418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #341708 9.6 HD modell változások, E-110 frontját jól benerfelték.... bár eléggé jól meg van döntve az a rész, na majd meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.13. 11:18:55 -
TiborTamas #341707 +1, néha nagyon hasznos tud lenni az autoaim.
KV-1 témához: én is próbáltam mindkét ágyút. Nekem is a troll jött be HE-vel :) Megvettem múltkor a KV-1S-t is, hogy megszerezzem vele az Ace Tanker-t tier 5-ként, mert a 6-osról átszállt a KV-85-re. Arra is a trollt tettem fel, 4 kör elég is volt hozzá, hogy meg legyen vele. :) -
técs #341706 Az e100-al a T2 T3 T4 találkozásánál találtam el. Egyébként ezeknek az eff. armor vastagságnak nem sok köze van a valósághoz. Az E100-t is tul képpen csak olyan szögből lövik be250 pen körüli ágyúkkal, ami a tank inspector szerint 300mm+ eff védelme van vagy az oldalköpeny esetében alapból autobounce. -
Userx2 #341705 Kupola se olyan gyenge a T29-el belőni.. T1- T2-t kéne eltalálni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.13. 11:09:36 -
#341704 Azt hiszem már minden ágat megcsináltam, amire képes voltam. 12db T10esem van.
Amihez eddig se volt kedvem/tehetségem, azzal csak szenvednék a t10-huzó accommal is.
Pl artykkal. Megrekedtem t9-ben. Kinai japán nem tetszett már az elején.
Az amcsi Heavy a legkönnyebb ág, ezért választottam.
-
técs #341703 Volt pár trollplatoon, behozták a tier7-es csapattársukat, azok is áthugyozták a kupolát. Ekkor döntöttem el , hogy eladom. -
#341702 áhhh... még 450.000 XP kell.Prém nélkül átlagosan 450XP-s köröket futok. Az 1000 csata, Ha naponta 2-3 kört megyek a 2x-ezés miatt akkor az 1 év.
Prémmel 700 xp meg van, ha oda figyelek. Ha napi 25 csatát megyek, akkor 1 hónap alatt megvan.
Nade nem azért játszom, hogy dolgozzak egy acc-on. napi 3 óra meló. -
técs #341701 Izé, persze hogy kupola volt, csak elírtam. Közvetlen közelről-a 2 tank összeért- lőttem meg 2x a parancs. kupolát-mindkétx pattant. -
lammaer #341700 Csak hogy ne legyen egyszerű az életed, én trollgunnal használom a KV1-et.
Nincs is annál szebb dolog, amikor gurulsz előre top tankként a monstrumoddal é s a csapatod meg az ellenfél csak azt látja hogy oneshotolsz mindent sorba ami szembe jön :) Na jó, lehet az ellenséges toptankba 2-3 lövés is kell :)
Persze igazából próbáld ki mindkettőt és nézd meg mi jön be jobban. Két teljesen különböző játékmenetet hoz ki ugyanabból a tankból és sztem egyéni ízlés kérdése hogy kinek mi jön be.
-
#341699 Én is pontosan így szoktam alkalmazni az autoaimet, meg persze legtöbbször körbetáncolásnál:) Vicces olvasni az ilyen estek után az "anyázásokat". általában nem értik a tomatók, h miért lőttem őket ki 0 célzás nélkül, éppen csak kibújva a fedezékből. Folyton lecheatereznek emiatt:D -
Angelus1991ster #341698 Ha egyszer elkezdted és belefecöltél ennyit , akkor csináld meg vagy ne csináld. Eleve olyan ágnak állj neki amit a fő accodon még nem csináltál.
Most az +50% kredites dolog annyira zavaró?
Legegyszerűbb az artyzás:D -
R3nton #341697 duplázgasd szerintem, egyszer meglesz, ha meglesz... -
#341696 Köszi! Azt hiszem még időben szóltatok.
.
Mit csináljak a kis accommal (t29 + 2x t5 prémtan)? Időt már nem tennék bele. -
R3nton #341695 Reward tank. A prémium tank creditfarmolásra van, a reward tank, csak a többi előnyét élvezi -
R3nton #341694 Múltkor volt szó az autoaimról, meg hogy nem szívesen használod. Nézd meg a replayt, hogy még egy ilyen lassabban szűkülő, közepesen pontos ágyúnál is milyen jól adja. Löwét autoaimoltam snapshootokkal. Amúgy a kör maga semmi különös, egy közepes kör.
replay
És gondold el, ha ilyen ágyúval így adja, akkor egy t-62a-val, vagy leo1-el miket lehet művelni autoaimmal! -
madmanic #341693 az ÖSSZES putris TD modot használ, ezért lő kurva pontosan...
Miért nem bannolják a pics@ba ezeket a cigányokat... -
#341692 Csak legénységet tudsz vele képezni, pénzt nem hoz jobban, mint bármelyik tier8as med. -
#341691 The Т95Е2 is a unique tank and it gives the following bonuses:
50% more crew experience
The option to assign crew members from the same vehicle type without any penalties or retraining
The option to accelerate crew training beginning with the first battle
Ezek alapján ez prémium tank.Max nem kreditfarmolásra használható. -
#341690 Itt még azt írják, hogy t8 premium tank a T95E2: Link
Honan lehet tudni, hogy nem prémium tank és csak a legénységi +50%-ot adja meg? -
TiborTamas #341689 Ha eddig még nem váltottál email címet, akkor igen (elvileg egyszeri lehetőség). Írni kell egy ticket-et a supportnak, hogy nem tudsz hozzáférni egyikhez sem, ezért szeretnéd, ha megváltoztatnák. Amiket tutira be fognak kérni: regisztráció helye (település), időpontja, internetszolgáltatód neve regisztrációkor és az új email cím. Ezután még kérni fognak néhány igazolást korábbi befizetésről (screenshot vagy számlakivonat). Ha ezeket megadod nekik, akkor meg fogják változtatni, illetve törlik a mobilszámot az accountról. -
rogan99 #341688 Engem a TD célzós snapshottal húznak fel állandóan, na az is egy vicc. Robogok obj 140-el, felspottolom az artyt, megállok 2mp-re amíg rálövök ő rámfordul és kapásból telibelő. Ráadásul ezt konstans megcsinálják, semmi szórás kb a célkereszt közepére megy a golyó.
Annyira egyszerű lenne pedig a megoldás, egy full pontatlan TD mód és célkereszt szétugrása a picsába ha mozgó célpontot követsz le, cserébe szűkülhet gyorsabban az álló célpontokra. Nem egy atomfizika.... -
#341687 Nem prémium tank a T54E2? Eddig én azt hittem... -
#341686 Rá lehet valahogy venni a wg-t email cím váltására? Nem férek sehogy hozzá az email-hez, ami telszámot megadtam hozzá az pedig már nem él... Krónikus pénzhiány miatt megválnék az accounttól, de így idegennek szinte esélytelen eladni... -
Userx2 #341685 Kell költeni rá, ez a misszió lényege. A minimum egy csöcs3 és akkor még meglehet dobni 2 hét, vagy 1 hónap prém előfizuval. Szerintem ez a játékosoknak is jó. Mindig kell egy ki motiváció, én élvezem az amcsi rewardosat is. -
#341684 Akkor húzd ki, ha nem zavar, hogy nem prémtank. Ugyanis nem az, kreditet nem adja jobban, mint egy sima 8as. Csak legénységképzésre adja meg a +50%-ot.
Ilyenre én nem szenvedek végig egy teljes ágat a T10-ért, prém nélkül (mert költeni meg pláne nem költenék rá). -
Angelus1991ster #341683 Perszónás missziók majd hoznak pénzt.
Waffentróger ágat céloztam meg+ Churchill III-at vettem meg farmoláshoz. Elég jó gép:)
Userx2: 162 csata - tier V-ös stock Pz Sfl IVc-em van eddig. Nincs olyansok időm , majd tavasszal csinálgatom jobban.
( 74 csata Churchill III-al)
Remélem nem félév a határidő.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.13. 10:00:44 -
Userx2 #341682 Te hogy állsz? Én este vettem meg a Jagdpanthert. Az utolsó 7 k XP-t folyamatosan T8-ba kellett megszereznem. Szégyenlem leírni mennyi időmbe került... 3/12 WR.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.13. 09:57:31 -
Nazarov77 #341681 nekem ez rémlik de nem biztos -
Userx2 #341680 7.5 óta játszik? Hmm. -
#341679 Amcsi heavy M6..T29...T110E5. Vettem hozzá 2 prémtankot, de elég lett volna csak a T-14. A Churchillel valami történt és alig tudok vele játszani/termelni.
.
Szerk szívesen átadnám ezt az accot annak aki kihúzza E5-ig, és még gold ajándék is menne....
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.13. 09:44:00 -
madmanic #341678 első két csata takonynyaló arty lő ki...
rühes patkányfingok.. -
Angelus1991ster #341677 Melyik ágat csinálod az új accal? -
Gege00 #341676 Ezt a gg-t én is nagyon bírom... Tegnap is pl. Steppe 1 bázissal, Nehéz tankokkal bementünk szokásos ellenség kezdő irányába, ott ki alakult a szokásos álló háború, de végül megnyertük, viszont a bázis körül a közepeseink kikaptak, és az ellen elkezdett foglalni, nem ám 10en vagy valami, 3an, abból 2 könnyű, 1 közepes, egyik sincs fél hp fölött. És itt jön az érdekes rész, mert arra az oldalra elment egy TOG-unk is, ami már eleve furcsa, hogy miért nem sikerült vele se verni a kicsiket, de innentől már figyelhettem, hogy mi is alakul, hát mi robogtunk a nehezekkel ahogy bírtunk, egy reset szükséges...nézem, ott van 1100hp-val a TOG, és szembe vele a kicsik, összesen talán 500hp-val, köztük egy domb...A TOG nem mozdul, ő vár!!! Befoglalnak, erre beírja a TOG: "gg". -
#341675 KV-1S-t eladtam, miután t5-ös lett. KV-1-et szerintem érdemes kipróbálni a troll ágyúval is meg a 85-össel is. Mindkettővel lehet eredményesen sokat sebezve játszani. Talán a trollal viccesebb, meg nem bosszant ha 2-300 méterről nem találok el semmit. Nem kell a gyenge pontokra odafigyelni, stb, stb... kicsit lazább, funnybb. -
#341674 Tartok tőle, hogy a T95E2 prémtank is ilyen lesz. Link "Ingyen" megszerzik sokan és aztán majd jön a panaszkodás.
Eddig 450 csatát öltem bele a t10-húzó accommal, de már meguntam. -
Hassel74 #341673 KV1 csakis 85-ös csővel. -
Gege00 #341672 Amekkora örömmel vettem meg végre a Chaffee-t, most elég közel állok, hogy ugyanakkora örömmel amortizáljam a saját tüzérségünket is! Egyszerűen már tényleg nem tudom elviselni, hogy totál játszhatatlan miattuk a csaták 95%-a. Három kört mentem eddig a kicsikével, és mind a 3szor!!! arty lőtt ki!!! Abból, csak az utóbbinál álltam egy helyben, kb 5 másodpercet.
ui.: lehet, hogy inkább bokorcampelek valahol kezdőn, még mindig jobb mintha a sajátjaim pusztítása miatt bannolnának.
Utoljára szerkesztette: Gege00, 2015.01.13. 08:40:00 -
Rivanka #341671 Ilyenkor inkább az szokott lenni, hogy villantod, rádlő, úgy viszont már látja az összes többi is, és saját sebzésnek könyveli el nála, te meg nem kapsz semmit. Gondolkozok, hogyan lehetne ezt is balfaszabbul megcsinálni, de nem ugrik be semmi. -
madmanic #341670 kv1 szigorúan a 85 ös. 4 sec töltésidő. -
Nazarov77 #341669 7.5 előtt simán ment Tier 7 Tier 10 ellen.