418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #341147 A játék ma érte el nálam a mélypontját.10-es csata,azt már megszoktam hogy a kék és lila majmok(tiszteletem annak aki nem ezt csinálja de kb. az nem sok lehet) csak arannyal tudnak lövöldözni,de hogy már szinte mindenki azzal spammel a narancssárgától felfelé az már az undort kelti bennem.
Én igaz jól elvagyok nélküle és próbálom használni a fejemet de hogy a játékosok jó része még golddal se hatékony az szégyen.Megmutatja a színvonalat.Nevetséges hogy a nyomorék E-100 az arannyal csak karcolgatott én meg alappal szépen szemből csipegettem az életerejét.
Ne használjatok aranyat,az olyan unskilles dolog.Ha már a jó játékosok sem mutatnak példát akkor hogy várjuk el az alja bandától hogy ne ezt vegye példának. -
WR104 #341146 A sok agyhalott ettol tud tud egyaltalan teljesiteni valamennyit. Ez a szomoru. -
yossarianHUN #341145 Esetemben tisztelgés a 22-es csapdája előtt, Rentonnál nem tudom:) -
Lebowski #341144 Ha egy kicsit jobban megfigyeled, addig használom, amíg odaáll a löveg... ezt nyugodtan tartsd szánalmasnak, nem igazán hat meg. Ha ez ciki, ám legyen, vállalom, nem gondolom, hogy ettől gyengébben teljesítenék adott szituációban... -
#341143 Addig jó míg tanulsz, kár hogy a server 90%-a képtelen erre -
Lebowski #341142 Láttam, hogy kilátszott a segge, de nem tudtam, hogy így működik a reset, gondoltam sebzek minél nagyobbakat, akkor jobb. De így már világos :) köszönöm a segítséget :) -
WR104 #341141 Azert mert a 121 meg az STI nem lett resetelve. Te is inkabb az E100-at lotted ki minthogy belelottel volna egyet valamelyikj seggebe ami kilogott a haz mogul. Az auto aim meg annyira szanalmas......es egyre tobb replay-ben latom, hogy hasznaljak. -
#341140 És igen. Szeretem mikor igazam van:D Megnéztem. Az történt, amit én és besti is mondtunk. Mindenki a 2 jagdra fókuszált, ti is. A 121 meg szépen becapelt, mert őt nem resetelte senki és rajta volt a sok pont. Ha kicsit figyelmesebb vagy, bele lőhettél volna egyet, mert kilátszott a segge. -
besti #341139 Nem néztem meg a replayt, de sztem nem azokat lőttétek, akiknek a sok cap pontjuk volt, hanem akik épp hogy beértek, vagy állandóan (már korábban is) vissza lettek lőve. Nagyon fontos, ha cappel az ellenfél, minden tankot lőni kell, de különösen azt, aki a legrégebben foglal. -
#341138 Nem néztem meg, de így látatlanba sztem volt még vki a körben, aki foglalt és nem láttátok. Rajta volt a sok pont és ha őt nem reseteltétek, akkor hiába a másik 2 kilövése. -
#341137 Japcsi misszióhoz visszavenném valamelyik alacsonyabb tierű tankot kill-gyűjtésre.
Szerintetek Chi-To vagy Chi-Ri? -
Lebowski #341136 Sziasztok!
Volt ma egy számomra furcsa jelenség az egyik körben. Itt van a replay. Igazából onnantól érdekes, hogy 4 perc van hátra és éppen foglal az ellen. Két tankot is kilövünk a capzoe-ból mégsem csökken jelentősen a foglalási idő, hanem kb 2 másodpercet. Ez teljesen általános jelenség, és én értem totál félre a foglalási mechanizmust, vagy valami spontán zavar?
-
#341135 Akkor ez még kevés:( Bár legutoljára én vmi 11k-t hallottam, az éppen megvan. -
#341134 Kb 14000 talán. -
#341133 Mennyi dmg (okozott+felfogott) is fog kelleni az Obj 260-hoz heavy-vel?
Pales, ez az IS-4 még mindig nagyon jó sidescrapeben meg hull downban;)
-
ChristianID #341132 Nnna, lassan kezdem megszeretni a német ágat is (eddig csak Mother Russia szekereit tologattam..) ráadásul tényleg dől-a-lé.. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
más: A YossarianHUN és a Yossarian1984 (avagy Renton) csak névazonosság (tisztelegve a 22-es előtt) vagy csak a véletlen műve?? :)
Utoljára szerkesztette: ChristianID, 2015.01.09. 23:57:55 -
Kubukli #341131 A csúcson kell abbahagyni. A ritka 50%+ csaták egyike.
Meg lett volna a 7 kill, de az utolsó artyt egy végig mögöttem sunnyogó Tiger az első és egyetlen lövésével ellopta.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 23:49:02 -
#341130 Congratulations!
For successful completion of the operation you receive a reward:
Premium days added: 3
Vehicles added: WZ-111
Slots added: 1 -
Kubukli #341129 Most próbaképpen mentem 2 kört Tiger I tankkal, a Német küldi már rég kész ... 2 win 100k CR tiszta haszon. Nincs belenyúlva a WZ előremenetelbe. -
#341128 Meg is valaszoltad, atdolgoztak (elqrtak meg jobban) a palyakat. -
Kubukli #341127 Ez a szar 110 nálam e van átkozva. Az utolsó 10 csatában a legmagasabb win % 49 volt. Mind a 10 vesztett csata.
Továbbra is azt állítom hogy a WG random cinkelt.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 23:05:12 -
Gege00 #341126 Én az előbb valami hatalmas Karelia támadó taktikának lehettem szemtanúja, nem értem miért nem használják cw-n pl.
Tehát támadunk: 2 top tier Tigris beáll jobb oldali kezdő környékére a hegy lábához(az egyik balról jött át), Is és KV2 felmegy a hegyre, Kv-1s rohan középen spotolni, ezalatt BDR G1 B lő mindenkit, szigorúan a saját csapatát. Maradék td megindul balról, én meg T1 heavy tankommal és hasonlóan csodálkozó T43as társammal indulok jobbra. Szerintem tökéletes taktika volt, csak sajnos szerencsésebb volt az ellenfél, így végül szoros meccsen 3-15-re kikaptunk.
Utoljára szerkesztette: Gege00, 2015.01.09. 22:48:29 -
Userx2 #341125 Ennyit tudtam segíteni. Nem használtam tokent. -
#341124 Köszi. A megvett token hogyan aktiválódik? -
Userx2 #341123 Tokenek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GY.I.K
Van-e különbség, ha egy játékos a játékon belül szerzi meg a tokent, illetve ha megveszi a shop-ból?
Igen van, a befejezett küldetések után 3 nap prémium is jár (tokenenként, összesen tehát 21 nap)
MI történik, ha valaki megvesz egy tokent, de a küldetés végén nincs meg az összes token, hogy befejezze a küldetést?
Minden felhasználatlan tokent, amit a prémium shop-ban vásároltak kompenzálunk 2500 aranyyal a küldetés végén.
Ha megveszek egy tokent, mondjuk a Németet, attól még a német küldetéseket meg tudom csinálni?
Igen, megcsinálhatod a küldetéseket, és a végén megkapod a 3 nap prémiumot.
Azok a tokenek, amiket a shopban vásároltak arannyá lesznek konvertálva a küldetés végén, de mi a helyzet a küldetésekért kapott tokenekkel? (feltéve, hogy megvan a tank már) Azokat is aranyra lehet váltani?
Csak a shopban vásárolt tokenek lesznek átváltva, a játékon belül szerzettek nem.
Ha megveszem mind a hét tokent és megkapom a tankot egyből, attól még megcsinálhatóm a küldetéseket?
Igen, ugyanúgy megkapod a prémium időt és 2500 aranyat.
Mi történik, ha egy játékos megvesz 5 nemzeti tokent, de nem fejezi be a küldetést?
Mind az 5 tokenért megkapod a 2500 aranyat, vagyis összesen 12.500-at
Milyen csaták számítanak a küldetésbe? (random csata, csapat csata, egyebek)
Csak a random csaták.
Lesz lehetőség nyomon követni, hogy milyen tokenekkel rendelkezem nemzetek szerint?
A prémium shopban vásárolt tokeneket nem tudod nyomon követni, a küldetésekért kapott tokeneket a Küldetések menüpont alatt tudod megnézni.
A prémium tankok is beleszámítanak küldetésbe?
Igen, ha legalább tier IV-esek, és az adott nemzetből valók.
Fordította: Wothungary Team Srodack -
#341122 Tokenek hogy működnek? -
Kubukli #341121 Ezek az E-100 matadorok rosszabbak mint az ebolások, fertőzik az egész csapatot. et a csatát 1:9-nél hagytam ott...
-
Gyuszopapa #341120 Amúgy lehet hogy más emberek más dolgot tartanak fontosnak a játékban.Ebben fog segíteni ez a kis szösszenet amit írok.
Piros Pityu(továbbiakban PP) és Piros Béla(továbbiakban PB) találkoznak az utcán.
Jó ismerősök azt is tudják hogy mindketten ugyanazzal a játékkal kockulnak a WOT-al.
-Szia!Mi a helyzet hogy állsz a játékkal?Kérdezte PP.
-Hali.Elég jól már tegnap meglett a 28000. csatám.Válaszolt PB.
-Hű elég jól nyomod,én még csak a 15000.-nél tartok.Mondta PP.
-Tudod 2 hónapja rá álltam egy más stratégiára a játékon belül és hát jelentősen megnőtt az 1 óra alatt lejátszott csaták száma.Jelentette ki boldogan PB.
-Hát én nem haladok így mint te,sajnos mindig fogyatékosokat kapok magam mellé.Képzeld ezek képesek voltak majdnem 15 perceket játszani egy tetves csatáért.Mondta lesújtóan PP.
-Hát igen én is szoktam kifogni ilyen furcsa csapatokat,ott tökölnek a játékosok fedezékben vagy 2 percet is hogy azután kilövessék magukat ahelyett hogy gyorsan lerendeznék az egészet.Mondta nevetve PB.Sőt volt olyan is hogy már majdnem minden tankom csatában volt,szinte semmi nem volt már a garázsban ezek a bénák miatt.
-Na mindegy,próbálok én is majd ki új dolgokat hátha meglesz az 1 óra alatt 30 csata.Mondta egykedvűen PP.
-Na csá és sok csatát kívánok neked.Köszönt el PB.
-Szia remélem úgy lesz.Mondta kicsit már jobb kedvel PP. -
Userx2 #341119 Német TD-ekhez lenne egy kérdésem. WT E100 út jobb játék élmény szempontjából vagy a Jg.Pz. E100 felé vezető út? Meghívott accon most még választhatok.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.09. 21:28:16 -
Kubukli #341118 Feladom... a top tank IS-3 HT-nket full HP ról most végezte ki egy 200 HP-s Tiger-I face to face.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 21:18:53 -
Gyuszopapa #341117 Majd segítene nekik valaki.Mert némelyik játékosnak olyan a játékteljesítménye hogy azt is kétlem hogy egy PC-t be tud kapcsolni nemhogy ezt feltelepíteni is. -
lexlutor #341116 egy capcha tesztel a fele mar kiszurheto lenne! -
Gyuszopapa #341115 Ott se lesz jobb mert ezek az idióták oda is mennek majd,úgy ahogy a nemmondjukkianevét játékba is mentek. -
lexlutor #341114 tenyleg varos az AV
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.09. 20:44:44 -
#341113 Nem értem mit vártok :D ez egy játék amiben 29 ellenfeletek van, amiből jobb esetben 14 nem lő rátok, addig jók golyófogónak amíg eldöntitek a meccset. Ha hordókat letennénk HP-val a pályára azok tovább élnének, mert a játékosok tervet eszelnek ki arra, hogy hogyan tudnak a legkevesebb sebzéssel minél gyorsabban meghalni. -
técs #341112 Épp most játszom a 10. csatámat a t54-el, ebből 9 volt csak 45% win chance alatt,a 10. pedig 46% . Igen van replay. Remélem valaki meggyilkolja ezeket a rühes barmokat a wg-nél -
Userx2 #341111 Mi jár fejében? Csak meg ne lőjenek,- csak meg ne lőjenek. Ha meg lőnek, jaj akkor meg leszek lőve. Az a kérdés mit keres itt, ahol feszt lőnek az emberre. Elküldeném Battlefield 4-be kiképzésre. Ott meg szerintem bebújna egy íróasztal alá. -
Kubukli #341110 Word :)
Ez az optimista hozzáállás azért becsülendő...
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 20:15:55 -
Pares #341109 Ja, hát ilyennel nekünk is volt dolgunk ma. Míg minket a túlerő lekaszabolt a frontvonalon, addig a nevében PL betűkombinációval rendelkező E100 kényelmesen végig campelte a csatát a báziskörtől 3 méterre egy kő mögött. Az ellenség is csak röhögött az idiótán. Én nem értem, hogy ezeknek ilyenkor mi jár a fejükben, ha egyáltalán jár valami. Eljut tier 10-ig és úgy viselkedik mint egy 10 csatás noob... Fel nem foghatom...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.09. 20:14:10 -
#341108 tehát még élt 5 perc múlva is :D