418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Uh, tényleg, az is jó, max 9-ig tolja fel, de azokat is lehet alázni (jó, e-75höz gold kell).
  • Maala
    Én szoktam pingelni, hogy jöjjenek onnan, amikor még van idő rá. Artyknak is, hogy mozogjanak el az ellentől.

Persze sejtheted, hogy általában szarnak rá az emberek. Még a kékek is.
  • foxbat88fx
    esti fárasztónak XDDD
  • Maala
    A-43, és ott a gépágyúd.
  • Maala
    A játéknak az a lényege, amit kitűzöl magadnak. Amikor a stathúzás volt a célom, akkor hátul kempeltem, 3000 wn8 volt utolsó 60 napra egy éven át. Most már nem célom húzni a statot, mert unalmas, inkább próbálok lehetőségeimhez mérten elöl haladva diótörőt játszani, mert az utóbbi fél évben már csak azt élvezem, és így kevesebb a "holtjáték". Aztán 7-80%-ban gyosan meghalok, lekurvaanyázom az ellent, és megyek a következő csatába, immár lehiggadva. "Ezt élvezem". :)

Felesleges is vitázni, hogy milyen játékstílusnak van több értelme. Mindenki úgy játszik, ahogy élvezetét leli benne. Akár 15 wn8-ra elcsöppenve, akár winre, akár másra játszik. Ha te A szerint akarsz játszani, nyilván nem fogod B stílusát kedvelni / ésszerűnek tartani, és vice versa.
  • joe662
    Éppen ma törölgettem az email fiókomban a szemetet,és összeszámoltam tavaly mit költöttem a wot-ra
    Figyelem a nyugalom megzavarására alkalmas szám következik

• Angelus1991ster
    Ezt írnám ki: SURPRISE MOTHERFUCKER ! - hogy egy klasszikus nagy embertől idézzek.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.07. 16:44:03
  • Angelus1991ster
    Churchill III unalmas? legjobb tier 5-ös prémium nehéztank. Nem egy KV-220, de a megvehetők közül a legkönnyebb vele játszani.
    Ágyúja igazán pusztító. Type T-34 óta nem láttam ilyen gépágyút.
  • madmanic
    stipi-stopi a POLAK BUSTER
  • Maala
    Sexton arty, FCM pak, más nem nagyon fun. CH III unalmas, a tornyát nagyon átlövik.

Ellenben a Sexton artyról pattognak a saját tierjében is. :D
  • foxbat88fx
    fúúúú csúnya világ lenne akkor
  • lammaer
    Figyelj, a pay2win azt jelenti hogy a pénzeszsák megveheti a győzelmet. Az aranyért vehető aranylőszer idejében ez az opció létezett és csak a pénzes-zsákok részére.
    Én ilyen értelemben írtam hogy ezért volt pay2win a WOT.

EGy percig se vitattam hogy kevés ilyen ember volt, és pont amiatt hogy mostmár boldog-boldogtalan lövi a goldot lett rosszabb a történet és ezért írtam hogy bár ne tették volna a plebs számára elérhetővé a prémlőszert.
    Ettől még a goldlőszer a szó szerinti Pay2Win volt a goldos időben.
  • Angelus1991ster
    Képzelem mennyi ilyen lenne :, totenkopf, ss hero, hitler forevar, stalin, jewkaller, nazikiller stb.
    De a nicknév ticket-et megcsinálhatnák.
    Nem értem miért ennyire rögzített minden a játékban. Nem tudná kezelni a rendszer?
    "Lophatnának" már egy kicsit a Gaijin-tól.

Akkor maradhat a teljesen felesleges ticket módolás.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.07. 16:33:51
  • lexlutor
    meg szep!
    hogy nezne ki ha valaki csak ugy valami csunyat irna ki sztalin-atyuskarol a tankjaira?!
  • yossarianHUN
    Úgy rémlik erről azt mondták, hogy nem lesz bevezetve, mert visszaélnének vele.
  • Angelus1991ster
    Nincs arról hír , hogy saját szöveget lehet majd rakni az adott harckocsira?
  • joe662
    Igen úgy gondoltam 2a=á
    De ezt hányszor eljátsszák,csak nem mindig érek rá társalogni.
    És általában ide lyukadnak ki:de hát cigo neved van
    Ja és ez van a személyimbe is beírva B+
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.01.07. 16:15:46
  • GabeE3e
    Aha, annyi,hogy a felrakott tankra veszel goldért egy másik festést,és akkor visszateszi tartalékba az eventeset. ( de csak olyan 80%-ra mondom biztosnak, hogy így van )

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.07. 16:08:13
  • Angelus1991ster
    Beltenyészet terméke ez:D Polgári neve pl.: Nagy Casualitis Gábor.

Két darab "A" betű regisztráció során való elírás vagy csak a név mondásakor az "á" betűt helyetesíti?
    -mert régen például az "ee" "Í"-t jelentet, az "Ő" pedig "-ew"-t.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.07. 16:07:52
  • foxbat88fx
    na még 1 óra és lejár a ban.....
    lehet majd sietni a napi 30 kill-el
  • toocha
    Egyesek annyira sötétek, hogy utcát lehetne róluk elnevezni, pl. Cső-, Zsák-,....
  • joe662
    Pedig direkt angol zászló van a nevem mellett hátha,de nem
  • Oddball29
    Jah, éjszakai stress-gaming alatt tudnak érdekes dolgok történni.
  • TiborTamas
    Mondjuk én ezt egy éjszaka alatt, kb. 50 csatából csináltam, úgyhogy még nem annyira mérvadó, de én 59-es WR mellett nemigen panaszkodnék... :)
  • Oddball29
    Amúgy ezt az event álcafestést át lehet valahogy másik tankra varázsolni?
  • Oddball29
    Akkor az 59-es WR-el és 2800-as DPB-el annyira nem is vagyok olyan gáz vele.
  • Toweliee
    Szerintetek mennyi különbség van a Hellcat és az Achilles között?
  • TiborTamas
    Én a WZ-küldetés francia részének felét csináltam az 50B-vel, mert mióta megvettem kb. 10 meccset mentem vele és meg akartam szerezni az Ace Tanker-t rá (sikerült is :P). A végére ~2900 átlagsebzés mellé valami 45%-os winrate-et értem el vele szakasz nélkül, de valami 38% volt a mélypont... :) Ebből kifolyólag én erősen javaslom szakaszban játszani vele.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.01.07. 14:59:49
  • Tono34
    Ha van egy kis segítség az 50B mellé akkor nagyon durva dolgokat tud művelni. Nem szabad vele nagyon hamar az első sorba menni, először távolról kell osztani, majd a végére marad a kivégzés :)
  • Toweliee
    Ebben is egyetértek, mondjuk én legendásan nem találom meg a közös hangot a T34-el.
  • Oddball29
    A winrate-em az továbbra is átlagon aluli vele, viszont már kezd értékelhető sebzésem lenni, és csapatba kell.

Kb időnként fogcsikorgatva, de lehúztam vele a kötelező 100 csatát, majd rácsaptam a hangárajtót. Viszont egyik CW-n a napokban sikerült vele egy hatost lőnöm.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.01.07. 14:30:18
  • TiborTamas
    Nem vettem kötekedésnek, úgyhogy ezt megbeszéltük. :) A lényeg, hogy szeretek vele menni és szívesebben farmolok vele, mint T34-el, mert játékélményben számomra ég és föld a kettő, csak a fránya 8-as ugye többet keres...
  • Toweliee
    Világos, nem kötekedni akartam. Én úgy állok egy vashoz, hogy annyit tud amennyit, nekem kell alkalmazkodnom hozzá (vagy nem játszani vele).
  • foxbat88fx
    régen gold ammo-val csak CW-n találkoztam..... ott is csak akkor amikor pro klán ellen mentünk....
    de jó is volt a régi szép időkben....
    sajnos mint minden másban, idővel minden szarabb lesz, és ez alól a wot sem kivétel....
    a baj, csak az, hogy ez már csak szarabb lesz, jobb nem :(
  • FosTalicskaa
    "Utólag visszatekintve én is úgy gondolom, hogy jobb volt a világ credites gold lőszer nélkül, de akkoriban igaza volt a "síróknak" is, hogy a gold lőszer volt a WoT "pay to win" rákfenéje (az ilyen prémium accountnak jobban kedvez a random meg az MM baromságokat hagyjuk)."

Egyedül a gold lőszer a cw-ken számított előnynek, de a játékosok elenyésző kisebbsége cw-zett akkor is és most is. és a töredéknek is a töredéke lőtt csak goldal még a kláncsatákon is. Randomba meg szerintem nem volt az az elvetemült aki 10 gold / lőszer áron pufogtatott volna. Szóval hol volt ott a pay to win? Sehol.

Ellenben most mi van? Sok kreditért tolják a népek a goldot a csőbe amihez sok kredit kell, amihez premium account/premium tank kell, amihez gold kell, amihez pénz kell, (már ha nem vagy benne egy jó esl csapatban, de az esl sem annyira elterjedt). És voilá, nesze neked pay to win.
  • lammaer
    Nem értek veled egyet - sztem az hogy az ember nem kapaszkodik foggal körömmel egy veszett helyzetbe inkább pozitív tulajdonság mint negatív. Igen, morálisan megkérdőjelezhető (otthagyják a csapattársat), de mivel a WoT nem a moralizálásról szól plusz nem kifizetődő feláldozni magad randomban egy ismeretlenért, ezért sztem helyénvaló.
    Biztos vagyok benne hogy platoonban a haverokért viszont beáldozzák magukat.

Sztem nem stattpadderség az, ha az ember próbálja maximalizálni a kiosztott sebzést, ezt pedig csak így lehet. A játék eleve csak azt díjazza, abból jön az XP és a credit, nem az önfeláldozó mártírhalálból.

+1: nem tudom te hogy vagy vele, de én nem tudok örülni egy olyan győzelemnek, ahol értelmetlenül, sebzés kiosztása nélkül kipurcantam. Ennél még sokkal jobb az a vereség, ahol igaz hogy kikaptunk, de oda volt téve a vas és kiosztottam a sebzést. Még akkor is, ha azt látom, hogy igy kaptam mondjuk annyi XPt, mint a győztes oldalon az, aki kb csak körbeautózta a pályát egy lövés nélkül.
  • TiborTamas
    Más light-okhoz viszonyítva volt ez az érzésem, de azért is írtam, hogy lehet egyéni f*szság. :) Én olyan 150-200 körüli csatára emlékszem vele, nemrég meglett a 2. mark of excellence, de a 3.-at valószínűleg nem fogom tudni elérni. Esetleg, ha egyedül mennék vele és többet játszanék tier 7-ben, mert ott aztán lehet vele "vérengzeni". :)
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.01.07. 13:56:15
  • lammaer
    Ez különben nem is lenne rossz ötlet.

Utólag visszatekintve én is úgy gondolom, hogy jobb volt a világ credites gold lőszer nélkül, de akkoriban igaza volt a "síróknak" is, hogy a gold lőszer volt a WoT "pay to win" rákfenéje (az ilyen prémium accountnak jobban kedvez a random meg az MM baromságokat hagyjuk).

Szóval a WG valamiért meghalgatta a sírókat, igy lett a creditért vehető gold lőszer (persze lehet kiszámolták hogy igy jobban fogy majd a prémtank meg a prémacc), ami ugye igazságosabb lett, de ha most megkérdeznének azt mondanám inkább ne.

De amit írtál, hogy legyen limitálva az egy meccsre bevihető prémlőszer az sztem tök jó ötlet lenne, mert egy értelmes kompromisszumnak tűnik. Csak sajna nem fog megtörténni, SOHA.
  • DasIsFuck
    Én valamelyik videó alatt vagy streamen nem is tudom belefutottam olyan diskurzusba, hogy az is-7 kontkétan milyen szar meg használhatatlan gold lőszer nélkül...

Az a baj, hogy a wot-nak nem erről kellene szólnia, erről majd az AW fog szólni.
    Persze ha meg a wg úgyis ezt erőlteti akkor tényleg nem értem miért nem hozzák be a mdoernebb cuccokat ők is, azok már tényleg nem a klasszikus közepes/nehéz/páncélvadász vonalon mozogna.
    Az ilyen liláknak meg úgyis csak az számít, hogy gyors,űrátütésű tankba üljenek.
  • TiborTamas
    Igen, ez a maximalizálás lehetne a legmegfelelőbb megoldás. Az átütés értékek davidbog egy régebbi írása szerint nagyjából rendben vannak (ha jól emlékszem), sőt a legtöbb még le is van kicsit gyengítve a valós értékekhez képest. Én elhiszem neki. :)