418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• McFrost
    3 kocka ebből és ok :D
  • yossarianHUN
    WoT topik népe, közérdekű közlemény következik.

Nos, a többé-kevésbé rendszeres fórumozók valószínűleg tudják, hogy a házigazda, Szpecnyaz már vagy egy fél éve nem túl aktív, se a játékban, se a fórumon, ami természetesen érthető, nyilván elfoglalt az utóbbi időben. Így viszont felmerült bennem a kérdés, hogy nem kéne-e egy új házigazda, aki adott esetben helyrerakja a Helga asszony típusú instant trollokat, akiknek a száma bár jelentősen megcsappant az utóbbi időben, de azért jobb a biztonság. Én személy szerint vállalnám a dolgot, viszonylag rendszeresen járok erre, 2010 óta olvasom a fórumot, így nagyjából tudom, mi merre hány lépés. Most titeket kérdezlek, mi a véleményetek a dologról. Ne fogjátok vissza magatokat, ami a szíveteken az a szátokon, ha én nem felelek meg, keresünk mást, csak legyen itt valami autoritás.

Köszöntem a figyelmet.
  • patchaou
    Szinte biztos hogy ez a gond. Nálam is zavaró volt egy ideig mire rájöttem. Opcióknál le kell tiltani a speciális minimap funkciókat ha valamilyen mod is változtat a térképen.
  • Sunsetjoy
    Nem biztos, de lehet, hogy a WG által most beépített minimap tanknevek is be vannak kapcsolva, plusz van fent valamilyen minimap-mod. Talán valami régebbi, ami nem tudhatta, hogy a játékba be fog kerülni a dolog. Nézd meg a játék beállításokban, hogy be van-e ilyesmi kapcsolva.
  • Hassel74
    Yes Sir! :) Ezek szerint én egy négyest adnék magamnak.
  • Savaran
    egyébként nem értem ez a winrate manipulálás miért jó a wg-nek, tegnap vettem meg a kis panthert (vk32.02) mentem vele 6 csatát megnyertem mindet 100% wr, reggel óta kb 10 csatát állandóan tier nyolc és bukó meccsek, most már jó ha 50% vele a wr, de miért fáj az nekik ha valaki 70-80% os wr-t ér el egy adott tankkal? vagy mit fáj az nekik ha valakinek 30%?
  • madmanic
    ahham.. azt hittem valami értelmes..
  • McFrost
    Az mitől lehet, hogy a minimapomon az ikon és a tank nevek "árnyékot vetnek"? Tehát duplán látszódnak.
  • Sunsetjoy
    Tegnap első 5 meccs-ből 4 win (80%), 1980 körüli átlag wn8. Feltettem kláncsatin a kérdést, meddig fog tartani, hogy visszaessen 50%-ra a wr?

A válasz, még 11 meccs. A végére 16 meccsből 8 win. És nem baromkodtam el, a végére 2050 körüli lett az átlag wn8, szinte minden csatában megcselekedtem, amit megkövetelt a játék. Nem rögtön húzta le, voltak zsinórban győzelmek is, de alapvetésből tendál 50% felé - vagy 4 meccs, vagy 14 meccs alatt, ha csak a randomra (és nem magunkra, vagy szakaszra) hagyatkozunk :)
  • yossarianHUN
    Gondolom a seal clubber szinonimája.
  • madmanic
    Valaki tudja, hogy mire írják a "noob collector" kifejezést..?

Majdnem minden csatába, ahova 3 gunmarkos tankkal egyek van valaki aki beírja...
  • DarkDays
    ugye érted mi az az irónia:)
  • okosszöszi26
    azért azt egy picit szemétségnek érzem, hogy az 50% közeli winrate tartása miatt a játék negatívan befolyásolja az ágyúk pontosságát, plusz az MM is rendesen odateszi magát, plusz engem minden kis szarfaszú artista kapáslövésből eltalál
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.04. 11:48:10
  • JeffDunham
    3 tegnapi történés. Az IS7-et konkrétan észre sem vettem hogy kilőttem. Csak a csata összesítőn nézem hogy -1 kill. Replayt kellett néznem hogy tudjam egyáltalán hogy történt.

• okosszöszi26
    tegnap 63% winrate sikeredett
    ennek megfelelően a mainak 37%-osnak kell lennie
    úgy néz ki meg is lesz :)
    az MM mindent megtesz
  • Hassel74
    Az 1978 nem mond semmit?
  • DarkDays
    egytől,tízig terjedő skálán....jelöld meg hány éves vagy :)
  • madmanic
    és a folytatás: 5 csata abból 3(!) disconnect, 0 azaz NULLA win, és így is 2500+ WN8...

Még több agyatlan tízévest!!!
  • madmanic
    időpazarlás. Volt egy szabad estém család nélkül gondoltam kihasználom.
  • Hassel74
    Te szoktál aludni is?
  • madmanic
    mai első csata 0-11 disconnect, a második meg ez:

Agyatlan nyomorék polakpatkányok
  • Mardel
    Reggeli indító. link

Épp most olvastam. :)
  • DasIsFuck
    No igen csak mint az artik számomra 5-6 csata után már unalmas.
  • kontraparty
  • madmanic
    ilyenkor van a legtöbb agyatlan vérpolak fent...
  • AlucardHuN
    Ma pl a Sherman III-mat az MM papír tankok közé rakta, mondanom se kell hogy egy valentinenon kívül ami szembejött az egy lövés volt.
  • AlucardHuN
    Sok ember, köztük én is a derp gunokat nevezik trollnak. Ilyen a Sherman és pz 4 105-öse, az U 11, és kv 2 152 mm-ese. Na és hogy miért troll: néha kiszámíthatatlan a pontossága és a sebzése, bár megfelelö helykre löve brutális kárt okozhatnak. Néha a használóját vicceli meg. Na ezért troll.
  • Hassel74
    Te nem értesz valamit. A KV1 U-11 csövét hívták trolnak. Ki állította, hogy OP? Te mit olvasol, vagy mit szedsz?
  • madmanic
    mit nem értünk? 61 es átütéssel, tizenvalahány seces roffal szerinted OP az az ágyú? Párhuzamba tudod állítani a KV2 vel vagy az FV TD vel? Szerintem nem. Mert szerintem egy kalap szar, nem OP..
  • mijki
    Nekem 1 accom van, elég is. :)
  • Hassel74
    Te is tudod, hogy nem ez volt a kérdés...
  • stork13
    Aha, ti arra gondoltok, hogy a warpack-kel játszanak a gyerekek.
    De erről egy árva szó sem esett részéről.
  • stork13
    Mondjuk pont nem te. :)
    Azt a kettőt meg a játékosok nagy része szarja le. :P
    pl.: Tegye fel a kezét akinek csak 1 acc-ja van. (Nem sok kéz lesz fent, pölö az amcsi T8 med miatt is.) :D
  • baromarc0011
    Már ne is haragudj,de hol írtam én olyat,hogy a warpackal hagyom játszani a fiaimat??A wot-al játszanak,erről nem tudnak.
    De leírom még egyszer és utoljára,csak arra voltam kíváncsi,hogy milyen változáson ment keresztül ez a dolog 1 év alatt.Mert mint tudjuk a wot nem sokon.
    De a gyerekekre visszatérve,nálunk nem kontrollálatlanul megy ez a dolog,csak hétvégén,és szigorúan 1-1 óra van megengedve nekik.
    Mivel már játszok egy ideje a Wot-al/NEM a warpackal/és ök ezt néha látták,persze,hogy ők is azzal szeretnének játszani mint az apjuk.
    És egy gyerek,nagyon szépen tud ám hízelegni
    9 évesen engedtem előszór játszani ökét,elmagyarázván hogy mi mivel,ki kivel,és mit nem,A mai napig figyelem őket fél szemmel miközben játszanak,és igen rájuk szolok,h ne menj elé,ne lökdösd,miért oda mész nem ott a helyed,stb.Mert nekem is szintúgy felbassza az agyam amikor akadályoznak,ésatöbbi.
    Csináltam nekik külön accot,persze az nem volt jó,mert"prütyitankok" nekik nem kellenek.Úgyhogy kénytelen voltam odaengedni öket a waffentroger és társai elé
    Viszont a könnyű tankok azok tiltva vannak,elmagyaráztam nekik miért és megértették,nem is foglalkoznak velük.
    Idővel elkezdek érdeklődni,hogy mik azok a színes számok a jobb alsó sarokban,Mondtam nekik az az én ellenorzó füzetem,és fordítva működik mint az iskolában a piros az 1,narancs a 2,citrom a 3 ,zöld 4,őtőst meg úgyse kaptok mostanában
    Persze az elején még csináltak szép piros napokat,de mostanában már az a jellemzö,erős narancs néha citrom színű a 1 órás műsoruk.
    Meg hát van egy egészséges testvéri rivalizálás is ami szerintem erre pont pozitívan hat.
    Úgyhogy kedves EmR3 Mivel én sem vagyok bűnöző,a fiaimat sem nevelem annak.
    .

• ToCsEk
    milyen kirohanás? normálisan meg lett válaszolva minden lenézés trollkodás nélkül
    END USER LICENCE AGREEMENT és a TERMS OF SERVICE benne van hogy ki mire számíthat innentől én pont leszarom :D

• stork13
    Nem értem a kirohanásotokat.
    Miért ne játszhatnának egy acc-on többen, miért lenne csalás?
    Ott van EvilJoe, nem hiszem, hogy egyedül nyomta le a lassan 140k csatát (és 1500 wn8 körül van ő is).
    Van rengeteg vásárolt acc, így ha használsz is xvm-et (minek, csak idegesíti az embert) nem bízhatsz igazán benne.
  • zozoalma
    Bocsi de én biztos csináltam volna a porontyoknak egy külön accountot ahol a 1-2-3 as tankokkak simán tudnak játszani :D
  • kamionosjoe
    Köszi. Amúgy van ahol nem szólnak érte, ha mondjuk egy házban laknánk és egy gépről menne akkor biztos nem venné észre senki. Ez a streamer elég amatőr lehetett ha lebukott. :)
  • ToCsEk
    acc megosztás bant ér mit minden multis gémben
    az már más kérdés hogy hogyan is ellenőrzik
    szóval te tudod
    karácsonykor pl ismert wow streamert permabanoltak mert szobatársa is használta az accját
    szóval csak okosan
  • patchaou
    Mégis kik és mit? :)