418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #339940 nem csak neked.
kokretan annyira titkos lehet, h nem is lehet latni semmit.
-
Userx2 #339939 Ja és szerszámos láda helyett CO2, ha közelharcra szeretnéd, üzemanyagtartályt frontból lövik el.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.02. 17:57:55 -
Userx2 #339938 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megnézed nekem a biztonságos elhelyezés nem volt kezdetektől fogva, most 86%. Nem létfontosságú, mert ez nem E5. Akkor kaptam lőszer rekeszt mikor hátulról lőttek. Eddig talán 1 x. Sajnos így is előfordul, hogy gyújtják. Nagyon közelharcot nem bírja, ha mégis belemész a pocakot rejtsd. Ezzel nem szégyen 200 méterről lőni és kifejezetten jó a rá löveg, látod semmit nem kell rá semmi. Te az erősített felfüggesztés helyett rakhatsz töltés gyorsítót, ahogy a többiek. Ez a beállítás is jó, az oldala így sok mindent kibír.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.02. 17:50:53 -
Toweliee #339937 Énnekem nem jön át, mi ez? -
baromarc0011 #339936 Tud az mindent,direkt ilyen mert rosz beàllitàst hasznàltam,gondolok itt a tankok feletti nevekre:-)
most nem èrek rà,de majd este elmondom mi is ez.De ha ez elterjed,akkor a kis klikkelgetös köcsögök fogjàk telesirni a forumokat:-) -
Gyuszopapa #339935 Két megoldás van hogy elkerüljük az arty-t.
-letöröljük a gépről a játékot
-a WG kiveszi az arty-kat
-
#339934 Milyen számológéppel lett ez felvéve? olyan pixeles, mint egy hipster pulóver. Tudja a négy alapműveletet? :D -
bekescsaba #339933 Ma meglett a Wz 111 egy japán token felhasználásával.
5-ik meccs:
Győzelem
Malinovka
WZ-111
Szerzett tapasztalat:2 290 Szerzett kredit 122 547
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
1 arany lövéssel, és nem szorzózva. Mondhatni letakarítottam vele a hegyet. A kv4-et nem mertem bevállalni simával, mert csak a tornyát láttam.
Amúgy egy remek zsilipelő tank, ideális fele folyosót zárni.
Megérte.......
-
baromarc0011 #339932 Hehehe, anti fagott mód
Remélem elterjed hamarosan
-
Attila965 #339931 FV heavyre mit ajánlotok felszerelésként? A legénységnek már van biztonságos elhelyezés és megelőző karbantartás skillje, de nem tudom hogy ezek tudják e kompenzálni a hátrányait. -
Phara #339930 WoWP telepítés és kiképzés után meglett a 150 gold de egy nap prémet is adott az acchoz,sztem megéri.5gb a standard verzió és 11 a HD.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.01.02. 14:34:37 -
TiborTamas #339929 Hasznos videó mindenkinek: Hogyan kerüljük el az artylövéseket. (Angol tudás nem árt hozzá.) -
R3nton #339928 R3nton TD-zik :D
-
kamionosjoe #339927 Ez remek! -
#339926 Kamionos Joe balladája
[SG fórum kórus]
Hey, Joe! Garázsban a jobb felső sarokban nálad mi van?
Hey, Joe! Tudod a garázsban a jobb felső sarokban ?
[Kamionos Joe]
//: Lelövöm az Artyt, megyek, lelövöm őket, ://
//: Rajtakaptam, a bokorban találtam és nem voltak egyedül. ://
2.
[SG fórum kórus]
Hey, Joe! Hallom megtaláltad a legénység felett a gombot.
Hey, Joe! Hallom meglett a "Küldetések és Akciók " gomb ugye nem volt nehéz ?
[Kamionos Joe]
Igen,meglett az a fránya gomb, kösz és ezer hála,
Lelőttem az Artyt a bokorban kempelőt a félkezű, bokorban kempelőt,
Velem ne játsszon,a kis fika pöckölő, félkezű kempelő,
WG a pénzemet hagyja, a szívemet adja vissza, ó a szívem!
3.
....... -
#339925 Rosszul csináltad. A helyes megoldást a példámon keresztül mutatom be:
T29-el voltam, előttem T-150 volt és ment a facehug. Seggembe kapom a saját arti lövését és beugatott, hogy minek állok oda. Első lépésként felvázoltam, hogy mekkora hülye is, majd visszamentem hozzá. Mellémentem és a csövemet belógattam az ő csövébe. (Gyakorlatilag csak rá kell célozni közelről) Ha ilyenkor lő, akkor kinyírja magát. Ilyenkor érdekes módon ritkán anyáznak be vagy ha igen, akkor is sokkal nyugodtabban. A kis hülyék nem tudják, hogy mi történt velük.
Sajnos nem mindegyik artival működik. Van amelyiknél az ágyú elé kell célozni, van amit kb. lehetetlen így kiszedni (francia 7-8-as gépek) -
kamionosjoe #339924 Jaaa akkor az lesz az, köszi. Azt hittem azt csak a repülőknél kapom meg.
Egyébként egyre jobban megy ezzel az ELC-el, csak az első kb. 20-25 csata volt szar, de most már egyre jobbakat megyek vele. 2 kill összejött előbb T8-ban.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.01.02. 12:33:20 -
#339923 Ez nem a "klasszikus" Hetzer, ez egy replika, a csehek gyartottak parat a svajciaknak a haboru utan G-13 neven.
Az igazi Hetzer: link1, link2 -
lexlutor #339922 wowp-ben 3 gyakorlokuldetes van3*50goldert -
R3nton #339921 hát igen ingame report autobannhoz vezet egy idő után gondolom -
kamionosjoe #339920 Na ma is kaptam 50 goldot ahogy látom. Bár engem kifejezetten nem zavar, de jó lenne tudni honnan jön. :) -
#339919 Ha szólt volna egy szót is, ez nem történik meg. Volt már ilyen, azt mondta a köcsög, hogy sorry, akkor max chaten elküldöm az anyjába és kész, de ehhez is hülye volt.
Általában türelmes vagyok, az a csapattársat nem sebző medálom is van, de tegnap valami félelmetes volt a sok másnapos siemka.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.01.02. 11:44:22 -
Malarki #339918 Na de nem azt mondák, hogy az ingame reporttal se foglalkoznak, mert annyi van napi szintén is nem tudják mindet ellenőrizni? Van az autobann rendszer 'oszt csá. -
stork13 #339917 Hetzer volt már? -
yossarianHUN #339916 Screenshottal sem foglalkoznak. Próbáltam már, szarnak rá. Ingame report van, azt csókolom. -
técs #339915 Lehet hogy a replay(namost ez hogy?)yel nem foglalkoznak, de ha visszanézed a saját replayedet és csinálsz róla egy screenshotot, akkor bannolhatják egy napra a polakot. Engem is bannoltak 1 napra így, de én 2 top tier jgpze100 balfasz pozícióját árultam el ,akik Siegfried line térképen egész idő alatt A1-nél kempeltek, egy lövést le nem adtak és amikor az egész t8-9 csapat elhullott, akkor másztak ki a féreglyukból, de akkor már persze késő volt.
Szerk: A lényeg az lett volna, hogy a screenshotra sokkal inkább hajlandóak ránézni mint végignézni egy 3-10 perces replayt.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.01.02. 10:46:52 -
#339914 Semmi gond :) Megérkezett, csak nagyon zűrös volt az elmúlt néhány nap és eszembe sem jutott hogy visszajelezzek. -
viper07 #339913 Bocs, de ezt eddig nem is tudtam, ha valaki egy accon játszik, és játék közben ugyanoda egy másik gépről belépnek, akkor az új játékos folytatja a csatát, a régi meg nyilván kiléptetődik. Csak felnéztem volna mi újság. Remélem a "csomag" megérkezett. -
#339912 Kicsit off: :D
Aranyos polska :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lichtmaschin #339911 Én is megöltem minap egy csapattársat mert 2x tornyon lőtt l. Az első amorack volt. Neztem mit csinál es egyszeruen jobbnak láttam kilőni mint hogy miatta bukjuk a meccset. Top Tier is2 vel voltam ő meg kv85. Ellenünk 4-en. Az ellenfél nem igazán tudott megloni, de mig a sarkon kinéztünk es lottunk eggyet ő rendre akkor lőtte el magát mikor mar visszafele mozgott. 2. Utan visszatolattam es hátulról kilottem. Biztos vagyok tudta mi következik mert egy szot sem szolt. Oldalt megnyertem es a csatát is. Picit jobban figyel akkor profitalhatott volna abbol hogy segitem lehozni az oldalt.... -
R3nton #339910 felesleges, leszarják, én 1x küldtem és visszaírták, hogy leszarják, ott az ingame feljelentős rendszer. -
madmanic #339909 replayt küldd el a wg nek.. -
yossarianHUN #339908 Ez van. -
Lorder #339907 az csak majomkodás és semmire nem jó, olyanra gondoltam aminek értelme is lenne. -
kamionosjoe #339906 Megnyomod a bal ctrl-t és rákattintasz a nevére vagy a meccs végén az összefoglalónál is van lehetőség jelenteni. -
Lorder #339905 fellehet jelentetni vagy bannoltatni vagy valami az olyan nyomorék polak szarokat amikor full hp-ról meglöknek és belefulladsz a tetves vízbe? -
kamionosjoe #339904 Lehet csak véletlenül lőtt meg, velem is előfordult már. Egyszer olyan volt meglőttem valakit véletlenül az meg kinyírt engem, volt ott még egy magyar akinek köszöntem az elején, aztán az kinyírta az én gyilkosom is, de egy negyedik meg erre kilőtte őt is. A csapatból egyből 3 ember ki is esett. Nem ám az ellenséget lőnék ááá. :D -
#339903 Most kaptam egy napos bant :)
Buzifejű saját arty hátbalő cromwellben, -450 hp, erre ráfordultam, kilőttem, és lerammoltam a gecibe. Kb. 200 méterrel volt mögöttem Himmelsdorf lejtőjének a felső harmadában, míg én a bukkanónál.
Volt kb. 2 órával előtte már egy egy órás pihi, így most holnap éjjelig nem léphetek be. -
madmanic #339902 Közösségen ( EU) belüli vásárlás eddig is ÁFA mentes volt... ( csak nem Ivánéktól veszünk tankokat..? ) -
madmanic #339901 engem 2 napja baszott fel annyira, hogy nem játszom a wz event végéig.... Legalábbis amíg a sok vérpolak vissza nem takarodik a kisegítőbe...
Valamelyik nap 16% wr 3000+ wn8... A kis f@szom fog küszködni 1v15 ben..