418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #340020 Össze kell kaparnom az angolokkal a sebzést, meg a killt. Elég rosszul állok az angol ággal, ezért fejlesztenem kellett. Na mondom majd a churchill 7 megoldja a gondjaim. Gyorsan kihúztam és go !!!
Embeeeer... mi ez ?? :D Még egy ekkora rakás alkalmatlan hulladék fost... Hát ez büntetés, nem játék ! Ahhoz képest hogy 152-es az eleje, ebbe sebeznek bele legnagyobbakat a troll ágyus tankok. Menni nem bír, az ágyúját van hogy kétszer egymás után használhatatlanra lövik, pontossága egy rakás .... , 37 csatát bírtam vele. Ja , és szemből boldog boldogtalan beüti mindennel, hiába forgatom. Eladtam a picsába és kihúztam a cromwelt. Naaaaaaaa ez igen !!! 3 csörcsil nem ér annyit mint ebből egy .... Már azt hittem hogy gondban leszek az angol ággal, de ez a tank megváltás. Meglett a fejlesztett torony, rá a nagy puska, nyolc csata után 4000 sebzés 8 kill tank ász :) -
#340019 Én valami olyasmire emlékszem hogy ezek az ideiglenes wg-s garázs skinek felülírják a modokat, vagy összeakadnak velük teljesen, de aki jobban tudja az kijavít majd. -
Hassel74 #340018 Már kérdeztem, és vagyok hozzá. Hogy tudom megváltoztatni a garázs skint? Régebben ment, most meg a nyolcadikat próbálom, és nem sikerül. -
baromarc0011 #340017 Igen ez én voltam köszi,hogy megkerested,én nem találtam.
Így nem kell majd előröl kezdenem,csak azokkal amik újak.
Akit zavar a téma az ne nyissa le,köszönöm+ a telefonos hipsterek se
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elsö dolog,hogy már nem csak 30napos opció van 12 USD,hanem lehet 7 napra is 4 USD ért
előfizetni.Már gondolom magában csak ez is szaporította a használok számát,de most már van olyan lehetőség is hogy,több accon is lehet ugyanazzal a kulccsal használni a modot.
Eddig amelyik accra beaktiváltad,csak azon lehetett használni,most van egy Unbind opció is ekkor megadhatsz másik accot,egy kikötés van 2óránként lehet csak váltani.
Egy pár kép,hogy mik is az új dolgok
Egyelőre most nem nagyon van idom játszani,úgyhogy,a játékon belüli működését tesztelni nem tudom,de amint idom engedi megteszem.
De a tegnapi nap rájöttem mért van az amit mát többszőr is láttam hogy Pl: állok,a full látótávra kihegyezett 10es trogerel,amin bino is van,így a látótávom papíron 505 méter,és a mellettem kempingező stock is8 bőszen lövi el hallufon a másik oldalt,mikor én még elent se láttam.
Ö már látta azt a kék sziluettet amit én nem,és mivel ha eltalálod akkor tesz rá 1 kis célkeresztet,amit tovább lőhetsz.
Nos most ennyire futotta,de amint ráérek,folytatom.
l.
-
yossarianHUN #340016 Amit még külön utálok benne, hogy olyan lapos, hogy a legapróbb kis pukli ki tudja takarni úgy az ellenséget, hogy ne tudj rálőni. Ő persze szitává lyuggatja a tornyod tetejét, mert ő rálát. Sok ez az idegeimnek így a leszokás mellett. -
yossarianHUN #340015 Egyszerűen a hideg futkos tőle a hátamon. Távolságot kéne tartani vele, mert közelről pillanat alatt szétkapja bármi, mint floki a lábtörlőt, de ezzel a nulla depressionnel a manapság divatos dimbes-dombos pályákon ez esélytelen. Az ágyúja meg ugyanolyan kiszámíthatatlan, mint a Type 61-é, ha épp olyan a kedve akkor pontos, ha nem, akkor semmit nem találsz el vele. Ami ezerkétszázas lőszerár mellett külön öröm. -
R3nton #340014 Ne már :D Én event alatt is mentem vele sokat, nekem marhára bejön. OP camo, OP DPM, jó ágyú. Annyit mondod már, hogy lassan attól félek én is elkezdek vele szarul játszani :D
Amúgy nekem ez a SU-100M1 is bejön, nem annyira rossz fullosan, bár van szituáció ahol sajnos spammelni kell a goldot, mert a 175 pen TD-nek nagyon kevés. -
Bee #340013 Vadkacsák, német klán, viszonylag jók.
-
Lucifer001 #340012 Pár év után megkaptam az első " ban" -t . Elém ugrott a Panther II , és véletlen belelőttem . Majd a haverja IS-3 , és a Panther belém lőtt , és elkezdtek kitolni .Ne toljon már ki ez a majom ..... ismét belelőttem , és jött az üzenet . De ki , mi , milyen klán az a WG12 ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #340011 Fúú, de gyűlölöm ezt az okádék, szarrakás, undormány Object 416-ot... A hányinger kerülget, ha csak meglátom a garázsban. Mikor a csata gombra kattintok vele, akkor meg már egyenesen a fülem cseng. -
foxbat88fx #340010 50 100 yo kis tankocska... persze nem a 90mm-essel, hanem majd a 100-assal...
menj a tömeggel! a top tierekkel!!! ha kitáraztad magad akkor menj be mögéjük...
mivel nem egyedül vagy, így nem fognak lerohanni az enemyk -
AlucardHuN #340009 Amúgy valaki tud adni tanácsot jelenleg hogy lenne ezeken a csodás mapokon AMX 50-100-al menni? Tudom hogy glasscannon, de ha meg nagyon hátul vagyok akkor vagy ledarálnak előlem mindent vagy nem fogom őket eltalálni a 90 mm-essel... Mert amúgy ha sikerül jól alkalmaznom és rendesen meglepetésből beletárazni valakibe majd elosonni akkor jó de néha kegyetlen fos vagyok vele. -
kamionosjoe #340008 Én is megpróbáltam egy replayt felvenni, szerencsére sikerült egy Tank Ász is ELC AMX-el. Persze az az ammo rack nagy mák volt tudom. Akit érdekel itt van: Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
foxbat88fx #340007 van egy kis gond a britt misszióval :D
20k dmg és 50 kill jelenleg .... :S
sajna mind low alphás tank :S ez lesz az első nemzet ahol majd a dmg után kell szaladni -
Angelus1991ster #340006 WoT stat elemző. Megtudod nézni melyik tankkal, x harckocsi típusból hányat lőttél ki - frag counts résznél.
Ha valaki nem ismerné:)
http://wot-dossier.appspot.com/dossier/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.03. 13:53:05 -
vasasgabri #340005 Az összesen!!! Jól van na elírtam. -
vasasgabri #340004 Köszi!
-
yossarianHUN #340003 És milyen teszt szerveren szeretnél te játszani?:) -
#340002 jelenleg nincs teszt szerver -
vasasgabri #340001 Sziasztok!
Most telepítettem fel a WOT test servert de valamiért nem indul. Esetleg karbantartás van, vagy kell még valami hozzá? Az indítási képernyő csak bevillan majd egy fehér háttéren valami csatlakozási hibát ír meg az emailemre hivatkozik. -
Hassel74 #340000 Ma én is találkoztam ilyennel, csak az IS3 volt! -
madmanic #339999 tudom, hogy én vagyok a telhetetlen, de szerintem nem nagy elvárás, hogy IS7 tel NEM tolatva megyünk az ellen felé....
De én vagyok a noob -.- -
yossarianHUN #339998 Ezt azért mertem elereszteni, mert elég közel voltam, és mert tudtam, hogy ha nem talál, akkor is lesz időm egy másodikra:) De egyébként aláírom, velem volt a random isten a meccsen, különben nem sültek volna el ilyen jól a komolytalankodásaim:D -
Angelus1991ster #339997 Azóta megduplázódott az elérhető tankok száma 308 + prémium tankok.
Tier 3-4-5-ben többször elődordul , higy az adott csatában t5-ösön kívül nincs más tank.
Akkor szószerint menekülni kellet a nagyobb dögök elől. T-50-el kilőttem egyszer egy T-95-est. Tigris I-el E-100-at.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.03. 13:28:06 -
AlucardHuN #339996 Téged legalább szeret az RNG, én ilyen menetközbeni resetelő lövéseket meg ilyeneket meg se engednék magamnak mert tuti hogy elmegy valahova vagy pattan:D -
kamionosjoe #339995 Jó kis ripléj, tök fura hogy nem használod a zoom-ot. Én meghalnék anélkül. :D -
foxbat88fx #339994 440 kill van hátra a WZ-111-ig.... "de király vagyok" :)
és még 16 nap még mindig vissza van a végéig :P -
VanDaal #339993 Köszi, srácok! :) -
KaCsaxyz #339992 locastan minimap modjat probald ki. Elvileg tudja a dinamikus view range-et.
locastan HD minimap -
yossarianHUN #339991 Locastan's minimap mod. -
VanDaal #339990 Tud valaki olyan modot, ami az XVM-hez hasonlóan dinamikusan kirajzolja a tank látótávolságát a térképen?
Csak emiatt az egy dolog miatt nem szeretném feltenni az XVM-et, mert a többi funkciójára nincs szükségem, a játék viszont érezhetően rosszabbul fut tőle. -
#339989 Srácok! akinek még esetleg a WZ111 eventből hátralenne a brit ág, tudom javasolni a TOGII-t. Igaz, hogy dög lassú, de minden meccsen megvan a min 2 kill, de nem ritka a 4 sem. A taktika egyszerű: Kezdéskor, a bázison betolatok egy bokorba, aztán kilépek ide a fórumba és elolvasok néhány HSZ-t. Mire visszamegyek, addigra a csapat vagy legyőzött mindenkit, vagy kiirtották a mieinket. Na akkor jön a mi szerepünk. Legelább öt, -többé-kevésbé- low HP-s ellenfél veti magát full, 1400 HP-s tankunkra , és hullanak, mint a legyek. Természetesen pillanatok alatt megpusztulunk, de a 2-3-4 kill, és 1000-1200 sebzés-kb 2 perc ráfordításával- biztosított. -
EmR3 #339988 2-2,5 évvel ezelőtt is kb ugyan ennyi agyhalott volt, csak fogalmad sem volt róla, mert még az otm-et is külön kellett felpakolnod és xvm még sehol nem volt, és tényleg csudijó volt 3601-essel maus ellen, t-34/76-al IS3 ellen menni, de akkor valahogy eszünkbe sem jutott hogy ez nem fair. -
yossarianHUN #339987 Tudtommal már a test közepére céloz, nem az egész tank mértani közepére. Tehát a tornyot nem veszi figyelembe. -
MrGringo #339986 Ez a játék már randomban játszhatatlan! Hétköznap nem érek rá, hétvégén meg fullon van agyhalott debilekkel! De jó volt még vagy 2-2.5 évvel ezelőtt! Nem szaladgált ennyi faszfej a wot-ban főleg gold ammóval! Tier 6-tól fölfelé elvesztette a jelentőségét a tierek közti határ! Egy tier 7-es akármivel gold ammóval bármikor kicsinálok egy tier 10-es tankot! Már nem számít hogy mivel megyek bármi átköp a tankomon golddal. Ez nagyon helytelen! Régen még volt jelentősége a tankok közti különbségnek, régen még ész is kellett ehhez a játékhoz nem csak gold ammo! Akkoriban még tudtam hogy nem szabad neki ugrani egy kv-nak mondjuk egy pz4-el 1v1 ben mert tuti 3-ból 2x pattanok róla! Mindegy a pénz éhség és a kapzsiság ezt a jó kis játékot is megölte. Mára már csak az számít hogy minél több balfasz kis agyatlan csicska játsszon vele és vegye a prémium cuccokat, a játékmenet már nem érdekes! Azt nem mondom hogy abbahagyom a wot-ot mert nagyon szeretem és sok időm van benne, de már soha többé nem fogok rá költeni mert már nekem nem ér meg egy forintot sem! Ingyen elmegy, fölmegyek röhögni a sok idiótán! nameg szakaszban haverokkal szétbasszuk őket! -
EmR3 #339985 "a másik hátránya, hogy a tank közepére céloz, ami sokszor a toronyra-így a legerősebb pontra céloz"
meg soxor a torony és a test közé ami normál célzással 100 méteren túlról szinte belőhetetlen -
yossarianHUN #339984 Na ja, csak nem használok szerver oldali célkeresztet, így meg azért kidülled a szemem, amikor elakad a lövés, mert nálam már rég az ellenség felé néz az ágyú, de a szerver szerint még alig kezdett odafordulni a tornyom. Kedves meglepetés tud lenni, főleg kritikus helyzetekben. -
R3nton #339983 pedig jó a csiki-csukiba pláne pontos ágyúk esetében, jó nyilván nem egy mausra, de sok esetben nagyon jó. -
yossarianHUN #339982 Egyébként a csikicsukinál azért nem szoktam auto-aimot használni, mert a szerverkésés miatt imád 45 fokban ellőni a halál farkára, bele a fedezékedbe. Mostanra rászoktam, hogy fedezék mögül kigurulva várok 1-2 másodpercet lövés előtt (persze csak ha a helyzet megengedi). -
yossarianHUN #339981 Tudom, ennek több oka is van. Egyrészt, úgy másfél éve megmurdelt az előző vinyóm, de előtte még több hónapig agonizált, ami irtózatos laggspike-okat eredményezett WoT-ban. Minden egyes sniper nézetre váltáskor 8-10(!) másodpercre kiakadt a játék, úgyhogy gyakorlatilag teljesen leszoktam a sniper mód használatáról, és fél évig csak külső nézetből lőve játszottam. Ez a szokás részben a mai napig megmaradt, bár azért már igyekszem változtatni rajta.
A másik oka pusztán pszichológiai, ugyanis agyérgörcsöt tudok kapni, mikor sniper nézetben díszpáholyból nézhetem végig, ahogy a lövésem a gondosan becélzott weak spot mellé repül másfél méterrel. Tudom, hogy ezzel pont az ellenkező hatást érem el, de legalább kevesebbet idegeskedek:)
Egyébként elég gondatlanul lőttem, a meccs elejét elkönnyelműsködtem, pedig ahogy mondod a Caern, a KV-3 de még a dombon kukucskáló T-54 is sokkal jobb hatásfokkal lett volna bontható, ha kicsit nagyobb odafigyeléssel célzok.