418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mr.Kitten #341067
-
#341066 Annyi különbséggel, hogy itt a WG-től nem veszel semmit max kölcsönzöl, a játék account és ami rajta van az övék nem a tied ha holnap bezárnak egy szót nem szólhatsz . -
#341065 Én a 13-90-ehz használok "sokat", szinte mindig T10... és sajnos nem találjuk még az összhangot. -
#341064 Elég sok gold volt,mert 171 az átütése a top ágyúval,aztán jött is3,jt löwe, de megérte:) -
#341063 Ilyen drága bele a skuló v sok gold volt? -
yossarianHUN #341062 Az A-44 nekem kifejezetten bejött. Csak a T-34-1-et szerettem annyira a hetes medek közül. -
#341061 ÁÁ,ezt nem tudtam,hogy prémium tankkal nem adja a kredit szorzót.
Viszont normál tankkal is jön most rendesen a kredó,meg xp,
,5k dmg challengerrel :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.09. 14:03:43 -
Oddball29 #341060 A tier7 az ilyen horror show már egy ideje, Chi-Ri, A-44, Emil...
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.01.09. 14:03:03 -
Hassel74 #341059 Elég gyengusz a gépem, remélem azért ki tudom próbálni :) -
foxbat88fx #341058 hahhh
sima tankok jobban hoznak most mint a prém 8-asok....
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 5 355 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 87 296 -
FosTalicskaa #341057 Copy-Paste megoldásaik vannak, szóval csodát én nem várok tőlük. Egyedül abban bízok, hogy a wot-os bugok milliárdjai amik oda is át fognak kerülni emiatt, annyira mégsem fogják majd éreztetni a hatásukat.
Meg azt már a kezdetek óta hangoztatták, hogy a gépigény nem lesz olyan alacsony mint a wotnál, mert ők nem a keleti piacot akarják megcélozni elsősorban. -
yossarianHUN #341056 Bezony. És nyugati stúdió kiadásában, CryEngine grafikai motorral. Remélhetőleg tanulnak a WoT hibáiból. -
Hassel74 #341055 Most ez alapvetően olyan lesz, mint a WOT, modern köntösben? -
yossarianHUN #341054 Nekem teszten egyedül a Charioteer tetszett. A 9-es gagyi, a tízes egyenesen nevetséges. -
#341053 Nyugi, a Charioteer sem lesz sokkal jobb :D Megkérdeztem egy srácot, akinek már rég megvan a tier10-es, azt mondta az fv 183 sokkal jobb. Szerinte nem éri meg ezekkel vesződni. Persze azért kihúzta free xp-ből :P -
R3nton #341052 Na meg van a következő tank, amit 1000%, hogy free xp átváltásos tanknak rakott be a WG: Challenger
90%-ban, tier9esekkel játszik, de igazából mind1 is, mert 7-esek között is geci szar :D -
#341051 Megy az EU1. -
#341050 Erissa ugyanazt a képet használja a profiljához amit én is szoktam :) -
#341049 Server issues -
yossarianHUN #341048 Ja, hogy ezek a kreditnövelő küldetések prém tankokra nem érvényesek. Hát akkor ez így szarnak a pofon. -
lammaer #341047 Fene tudja, de nekem úgy rémlik, komolyabb szerverkiesések esetén szó nélkül szoktak 1 nap prémiumot jóváírni. Patchnapokon is. -
#341046 Frappáns érvelés... jól megnevettetett. De ebben hol is van az irgum-burgum beletiposok a WG szájába mert lopja a pénzem? -
#341045 Mindenesetre magasról leszarják azt, hogy neked x mennyiségű órád/napod kárbavész a vett prémiumból szerver problémák miatt.
-
Gege00 #341044 Ha te veszel egy tv-t(vagy bármit), és az árus leejti eléd, hogy szanaszét törik, majd hátat fordít, akkor nem veszel többé tv-t? Érdekes következményekre tudnak egyesek gondolni. -
#341043 Mo-n élünk, minden pénzünk lopják,és...?
De tényleg, mit tudsz tenni?
Max. nem veszel WG-től semmit többé. Hosszabb távon jobban jársz.. -
#341042 Abba hagyod a játékot? Jól odabaszol nekik. :D -
Gege00 #341041 Kicsit azért szerintem komolyabb a dolog, amikor az ember pénzét lopják. -
#341040 És mi? Nem veszel 2 hétig goldot? -
Gege00 #341039 Azért lassan helyrehozhatnák a dolgot...Türelmes ember vagyok, de amikor a pénzemmel játszanak, nem egyszer, nem kétszer, annak már következményei lesznek. -
#341038 Mondjuk nem tudom mit kell azon csiodálkozni..
min emgvan, de őszintén nem várok semmit, amilyen fos gépem van örülök ha menni fog valahogy:D
bár nem is érdekel igazából.
Maximum Leopárd 2 érdekelne, de az meg tuti ott top lesz amit én nem hiszem hogy akarok végiggrindelni.
Movel wot klón lesz így a játékmenet-ről nem is igazán érdemes beszélni, az elég fos a wot-ban is. -
#341037 Az ilyen "nagyszerű" eventektől igazán megkímélhetnének minket a wg-sek.
-
yossarianHUN #341036 AW gépigény
Ez így egész élhetőnek tűnik. Az meg, hogy a WoT minimumja mekkora, lószart nem érdekel, tekintve, hogy optimalizálás nulla. Ez persze ugyanúgy buktató lehet az AW-nál, de én bizakodó vagyok. -
lammaer #341035 Azé kiváncsi lennék hogy milyen határértékekkel bannolgatjá az embereket, hányszor kell hogy gyökérpista feljelentsen unfair játékért mert a 10hps med tankommal eljövök a frontvonalról és sniper módba váltok.... vagy mert sikerül kétszer is átütnöm sérthetetlennek hitt tankjában... -
Gege00 #341034 Hát ennek most különösen én is örülök :D Csupán 5 arty ellen kellett volna meginduljak egyedüli nehéz tankként Sand Riveren... Ez legalább letudva. -
campernoob #341033 EU 2 az megy, de ahogy látom, az EU 1-en "tervezett karbantartás" van. -
#341032 Epp csak beleptem erre bedoglik ez a ruszki fosch. -
#341031 Most meg ez... az EU1 , konkrétan inaktív, a 2 meg "foglalt". Lehet, hogy meghülyült náluk valami és a bannolásom is ezzel függ össze? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mr.Kitten #341030 Meghalt mindkettő.
3. vereség után sikerült volna leduplázni a vk-t de arty vadászat közben kidobott.
Fuck you Blizzard, Fix your servers! -
#341029 sok reportot gyűjtöttél be :D
----------------------------------
mától van az az event, hogy minden win 2x xp-t ad? -
besti #341028 Szerintem vesztettünk volna, nem is olyan nagy baj :)