418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    T-34-1 tökéletes volt a célra nálam. Ha nem kilencbe dobja arat nagyon. Eddig van kínai vonal nálam.
  • Kubukli
    Szemléltetném...

A pozíciója 5 perc elteltével:

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 20:06:26
  • lexlutor
    es meg mi lesz hetvegen?!!
  • Kubukli
    Szerintem tolják fel a Havok engine-t. Jobb lenne ha lenne rendes MM, meg valamiféle magyarázható láthatósági rendszer.
  • Maala
    Én ma az agyvérzés szélén állok. Rng is szivat, meg a csapat is... :(
  • Kubukli
    Jogos kérdés lehet mi a f@szért irkálok csata közben: MERT TX CSATÁBAN A NYERÉSI ESÉLY 15 % VOLT!
  • foxbat88fx
    IS-2 :) visszavettem amikor kezdtem a kínait.... kurva jó volt....
    szinte mindig top tier volt... magas alpha, lehet vele kill-t lopni, na meg a dmg is gyúlt vele szépen!
    féltem a kínaitól, de az IS-2 megmentett.... pár kört mentem mellette 110-el
  • Sherman0070
    "Több mag támogatás a Havokal jön."
    Havok meg 2016-al jön.
  • Kubukli
    Próbálom letudni a Kínai küldetést 110 heavy-vel. Nem egyszerű, a következő alternatívák játszanak:
    - tier VIII szint, mind 25-40% win esély, itt megvan a sebzés, a kill nem mert 5 percen belül 3-6 tank ront rám
    - tier IX/X szint két opció vagy 60%+ win esély nem sebzek semmit, mert körbelövöm vagy pattan, 50%- win esély lásd mint fentebb.
    Nevetséges, hogy a T34-2-vel több a kill és a sebzés.
    Szerk:
    Amíg a fentieket beírtam egy tier X csatában addig az állás 2:11 lett... kb 1 perc volt...
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 19:19:15
  • lexlutor
    sajnos mostanaban az atlagnal job csapat kell, ha azt akrod h lojjek is a spottodat...
  • lammaer
    Jaja, táras tankok sokszor veszélyesebbek saját magukra mint az ellen... mert nagy a kísértés hogy kitárazzon az ember, csak még egy lövés, csak még egy.. aztán azt veszi észre hogy belepurcant :)
  • lexlutor
    mindig lesz ra valami okuk, amig nem azt vallod amit ok.
  • Sir Charles
    Azt kell vele csinálni, mint az összes táras heavy és med tankkal. A csata elején megpróbálni második vonalból csipegetni az ellent(bármennyire csábít is a dolog nem szabad berongyolni az első vonalba hogy kitárazz egy tankra, mert azonnal véged van), aztán a végjátékban(persze ha életben vagy ) a low Hp-s tankokat kifingatni egy tárral akár 2-3 tankot is.
    Két dolog(tudom hogy nem újdonság, de azért leírom):
    -NEM szabad egyedül gépészkedni, mert 50 sec alatt pl egy E-25 simán kicsontoz full HP-ról
    -Artyk elől elbújni
  • lammaer
    Amúgy manapság csak én lettem türelmetlenebb vagy nem nagyon lehet már óriásiakat scoutolni?

Hiába próbálkozom, vhogy nem megy. Megritkultak a bokrok és a pályák is hullámosabbak lettek, szóval hiába spottolok fel vmit, ha a csapat hátul van nem bírják lőni a célpontokat...Amennyire szerettem régen scoutolni, most vhogy annyira nemmegy. A lightoknak is ölnie kell vagy mi?
  • Frequency
    Nem értem az eszmefuttatásod,sem a logikád.
  • lexlutor
    ennyi erovel mar most vehetsz csadort az asszonynak, noveszthetsz szakkalat es napjaban 3x imadkozhatsz is mindjart, mert akkor meg ezert, ha nem..
  • lammaer
    EGyértelmű hogy a cromwell jobb mint a comet. comet = cromwell ágyú és "páncélzat" -minusz mozgékonyság plusz kis HP bónusz, mindezt egy tierrel magasabban.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.09. 18:39:42
  • vasasgabri
    A "45%-os noob tomato" meg fordította a meccset.
  • Frequency
    És akkor lehet újabb túszokat ejteni más fanatikusoknak,hogy a kiszabadításukat követeljék.Jobb így...
  • lammaer
    Kösz, pont ma gondoltam rá hogy nálam ez kimaradt.... csak hát holnap még meló, szóval max vasárnap...
  • Hassel74
    A lelőtt rendőr után ez borítékolva volt.
  • Pares
    Nem értem milyen 1000 goldos küldiről beszélsz, a küldetések között semmi ilyen nincs.
  • lexlutor
    te valamit nagyon beneztel.
    kreditszorzo van, illetve xp szorzo gyoztes csatanal az elso tizben/haromban
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.09. 18:17:10
  • besti
    Már a mission-ök között jelent meg, úgy értem - csak nem tudom itt megnézni.
  • Pares
    ???
  • besti
    Van valamilyen urgent order most a játékban? 2 óra van rá hogy szakaszban legyen 8 kill és 1000 aranyat ad? Csak streambe néztem bele, mert melóhelyen vagyok, nem tudom a játékban megnbézni.
  • stork13
    Sajnos lelőtték őket. Jobb lett volna élve elkapni és nem mártírt csinálni belőlük bizonyos kör tagjai számára.
  • lexlutor
    FYI: a 2015WGNY meg mindig mukodik, ha valaki netalantan nem aktivalta meg.
  • lexlutor
    kar. megusztak a felelossseget. es h eletuk vegeig egy guatanamo szintu helyen rohadjanak.
  • DantesHUN
    A Family Guy-ban volt, mikor az öngyilkos merénylő kéri a beígért szüzeket, és egy rakás ilyen tipikus számítógépes kocka fej csávót kap.
  • madmanic
    végre lelőtték ezeket a kutyákat... remélem megkapják a beígért szüzeket.. És mind nagy faszú cigány lesz..
  • foxbat88fx
    uhhh az úgy komoly :D lehetne több ilyen akció

Győzelem!
    Csata: Malinovka
    Jármű: AMX 50 100
    Szerzett tapasztalat: 4 226
    Szerzett kredit: 123 526
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber
  • Mr.Kitten
    Nem engem én csak csendes megfigyelő voltam
    Valószínűleg nem él már szegény.
  • Lichtmaschin
    Hat jah megvettem az amx 50-100 at de egy normalis korom nem volt még vele. Meg nem erzem, hogy mit kell vele csinálni.kb mindig ott van vege a meccsnek hogy kitaraztam es töltök. Ilyenkor a föld alól is ellenséges tankok jelennek meg es mindenki engem akar. Persze csapattarsaim ilyenkor megbujva varjak hogy megoljenek.
  • ximix #341073
    Új jelvény, Menedékjog eléréséhez teljesítened kell az állábi feltételeket: egy egész klán üldözzön .
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.09. 16:33:55
  • lammaer
    Egy egész klán üldöz majd :)

Komolyan nem értem, embereknek meglepetés ha kilövik őket?
  • yossarianHUN
    Szokásos medest. Javítás, és soft stat javítók (smooth ride, clutch braking, snapshot stb.). Esetleg BiA.
  • Hassel74
    A Cromwell legényekre milyen képességeket érdemes rakni?
  • Mnemomic
    Én most a Wz111 küldetés miatt vettem meg a Comet-et mert csak Cromwell volt. Hát a Cromwell jobb szerintem a Cometbe már sokszor kell a gold 9es tankok ellen. Valószínűleg el is fogom adni.
  • ximix #341068
    Royal Flush