418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mr.Kitten

• ximix #341066
    Annyi különbséggel, hogy itt a WG-től nem veszel semmit max kölcsönzöl, a játék account és ami rajta van az övék nem a tied ha holnap bezárnak egy szót nem szólhatsz .
  • Tono34
    Én a 13-90-ehz használok "sokat", szinte mindig T10... és sajnos nem találjuk még az összhangot.
  • GabeE3e
    Elég sok gold volt,mert 171 az átütése a top ágyúval,aztán jött is3,jt löwe, de megérte:)
  • Tono34
    Ilyen drága bele a skuló v sok gold volt?
  • yossarianHUN
    Az A-44 nekem kifejezetten bejött. Csak a T-34-1-et szerettem annyira a hetes medek közül.
  • GabeE3e
    ÁÁ,ezt nem tudtam,hogy prémium tankkal nem adja a kredit szorzót.
    Viszont normál tankkal is jön most rendesen a kredó,meg xp,
    ,5k dmg challengerrel :)

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.09. 14:03:43
  • Oddball29
    A tier7 az ilyen horror show már egy ideje, Chi-Ri, A-44, Emil...
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.01.09. 14:03:03
  • Hassel74
    Elég gyengusz a gépem, remélem azért ki tudom próbálni :)
  • foxbat88fx
    hahhh
    sima tankok jobban hoznak most mint a prém 8-asok....

Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay
    Jármű: T29
    Szerzett tapasztalat: 5 355 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 87 296
  • FosTalicskaa
    Copy-Paste megoldásaik vannak, szóval csodát én nem várok tőlük. Egyedül abban bízok, hogy a wot-os bugok milliárdjai amik oda is át fognak kerülni emiatt, annyira mégsem fogják majd éreztetni a hatásukat.

Meg azt már a kezdetek óta hangoztatták, hogy a gépigény nem lesz olyan alacsony mint a wotnál, mert ők nem a keleti piacot akarják megcélozni elsősorban.
  • yossarianHUN
    Bezony. És nyugati stúdió kiadásában, CryEngine grafikai motorral. Remélhetőleg tanulnak a WoT hibáiból.
  • Hassel74
    Most ez alapvetően olyan lesz, mint a WOT, modern köntösben?
  • yossarianHUN
    Nekem teszten egyedül a Charioteer tetszett. A 9-es gagyi, a tízes egyenesen nevetséges.
  • Zegi Norbi HUN
    Nyugi, a Charioteer sem lesz sokkal jobb :D Megkérdeztem egy srácot, akinek már rég megvan a tier10-es, azt mondta az fv 183 sokkal jobb. Szerinte nem éri meg ezekkel vesződni. Persze azért kihúzta free xp-ből :P
  • R3nton
    Na meg van a következő tank, amit 1000%, hogy free xp átváltásos tanknak rakott be a WG: Challenger

90%-ban, tier9esekkel játszik, de igazából mind1 is, mert 7-esek között is geci szar :D
  • JeffDunham
    Megy az EU1.
  • Tono34
    Erissa ugyanazt a képet használja a profiljához amit én is szoktam :)
  • Tono34
    Server issues
  • yossarianHUN
    Ja, hogy ezek a kreditnövelő küldetések prém tankokra nem érvényesek. Hát akkor ez így szarnak a pofon.
  • lammaer
    Fene tudja, de nekem úgy rémlik, komolyabb szerverkiesések esetén szó nélkül szoktak 1 nap prémiumot jóváírni. Patchnapokon is.
  • JeffDunham
    Frappáns érvelés... jól megnevettetett. De ebben hol is van az irgum-burgum beletiposok a WG szájába mert lopja a pénzem?
  • DasIsFuck
    Mindenesetre magasról leszarják azt, hogy neked x mennyiségű órád/napod kárbavész a vett prémiumból szerver problémák miatt.
  • Gege00
    Ha te veszel egy tv-t(vagy bármit), és az árus leejti eléd, hogy szanaszét törik, majd hátat fordít, akkor nem veszel többé tv-t? Érdekes következményekre tudnak egyesek gondolni.
  • Master91
    Mo-n élünk, minden pénzünk lopják,és...?

De tényleg, mit tudsz tenni?
    Max. nem veszel WG-től semmit többé. Hosszabb távon jobban jársz..
  • JeffDunham
    Abba hagyod a játékot? Jól odabaszol nekik. :D
  • Gege00
    Kicsit azért szerintem komolyabb a dolog, amikor az ember pénzét lopják.
  • Master91
    És mi? Nem veszel 2 hétig goldot?
  • Gege00
    Azért lassan helyrehozhatnák a dolgot...Türelmes ember vagyok, de amikor a pénzemmel játszanak, nem egyszer, nem kétszer, annak már következményei lesznek.
  • DasIsFuck
    Mondjuk nem tudom mit kell azon csiodálkozni..
    min emgvan, de őszintén nem várok semmit, amilyen fos gépem van örülök ha menni fog valahogy:D
    bár nem is érdekel igazából.
    Maximum Leopárd 2 érdekelne, de az meg tuti ott top lesz amit én nem hiszem hogy akarok végiggrindelni.
    Movel wot klón lesz így a játékmenet-ről nem is igazán érdemes beszélni, az elég fos a wot-ban is.
  • DasIsFuck
    Az ilyen "nagyszerű" eventektől igazán megkímélhetnének minket a wg-sek.

• yossarianHUN
    AW gépigény

Ez így egész élhetőnek tűnik. Az meg, hogy a WoT minimumja mekkora, lószart nem érdekel, tekintve, hogy optimalizálás nulla. Ez persze ugyanúgy buktató lehet az AW-nál, de én bizakodó vagyok.
  • lammaer
    Azé kiváncsi lennék hogy milyen határértékekkel bannolgatjá az embereket, hányszor kell hogy gyökérpista feljelentsen unfair játékért mert a 10hps med tankommal eljövök a frontvonalról és sniper módba váltok.... vagy mert sikerül kétszer is átütnöm sérthetetlennek hitt tankjában...
  • Gege00
    Hát ennek most különösen én is örülök :D Csupán 5 arty ellen kellett volna meginduljak egyedüli nehéz tankként Sand Riveren... Ez legalább letudva.
  • campernoob
    EU 2 az megy, de ahogy látom, az EU 1-en "tervezett karbantartás" van.
  • Solten
    Epp csak beleptem erre bedoglik ez a ruszki fosch.
  • voivod32
    Most meg ez... az EU1 , konkrétan inaktív, a 2 meg "foglalt". Lehet, hogy meghülyült náluk valami és a bannolásom is ezzel függ össze?
  • Mr.Kitten
    Meghalt mindkettő.
    3. vereség után sikerült volna leduplázni a vk-t de arty vadászat közben kidobott.
    Fuck you Blizzard, Fix your servers!
  • Master91
    sok reportot gyűjtöttél be :D

----------------------------------

mától van az az event, hogy minden win 2x xp-t ad?
  • besti
    Szerintem vesztettünk volna, nem is olyan nagy baj :)