack.
  • baromarc0011
    Nos elnézést ha nem volt 1értelmü,kapkodtam,meg el kellett rohannom,és a 2 kép lemaradt
    Tavaly ilyen tájban leírtam tapasztalatomat egy mod csomaggal kapcsolatban,amit érdekességképpen kipróbáltam,Most azt az irást nem találom.mert azt a reget törölték vagy mi,és a névre sem emlékszem pontosan,valami hasonló a mostanihoz.
    Mivel velem is elég sokszor előfordul amiről it és más fórumokon is panaszkodnak,hogy,hogy a tomato,menetből telibe ver a sebészszike pontosságú,kv2 trollgunnal,vagy az arty kiszedi a 50kmh val rongyolo spottert,stb.
    Akkor is elmondtam ,és most is csak azért próbálom ki mer kíváncsi vagyok 1-2 dologra,most példáulara ,hogy mi változott 1 év alatt.
    Hát elég sok minden,ami nagyon elkeserítő,mert nekem ez a kedvenc játékom,és gondolom másoknak is,de ha ilyen ütemben fejlesztik ezt a szart akkor nem sokáig kell vele játszani.
    Ezt a postot nem most akarom megirni mert csak 2 napja van meg,közben dolgozok és nem igazán tudok játszani,és gyűjteni az anyagot.
    A videót azért tettem be,mert mindenki utálja az artistákat,csak nem sikerült úgy megoldanom a szerkesztést ahogy szerettem volna,a mininap lemaradt.Úgy talán érthető lesz a dolog.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Elméletben nem is láthatnám,mert a látotávomon kívül van+ már leesett a spot róla,én mégis látom,hogy ott megy,Ghost mod a neve,de sajna a tankok is ugyanígy láthatóak,mivel fos a netem 150 ping ezért nem folyamatosa mozgásuk,teleportálnak,de idővel biztos kiszámithatóvá válik,és csak elképzelni tudom hogy ez milyen lehet 30 pimgel

Nos a szándékom továbbra sem a flém keltés csak szeretném megosztani a tapasztalatomat,és ezáltal érthetőbbe válik majd 1-2 dolog,és talán majd könnyebben küzdünk azon ellen akik ezt a szart folyamatosan használják.

[spoiler]És igen kipróbáltam az arty+autoaim-t és igen kicsaptam a fullgázon cikázo M2 mediumbol szegény csókát[/spoiler

• Toweliee
    Tökmindegy melyiket veszed meg, úgyis szidni fogod és bánni, hogy nem a másikat szerezted be. Aztán majd megveszed a másikat és akkor azt fogod szidni.
  • EmR3
    Kemény, de csak szemből és elég lassú a torony forgása.
  • Savaran
    a kilences vk azért kemény tud lenni
  • EmR3
    A helyedben megnéznék pár repalyt midegyik tankról top sebzésre vagy xp-re leszűrve.
  • Kubukli
    Ha ez segít, akkor egy szavazat a Perzsára.
  • MuldR
    Nem prem, hanem gift. Ugyanaz a credit/javitasi szorzoja mint a kifarmolhato tankoknak. Egyetlen elonye a legenyseg kepzes.
    Utoljára szerkesztette: MuldR, 2015.01.02. 21:38:43
  • vasasgabri
    Köszönöm a válaszokat, alszom rá egyet és majd holnap rábökök az egyikre.
  • Kubukli
    Olyanok amilyenek a hevay player-ek... Amikor hátul sunnyognak, akkor nincs értelme spotolni és nem tudsz flankelni sem.
  • vasasgabri
    9-10-es szinten milyenek?
  • Madi92
    Nagyon kevés olyan tank van már, ami kirívóan OP, sok múlik a pályán, játékoson, de leginkább a csapaton, ami ugye elég nagy szopás néha.
    Persze van olyan, hogy valakinek egyik tankkal jobban bejön mint a másikkal, ki kell próbálni.
  • Kubukli
    Szerintem a többség egy Indien-nel vagy egy Perzsával simán kicsontozza a KV-3, T29 lassú HT-ket.
  • vasasgabri
    Célom az csak a játék, de az sem hátrány ha jókat lehet csatázni. Az a bajom hogy mind három elleni játékban sokszor gyengének láttam. Nem vagyok egy nagy játékos de sokszor nem voltak ellenfelek. KV 3, T29, E25, tankokkal mentem legtöbször. Ezért nem tudok dönteni.
  • bekescsaba
    Találkoztam egy T95E3-al. Kilőttem. Aztán írtam a gyereknek, aki nem mellesleg Lengyel, és 1900 win 8-a volt, tehát jó játékos. Írta, hogy tetszik neki, bár csak 5 csatája van vele.

3800-at sebzett, és írta, hogy nem használt aranyat (mondjuk engem is simával vert be), és ezért kapott 25 000 creditet tisztán.

Akkor ez most nem prém tank lesz????
  • Kubukli
    A két meddel agyfaszt lehet kapni, ha a top 4 heavy tomato. Egyébként mind a kettő faszagányos.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.02. 21:01:52
  • EmR3
    Mind a három nagyon jó fullosan. Mi a cél? Mert a következő már érdekesebb lesz.
    M46 és a PTA papír, de az E75 egy kicsit bolondbiztosabb.

• Kubukli

Semmi extra, vártam hogy elém sétáljanak. A Hummel clickert kivéve, őt keresni kellett.
    A nyerési esélyt kérném figyelmezni. Előtte rendre: 29, 18, 43,35,39 és 38 % volt. Ez az egy volt win és ez az egy volt T7, a többi feljebb.
    Random... Mindegy majd Őrnagy őrnagy megmagyarázza ezt is.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.02. 20:59:23
  • vasasgabri
    Sziasztok!
    Melyik a jobb a három közül? Tigris2, M26 Pershing, Indien Panzer. Csak egyre van most ezüstöm.
  • stork13
    Valahol volt erről teszt (nem találom most), de a vert stab-ot hozták ki jobbnak. Link
    Nálam venti, stab, rammer van szinte mindenen (med, heavy)
  • Nazarov77
    célzásgyorsító, az a 3,4s nagyon sok.
  • bekescsaba
    A 122 mm-s ágyút használó tankokhoz (Is, Is6, Wz111 stb.) mi az ajánlott? Célzásgyorsító, vagy stabilizátor?
  • Hassel74
    Ezt a hóropogós, csili-vili garázst meg lehet valahogy változtatni?
  • DasIsFuck
    Ha jól értelmezem ez lényegébe egy wall hack féleség ami megmutatja az arti pozícióját.
    Az eggyik artit ha jól látom eleve sziklán keresztül látod.
  • WR104
    Nem angol tudas kell hanem szerencse Semmi ujat nem mondott a gyerek megis naponta tobbszor is kibasznak az artyk.
  • Toweliee
    Akkor annyira nem érzem magam ufo-nak.
  • Mnemomic
    A videó elején egy hatodik érzékel lámpa mintha jelezne. Lehet azt, hogy téged célozz az Arty?