418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kamionosjoe #340060 Szerintetek azért szólnának ha néha a tesóm is belépne a fiókomba és játszana kicsit a tankjaimmal? -
EmR3 #340059 Meg ami még eszembe jutott. Hogy ha már a kölök játszik nem lenne egyszerűbb elmagyarázni hogy a sziklán, házfalon nem tudsz átlőni. Meg ha nem mész közelebb akkor nem láthatod az ellenfelet. Ebben a korban kizárt hogy nem értené meg. Ez meg így vajon mennyire példaértékű lehet a számára a továbbiakban, hogy ahelyett hogy megtanulna valamit inkább kikerüli a szabályokat. Kicsit sarkítva: hogy neveljünk bűnözöket. -
EmR3 #340058 Hát igen. Egyébb értelmes magyarázatot nem találok arra miért vannak ekkora különbségek játékosok között. És most nem az unicum szintre gondolok, hanem hogy miért van ennyi 5-800 eff közötti félkegyelmű. (sry, nálam továbbra is eff/ win alapú az xvm) -
EmR3 #340057 Lehet még most is az vagyok, de nekem így is meg van a 2k wn8 csalás nélkül. -
#340056 na jó azért nem mindíg mert sokszor azért veszélyes -
#340055 nem vagyok szent ember mindíg átmegyek a záróvonalon XD jó zárjuk le de játékban én sohasem használtam még csalást még single player játékokban sem, mert akkor a lényegét veszti el az egész -
madmanic #340054 ennyi.. -
baromarc0011 #340053 Gondolom,te soha nem puskáztál az iskolában,nem dobtál el 1 petárdát,nem blicceltél,nem próbáltad ki a füves cigit,nem mentél át a zárovonalon,stb.Te egy szent ember lehetsz
De Ok zárjuk a témát.
-
#340052 Ezek a csalások legalja már bocsánat, én kérek elnézést helyetted is, undorító sportszerűtlen dolog! Még kipróbálása is bűn az én szememben!
-
baromarc0011 #340051 Hát akkor te valami szellemi fogyatékos lehettél 10 évesen,mert ők megértik,ha valami nem odaillőt írtak nekik,csak azt nem miért amikor ez csak egy játék,de már ki van kapcsolva a cset. -
madmanic #340050 nekem is pont ez jutott eszembe, hogy az ilyen apaaccávaljátszó fogalmatlan tízévesek basszák tönkre mások játékát.. Neki ráadásul kettő is van.. -
zozoalma #340049 Ez mind szép és jó lenne , ha mindig lenne olyan nehéz tank a csapatba akiről pattognak :)
Meg számomra az arty a támogató tank nem a nehéz aminek elöre kell menni .
-
EmR3 #340048 És a fiaid jobban érzik magukat hogy csalsz nekik?
Jó az a 10 éves kor, csak hiába kurvaanyázom le mégcsak nem is érti. -
baromarc0011 #340047 A statommal akkor se mennèl semmire ha èn ezt folyamatosan hasznàltam volna.Mert ez egy multi acc:-) .Van 2 10 èves fiam,ès hàt amit èn hètközben abban a pàr oràban elèrek,azt hètvègèn rendszeresen leamortizàljàk:-)
De mèg igy is tudom tartani 16k csatàval a stabil 1500wn8t.Tudom ez nem nagy szàm,de tojok rà.Nekem fontosabb,hogy a fiaim jol èrezzek magukat ,mint egy virtuàlis szàm. -
Gyuszopapa #340046 Hát nem is első vonalbeliek.Támogató szerepük van inkább. -
zozoalma #340045 Hát aki az Angol nehéz tankokat nehéznek titulálta a WG-nél az biztos túl sok vodkát ivott !
Egyedül a Bp-re mondanám hogy igen tényleg pattog szemből.
Conqueror Caernevorn FvB nél meg annyira szánalmas ,hogy könnyű kigyújtani vagy felrobbantani hogy az nagyon nagyon fáj !
T110E5 ezerszer jobb páncéllal bir.
Tudom én tomato , de akkoris örülnék ha a Wg kicsit balanszolna is néha :) -
madmanic #340044 az lehet, de akinek 3 nál több agysejtje van az a 85-öst használja, ami T5 ben szinte mindent átvisz minden szögből, és 4 másodpercenként tölt... ( nyilván akinek nagyobb vagy egyenlő 3 mal, az még goldot is használ T5 ben )
Az inkább troll mint a 122 es.. -
R3nton #340043 gold ammoval viszont elég pofás... -
madmanic #340042 61 es átütéssel valóban nagyon-nagyon hatékony...
-
Hassel74 #340041 A 122mm U11 nem az? -
madmanic #340040 mesélj melyik az... -
kamionosjoe #340039 Még egy Ace Tanker mára. Tier3-ban egyedül védtem a szorost Karelián, szerencsére mind az öttel elbántam egyedül akik szembe jöttek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hassel74 #340038 Régóta. -
madmanic #340037 kv1nek mióta van troll gunja..? ez lett az új mumus amiért lehet rinyálni mint a kv1s volt..? -
ilovearty #340036 A játék legveszélyesebb ellenfele, a mező közepén 300 méterre álló, seggel felém forduló , mozdulatlan troll ágyús kv1....
Csak egy nanomiliméter lógott ki a szikla mögül a csörcsil 7-nek, és elkapta. 404 hp-m volt, azt le is emelte rólam.. Akkor adtam el :)
Ja én lepattantam róla háromszor is.
Ma a cromwelt repülés közben szedte ki egy szintén troll kv1, amit egy szintén hasonló képességű ember irányított. Forgás közben kapáslövés a világ végéről. Az egyetlen lövése volt, bejött neki... -
AlucardHuN #340035 Vicces mert én igazi anti artista vagyok mégis élvezem. Ezzel legalább meg kell mutatnod a pofádat hogy sebzést vigyél be. -
bekescsaba #340034 Az angol ágat én az Achilessel csináltam meg, nagyon adta.
Nekem bejött a wz111, megérte ennyit grindelni érte. Nem hoz annyit mint a t34. DE!
Sokkal több 100 000 credit feletti csatám vele, mint a T34-el.
Bolond biztosabb, mint a T34.
Még valami, amit nem értek.
Egy átlagos tankot kb 33 % eséllyel megy tierbe, ha jól gondolom. 33 % saját tier, és így tovább. Bár itt észrevettem anomáliakat, szerintem a KV1-em sokkal többet játszik tier 5-ben, mint az ugyanolyan besorolású T1 heavym.
Na most hogyan számolja a tier limitest?
50 - 50 %? Ebben azért kételkedek, mert a tier 5-ös limites prém tankjaim, (T14, su85i) szinte folyamatosan tier 6-ban nyomul. De 70 %-ban biztos, s ez igaz a wz111-re, és a superpershingre is.
Szóval hogyan is van ez? -
Bingisz #340033 Én csak erre vagyok kíváncsi. Hogy egy bizonyos szintű játékosnál mennyit dobhat ez a cucc. Ezért nem is kérdek nevet meg ilyet. Csak két számot. Mennyi nélküle, és mennyi vele. De ha nagyon tolakodó vagyok akkor sry. -
Gyuszopapa #340032 A KV-2 addig élvezhető míg nem találkozol olyan ellenféllel aki ismeri és le tudja kezelni a vele való harcot.Tegnap egy KV-2 szakasz egyik tagját szívattam szét Cromwell-el.Szépen megmutattam magam és ellőtte magát persze nem talált el.Utána már könnyű dolgom volt.
Persze a harc után full sebességgel repesztve kiszedett az artista nyomorék.
Legyen már a kis piroskának játékélménye is ha már televerte a garázsát prémtankokkal.
Tényleg szokott valaki nézni ilyen játékon belüli statokat,
Ami a leghihetetlenebb hogy rengeteg nyomorék piros accountja tele van prémtankokkal,volt akinél a járművek értéke meghaladta a 100000-es határértéket.Mi a faszért költ valaki ennyit egy olyan játékra amiben szopóálarcosat játszik.Mit élvez így benne vagy ezeknek az a sikerélmény hogy képesek 1 óra alatt 40 csatát lenyomni. -
R3nton #340031 minek pörögsz rajta, azt mondta, csak kipróbálta kíváncsiságból. Ez cheat tök mind1 ki használja, de minél jobb a játékos annál többet ér a cheat. -
Bingisz #340030 Akkor a mostani recent statodat. Vagy, hogy hogyan változik az overallodhoz képest. Csak számszerűen, ha lehet.
Utoljára szerkesztette: Bingisz, 2015.01.03. 17:54:52 -
R3nton #340029 mit csinál az arty auto aim? Kiszámítja a robogó tank pályáját és telibehiteli? -
baromarc0011 #340028 Lehet fèlreèrthető voltam èn ezt nem hasznàltam folyamatosan csak akkor1honap+most. -
#340027 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,v,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-ot,Gyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-otGyűlölöm a tier 6-ot
..de ez a chi-to olyan fun tank...csak miért t6?????
Az lenne a legjobb ha feljebb nyomnák a t6 és t7-et egy szintel.. -
yossarianHUN #340026 Egy fokkal jobb, mert kemény a tornya, és eltűnik róla a Csöcs 7 szánalmas weak spot párja a fronton (láncburkolatok). De amiatt se lesznek álmatlan éjszakáid, miután eladtad. -
#340025 Múltkor visszavettem, hogy a benne lévő 70k xp-met felhasznosítsam, eleinte pár csatán keresztül fun volt, de aztán masszívan beleuntam és a napi duplákhoz nem volt gyomrom..
Végül eladtam úgy, hogy nem sikerült azt a pár ezer xp-t sem összekaprani az s-51-re...
Kv-2 azoknak való igazán akik artikkal is képesek több ezer csastát lemenni. -
ilovearty #340024 Gondolom a következő még szánalmasabb azzal a sebzéssel .... -
Madi92 #340023 Hát tényleg a KV2 a legélvezhetőbb tank a játékban...
Tank ász meg minden... végig azt hittem, hogy bukó, szóval nem is komplikáltam túl a dolgokat, csak lőttem! :D
Replay
-
yossarianHUN #340022 Ha megkérdezted volna, megmondtam volna én készséggel, hogy egy szánalmas, nevetséges foskupac. -
Bingisz #340021 Egy nem túl diszkrét kérdésem lehet?
Milyen statisztikád van ezeket használva? Név meg ilyen nem kell, csak kíváncsi vagyok, hogy mit tud elérni egy ilyen cuccokat használó játékos.