418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #340621 Lilákat én nagyon szoktam figyelni, nemcsak amikor ellenem vannak hanem amikor velem is.
Ugyanis tapasztalatom szerint lilára NEM lehet támaszkodni.
A legtöbb esetben pl TUTI le fog lépni a hátad mögül ha úgy ítéli meg hogy nagyon rizikós tartani az aktuális pozíciót vagy simán kihasznál fedezéknek ha úgy adja a helyzet, vagy csak hirtelen átvonul a térkép másik oldalára mert úgy érzi ott többet tud majd tenni stb.
Persze ez igazából nem elítélendő, mert végül is attól hatékony ha tudja mikor kell lelépni csak mondjuk szar érzés amikor lassú tankban vagy és neked NINCS esélyed visszavonulni ő meg lelép.
Megjegyzem ilyet a minap én is csináktam, egy assault módnál az egyik oldalra kevesen mentünk, a védők viszont látszott hogy ott vannak, ezért várható volt hogy le fognak minket rohanni. Igy időben elkezdetem átvonulni a másik oldalra, szarban hagyva a lővénket.... volt bennem egy kis rossz érzés, még ha tudtam is, ha ott maradok max leadok 1 lövést és végem, míg így hogy átvonultam, a meccs során kiosztottam 2500 sebzést és részem volt a győzelemben.
Mindazonáltal áll, lilára én sohasem támaszkodom akkor se ha velem van, mert azok jól tudják, hiáa hírdetik a játékot csapatjátéknak, randomban az egyéni önzés a produktív dolog.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.07. 12:03:48 -
Samsung1994 #340620 Stílus alatt a vihogást érted ? -
tiszabalazs #340619 Eredmenyben? :D -
ilovearty #340618 Tajsa
10730 csata amx 1390-el lol... :) -
madmanic #340617 szerencsétlen t71 próbált killt lopni, egy lövésesre sebeztem egy E100 at, IS7 tel, a kis rohadék megindult finishelni, sajnos én pont sniper nézetben voltam... Most asszem haragszik kicsit..
Így jártál köcsög.. -
Malarki #340616 Szégyen, nem szégyen, én is ezt csinálom most. Amcsi és német ággal már 2 napja megvan a 150k damage de mindkettőnél hiányzik még huszonvalahány kill. A ruszkiknál meg a 120k sebzésre van 95 kill.
Oké hogy nem lesz meg mind a 6 nemzet, de azért az a 9 nap prem jól jönne. -
FosTalicskaa #340615 Most is 15 vs 15-ös csaták vannak randomban. :P -
Userx2 #340614 STB-1 téma volt itt, van róla tegnapi elemzés a wotinfón. STB-1 -
tiszabalazs #340613 Ha mindenki le tudna loni a hpjat akkor 15-15os csatak lennenek... -
Mr.Kitten #340612 Kedvencem az volt amikor én szemtől szemben két paradicsomocska meg hátrébbről harcolt az egyik ellenfél heavy tankkal.
Szépen fogyott a hp-ja lefelé majd amikor az ellenek csak 450 hp maradt kaptam tőle egy ammo rack sérülést. Hirtelen a hátul állók sem tudtak lőni (biztosan területre hatott a sebzés). A két gyökér megvárta míg sérülten betöltök és amikor belelőttem a maradék 100 hp azonnal eltűnt.
-
#340611 Köszi, ez a kettő megvan :) -
Toweliee #340610 FCM 36 Pak 40 nagyon jó löveg, az alacsony tier miatt amíg fel nem spotolnak nem tudnak veled mit kezdeni. T-25, jó löveg + hatalmas hp előny. -
#340609 Arról olvastam, hogy az egyik legfeleslegesebb prémtank :D -
yossarianHUN #340608 Azért hihetetlen, mi fraglopás megy. GW Tiger P fél perce kavirnyál felspottolva Malinovka mező közepén, és öt tankunk figyeli feszülten. Végre betöltök, rálövök, leszedem 150 HP-ra, na abban a pillanatban három ágyú dördül egyszerre. -
Plata #340607 Derp sherman nem csak nagyot lő,de rengeteg modult is sebez.
Egy hosszabb csatában 20-30 modul sérülést össze lehet vele lőni.
Van amikor egy lövéstől 7 modul és legénység elszáll.Mondjuk a T49 ágyúja is majdnem ilyen. -
FosTalicskaa #340606 Lehet, hogy gyökér, de legalább neki van stílusa... -
EmR3 #340605 Na ez a baj a jelenlegi stat rendszerrel, és az egész fejlesztéssel. A játékosok nincsenek motiválva hogy legalább az alapokat megtanulják és jobbak legyenek. Az egész csak türelem vagy bot program kérdése. Szóval valamilyen szempontból megértem néhány unicum eléggé individualista és "bicskanyitogató" stílusát, hogy tulajdonképp a saját csapatukat is kihasználják. Ez bizonyos szempontból szükségszerű. Szóval ahogy az eff-et is lehetett növelni foglalással/védéssel úgy a wn8-at is lehet pedotankokkal. (T37, VK1602) Mondjuk ezeket is tudni kell használni, de önmagában nem attól lesz valaki jó ha eléri a 2k wn8-at. Egyébként engem nem az érdekel hogy milyen szín virít a nick-em mellett az xvm-ben. Tisztában vagyok vele hogy soha nem leszek olyan unicum szintű (pl mint Diegho) játékos aki egyedül lehozza a csatát. De hidd el sokkal jobban élvezném a játékot, ha nem az döntené el a csatákat hogy hányan vannak a csapatomban és az ellenfélnél akik T10-ben is seggel támadnak. -
Angelus1991ster #340604 Egyértelmű választás a Churchill III ( 1000 sebzésre 25-30 ezret ad prémium nélkül), ha még nincsen meg. Egy brutális harckocsi azon a szinten. T-14 vagy a Su-85I, ha tierlimites egy erős és magas Stug III-as. -
#340603 Vmelyik kisebb tierű prém tankot érdemes most akciósan megvenni? (T2-6) -
lexlutor #340602 majd azt h elvezed amikor derp sherman szembol egylovesez :)
nagyon torekeny, az alcazasra kell epiteni vele. -
Angelus1991ster #340601 Sexton I-et látott már valaki ?
Mert prémium tank küldetés szaga van a tanknak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.07. 09:00:33 -
R3nton #340600 Ja de ha lesebzi a HP-ját (TD és arty kivételével), az már színek szerint kb kék, ami elég jónak számít a játékosok között. Ha csak ilyenből vagy jobbakból állna a playerbase, te se lennél lila az biztos. A sok béna playert könnyű halomra lőni maradjunk annyiban. Az már egy más kérdés, hogy mit adna a játékélményhez. Biztos izgalmasabb körök lennének mindig és kevesebb 15-0, de fárasztóbb is lenne a játék. -
EmR3 #340599 Engem ugyan nem, önkritikát gyakoroltam és kiléptem az ősszel (még a Hoax előtt), pont azért mert nem tudtam volna cw-re járni, de amennyien utálják őket kezd megint vonzó lehetőséggé válni hogy visszatérjek. (bár egy kicsit öreg vagyok hozzájuk).
A stabuzulással nekem hiába jössz és az sem nagyon érdekel hogy ki veri ki kinek. A győzelmi arányon és az átlag sebzésen kívül itt mindent le lehet gyártani ha valakinek ez fontos. De ha olyan klánnak a tagja valaki akkor a győzelmek is jönnek.
-
EmR3 #340598 Hát itt most épp nem erről van szó, hanem hogy a játékosok 50%-nak el sem lenne szabad hagynia a tréning szobát, és a fennmaradó 50%-ot csak akkor engedném tier 5 fölé ha a saját hp-ját le tudja sebezni.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.01.07. 07:01:10 -
Userx2 #340597 AP-val is nagyon sérül. HE-vel nem szabad meglövetned magad. :-) -
#340596 Múlt héten volt szerencsém egy 8as stronkholdban részt venni, amikor épp megvertük az RSOP-t 1ből 1x aztán 3 egymás utáni meccsen vertük a crush-t, az efe-t és az omni-t.(Aszem ez a 3 klán volt, de mindenképp lilák/sötétzöldek) Nem mondom, hogy ez a jellemző :D de ez megtörtént! -
#340595 Miféle T40 volt ez?!Tomato volt mint állat, de 3 lövést kaptam tőle, minden lövéssel vitt egy modult, vagy legénységet, . Először sofőr, meggyógyítom, legközelebb megint sofőr, és motor, következő lövés, lánctalp +rádiós. wattefakkkk? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.01.06. 23:58:31 -
Bingisz #340594 Kétszer volt eddig komoly meccsünk. A Twilight of the Gods eventen a három kritikus terület közül az egyikért harcoltunk ellenük, ott nyertünk. Ott anno fel is ajánlottak egy szövetséget velünk, amivel annyi probléma volt, hogy ők 18:00-ás területeken mozognak általában, ami nekünk korai volt. A másik az most a nagy kampány után volt, amikor minden nagy klán Stronkholdját megtámadta az RSOP. Ha jól tudom végül akkor is nyertünk, bár nem voltam ott.
Ettől függetlenül szerintem az RSOP a top1 EU klán, nagyon-nagyon jó csapatjátékot játszanak, de a 10-ből 9-szer kicsit túlzás szerintem. -
#340593 Én is 40 vagyok, de sajnos még nem nyugger! Pedig de szép is volna! -
besti #340592 És tényleg, egyszer voltam vele egy csatában, akkor is végig csak goldot spammelt AMX 50B-ből. Tehát kiegészítve a mondatot, 3k az elvárt sebzés gold gyakori használatával. -
R3nton #340591 Meg ha valaki nem játszik a Bayern München szintjén, akkor már inkább el se kezdjen focizni... -
R3nton #340590 t10ben a minimum a 0, de mivel ez szinte lehetetlen, ezért inkább mondjuk úgy, hogy konvergál a 0-hoz
Na Zwackosboyok elég volt az arcoskodásból. Az RSOP szarabb wn8al is bucira ver titeket 10-ből 9-szer :D -
R3nton #340589 Viccelsz, Mátyáshunnak rajongótábora lenne :D -
TiborTamas #340588 Ja, hogy arra gondolt, hogy mindenkitől elvárható. Akkor sorry, az tényleg hülyeség. :D Én azt hittem, hogy csak az unikumokról beszél, természetesen arra áll az általam írt válasz. -
yossarianHUN #340587 Nem jóérzés kérdése, az off az off, a flame meg flame. -
Angelus1991ster #340586 Pz sfl IV C kenyérpiritó nálatok megtartott tank lett?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hassel74 #340585 Akkor pucolj, kérlek. Én kérek elnézést a jobb érzésű fórumozóktól. -
#340584 3 csíkos lett a bacsám végre,nem volt egyszerű megcsinálni.
Elég jó körrel lett meg, 8k+dmg +2k spot
Replay
-
stork13 #340583 Nos ha STB-1-gyel csinálsz 1625 dmg-t már zöld vagy, 2450-nel kék.
Az "elvárható" 3k már lila.
Az oldal szerint 2.2-2.5k dmg-vel T10 meddel már elég jól játszol, 1.4-1.6k-val pedig jól. -