World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit nem adnék érte ha át tehetném a troll hajóm álcáját Mauer-re.<#idiota>
Na jó T49-en mókásabb lenne.
Az én T6 Fleet B'rel Bird of Prey-em a Star Trek T49 megfelelője.
Csak éppen ez sokkal trollabb,Enchanced battle cloak van rajta,vagyis tud álcázásból lőni,álca skillezéssel álca specializációval,olyan fegyverrel aminek a lőtávolsága másfélszer nagyobb mint az ellenség lőtávolsága.
Igen az trollkodás,a fed hajók lőtávolságán kívülről tüzet nyitok rájuk álcából,ha meg is látnak és rám fordulnak úgysem érnek el.
De nem akarom megölni őket,csak felhergelni,mert az jó hecc.Elkapni úgysem tudnak,mert meg sem látnak,ha meg még is közel jutna valamelyik van subspace jump konzolom is.<#vigyor>

Ahh troll, én meg etetlek...

angelus1991ster.blogspot.hu

Mi a manó,akkor ez miben lenne más mint a Vk,nem létező alkatrészeket raknál rá.
Akkor a Mauer-re utólag tehetnének jó kis klingon álcát.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.01. 21:40:08

Egy kísérleti 700 pacis motort kapna, nem a kettős 260 LE-s Turán motort.

A max sebessége 45 lett volna,betonon.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.01. 21:26:00

Azért nem rossz mobilitása lenne. Meg nem azt a lóhúgy 135-ös sebzésű 150/194-es sebzésű kuwik 42 ágyút kapná, hanem a 80 mm 29/44.M ágyútt 150-170-es sebzéssel és alap 160-172 mm-s átütétessel.

Jah,T6-ban op lenne a 20-120 milis páncéllal meg a vacak 75 milis lövegével.<#idiota>

Nekem sem jön be ez a hátsótornyozás, ahogy az IS-M-nél sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
44M szittya szíriuszi Tas-t hoznák be már. Nemigaz, hogy száz és száz kitalált izé után nem képesek behozni azt t6-ra (OP cucc lenne 😛) vagy t7-re. Mégsem egy low tier t3-5-s tank lenne, hanem mid tier prém. Abból azért lenne egy kicsike profit.

Lófasznak kell magyar ág. De az a tank köll.

ja! TasTasTasTuránTuránToldiToldiSorosSoros

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.05.01. 21:00:12

Az ágyúja nem tűnik rossznak,de miért ez a ronda hátsó tornyos izé.
Mért nem lett Tiger 2 valami kitalált változata,sosem tetszettek a Vk 45-ök.

Elég durvának tűnik T8-ba.
Múltkor gondolkoztam hogy a tigrist visszaveszem.
Frontline-on sem lenne rossz,meg amúgy is jó kis tank volt az a végén,csak kár hogy nincs bele legénységem.
Vk vagy E100 legénységét mégsem rakhatom bele.

Furán vagy te összerakva 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én szerettem a királytigrist,jobban mint e75-öt.

Ja jó az.
Ingyen sebzésnek.

Ronda.
T6-ban tigris T7-ben királytigris?
Elég durva lenne,T8-ban is nagyon jó a királytigris nem hogy T7-ben.

Vótmá az új, csak tervben (wg-s fejben) "létező" VK 75. 01 K prémium t8-as tank?

VK 75.01 K AW-s cikk

Egyébként a német ágat variálhatnák úgy is, hogy:
tier 6-on Tigris I, VK 3601H menne prémiumnak
t7-en Királytigris és VK A,
t8-an ez és VK 100.01P ,
t9-en VK Béla, Maüschen és E75,
t10-en E100, Maus, VK Löwe
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.05.01. 11:32:22

Sherman0070
Mi az isten. Ennek a botnak mi az értelme? és mért pont ezzel a 6-os artyval van 60000 meccse?
Egyre több kérdés merül fel bennem.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Na most

Nem bot neeeeeeem....
Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2019.05.01. 10:11:08
Na jo nem
Keresd a hibát.
Érdekes ez az MM. Tegnapelott este 12 csatát mentem soumával és csak saját szinten és az alatt mentem (volt is mészárlás fasza winrate meg lila stat ) .
Tegnap este meg 9-10-es top tankok zsinórban. Itt ugye nagyrészt az dönti el a csata sorsát milyen képességüek a nagyok. Másnak is így dobálja ?
Elég lenne, ha végre balanszolnák a drága lőszert, amit már évek óta ígérnek, ahelyett, hogy szétcsesznék azt a néhány egyedi/hibrid tankot is a játékban, ami még játszható. Csak akkor persze telesírnák a CW-sek az összes létező fórumot, de kit érdekel? 1-2%, és így is ki van nyalva a fenekük a jutalomtankokkal...

Az előző csatában találkoztam egy fura jószággal,Emil2-vel volt,én T10-el letámadott engem meg még két T10-es tankot, legnagyobb sebzése belém 68 volt,de 18 és 0 is volt.

Mit vársz mikor hülyék vannak mindenhol?

Ezt az előbb csináltam,top tank fogta magát és be ment a bázis mögé és ott dekkolt.
Én először előrementem majdnem az ellenség bázisáig,K8-ig spotoltam pár tankot,de senkire nem lőttek.
Majd visszafordultam és a másik oldalra is elmentem,ez a barom még mindig a bázis mögött dekkolt.
Végig ott volt és nem csinált semmit.

Ez a játék szó szerint játszhatatlan hétvégén... 8 meccsből 1 győzelem, mindez 1 óra alatt...

ROMOTO
A 430 u gyakorlatilag a legjobb tank, túl OP,nerfelni kell mindenképp, csak nem mindegy hogy mennyire, a japán heavyt pl. használhatatlanná cseszték, a rebalanszt is felerészt idióták barmolják a wg-nél, akiknek fingjuk sincs a játékról mert nem játszanak és találomra faragnak bele a paraméterekbe...
Sherman0070
Helyes. Nem a lövegét meg a rejtett statjait kell szét nerfelni.
Kupolákat le kéne vinni 100 milire és kész.
WG ezt nem tudja felfogni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Erről beszéltem! Minden lövés visz egy modult ! Tuti egy ketchup lőtt rá.
Szerintem semmi gond a 430 u-val. Most az a probléma hogy pl paris mapon lerohan a heavy dühöngőbe és a 340-es goldjával szarrá lő minden heavyt miközben ő érinthetetlen a 300-as tornyával ? Ugyan már! Ez így teljesen ok.....
haha retard WG

ezek sem tudják mit akarnak... <#banplz>
Minden kritikát alulmúl az RNG. Érik már a következő chat-bannom. Borzalmasan egyoldalú meccsek vannak és a statisztikában nagyon kitűnik a nagy különbség a két csapat átütő találatai között.
Gondolom a Tigris tulaja rendesen szídta a randomot meg a cheater ruszkit 😊

ROMOTO
Én nem akarlak meggyőzni, most eszméltem, hogy csak elszoktam a fórumtól és így kicsit túlreagáltam az örökös fanyalgásba oltott szűklátókörűséget. Ne zavartasd magad <#hehe>
Gratula szépen becsuktad a szemed. De legyen igazad , teljesen egyenlő a küzdelem egy IS3 es egy Defender között.
ROMOTO
Majd ha lesz egy tier 10 es prém táras waffentróger az eu szerón mint a kínaiaknál, akkor talán mondhatod hogy előnyben vagy, bár az alább emlegetett körülmények miatt így is csak a dolgok ideális együttálásának kérdése többnyire, hogy mikor vagy előnyben...<#hehe>
ROMOTO
Másnak meg kidobta egyből a legolcsóbból, tele voltak a fórumok ezekkel, nekem is fika alapcsomiból jött egy is3a.
Most a wg tehet arról is hogy mit dobott a random, dehogy is szórták meg a népet zsákszámra golddal, stb. mert ugye nem csűrték fel a nyereményeket messze a befektetett zsé értéke felett...
ja, és ebből következik persze automatikusan, hogy ha defendert veszel, akkor előnyre teszel szert a többiekkel szemben...hiába nő ki a kezed a seggedből és nem tudsz játszani vele, hiába van 25%random, löveg szóráskép, hülye játékostársak, vagy úgy alakul a meccs hogy 3 perc alatt vége, vagy dob tier 9-10 be és szétlövik a segged normál tankkal, amit még csak venni sem kell mert kihúzod ingyen. Nem számít, mert Defenderrel automatikusan előnyben vagy a többiekkel szemben...<#hehe>
kétszer vettem már karácsonykor a legnagyobb dobozt egyszer sem nyertem vele nyolcas prém tankot
Szerettem volna én is de 30 dobozból 1 8-as prémet sem adott.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
Hülyeség a köbön, egyrészt nem 1vs1 ben játszák, aztán ott a+/- 2 tier, meg az hogy karácsonykor mindenki megkapta fing összegért a dobozharácsoláskor akinek még nem volt, ha a sok ingyen prém amit addig az ilyen fillérbaszók miatti népszerű eventekkor hozzávágtak nem lett volna elég
A wow ot akkor fejeztem be mikor kijott a panda, de nemtudom ott csak havi díj van nem? Ha azon kívul fizetsz bármi mást nem teszel elonyre szert a tobbiekkel szemben nem? Nem ugy mint itt ha veszel egy Defendert mondjuk?!
ROMOTO
Mondjuk szedhetne mellé a WG havi előfizut is és még talán akkor sem tartana ott hogy szembeköpi a"vásárlóit", mint ahogy pl. a WOW teszi ezt évek óta és ahol a sárga földbe peccselik rendszeresen az ilyen olyan karaktereket és borítják a gameplayt....
Tudom , mondom akkor olvastam el eloszor mikor nerfelték a szuper perzsát és nem volt kártérítés és erre mondom hogy nyiltan szembekopi a "vásárlóit" a WG.
Tévedésben vagy. ebben a játékban semmi sem a tiéd. Se az accot, se a gold, se a prem tankok. Mindent a WG birtokol, akkor és azt csinál vele amit akar.

"NOTWITHSTANDING ANYTHING TO THE CONTRARY HEREIN, YOU ACKNOWLEDGE AND AGREE THAT YOU SHALL HAVE NO OWNERSHIP OR OTHER PROPERTY INTEREST IN YOUR ACCOUNT, AND THAT ALL RIGHTS IN AND TO YOUR ACCOUNT ARE AND SHALL FOREVER BE OWNED BY AND INURE TO THE BENEFIT OF WARGAMING. YOU FURTHER ACKNOWLEDGE AND AGREE THAT YOU HAVE NO CLAIM, RIGHT, TITLE, OWNERSHIP, OR OTHER PROPRIETARY INTEREST IN THE ADDITIONAL FEATURES (AS DEFINED BELOW) THAT YOU UNLOCK OR ACCUMULATE, REGARDLESS OF ANY CONSIDERATION OFFERED OR PAID IN EXCHANGE FOR SUCH ADDITIONAL FEATURES"

"For avoidance of doubt, Additional Features are not redeemable or refundable for any sum of money or monetary value from Wargaming or any third party at any time; provided, however, if and to the extent that any Additional Features are determined by applicable law to constitute real world currency or property, then they are the property of Wargaming."

Egyenesen az EULA-ból. Szóval tök mindegy mit csinálnak a prem tankokkal, te nem reklamálhatsz és nem kérheted vissza az árát.

Nem sajnos pedig nagyon élvezném ha egyszer valaki megleckéztetné oket, mondjuk lehet már megtortént de peren kívul megegyeztek csak hogy titokban maradjon a dolog . Amugy a toronforgást jelzo modod én is hazsnáltam és egyértelmu leonyt jelent nem tudom miért csak msot kerult be a tiltott modokba. tessék itt látszik a legjobban hogy mekkora elonyt is jelentett az irányjelzo.
Ez szerintem is egy jó út lenne. Az hogy a garázsban mennyire vagy komfortos, nem befolyásolja a harctéri lehetőségeidet.
A harctéren viszont azonos feltételekkel kéne játszani mindenkinek. Sok mod van a szürke zónában, és gondolom ezeket elemezgetik, hogy mennyire ad pluszt egy játékosnak a harci teljesítményéhez.

Na igen a WG nagyon "jó" uzletpolitikával dolgozik, igérget de csak évek után teljesít bármit is így elég hosszu idore le tudja kotni a játékosait, foleg azokat akik turelmesen várják a beigért változásokat. Az van hogy a csatatéren ha bármi változást eszkozolsz a saját kliensedben az már elonyt jelent az olyan játékossal szemben aki ezt nem tette meg valamilyen oknál fogva. De az hogy a garázsodban mit csinálsz az már teljesen fuggetlen a tobbiektol. Na ezért mondom hogy a csatában ne lehessen semmit változtatni.
Én csak a villany bérletére írtam, a wot az egészen más tészta. <#vigyor0>
Azt ugye tudod, hogy Amerikában a vevői jogokat, a fogyasztói, bérleti, szolgáltatási szerződéseket nagyságrendekkel komolyabban veszik, mint ahogy nálunk kialakult. A WG nyilván az ottani jogban járatos jogászokkal is íratta, ellenőriztette a felhasználói szerződéseit.
Te tudsz olyan esetről, hogy a WG fizetett volna bármilyen játékosnak azért, mert az hézagot talált a szerződésben, és peres úton követelt zsozsót ezért?
Ott ugyanis szinte nemzeti sport a cégek lenyúlása a rosszul fogalmazott szerződések, hibás szolgáltatások miatt.

ROMOTO
Ahogy nézem ez alkati kérdés, valaki szeret komfortosabban, játszani valaki nem. Azt sem árt észben tartani hogy az idő folyamán elég sok ésszerű kényelmi, információs funkciót implementált a wg, a modderek tevékenysége nélkül ez jó pár éves csúszással történt volna meg vagy bele sem került volna....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.04.25. 12:02:42
Igazán megcsinálhatná a WG hogy a garázsban akármit modolhass de a csatatéren semilyen fajta mododt ne lehessen használni. Mert valjuk be azért elég sok mod van ami a garázsban lévo dolgokat megkonyíti , mint az automatikus legénység és felszerelés átpakoló mod, a statisztika modok és még sok más.
Pontosan ahogy a wot ban is bérled a prémium fiókot amit semilyen formában nem lehet visszatéríteni ha már eltelt az ido. De egy prémium tank az már digitális tartalom (igaz fizikailag nem megfogható) de ugyan abba a kategóriába tartozik mint mikor valamit interneten megvásárolsz és nem vagy megelégedve a termékkel vagy a rosszabbik eset hogy hibás a termék. Jelen esetben a szolgáltató megváltoztatta a feltételeket amibe nem kérte a beleegyezésed ( nem véletlenul kérik minden egyes nagyobb tartalom patch nál hogy fogadd el a feltételeket ujból). Az van hogy jogilag megtámadható de mindenki leszarja mert nem éri meg . Tudjátok azért tart ott az emberiség ahol mert az ember mérlegel, vagyis mérlegeli hogy amit elkovet milyen buntetést kaphat érte. Ne féljetek ha egy cukorkal ellopásáért is halálbuntetés járna mint egy másik ember megoléséért , na akkor nem lenne ilyen a világon.