418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
viper07 #340581 Megnéztem néhány videódat. Kétségtelen, hogy van érzéked a játékhoz, pro vagy. De a stílusod az számomra bicskanyitogató. Hadarsz, káromkodsz, ál-lazaságnak vélem. Közvetítesz, ezért mintát kellene mutatnod, de ez a viselkedés szvsz nem menő. Szar lehet a Te fajtádnak játszani, mert egyfolytában azt érzem, hogy megfelelési kényszer alatt vagy, csak meglegyen a stat, az átlag. Nekem a - lehetőleg felhőtlen - játék, Neked a megfelelési kényszer. Így látom. Te azt választottad, én ezt. Vannak nálad sokkal szimpatikusabb Twitch - Youtube játékosok, inkább azokat nézem. Sok sikert ! -
kamionosjoe #340580 Ennek amit írtam semmi köze a játékhoz, ezért is raktam spoilerbe. Én se vagyok olyan hű de jó játékos. De nem akarok az új házigazdának bosszúságot okozni, ezért itt nem reagálok vissza már senkinek. Ez a véleményem, ez van, az eddigi összes választáson voltam szavazni egyébként.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.01.06. 21:25:51 -
yossarianHUN #340579 Bezony. -
Angelus1991ster #340578 Van törlési jogosultságod? -
Samsung1994 #340577 Nem az a lényeg ,hogy kit néznek többen a tény az tény nem olyan op player.Itt MO-n is sokkal több olyan játékos van aki nyomja a stream-et YT és sokkal jobb játékosok illetve előadok és most nem magamra gondolok -
EmR3 #340576 Matyashunnak is biztos elég nézett lenne a csatornája. -
Malarki #340575 oh linkin mester, a 17 éves szűz lányok kedvence, aki miatt 3 új aranybányát kellett nyitni, téged is ide fújt a szél? :D Elhiszem hogy frusztráló hogy van akinek egy pöttyet nézettebb a csatornája, na de azért köpködni rá a turhát... Ez elég szánalmas, még tőled is :D -
yossarianHUN #340574 Még egyszer kérem, mindkét felet. A további hozzászólások a témában törölve lesznek. -
Ymdar #340573 Nem szoktam írogatni, csak olvasom a topicot, de arra jutottam, hogy azt a bannoltatásom után is lehet:
hát te aztán ritka nagy faszfej vagy, édesöcsém!
Remélem a szüleidet és nagyszüleidet is lenézed, mert a WN8 értékük nem éri el az ezernyolcszázat és forradalmat sem robbantottak ki az elmúlt 40 évben! -
EmR3 #340572 Ezt egyébként tőlem is kérdezték mikor beléptem a Zwack-ba.
De sajnos egyedül randomban win-t nem lehet építeni.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.01.06. 21:11:15 -
viper07 #340571 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes nézőpont. Hibáztatni az elődöket, az a legkönnyebb. Fingod sincs mi volt itt régen az világosan látszik. Amikor nem volt külföldi út, valutakeret volt, megszállás stb. 35-40 év fölötti korosztály bűne ? Bűne ??? Az a bűne legfeljebb, hogy felneveltek egy olyan nemzedéket, akik a készbe akarnak beülni, akik a tiszteletről csak hallottak, és akik kurva okosnak és tapasztaltnak tartják magukat. Ha valóban 27 éves vagy, akkor legalább 2x választottál már. Miért nem változtattatok ? Ja, mert nincs normális alternatíva. Akkor sem volt !!! Na mind1, igazából nem is kell egyetértenünk, de majd ha a gyerekeitek felnőnek, na akkor szoptok majd igazán. Sokkal, de sokkal nehezebb lesz mint nekünk. Sok sikert hozzá addig is. -
Toweliee #340570 Ha tényleg te vagy tegnap óta kezdtem el nézni a videóid. Grat hozzá! -
Hassel74 #340569 Helyes. -
#340568 ha 75%osak voltak mint foxynak akkor kezedet csókolom -
yossarianHUN #340567 Na, akkor mielőtt elmérgesedne a helyzet. Aki a politikával, idősebb generációkkal, nyugdíjasokkal, vagy azok bármilyen vélt, vagy valós permutációjával kapcsolatos negatív véleményét óhajtja kifejezni, azt megkérném, hogy tegye az arra kijelölt témában, vagy privátban, mivel ez a fórum sok mindenre való, de erre biztos nem. Spoiler ide vagy oda. -
lexlutor #340566 :DDD -
Samsung1994 #340565 Mert az 1k csatás profilján biztos 4skilles legénység volt -
EmR3 #340564 Már adott.
Jóreggelt. -
#340563 ütő lenyomta őt skilles legényekkel + "érdekes" moddal..
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.01.06. 20:55:13 -
lexlutor #340562 adjal ingame nevet mielott elkezdesz ennyire osztani errefele jobarat :)
csak h tudjuk kitol kellene tanununk.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.06. 20:53:35 -
EmR3 #340561 én meg 43, de ha a pályán valaki azért áll be a focicsapatba hogy öngólokat rúgjon akkor az bizony pofán lesz vágva
akinek ennyire nincs agya hozzá keressem olyan játékot amivel nem bassza el a többiek játékát
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.01.06. 20:54:19 -
Hassel74 #340560 Ezt most nem tudom összekapcsolni...Én 40 vagyok, mi a bűnöm? Gyerekek, ha valaki egy játékba nem a toppon van, azért ne legyen már hazaáruló, a mai fiatal társadalom tönkre tevője. Ez egy JÁTÉK, semmi több. Nem jártam erre egy éve, de úgy látom, nem vesztettem semmit. Most komolyan mondod, hogy Te, és néhány pelyhes pöcsű fogja megmondani, mi a frankó? Egy WIN8 érték fogja megmutatni, ki mit tett ezért az országért? Próbálj már elvonatkoztatni, kérlek. -
Samsung1994 #340559 Ismerős a neved nem te voltál az aki azt a sok gyökér videót csinálta ?
És ütő lenyomott 1v1-ben
ha meg unicum vagy akkor nem 2000 sebzés lenne a cél 10-es meddel -
EmR3 #340558 t10-ben 2k a minimum nem pedig az elvárható -
Angelus1991ster #340557 Ez alapján részint jogos amit mondtála sebzést illetően.
Szilvás izű a legjobb:D
Kapni 5 literes kiszerelést manapság? -
foxbat88fx #340556 2350-től már valaki unikumtomató? :D
akkor bele kell húznom xddd -
R3nton #340555 Elméleted szerint 2 részre kéne osztani a játékosokat tudás szerint. Lennének a lilák 2450 felett, és ez alatt a pirosak és mindenki "tomato" :D
Egyébként valamikor a kék többet tesz a csatáért, mint a lila. Már az elején kinyomja az ellen szemét, míg a lila folyton csak abban a pozícióban lebzsel lehetőleg minél távolabb a harcvonaltól, ahonnan a legtöbb sebzést le tudja adni, aztán a végén leírtja a maradékot, amikor már nem nagy kunszt.
-
yossarianHUN #340554 Ez az amit még nem tudni, egyelőre annyit mondtak a buffról, hogy "a közeljövőben igen valószínű". -
yossarianHUN #340553 Nem, egy unikum vagy, aki szeret arcoskodni. Amiről most vitatkozhatnánk, hogy mennyire érett dolog, de inkább hagyjuk. Mivel a játékosállomány mintegy 2%-a unikum, így nem, egyáltalán nem "elvárható" a 3k átlag T10 meddel. Értjük mi, hogy te ilyen istencsászár vagy, és ezt szeretnéd kifejezésre juttatni, de mi halandó emberek a halandó emberek mércéjével mérjük magunkat. -
Samsung1994 #340552 Én sehol sem olvastam ,hogy kapna bármilyen buffot is -
Angelus1991ster #340551 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyugger a mai közéletben sokaknak azt jelenti, akik anno a szocializmusban bujtatott állásokban élték le életüket mert a valakiknek a valakije volt és mindent szirszart megkapott, utazás fasza helyekre stb.
és ma örömmel szavazzák meg azt a hulladék gané "elit" és "érelmiségi" nagypártokat . Amelyek a dolgozó nép vérén át biztosítják kurvanagy nyugdíjukat. Ahogy nyuggerek szavazták meg a kurva szoclibeket most ezeket. Minden választást előre borítékolva baszhatunk, még ha a 8 millió választásra jogosult tényleg elmenne akkor is nehezen de tudnánk leváltani.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.06. 20:48:50 -
Attila965 #340550 Milyen buffot fog kapni pontosan? Kíváncsi lennék, mert most sem igazán gyenge, egyedül a ruszkik rofja szokott zavarni ha vele megyek.
Utoljára szerkesztette: Attila965, 2015.01.06. 20:44:31 -
Pares #340549 A katasztrofális első benyomás után egyre jobban megy a SU-122-44-el a játék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos replay nincs.
REPLAY
Ahhoz a 300 méternél messzebbről lőtt 1602 sebzéshez az IS-3 ammo rackje nagyban hozzájárult :D
Bónusz, mert ilyet még nem láttam:
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.06. 20:47:16 -
Samsung1994 #340548 Mióta nagy arc az ,hogy elvárható dolgokat leír az ember illetve nem tomato ? -
R3nton #340547 ilyen wn8 mellett azért egy 60%-os winrate elvárható lenne! Nem? :D
Azért itt megint lejön, hogy némelyik Zwackosnak akkora az arca, mint egy nagyobb lakótelep -
Samsung1994 #340546 Nem értem miért vagytok kíváncsiak rá nem vagyok tomato
http://wotinfo.net/en/efficiency?server=EU&playername=linkin1994 -
Angelus1991ster #340545 Én is kivánci vagyok mókuska! Áruld el szépen borsószemhercegnő!- hogy egy klasszkustól idézzek. -
kamionosjoe #340544 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja kifizettétek az oktatást, de aztán mindenki mehet ki az országból ha valamire vinni is akarja. Ezért engedd meg, hogy had nézzem le az idióta balfaszokat akik elvesztettek két világhóborút is és tönkretették Magyarországot. Ez mind a 35-40 év fölötti korosztály bűne, de legfőképp a mostani nyuggereké. De inkább ezt spoilerbe is teszem, mert tudom néhányaknak fáj az igazság. -
yossarianHUN #340543 Ingame név? -
foxbat88fx #340542 kiváncsi lennék az ingame nevedre....