418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #410974 Oks . köszi -
AJensen #410973 Itt se, szóval globális, vagy eu szerver gond lehet. Annyit azért megtehetnének, ha már sza* a bolt, akkor kitolják a vásárlási időt. -
Lucifer001 #410972 Kliensben nem működik a bolt . Nektek igen ? -
haflac #410971 Mi ez az új marhaság,hogy csak 25% a fogyócikkekre?Régen nem 50% volt a kedvezmény?
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.10.27. 14:14:31 -
Várjuk a következő Frontlájntot:-DD -
Rammsch31n #410969 de eltűnt mindenki az őszi szünet közeledtével...... :D -
Rammsch31n #410968 Most akkor ez a haloween-es játékmód mikor jön?!? Hajósba már megy... -
Rammsch31n #410967 gondolom mikropöcs... -
Lucifer001 #410966 Mi történt , hogy ma már 1.6.1.2 lettünk ?
-
Megamax #410965 Na és szerinted miért? Amugy WG igazán csinálhatna egy megkulomboztetést a játékosokkal, akinek egy bizonyos mennyiség folott vana gold loszer a tankjában az legyen megjelolve a csatában is hogy tudjuk ki az aki elé ne mennyunk ki . -
279e-t,sima Ap-val 3markolni,szerintem esélytelen
-
Lucifer001 #410963 strv-103-0 9 csata , átlag 2800 sebzés a mai napra , lehetetlen nyerni . Olyan csapattársak játszanak , hogy szavakat nem találok rá . -
Megamax #410962 jah értem, akkor jó hogy kiléptem a csatából. Megnéztem a streamjét hát mit ne mondjak, inkább nem mondok semmit.
-
Ezzel az accal mintha dakillzort láttam volna játszani pár napja.Én sem tudtam megnézni.
Most is ezzel tolja
CC account.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.10.23. 00:27:02 -
Megamax #410960 ez meg mi a tokom? miert nem lehet megnezni sehogy sem , meg az WG oldalan sem -
Megamax #410959 itt egy videó a dupla ágyus tankrol, kész kínzás nézni ahogy "játszik" az illeto de legalább látni a tankot harc kozben és itt a video az "atlohetetlen szuper oldalpáncélrol amihez gold loszer kell -
Megamax #410958 Inkább már csak rohogok, csinálom a szokásos kis dolgom , csapatonként 2 arty szoval benyomom a leszarom gombot, nagyban megy tank elolre kozben folytatom a filmnézést, erre nézem hogy letreckelnek egy T44-100 elott, ugy hogy a tankom az oldalát mutatja neki. Azt hittem rosszul látok, az elso normál lovedék után áttváltott gold loszerre, meg sem mozdultam, szo szerint semmit sem csináltam csak néztem ahogy lovoldozi a gold loszert a "szuper áttlohetetlen lapos oldalpáncélomra". Tessék buffolni a német tankokat, hogy merik áttloni gold loszerrel az oldalát , hihetetlen ezt a korrupt orosz banda. C-C-C ki látot tmár ilyet. Kérem vissza a pénzem, az osszes konteó igaz, manipulált vacak az egész játék. -
Megamax #410957 Vannak élveztes csaták ami nagyon de nagyon ritka és az azok akkor keletkeznek mikor a játékosok játszani akarnak és nem nyerni. Amugy meg filmet nézek kozben. Azt várom mikor bannolnak végre (már mondtam hogy addiktív a játék számomra így abbahagyni nem tudom). -
Látom nyomod az ipart.
56csata,39%wr,282wn8 :-DD
Ha ennyire nem élvezed ezt a játékot, akkor minek erőlteted??
Én ennél sokkal kevesebb miatt, hagytam már ott munkahelyet is.:-) -
Gyuszopapa #410955 Elég szomorú és szánalmas hogy már egy citromsárga színhez is valakinek goldozni kell. -
Megamax #410954 a nagyon "élvezetes" csaták, nem is tudom minek vacakoltam és nem léptem ki az elején -
Megamax #410953 Nem tudni, de remelem minnel hamarab, legalabb arra az idore lekopik a randombol a goldspemmer banda, legalabbis a többségük. -
Az a ranked nyeremény tank.
Tényleg nem tudja valaki, az mikor kezdődik -
Lucifer001 #410951 Ezt a nemzetet is kivégeztem 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tutyimutyi2 #410950 De jó ötlet a WG részéről, ha még nem lenne elég szar winrate-ed akkor most itt egy event ami az alapján ad pontokat hogy hány győzelmed van egyhuzamban :P -
Megamax #410949 Nem veletlenul a Kampfpanzer 50 T re gondolsz ami elvileg CW reward tank lessz? mert a fejlesztési fában van olyan tank hogy E50 és E 50M. -
tothgyorgy #410948 Én is benéztem. Nem 50B, hanem 50M. -
tothgyorgy #410947 Megértelek! Én is sokszor így vagyok vele! -
Megamax #410946 Hát ezt rendesen benéztem, nem sajnos nem tudok semmi hasznos infókat azokról a tankokról. Ami meg a gold ammo-t illeti majd ma teszek fol pár replayt ahol már eszeveszett mértékeket olt az egész. Azok azok a meccsek ahol jobb lett volna kilépnem már az elején de voltam olyan hulye hogy megprobáltam "játszani" de aztán csak céltábla lettem. -
tothgyorgy #410945 Ha csak az egyik csapat lő goldot, valószínüleg nyerni fognak. Én nagyon ritkán lövök goldot. Kivéve cw és sh. -
tothgyorgy #410944 Félreértettél. A német 50b -re gondoltam, nem a franciára. Német médium t10. É nen a szovjet T10 (t9 nehéz)-re, hanem a német t10 nehézre VK 7 vagy mi a neve. Tudsz róluk valamit? -
Megamax #410943 Tobb okot tudok azokra a csatákra, egyik és a legdurvább a goldammó, amibol aztán kovetkezik hogy minek tanuljon meg az ember gondolkodni ha ugyis áttlovod az ellenfeled. Aztán amibol megint jon az hogy nem tudnak a játékosok mást csak elore meg a Goldammo. Linkeltem itt a 60TP IS3A meccsemet abbol tokéletesen látszik a dolog. Csak 1 dolgot tkellett volna tennie a 60TP nek hogy ne 2 tankal kelljen harcolnia és akkor megette volna reggelire az IS3A-t. -
Megamax #410942 A T10 egy medium , az 50B meg egy tipikus autoloader, rejtve kell vele maradni és kihasználni a meglepetés erelyét. T10 el azota nem mentem hogy felcserélték az ágat. Az 50B még mindig a kedvenceim kozé tartozik a mobilitása és az ágyuja miatt. Páncélja nem létezo fogalom -
tothgyorgy #410941 Már régen nem készítek videókat. Elég ha én látom. Egyik nap a kör szélére lövök, a másikon (néha) tű élesen belövöm az egy piixelt, amivel sebezhetek. Random? Túl nagy szerepe van a véletlennek! Ha nem volna cw és sh, fel sem jönnék! A többi csak farmolásra kell, hogy a veszteséget pótoljam, ill néhány tankot a klán részére kihúzzak. Aprópó a VKB után a t10 mennyire jó? És az e50b? -
tothgyorgy #410940 Ez még nem is lenne nagy baj, de miért rakja a gyengéket egy csapatba? Ez szerintem az egyik oka a 15:0 - 15:3 csatáknak. -
Gyuszopapa #410939 Az a baj hogy a játékosok 60-70%-a agyilag nem alkalmas ehhez a játékhoz. -
Megamax #410938 Ez mind szép és jó de egy videó nem ártana az ilyenekrol, két okból is, az egyik hogy lássák mások mennyire szaródik el a játék a másikat nem írom . -
tothgyorgy #410937 Próbálom az ellent becélozni, de nem lehet. A célkereszt vagy a földre, vagy az égre mutat, de a tankra nem lehet rátenni. Ghost shell amikor persze nagyon kéne a sebzés, vagy rikosé amikor 100% átütési esély lenne. -
tothgyorgy #410936 Az is lehet. Én is találkoztam bugokkal. Áll az ellen a domb mögött, egy pixel nem látszik belőle, nem is lőhető, de látszik hogy ott van. És belő és belő. -
Megamax #410935 Nem hiszem hogy csíterek lettek volna, szimplán egy bug a sok kozul. Nézzétek itt mi a hiba. elárulom azért de lehet hogy én tudom rosszul de fel kellett volna spotolódnom