418755
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• EmR3
    asszem ez lesz az: auto aim indicator
  • EmR3
    Van olyan auto aim mod ami az e betű lenyomásakor a legközelebb levő felspotolt ellenfélre viszi a célkeresztet.
  • Myke28
    Azt mondjátok meg ,hogy rakod autoaimre ha nincs a célkeresztben a tank illetve hogy kérsz tűztámogatást ha ugyanúgy nincs a tank a célkeresztben?
    én csak úgy tudom mindkettőt megcsinálni ha célkeresztben vannak.

• lammaer
    Akkor mitől lesz prémium egy játékos?
  • FosTalicskaa
    A "prémium játékosok"-ból nem tudom hogy vezetted le magadnak, hogy egy adott lőszertípust milyen pénzügyi forrásból vásároltál, de biztos...
  • Kishawer
    Kicsit megkésve, de itt találjátok a kishawer féle Minimalista Mod-ot!
  • lammaer
    Mert a credittel vásárolt goldammó nem sebez olyan jól mint az aranyért vett? Vagy mi alapján találtad ezt ki? :)

A kérdés áll Dantesnek is, milyen példát tudsz felhozni a WG ilyetén politikájára? Csak nem a "prém account mindíg győz" meg a "prémeseknek kedvez az MM" kultusz tagja vagy te is?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.13. 16:33:26
  • patchaou
    Nem lesz egyszerű... Utoljára kb 2 éve fizettem Én bármit is az accra, azóta csak giftek és anno klán arany csurgott rá... A szolgáltatót is csak tippelni tudom XD Szóval lesz értetlenkedés a supporttal :)
  • besti
    Valami olyasmit is rebesgettek, hogy token-t kapunk, ha megvan az FV. Szerintem az is ilyen minden nemzettel grindelős lesz, mint az IS-6/WZ-111, csak ha megvan a X-es FV, akkor az angol token-t automatikusan megkapod - 1gyel kevesebb nemzet. Bár reménykedem, hogy ennél nagyobb előnyt fogunk kapni (már akinek megvan).
  • FosTalicskaa
    A wg politikáját ismerve, mindenki használhatná mondjuk meccsenként 1x, goldért és nem goldért is beszerezhető lenne, csak mondjuk a prémium játékosok légicsapása sebez is a többieké meg csak simán mellémenne vagy csak besárgítaná a láncot... World of Premium Noobs!
  • DantesHUN
    Nem baj, csak a WG politikáját ismerve, ez úgy lenne, hogy aki elég goldot fizet, annak lehet. Nem pedig a saját HP-dat sebezd le elv szerint működne. Mert hát a az a 99% egy jelentős része bizony sok aranyat áldozna rá.
  • fsb1000
    Pont azért írtam.
    ja... és artyk sem használhatnák, mert azokkal könnyedén elérhető a saját HP mennyiség sebzésben.
    .
    R3nton: jah.. majd jön a varacskosdisznó.... Sajna már rég nincs II.VH-s fillingje a játéknak.
    Én mondjuk szívesen látnék az artykon embereket is, akiket jól le lehetne géppuskázni.
    Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.13. 15:09:07
  • R3nton
    lol kill streak, mint COD-ban, jön a helikopter xd :D
  • lammaer
    És az olyan nagy baj? :)
  • lammaer
    Oh, ezek Tier Xek, akkor engem nem érintenek :)
  • DantesHUN
    Elérni a saját HP-t sebzésben? Akkor a játékosok 99% nem használhatná ezt.
  • fsb1000
    A konkurenciánál bevezették már (nem mostanában) , lehet ez is megsürgette a dolgot.
    Kipróbálnám randomban is... mondjuk ha sebzésben eléred a saját HP-d, akkor kapsz egy légicsapás lehetőséget.
  • yossarianHUN
    Elméletileg 2014 végén le kellett volna cserélni az FV215b-t és az FV4202-t a Chieftain Mk2-re és a Centurion Action X-re (tehát fél éven belül sor kerül rá). De mivel az FV medből nyolcas prémet csinálnak, feltámadt a találgatás, hogy akiknek eddig megvolt, megkapják-e ingyen a prém változatot. Na most ez a bejelentés fél éve volt, a WG azóta sem hajlandó megmondani, hogy hogy lesz ez. Mindenki megkapja, senki nem kapja meg, küldetés lesz a megszerzésére, satöbbi. Azt mondják, még nem tudják. Höhh. Jó volt.
  • lammaer
    Mi ez az FVs prém dolog?
  • Sunsetjoy
    Képzeld, mi lett volna, ha a randomba kerül bele, nem az SH-ba...
  • DantesHUN
    Tök poén. Ez a tüzérségi csapás, még a éles megjelenés előtt már felmerült ötletként a WG-nél. Emlékszem erre. És pikk-pakk máris supertest fázisban van. Hát tényleg nagyon sietnek betenni az új ötleteiket a fiúk. Alig pár évbe telik.
  • yossarianHUN
    Mondjuk ahhoz, hogy a lövegpajzsot találják el azon a disznóólnyi tornyon eddig is nagy szerencse kellett.
  • Pares
    #341722 #341723

Hát ez az... Mert az E100 olyan OP, hogy ezekre a változtatásokra nagyon nagy szükség volt... Kíváncsi vagyok, hogy az IS-eket is hasonlóan negatív irányba változtatják-e majd meg.
  • técs
    Az a baj hogy ez alapján nem csak a frontja kapott nerfet , hanem a lövegpajzs is fele akkora lett.
    Utoljára szerkesztette: técs, 2015.01.13. 12:37:15
  • yossarianHUN
    Nem az a baj, hanem hogy a "csík" a tetején magasabb lett. Közelharcban már így is szét lehetett őket szívatni ott egy pontosabb ágyúval.
  • Angelus1991ster
    Ez is egy szempont.
    Kíváncsi leszek a perszónás missziók fordításaira.

T55A NDK tank nem is rossz.
  • Toweliee
    Tegnap bekerültek a supertestbe az erődítmény csatákban a későbbiekben használható fogyóeszközök. Az első amiket teszteltek a Légicsapás és a Tüzérségi támadás voltak.

Jelenlegi formájában a tüzérségi támadás megafail, mivel totális pusztítást képes végezni a térkép kijelölt régiójában, teljesen lebénítva vagy elpusztítva az ott lévő tankokat. Ezt jelenleg azzal kompenzálják, hogy a támadás előtt 4-5 másodperccel egy figyelmeztetést kap annak tényéről a jövendő áldozat. A légicsapás még ennél is mókásabb. Alapvetően egy HEAT lőszerekkel történő szőnyegbombázás.

A superteszterek általános véleménye szerint ezen fogyóeszköz nagyon megnehezítik majd a nehéz és szupernehéz járművek életet és a közepes tankok irányába kényszerítik majd a játékosokat, csapatokat (mivel ezek még időben elhagyhatják a felperzselendő zónát).

YOLO
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.01.13. 12:10:25
  • Pares
    Meg mintha az lfp is jobban döntött lenne... na majd meglátjuk...
  • Sunsetjoy
    Pl. én t8-as "prémet" pénzfarm miatt szeretnék, ha ezt nem adja, akkor nem dolgozok érte.
    Nincs egy T8-as prémtankom sem amúgy (az első ingyenesről, a T34-ről lemaradtam, talán ha FV az lesz, akkor az az első).

Amúgy meg olyan ágnak álljon neki az ember, amit nem csinált a fő accountján? Annak van valami oka, hogy nem csinálta az illető, pl. nem hozzá való stílus, tankok, arckaparó grind. Most miért kellene olyanon végigmenni, amitől a rendes accountján is hidegrázást kapna? Ezt nem gondoltad át szerintem :)
  • rogan99
    a képekből ítélve az a nerfelt rész extrém mód döntött, kb auto bounce.
  • Forolto
    isten ments.:P
    Még van egy FV kihúzásom,hogy hátha megkapjuk prem tankként és kezdődik a személyes küldetések.Igy hogy nincs klánom még mindig sokat játszom a wottal.
  • Pares
    Na ne már. Azt az egy dolgot is elveszik tőle, amire hagyatkozni tudok? Remélem nem fogja minden szar áthugyozni...
  • Tono34
    Pedig nem volt rossz az amcsi vonal. Jó kis tankok vannak ott :)
  • fsb1000
    Kitartó vagy.... még egy amcsi vonalat nem húznál ki (t8-t9-t10)? 2500 goldos ajándékkal tudnám megköszönni.
  • Pares
    E100-ban nekem fele/fele arányban van az ap/gold, de többnyire csak az ap-t használom, és úgy érzem, hogy az esetek többségében az is elég, csak gyenge pontokat kell lőni. Aranyat csak vészhelyzet esetében lövök. Amúgy E100-al mennyi lenne az ideális átlagsebzés? vBAddict-on ha jól nézem akkor 1866,85 az átlagsebzés vele, bár gondolom ezt a sok noob lehúzza rendesen.
  • R3nton
    én pont ezért nem álltam neki, nem volt kedvem kigrindelni egy 10-est, pedig én prémmel csináltam volna, ha csináltam volna. Prém nélkül halál.
  • Forolto
    én megcsinálom.Már az m103-asnál járok,még az ágyu és a motor van hátra és célegyenes.Egy olyan tankom lesz amit kevesen csinálnak meg.Inkább ez,mint az a szutyok WZ-111.
  • Gege00
    Ennyit arról, hogy, ha elrejted az alját, akkor még használható is valamire ez a szar...
  • Nazarov77
    9.6 HD modell változások, E-110 frontját jól benerfelték.... bár eléggé jól meg van döntve az a rész, na majd meglátjuk.

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.13. 11:18:55
  • TiborTamas
    +1, néha nagyon hasznos tud lenni az autoaim.

KV-1 témához: én is próbáltam mindkét ágyút. Nekem is a troll jött be HE-vel :) Megvettem múltkor a KV-1S-t is, hogy megszerezzem vele az Ace Tanker-t tier 5-ként, mert a 6-osról átszállt a KV-85-re. Arra is a trollt tettem fel, 4 kör elég is volt hozzá, hogy meg legyen vele. :)