418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    278 meccsem van vele, egyetértek. Toronyforgás 36 fok/mp, forgás 56 fok/mp (nekem ezzel nem volt problémám).
  • lexlutor
    koszonom, jol hangzik!!
  • TiborTamas
    Igazából egy stock Hellcat-hez lehet hasonlítani, gyorsabb toronyforgással és erősebb motorral, jobb látótávval. Ha egyedül mész vele, akkor nagyrészt tier 7-8 csatákba tesz, 9-esbe is betesz alkalmanként. Én legtöbbet szerintem 9-10-ben mentem vele, mert általában 8-as arty mellé szoktam vinni platoonban. Helyét ott is megállja, csak ezen szinteken már kicsit kevés a hp ugye, ezért kevesebb hibázást enged meg. :) Mozgékonysága és camo-ja nagyon jó, érzésre kicsit néha a fordulása tűnik gyengének, ha túl gyorsan mész (de lehet csak nekem). Amit negatívumként fel tudnék sorolni, az a szűkülési idő és a menet közbeni pontosság, mert egyik sem igazi erőssége. A 128-as pen sem túl nagy, de oldalról/hátulról el lehet vele boldogulni. Kreditet prémiummal olyan 35-40 ezret szoktam kapni levonások után egy átlagos körre, ami szerintem egy tier 6-os prémtanktól nem rossz. Ha szeretsz light-okkal játszani, akkor szerintem mindenképpen megéri akciósan megvenni.
  • foxbat88fx
    CW-n semmi gond vele....
    randomból viszont kitiltanám......
  • DasIsFuck
    Gold ammóvan nem lenne semmi baj, ha 5-6-ra maximalizálnák a csatába vihető lőszerek számát.

Másik meg nem mindegyik gold lőszer op, pl ott van a 88/l71 vagy az orosz 7-es 122mm-es ágyú.
    Azokon pont annyi plussz átütés van amennyi a +1-2 tierbe elég arra, hogy legyen esélyed átütni.

Ellenben pl a 90mm-es ágyúkon ahol rendre 170-es alap átütésre kapsz 250+-ot ami kb t10 top heavy átütés kategória..Na ez a nonszensz.(meg úgy kismillió dolog a játékba, rendre mind a mérhetetlen power creep-re vezethető vissza)
  • FosTalicskaa
    Mi a pontos ingame neve? Lefogadom ő is beletartozik a wg által kitenyésztett, goldon felhízlalt lila sertéstenyészetbe és most idejött verni a nyálát, hogy ő mekkora nagy arc. :D

De ha egy ilyen gayparádé után kisebb a wn8-a mint 2800-3000 akkor nagyon csalódott leszek...
  • Malarki
    linkinnel nem éri meg a goldról vitatkozni, abban ő szakértő. Ő olyan ember az első ammoslotra van bindelve a premium hogy még csatakezdéskor se kelljen váltani.
  • Toweliee
    Ha szeretted a Hellcatet akkor ezt is szeretni fogod, sokkal mozgékonyabb. Azthiszem scout MM-je van, max T9.
  • Zegi Norbi HUN
    Aha, persze. Kivéve, ha az ellenség lő téged szét hamarabb, mivel te egy papír szar vagy :)
  • TiborTamas
    A goldammo-nak először örültem, mikor kreditessé tették, mert akkor még cw-re nagy segítség volt, hogy nem kellett aranyat áldozni rá. Azóta abbahagytam a cw-t és mostanában már engem is bosszant, hogy sokan meg sem próbálnak alap lőszerrel boldogulni, hanem rögtön goldot töltenek, még top tierként is. Én is támogatnám, ha visszaállítanák csak aranyért vásárolhatóvá, de nem hiszem, hogy ez meg fog történni valaha is, mert az úgy pay2win kategória (ami ütközik ugye a WG elveivel :D), így meg bárki számára elérhető.
  • FosTalicskaa
    Hát ez nem igaz. Amikor még aktívabban toltam, azt vettem észre, hogy a közepes-rossz játékosok nem igazán használnak goldot. Míg a pro-k azok aztán auto-loader platoon, full gold, piros vonal mellől lövöldöznek, majd ha elfogytak a csapattársaik akkor ők is elhaláloztak, egyébként meg a végén a gyors tankjaikkal előretörtek és finishelik a maradékot... Ez a nagy wn8 titka. + sok gold +sok premium tank, hogy a pay to rng feature is működjön a játékban.

Pedig úgy megnéznék lila emberkéket chuchill 1 meg maus, vagy egyéb béna tankokban feszíteni, ahogy egyedül döntenek el egész meccseket. Ja, hogy az nem op med vagy auto loader... akkor már nem is játszanak velük.
    Én pl. ha valakinek a játékára kíváncsi vagyok meg sem nézem a win ratiot, meg a globális értékeléseket mert minek. Az mutatja meg ki mekkora tehetség, hogy hogy tud játszani a rossz tankokkal, elvégre op cuccal mindenki könnyen hozza a szintet.
  • Sir Charles
    A kedvenc elfoglaltságom a WOT-ban: arty seggeket szétrúgni
    Replay
    Kár hogy vesztettünk, bár nem meglepő.
  • Angelus1991ster
    Itt a Churchill III terrorgép esete. Gold teljesen felesleges bele. Míg gondolkodok azon hogy töltsek-e bele goldot, aközben rég kilőttem az ellent.
  • lexlutor
    gondolkodtam rajta. megeri?
    milyen tierbe megy?
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.07. 13:18:19
  • Toweliee
    Akkor Type 64.
  • foxbat88fx
    minden tank értelmét veszti sajna aminek van páncélja....
    és nekem valahogy a tank egyenlő a páncéllal....

meséltem már itt régen, amikor T28-al ki akartam csapni a Hellcat-et, az meg vígan szétlőtt szemből full hp-ről gold ammo-val :S
    így sajna semmi értelme páncélozott tankokkal előre menni mert lassúak....
    úgyhogy nekem senki ne mondja, hogy menjek előre mert van páncélom :D mert pofán b***om :D
  • Angelus1991ster
    Tényleg kivehetnék sok tankból a gold lőszert. Nehézharckocsik értelmüket vesztik és egy közepes harckocsi is simán elbánik vele szemből.
  • foxbat88fx
    hahaha :D
    pedig annak a TD-nek rohadt jó gunja van :) én szeretem :D azóta sem adtam el....
  • lexlutor
    igen, pl churchill gun carrierben sosem latok lila platoont :D
  • foxbat88fx
    hányszor kell bevállalnom lövést, te jó isten :DDDD
    mesélhetnék... amikor állunk 4-5en egy ház sarkán... szinte mindenkinek több HP-ja van mint amennyit az az 1 darab!!!!! enemy tudna okozni mint aki a ház másik sarkán van....
    de ezek csak állnak, és várnak a csodára :D
    ilyenkor mindig nekem kell bevállalni egy lövést, ritka az az eset amikor nem.....
    de persze olyan is van, hogy capnál nekem kell bemennem a full hp-s tankommal keresztbe fordulni és kilövetni magam, hogy a low hp-s társaim tudjanak a hullám mögött capolni....

megnézném, hogy mikor csinál ilyeneket egy lila játékos :D mert én még ilyet nem láttam tőlük......
    a másik meg, hogy mindig 2-es 3-as platoonban rohangálnak.... ha meghal a társuk és egyedül maradnak akkor meg már szart sem érnek....
    én sosem platoonozok, sosem gold ammozok, mindig egyedül megyek randomban a sok tomatoval és mégis majdnem lila vagyok LOL :D
    ennyit róluk :D ők beleszakadnak, hogy lilák legyenek.... én leszarom a statom és ugyan olyan jó vagyok mint ők... sőt! még jobb is, mert én nem spammelek szét senkit gold ammoval ;) meg nem megyek 3-as E-25 platoonban ;)
  • madmanic
    Az fel sem merült benned, hogy ha szemmel láthatóan nem tudjátok tartani a pozíciót, vissza is lehet vonulni, mi?

Ha 6 enemy jön szembe és ketten vagytok, és látod, hogy semmi értelme ott meghalni, akkor én nem hősködök, hanem visszavonulok a második vonalig, vagy a TD k ig, és onnan védek. Ha az is kevés akkor tovább a másik oldalra, vagy ameddig kell.

Ha te nem látod át a szituációt, felőlem maradhatsz és megdögölhetsz, csak utána ne gondold át, hogy te voltál a faszláma vagy a csapattársad aki még mindig él és harcol...

A "lilák" nem azért vonulnak vissza hogy veled kikúrjanak, hanem mert a szitu olyan. Ja, és könyörögni sem fog neked senki, hogy te is menj másfele.
  • Samsung1994
    Ez a lényeg :)
    Utálnak mert nem tudják hozni szintet pedig ők is lőnek ám arannyal csak ugye nem megy
    Én a győzelmet leszarom a sebzéssel önmagában le lehet hozni egy csatát ha meg.Mással ,hogy kíváncsian hallgatom
    Utoljára szerkesztette: Samsung1994, 2015.01.07. 13:03:04
  • lexlutor
    en azert jatszom h gyozzek.
    a sebzestol nem leszek boldogabb.

es nemegyszer latni, h pont azert a beallitottsagert, nem segit, vagy nem vallal be egy lovest egy lila.
    azt vesztes meccs. igaz o sokat sebzett vegul.
  • foxbat88fx
    mondhatsz bármit.... a játékosok 90%-a utálja a gold ammos, statpadder lilákat akik csak okoskodnak :)
  • Samsung1994
    Tudod a játék lényege a sebzés de ezt nehéz felfogni
    A csapat meg csak fogyó eszköz az esetek 90% semmit nem érnek arra jók ,hogy fogják a sebzést
  • foxbat88fx
    taktikai visszavonulás XDDDDDDDDDDD
    erre csak egy dolgot tudok mondani :D
    U MADE MY DAY :DDDDDDDDD

persze, van amikor vissza kell vonulni, de nem akkor amikor 2 ellenség jön szembe, és a liláktól nem egyszer láttam, hogy leszarják a csapatot, semmi másra nem mennek mint, hogy tudjanak sebezni vagy ölni, magyarul a statra....
    majd utána hencegnek, hogy mekkora játékosok ők :D:D
  • Samsung1994
    Lol te nagyon okos vagy igazi géniusz oroszokat látom nem néztél :)
    Amikor a Lila játékosok elmennek azt taktikai visszavonulásnak hívják látom te nem ismered :)
  • Tono34
    Ezt a fölös vitát most abba is lehetne hagyni. Nem vezet sehová sem.
  • foxbat88fx
    legalább nem használ gold ammot.....
    rühellem az összes gold ammos gyökér kis buzit!!!!!!! sok lila gyökér!!!
    úgy van ahogy előttem írták.... simán lelép ha 2-nél több enemy jön szembe, ezek csak azokat a szituációkat szeretik ahol tudnak sebezni meg ölni... hogy növekedjen a wn8-uk, este meg előveszik rá a faszukat és erre verik -.-"
    "jajjjjj ment a statom felfele 15 wn8-at, ahhhhhhh" :DDDDDD
    meg a re-roll accountos gyökereket bírom még amikor hencegnek a statukkal :D de mellette van 2 db tankja meg 500 csatája az accal :DDDD
  • Master91
    Multi turretet feleslegesnek érzem WT-ből ki indulva (én szerintem)
  • Angelus1991ster
    WG-nél is érzik minek ez egyáltalán? WT-ben kell az ilyen rombolható fizika, wot esetében bőven ráér. Fejlesztői irodákban elhülyéskednek vele.
    Egy mini programot azért kiadhatnának. Amiben el lehetne ökörködni a tankokkal. Egy pálya , egy tank és sok épület és lehet tesztelni fizikát.

Persze öröm lenne nézni, ahogy a tornyok rádőlnek az ellenséges harckocsikra, meg hasonlók amivel meccsek is eldőlhetnének.

Tank fejreállást és multi turret-szindrómát csinálják meg végre.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.07. 12:35:38
  • Master91
    Az arty is háh
  • técs
    Ami így már majdnem 150% tízes szinten
  • lexlutor
    foleg ha 2 tierrel kisebb es full papir, celzas nelkul atloheto lenne :)))
  • Samsung1994
    És akkor mi van ? A játék része
  • Malarki
    Egyelőre, mert ha behozzák a Havokot alaphangon a fedezékek fele rombolható/átlőhető lesz :D Nem is értem miért várják sokan ennyire...
  • Plata
    Szerintem nem,ha lila akkor 100% hogy gold.
  • lammaer
    Engem nem zavar a goldozás a sziklát meg a házat az se viszi át jobban. Olyan tankom meg szinte nincs is ami a páncélzatra épít, én a fedezékhasználatban meg a rejtőzködésben bízom, esetleg gyorsabb tankoknál a hintáztatásban mega keringésben, nem abban hogy kiállok a pusztába hogy ide lőjetek.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.07. 12:06:28
  • Master91
    na ja

még hozzá tenném
    Lila enemy? akkor +50% az esély arra hogy goldot fog lőni
  • Angelus1991ster
    Szereti azt a tankot. De nagyon, gyors de szar a penje.