418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#339980 Ismerek olyan kollegát, aki szerint az auto aim szart sem ér. Annál is be kell tartani néhány dolgot azért, például mozgó célpontnál a tankkal is fordulni kell az ellenre, a másik hátránya, hogy a tank közepére céloz, ami sokszor a toronyra-így a legerősebb pontra céloz, ezért pattan a lövés. A másik, amikor pont rámész egy kavicsra lövés közben és a levegőbe lősz, vagy az ellenfél félig egy domb mögött van, akkor a földbe. Szóval ott is oda kell figyelni azért.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.01.03. 12:00:59 -
Malarki #339979 Nem kötözködésből, de rohadt sokat lősz célzás nélkül. Az elején a Kv-3/Cearnarvon párosra is jó pár lövés elment, de a T25/2-t is kilőhetted volna. Én az ilyen kimegyek-lövök-visszamegyek helyzeteknél benyomom az autoaimot ha nem akarok célozni, azzal sokkal könnyebb.
Amúgy szép volt. Ezért imádom az E-50-et, ha top tank akkor iszonyatos mészárlást lehet vele rendezni. -
madmanic #339978 rég vártam ennyire a hétfőt....
ezek a HHR es birkák minek játszanak... -
FosTalicskaa #339977 Hát mindent összevetve a csalók (minden modhasználó!!) még mindig elenyésző mennyiségű kárt okoznak a játékmenetben a WG-hez képest... Jah és hajrá artik!! :P -
yossarianHUN #339976 Akit érdekel, milyen pedofilkodásra képes az E-50, ha a lista tetejére kerül. Mindezt úgy, hogy a teljesítményem egyáltalán nem volt kiemelkedő, többnyire csak szétlőttem ami szembe jött, sőt, többször hibáztam is (például az IS-3-nál).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ripléj -
VanDaal #339975 Ebben teljesen igazad van. Én alapvetően nem is vagyok mod ellenes, de sajnos eléggé elszaporodtak már a különféle csalások, amik ellen a WG látszólag nem tesz semmit. És attól tartok, azért nem, mert nincs megfelelő eszköz a kezükben hozzá. Márpedig ha a csalások megtorlatlanul maradnak, az hosszú távon sajnos szintén nagyon káros lehet a játékra nézve. -
#339974 Az ilyeneknek egyből meglátszik a statján, ha ilyen modot használnak, ott volt az a gyerek akinek 47% volt a win rate-je aztán hip-hop 5000 átlagot csinált lightokkal, _X5 asszem de nem találom tuti nevet változtatott. -
Gunslinger #339973 Az a baj, hogy a WG minimum éves fáziskéséssel követi a mod fejlődés trendjét az implementálással. Az csak az egyik baj, hogy maguktól nem jut eszükbe, de a legnagyobb baj, hogy az amúgy ártalmatlan ámde használható modok integrálását az alap játékba sok esetben meg sem próbálják. Nem kis részben a moddereknek köszönhető, hogy ma itt tart a játék GUI szinten, ha nem lehetne egyáltalán modolni megkockáztatnám, hogy nem lenne ennyire népszerű, tehát úgy gondolom, hogy nem fog soha az érdekükben állni, hogy megszüntessék a modolási lehetőségeket. -
yossarianHUN #339972 Azért ne vaduljunk, én például az arcomat kaparnám le, ha a szánalmas gyári hangokkal kéne játszanom. Azt meg nem hiszem, hogy annyian tudnának ezekről, és használnák őket, hogy az komolyan érintse az embert. -
VanDaal #339971 Lassan kezdek én is azon a véleményen lenni, hogy a legjobb lenne megszüntetni MINDEN modolási lehetőséget a játékban, mert szemmel láthatóan másképp nem bírnak mit kezdeni a csalókkal. Mondom ezt úgy, hogy korábban én is használtam jó néhányat a legálisak közül, de ennyit nem ér az egész, hogy cserébe mások meg mindenféle visszaélésekre használják a kliens felé érkező információkat. -
besti #339970 Mik vannak! Köszi, hogy megmutattad. Érdekes, mint a tavalyi warpack, vagy mifene mod prezentáció :). Ez is abban van benne?
Ez a hozzászólás volt az sztem: #290961
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.01.03. 01:57:17 -
#339969 Érdekes amolyan látótáv növelő ha a baráti csapat spotol valamit, de te túl messze vagy és nem látod akkor a oda "rajzol" egy tankot az adott helyre és így odatudsz lőni, tehát nem az igazi tankot látod hanem csak egy "kamu" 3d modelt ha jól gondolom? (abból gondolom hogy a sárga igen furcsa szögben áll)
Ettől függetlenül csalásnak minősül szerintem.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.03. 01:14:07 -
Toweliee #339968 Hmm.. Írj még erről mindenképp. -
Gyuszopapa #339967 Ezt úgy hívják az FPS játékokban hogy Wallhack. -
baromarc0011 #339966 Nos elnézést ha nem volt 1értelmü,kapkodtam,meg el kellett rohannom,és a 2 kép lemaradt
Tavaly ilyen tájban leírtam tapasztalatomat egy mod csomaggal kapcsolatban,amit érdekességképpen kipróbáltam,Most azt az irást nem találom.mert azt a reget törölték vagy mi,és a névre sem emlékszem pontosan,valami hasonló a mostanihoz.
Mivel velem is elég sokszor előfordul amiről it és más fórumokon is panaszkodnak,hogy,hogy a tomato,menetből telibe ver a sebészszike pontosságú,kv2 trollgunnal,vagy az arty kiszedi a 50kmh val rongyolo spottert,stb.
Akkor is elmondtam ,és most is csak azért próbálom ki mer kíváncsi vagyok 1-2 dologra,most példáulara ,hogy mi változott 1 év alatt.
Hát elég sok minden,ami nagyon elkeserítő,mert nekem ez a kedvenc játékom,és gondolom másoknak is,de ha ilyen ütemben fejlesztik ezt a szart akkor nem sokáig kell vele játszani.
Ezt a postot nem most akarom megirni mert csak 2 napja van meg,közben dolgozok és nem igazán tudok játszani,és gyűjteni az anyagot.
A videót azért tettem be,mert mindenki utálja az artistákat,csak nem sikerült úgy megoldanom a szerkesztést ahogy szerettem volna,a mininap lemaradt.Úgy talán érthető lesz a dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elméletben nem is láthatnám,mert a látotávomon kívül van+ már leesett a spot róla,én mégis látom,hogy ott megy,Ghost mod a neve,de sajna a tankok is ugyanígy láthatóak,mivel fos a netem 150 ping ezért nem folyamatosa mozgásuk,teleportálnak,de idővel biztos kiszámithatóvá válik,és csak elképzelni tudom hogy ez milyen lehet 30 pimgel
Nos a szándékom továbbra sem a flém keltés csak szeretném megosztani a tapasztalatomat,és ezáltal érthetőbbe válik majd 1-2 dolog,és talán majd könnyebben küzdünk azon ellen akik ezt a szart folyamatosan használják.
[spoiler]És igen kipróbáltam az arty+autoaim-t és igen kicsaptam a fullgázon cikázo M2 mediumbol szegény csókát[/spoiler
-
Toweliee #339965 Tökmindegy melyiket veszed meg, úgyis szidni fogod és bánni, hogy nem a másikat szerezted be. Aztán majd megveszed a másikat és akkor azt fogod szidni. -
EmR3 #339964 Kemény, de csak szemből és elég lassú a torony forgása. -
#339963 a kilences vk azért kemény tud lenni -
EmR3 #339962 A helyedben megnéznék pár repalyt midegyik tankról top sebzésre vagy xp-re leszűrve. -
Kubukli #339961 Ha ez segít, akkor egy szavazat a Perzsára. -
MuldR #339960 Nem prem, hanem gift. Ugyanaz a credit/javitasi szorzoja mint a kifarmolhato tankoknak. Egyetlen elonye a legenyseg kepzes.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2015.01.02. 21:38:43 -
vasasgabri #339959 Köszönöm a válaszokat, alszom rá egyet és majd holnap rábökök az egyikre. -
Kubukli #339958 Olyanok amilyenek a hevay player-ek... Amikor hátul sunnyognak, akkor nincs értelme spotolni és nem tudsz flankelni sem. -
vasasgabri #339957 9-10-es szinten milyenek? -
Madi92 #339956 Nagyon kevés olyan tank van már, ami kirívóan OP, sok múlik a pályán, játékoson, de leginkább a csapaton, ami ugye elég nagy szopás néha.
Persze van olyan, hogy valakinek egyik tankkal jobban bejön mint a másikkal, ki kell próbálni. -
Kubukli #339955 Szerintem a többség egy Indien-nel vagy egy Perzsával simán kicsontozza a KV-3, T29 lassú HT-ket. -
vasasgabri #339954 Célom az csak a játék, de az sem hátrány ha jókat lehet csatázni. Az a bajom hogy mind három elleni játékban sokszor gyengének láttam. Nem vagyok egy nagy játékos de sokszor nem voltak ellenfelek. KV 3, T29, E25, tankokkal mentem legtöbször. Ezért nem tudok dönteni. -
bekescsaba #339953 Találkoztam egy T95E3-al. Kilőttem. Aztán írtam a gyereknek, aki nem mellesleg Lengyel, és 1900 win 8-a volt, tehát jó játékos. Írta, hogy tetszik neki, bár csak 5 csatája van vele.
3800-at sebzett, és írta, hogy nem használt aranyat (mondjuk engem is simával vert be), és ezért kapott 25 000 creditet tisztán.
Akkor ez most nem prém tank lesz???? -
Kubukli #339952 A két meddel agyfaszt lehet kapni, ha a top 4 heavy tomato. Egyébként mind a kettő faszagányos.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.02. 21:01:52 -
EmR3 #339951 Mind a három nagyon jó fullosan. Mi a cél? Mert a következő már érdekesebb lesz.
M46 és a PTA papír, de az E75 egy kicsit bolondbiztosabb.
-
Kubukli #339950
Semmi extra, vártam hogy elém sétáljanak. A Hummel clickert kivéve, őt keresni kellett.
A nyerési esélyt kérném figyelmezni. Előtte rendre: 29, 18, 43,35,39 és 38 % volt. Ez az egy volt win és ez az egy volt T7, a többi feljebb.
Random... Mindegy majd Őrnagy őrnagy megmagyarázza ezt is.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.02. 20:59:23 -
vasasgabri #339949 Sziasztok!
Melyik a jobb a három közül? Tigris2, M26 Pershing, Indien Panzer. Csak egyre van most ezüstöm. -
stork13 #339948 Valahol volt erről teszt (nem találom most), de a vert stab-ot hozták ki jobbnak. Link
Nálam venti, stab, rammer van szinte mindenen (med, heavy) -
Nazarov77 #339947 célzásgyorsító, az a 3,4s nagyon sok. -
bekescsaba #339946 A 122 mm-s ágyút használó tankokhoz (Is, Is6, Wz111 stb.) mi az ajánlott? Célzásgyorsító, vagy stabilizátor? -
Hassel74 #339945 Ezt a hóropogós, csili-vili garázst meg lehet valahogy változtatni? -
#339944 Ha jól értelmezem ez lényegébe egy wall hack féleség ami megmutatja az arti pozícióját.
Az eggyik artit ha jól látom eleve sziklán keresztül látod.
-
WR104 #339943 Nem angol tudas kell hanem szerencse Semmi ujat nem mondott a gyerek megis naponta tobbszor is kibasznak az artyk. -
Toweliee #339942 Akkor annyira nem érzem magam ufo-nak. -
#339941 A videó elején egy hatodik érzékel lámpa mintha jelezne. Lehet azt, hogy téged célozz az Arty?