World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak én fogom majd a Golden League Döntő miatt nézni a streamet? 😛

az sg fórum annyira 2014

JeffDunham
Ráadásul idén nehezebb lesz. Ha több acc-ra akarod rátenni, minden bejelentkezésnél be kell ütnöd azt a biztonsági kódot, mert egyszerre csak 1 acc.-al lehetsz bent a WG oldalán. Több böngészővel ki lehet játszani? Még ki kell próbálni.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Antimat
Nekem tavaly elegem lett ebből, idén nem nagyon izgat, annyit nem ér 200 gold

cyka blyat

<#rinya>

angelus1991ster.blogspot.hu

Oks. Akkor ez könnyebb mint a T-15 és a T2 Light-os volt.

j0nNyKa
akkor csak a fórum sírás marad, mint megoldás.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Senki nem fosik és nem lesz 5x. A 13-15 közöttiről beszélek.

Hogyan mikor éjszakás leszek? jólvan mr....

LTP-s küldetéshez elég csak ezt a kettőt megcsinálni nem?

Gamescom – Let’s Battle, part 1

Reward
10 x Automatic Fire Extinguisher

Requirements Random Battles only
Once per account

Conditions Win a total of 25 battles
Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings).

Gamescom – Let’s Battle, part 2

Reward
10 x Large First Aid Kit

Requirements Random Battles only
Once per account

Conditions Earn a total of 100,000 XP over any number of battles
Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings).

JeffDunham
"Magas pinget csinál, hogy holnap szépen tudjuk nézni a gamescomos vetítést. "

Megint hülye vagy. Pihend ki magad.

"nézhetjük a fölösleges hülyeségeket a kódok miatt" Amúgy meg 500 aranyat jó ha összegyűjtesz. Az 600 Ft kb. Húúúúúhaaaaaa. Kötelező? Úgy érzed? Akkor nézd.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
5x-öző lesz. Pár kör és meg is van. Nem kell fosni.

Jópofa ez a roll out mission. 2 nap alatt szerezz 120k xp-t és legalább 90 csatát. Hétköznap, tényleg?

Okos ez a laggaming. Magas pinget csinál, hogy holnap szépen tudjuk nézni a gamescomos vetítést.

Ahol órákig nézhetjük a fölösleges hülyeségeket a kódok miatt :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
( mert volt , hogy a dance show tán 10-20 perccel volt kódosztás)

, mint a modellezést, beszélgetést a hajós játékról ( de egy szaros gameplayt se kapunk, holott csak erre vagyok kíváncsi), birkatömeg feltartott kezeit és könyörgéseit, valamint az agyonreklámozó hardverforgalmazókat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.12. 23:17:42

Ha megvan az LTP, akkor valószínűleg 850 aranyat kapsz. Ugyanis ennyi arany az ára az LTP-nek.

A 850 gold, az küldi?
joe662
Micsoda,400-500 ping +lag játszhatatlan.Tegnap kb ilyenkor elkezdtek a lövegek összevissza hordani,T34 12 lóvésból 1 talált az is lepattant,pedig egy helyben álltam.Nem szoktam ezzel foglalkozni de ez nagyon feltűnő volt,az addigi 80valahány % találati arányom pikk-pukk lement 60 alá,most meg ez.Biztos most állítgat valamit Iván.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Master91
nekem az volt, felment 300+ felé sokszor
Mindenkinek magas az a ........ ping?

Jobbis legalább nem kell idegeskedni, 850 arany úgyis jön pluszba a gamescomos event miatt.

Alienwarearénán ugyis lesz bonuszkód.

Nesuten N3
Nesut3n
úgy hogy ti csak korcs héberek vagytok és nem többek

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Újraregisztrált. N3suten volt, Nesut3n lett. Frappáns.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

masod acc. nice try.

amugy a moderator forum linkjet ki lehetne megint rakni a bannerba.
Nesut3n
ilyenek vagytok ti hunok korcs héberek !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Milyen néven fut jútúbon?

Nézem a srác youtube-os videóit, azok alapján nem normális arcnak tűnik.
Antimat
Oh, ne, Nesu RIP, nem láthatunk több képet 800xp-s körröl.<#gonosz1>

A promotions incoming küldetésben csak összesen 75k xp legénységi xp-t kapunk, nem? Azaz azt el kell osztani a (legénység száma +1)-gyel, és így kapnak a srácok xp-t akin dupla van, az duplát?
(Pl. én a Leo PTA legényeknél (4 fő) emberenként 15000 xp-t kapok, plusz, akin a duplázás van még egyszer 15000-et)

cyka blyat

<#rinya><#rinya><#rinya>

legalább te értetted a trollkodásom
Count Adyn
Óh most kinyirtad a kedvenc hobbinácink második regjét😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
jó az pedig, nagyon jó rofja van (jó persze nem E-100 ellen kell villognod vele)
Jó-jó. Tudom, ez nem az a topik. <#vigyor0>

De az a rohadt Conqueror nagy ágyú nélkül siralmas.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.08.12. 21:07:49

Én nem.
Kicsit unalmas volt nekem is ez a poénkodás, csak nem mertem szólni érte.
Nem unjátok még?

N3suten
Neked már van ,nem kell magadnak még egyet küldened nálam a vallás irtandó dolog !!!
az alomba pedig a kutya kölykök valóak !!! <#banplz>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

A gond csak az, hogy ha létezik egy mindenható, mondjuk legyen univerzum szintű, akkor számára nincsenek héberek, muszlimok, keresztények, ateisták, buddhisták, meg mit tudom én milyen eszement felfogást hirdető földi halandók.
Hanem számára minden lélek egyforma, itt a földön, és ha van más hasonló intelligenciákkal benépesített terület az univerzumban, akkor azok is.
Így teljesen értelmetlenek a hitviták, azok csakis a földi hatalmon való acsarkodást szolgálják.

Természetesen nem ingyen.
Miért büdösek a hunok? Küldjek neked egy tórát / talmudot postán (vagy futárral)?
N3suten
lesz időd a fénysebességre is ,ne izgulj hamarosan megélheted a héber hited ,mint ahogy azt az ős hunok is tapasztalhatták a saját bőrükön a kis büdösek ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten
ami kizárja a hébereket erről a Földről !!!
köszönöm az írásod !!! igaz nem az én mentségemre írtad ,de nekem egy kis mankócska ...

Több mindenható? Értelmetlen. Attól JHWH valaki, mert ő a legnagyobb. Két legnagyobb meg nem létezhet.

N3suten, én ráérek, még pörög a tóra biznisz.
Az imizés tárgyai képzelt entitások, nem tartoznak sehova. <#vigyor0>
Illetve ha mégis, akkor nem földi léptékű a hatáskörük, hanem minimum univerzum szintű.
Így a multiverzum elmélet akár a több isten létezéséhez is alapot adhat.

N3suten
Nem hiszem ,menned kell ,ez itt az utolsó pár-száz évetek !!!

Gedalia böjtjéig mindenképp maradok, aztán majd meglátjuk. Hevenu shalom alechem!!

Közben ezeket hallgatom

N3suten
Nem viccelsz ,tényleg ?
akkor mit keresel ezen a Földön ,te nem tudtad ,hogy akihez imizel nem ehhez a Földhöz tartozik hanem egy másikhoz ?
teszerinted miért folyik olyan hevesen az űrkutatás ?
Azért ,hogy elmehessetek innen mert ez a levegő titeket megöl!!!
A soha viszont nemlátásotokra !!!
mihamarabb sikerüljön mennetek !!!

Én minden meccs előtt felveszem a kipám és az imasálam + elmondok a bóruch átó ádajnoj-t.
N3suten
Akkor nem izgulok ha nem az én nevem mellett szerepel a -1 akkor is én kapom a Team Killer jelzést <#nyes>

Igen, ez egy filoszemita játék.
N3suten
Most a csapattárs sebzéséért is Kék színű lesz a neved ,nem kell hogy megöld a csapattagot ,elegendő ,ha csak héber és kapsz egy teamkiller jelzőt ?