World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Egyeseknek tetszik a 230-as alfa, külön öröm tier 8 ban amikor pl. dob egy 190-est ...<#hehe>
Már nagyon vártam, hogy végre lépjenek a kevésbé durva, de egyáltalán nem fair modokkal szemben is.

Mi az, hogy bérled a villanyt? Értelmetlen a fogalom maga. A saját tulajdonú lakásodban a hálózat, amin a villany "közlekedik" a tiéd a villanyóra után. A villanyóra előtti rész a szolgáltató tulajdona. Magán a dróton meg csak annyi villany jön, amennyit valójában elfogyasztasz, és azt nem bérled, hanem kifizeted az árát. ( A szalámis szendvicset sem bérled ) <#vigyor0> Az meg szerepel a szerződésben, hogy milyen mértékű szolgáltatás kiesés esetén tartozik kártérítéssel a szolgáltató. Az 50V ugyanolyan hiba, mint a lerobbant transzformátor, vagy a vezeték szakadás, azonnal javítják. A bérlés lényege, hogy a bérleti szerződés lejárta után a bérelt javakat visszaszolgáltatod a bérbeadónak. Elfűtött energiát, megemésztett szalámis szendvicset sem tudsz visszaadni használat után. :-)
Az hogy a számlán szerepelnek olyan tételek is, amik nem magának az elhasznált energiának az ára, hanem a szolgáltató különböző működési, szolgáltatási költségeinek a rád terhelt része, az csak játék a számokkal.

joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Tono34
Primo Victoria tankot érdemes megvenni? Köszönöm a válaszaitokat.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A béta ido alatt nem is volt benne hogy bármit is fognak változtatni csak azután már basztam rá elolvasni. Akkor olvastam el legeloszor mikor a szuperperzsát nerfelték és csak Gold ban kompenzálták a vásárlókat, még azoklat is akik valódi pénzért vették. Amugy meg a Premium nap az a szolgáltatlás de a premium tankok digitális tartalom. Vagyis ha egy prémuim tankot megváltoztatnak és neked az a válzotás nem tetszik nyugodtan vissza lehet kérni a pénzt csak egy jó ugyvéd kell hozzá (aki vabn annyira elvetelmult hogy anyi pénzért megcsinálja) Ott van a steam , megvettem anno az R6 ot, season pass el játszottam is vele elég sokat tobbet is mint 2 ora. Na ott nem is engedték hogy refundoljam az alapjátékot de a season pas-t simánn refundolhattam. Amugy meg ide a végére leírom megint ha jó nektek hogy nyiltan szemenkop a WG ezzel az uzletpolitikával akkor " End of the story."
Szép próbálkozás, de ez mindig is benne volt. Sosem árultak zsákba macskát, soha senki nem ígérte neked, hogy soha nem lesznek megváltoztatva a prém tankok. Az, hogy többnyire mégsem változtatnak rajtuk, már egyéni jófejség.
Mikor kezdtuk akkor még nem ez az eula volt.
Ha neked meg nem felel meg, akkor nem kellett volna elfogadni az EULA-t. End of the story.
Miért azt nem online vásálja az ember? Ne beszélj légyszi félre ne is probáld kiforgatni a szavaimat mert itt csak online vásárlásról beszéltunk végig. Egész végig csak online vásárlásról beszélunk. Bérelsz valamit erre a szolgáltató egyszeruen megváltoztatja a feltételeket ne mond hogy nem basz fol. Mondjuk ad "kártérítést" de azt csak nála tudod levásárolni ha ez neked megfelel akkor nincs mirol irogatnunk tovább én csak a véleményemet írtam le.
Maala
Te kezdtél el videókártyákról beszélni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

míért eddig mirol beszéltunk? Nem online vásárlásról?
Maala
"Ha 14 napon belul kiderul hogy nem tetszik a termék szintén jogod van mindenféle megmagyarázás nélkul visszakérni a pénzed és nem valami ajándékutalvány formájában"

Csak online vásárlás esetén kötelesek visszaadni a pénzed 14 napon belül.

"Érdemes tudnunk, hogy a hatályos jogszabályok szerint, olyan esetekben, amikor egy adott terméknek nincsen hiányossága és rendeltetésszerűen működik, akkor a kereskedőnek, nem kötelessége visszafizetni a termék árát csak azért, mert a vevő meggondolta magát, nem tetszik esetleg a termék színe vagy nem jó a mérete.

Egyedül az interneten történt vásárlásokat, az árubemutatón eladott árucikkeket, valamint az üdülési jogok megvételét tekinthetjük kivételnek, ezek esetében még 14 napon belül meggondolhatjuk magunkat."

Superpershing statjainak változásáról volt szó, hogy jön ide az, hogy meghibásodik a termék? Tökéletesen működőképes állapotban volt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.04.24. 18:45:42

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

khm , az uzlet hibájából megváltozott a termék (mondjuk leejtették) jogod van visszakapni a teljes osszeget. Ha 14 napon belul kiderul hogy nem tetszik a termék szintén jogod van mindenféle megmagyarázás nélkul visszakérni a pénzed és nem valami ajándékutalvány formájában. A villanyt is csak béreljuk a szolgáltatótól mégsem orulnétek neki ha 220 V helyett csak 50 V ot kapnál nem? Ott is aláírtad a szerzodést hogy csak bérled. Amugy is nyilt szembekopés a WG tol az ilyen húzás és már túl sokszor eljátszották. Mindegy maradjunk annyiban hogy ha már megdolgozok a pénzemér ami nem csak ugy a fánn terem akkor ha már valamiért fizettem elvárom hogy azt is kapjam. Amugy meg mindegy valamelyik nap beléptem megnézni a játékot hogy mi változott de mikor frontlineban a csapattársak otthagytak a fenében inkább ALT F4 eztem.
Maala
Persze, Steam is visszaadja 2 héten belül a játékodat, ha X óránál kevesebbet játszottál vele. Mivel... Tádám, online vásárlás volt.

Na pont ezért nem játszok már a játékkal, túl sokszor áttbaszták már a vásárlókat. Amugy még a Steam is ad lehetoséget arra hogy a valódi pénzedet kapd vissza és nem valami használhatatlan vackot ha már nem játszol a játékkal.
Maala
Miről beszélsz? Pénzt kizárólag online vásárlásnál kapsz vissza, 14 napon belül. Ezen kívül semmilyen esetben nem fogsz pénzt látni, csak levásárolhatod az összeget. Nem "örülsz vagy nem örülsz" kérdése, ilyen a jogszabály.

Már megvett tank árát 14 napon túl is visszaadják, hogy levásárolhasd? Verd a feneked a földhöz örömödben inkább, ha ilyennel találkozol.

Gyakran pont így járnak el a boltok. Egyébként meg az EULA kimondja, hogy a pixeltankok amivel játszol, a WG tulajdonát képezik, te csak kvázi bérled őket, így akkor és azt állítgatnak rajta, amikor és amit akarnak. Úgyhogy még az is korrekt volt tőlük, hogy ezt a lehetőséget megadták.
persze nem probléma, neked megfelel az ajándékutalvány a valódi pénz helyett, ha mondjuk garanciát érvényesítesz? Orulnél neki ha a vadi uj grafikuskártyád nem megy ugy ahogy annak mennie kellene és nem pénzt kapnál hanem mondjuk valami utalványt amit csak ott tudnál levásárolni ahol a "hibás" grafkarit vetted?
Maala
LT-432-t.

Alacsonyabb, meg orosz is.

Sziasztok! Randomban játszok. A lightokat eddig nem erőltettem😊. AZ M 41 90-et vagy az Lt-432-őt vegyem meg inkább (egyik vonal sincs húzva)?
Az tök fasza lett. Prémium t8-as nyugger marathon, amit bebaszva is meglehet csinálni 😄 rendes jutalmakért. Még 650 pont és megvan a francia Királytigris.
(Pont amilyennek kéne lennie a Királytigrisnek, de hát nem. Mivel az egy t7-re való nem t8-ra.)
Kérdés, ha azzal végzek. és újból meghívok egy kisaccomat, akkor újra lehet szerezni t8-as tankot? vagy ilyenkor a jutalom "már megkaptad gecc" lesz.

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Mondjuk ez fóliasapkás kifogás helyett inkább csak az egyik a több indokból, amiért kitalálták. :-D

joe662
Jo ötlet,támogatom:-D
A Ph.n szoktak még elszabadulni ezek a fólia sapkások néha<#hehe>
A múltkor valami agyament azt mondta,hogy a Wg csak azért találta ki a toborzó program 2.0-t hogy év végén mutogathassa megnyí új játékos lett<#wilting><#wow3>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.04.24. 12:37:07

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Kéne kérni adminbá'-tól egy ilyen alufóliasipkás smileyt, nagyon adná ebben a topikban. :-D

joe662
Vissza is lehetett adni,és kifizették az árát aranyban anno,tudom mert,én leadtam.

Ja persze (Super perzsa)
joe662
"Prémiumot sosem nerfelnek nyilvánosan <#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.04.24. 11:47:32

Maala
Prémiumot sosem nerfelnek.

Nálam is felejtő lesz a Wot, ha az IS-3A-t nerfelik a csába.

angelus1991ster.blogspot.hu

9-es object az egyetlen tank amivel még élvezem a csatákat. Ha nerfelik, akkor szerintem megy az uninstall a játékra...

Hogy mekkora egy foshalmot csináltak az M46 Pattonból. A t25 Pilot-al több sebzést lehet összeszedni egy t10 meccsen mint ezzel a vacakkal.
Mindig mindenhova kritikal-t lő. Ferdi seggébe belelősz, 0dmg crit és leesik a lánca. AFK kerekes székbe csak 0 crit, BIAs, sok skilles legénységgel is gyengébbnek érzem az átlag t8 medeknél. A t-34-2-őt húzom párhuzamosan, de bakker megbízhatóbb a 175-ös trollágyúja mint az M46 P. top ágyúja. És élvezetesebb vele játék is, teljesen alap legényekkel.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2019.04.23. 20:46:54
Sherman0070
remélem nem fél év lesz ezeket a .txt átirásokat betenni

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Maala
Nope, játékon belül jól van, tehát 7ből 6x kell megcsinálni, a hírben van rosszul.

Egyéb hírekben Leo 1, AMX 30B, és STB-1 buff, és O.430U nerf. Fuck yea. :-)
STB-1 megkapja a svédek pneumatikus felfüggesztését, szóval elég OP depressionje lesz. :-o
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.04.23. 17:14:07

Maala
Szerintem jól gondolod, QB szerint nem.

De én a kezemen számolásnak jobban hiszek! :-D

Jól gondolom hogy a 22-től 28-ig az a szokásos miszerint 28 reggel 7-ig tart a dolog és ezáltal akár 1 napot is kihagysz már nem kaphatod meg a legénységet?
joe662
Tenkjúh szőr:-D

Maala
Sry mobil. 😊

Maala
Mesz egy kuldit, top10, kapsz egy extra duplaxpt es kapsz egy sved tokent, meg aktivalod a 2-3. kuldetest. Aztan mesz 15k xp-t duplazoval boostetrel mindennel, utolso kuldire kapsz +10k xp-t, nyilvan Leo cagy Lynxrr eri meg nekunk, ugyhogy tegnap ra is raktam TVPre. Ez a masodik kuldi.

Harmadik kuldi meg ugyanigy kumulativ 30k sebzes, ezert jon a halkonzerv. Osszesen 7et kaphatsz, 1-2-4. utan meglesz egy med felszerelese, 6. utan 2 skilles legenyseget.

Rakeszules 1.5 sved medhere kb.

14--> 30 szint 8,4 millió 50% kredit bossterrel és prém fiókkal és prémtankkal. (ingyé nem adja annyira) Az nem xar, többre nem volt idő. 3 nap játék, 4 nap wellnes. 1x voltam tábornok, meg talán 1-2 őrnagy. Tehát még jól sem játszottam.
joe662
Én pl csak prém tankokkal toltam,kivéve a Lynx-t,és only credit booster.Még a legsz@rabb körök is min 300k körül voltak.
Amúgy mi ez az okàdvàny halkonzerves token?
Ha valaki megcsinàlja akkor behajit hozzá a postàs egyet kibontva?:-DDD

T8 prémekkel kell tolni. Egyébként szerintem időarányosan akkor se hoz többet, mint a random.
Sok lelkesedő írást olvastam a frontline üzemmódról. Sok milliós krediteső, arany pumpa meg egyebek.
Nekem ez nem jön össze. Pár meccset mentem benne, de semmi extra nyereség. Szinte kevesebb bevételt hozott, mint egy jól sikerült random kör. Több meccs meg masszívan veszteséges volt, pedig nem bénáztam nulla sebzésekkel. Hogy működik a frontline jutalmazó üzemmódban? Hány meccset kellene vele tolni, hogy megcsillanjon a terülj terülj asztalka?

A részletek nem érdekelnek egy ideje. De mint mondtam az ilyet nem fogja érdekelni hogy segítsen. Nem azt mutatja neki a játék. Ha előre mész meghalsz. Ha a csapattársad elől elveszed a kilt meglo vagy kilo. Ha valaki helyére bealsz kitolnak vagy kilonek. Sorolhatnám de a játék nem arra tanitja oket hogy gondolkodjanak. Tols gold lőszert loj párat aztán menny a következő tankoddal hogy minel gyorsabban elerd a tier x tankokat.
Meg nem fog eloremenni szarra lovetni magat... Akkor erte mennek es ugy lovik szarra.
A kutya nem lott volna ra mert velem voltak elfoglalva mert én vagyok a papir. Az is7 1 loves lett volna az 50b meg ketto raadasul az mar vissza sem tudott volna lőni ra.
Tegnap beléptem több mint 1 év után talán. Elővettem a Type4-et. Mondom ezzel csak lehet valamit csinálni. Régen se volt valami nagy szám, de most talán. 3 csata után otthagytam. Ok legyen 50b, úgy is valami kihúzós event van rá. 2 csata után azt is hagytam és elmentem arty-zni 😄 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Lehet furcsálni fogod a dolgot de vannak játékosok akik játszani szeretnének és nem az aranyesoben meghalni , tudod az az IS7 25 másodpercel tovább volt csatában. Nem kellene csodálkozni mikor heavy tank hátul campel, az ilyet nem érdekli a gyozelem csak játszani akar és nem fog eloremenni szarrálovetni a light tanknak megfelelo páncélját. Majd ha megint leszs értelme a páncélnak akkor várhatsz változást. De amíg egy gombnyomással szarrá tod loni egy medium tank addig ne várd el.
Tele a jatek eletkeptelen idiotakkal. Nyomorult majdnem full hp s is7 vegignezi ahogy 50b-vel toltes kozben kitaraz ram egy 50b meg egy is7 es nem segitene a balf.sz csicska. Aztan ot is kivegzik 25 masodperc mulva. Az ilyen hulladek jatekosok miatt nem tudok 45%ot sem elerni olyan tankokkal amik csak tamogatassal mukodnek. Nekem kellene oket tamogatni hatulrol de akkor allhatnek a bazison mert ezek a nyomorultak azt nem kepesek elhagyni. Nem jonnek ra 50.000 csata utan sem hogy a kempelessel nem lehet nyerni. Inkabb allnak 15 percig a fal mogott csak jaj meg ne loje oket valaki.
Köszi a megerősítő választ . Kezdtem remegni 😄 Nem megyen naponta 3 szintet . hétvégén megyek 21 et 😄