418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DantesHUN #341785 Hát nem tudom. Nekem az rémlik, hogy ,, a WT már most sokkal jobb mint ez a szar pedig meg se jelent, és végre csődbe megy a köcsög WG", és szerintem elég flame szagú volt. -
#341784 uhum...
Penzszuke az eros kifejezes, de valoszinuleg esik a profit es ezt nem engedhetik meg maguknak. Hogy epit SerB igy bazist a holdon?? :)
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.01.13. 21:02:59 -
#341783 Bár artyk lesznek, de ha a láthatatlansági rendszert nem koppintották le a Wot-tól és a gépigény is valóságos, akkor simán áttérek :) -
#341782 -
#341781 Vajon ennyire penzszukeben van a WG? Egyre csak fochak a fochnal fochabb premium tankokat. -
yossarianHUN #341780 Hát én inkább úgy emlékszem, hogy 10-ből 9-szer a WT említésére is kapásból több habzó szájú lokálpatrióta ugrott az illető torkának, de lehet, hogy csak nekem szelektív a memóriám. Mindenesetre amíg nem a flame a lényeg, addig szerintem nincs vele gond. -
lexlutor #341779 valami premium accountos osszeskuves mar nincs is belekeverve valahogy? -
DantesHUN #341778 Ja csakhogy 10-ből 9-szer, csak a flamekeltés volt a lényeg. -
FosTalicskaa #341777 E25, SU-122-44,FCM 50t, Jópár kínai wonder tank, hogy csak párat említsek. De amúgy tényleg gyenge, lomha és lassú mind. Sőt annyira borzalmasak hogy az emberek képesek 12k goldért is megvenni őket, hogy aztán a könnyeikkel küszködve, folyamatosan ütögetve a monitort, billentyűzetet folyamatosan órák hosszat csak ezzel játszanak, hogy utána a kínkeservesen összelőtt 5k+ dmg-es 120k+ credites köreiket mindenféle idióta helyekre kipostolhassák, pedig abszolút nem érdekel senkit sem. -
yossarianHUN #341776 Hát erre azt mondom, hogy realisztikus, és szerintem ez semmivel sem kevesebb, mint amit a WT mindig is megcélzott. Az meg azért mondjuk WT-ben is ritka, hogy két tank anélkül tudja percekig basztergálni egymást, hogy egy harmadik fél beleugasson valahonnan. -
Malarki #341775
Hát a WT az utolsó patch óta egy játszhatatlan bughalmaz. Az új amcsi tankok kb kilőhetetlenek, a német tankok nagy részét sz*rr nerfelteék, de persze az über OP ruszki tankokhoz nem nyúlnak...
-
yossarianHUN #341774 Igen, pont ezt akartam mondani, hogy azokat az őrülteket se értettem soha. Amíg nem flamekeltés céljából rakják be, addig semmi baj nincs a konkurencia megfigyelésével, sőt. Értelmes, hisztéria és "énpapámazerősebb" nélküli összehasonlításokat mindig jó olvasni. -
lexlutor #341773 akkor mar nem emlekszel a wt videokra habzo szajjal ugro verebekre :D -
R3nton #341772 Viszont most néztem egy videót WT-ről. Mondom megnézem ezt az új M103-t 15 percen keresztül lőtték egymást szemben álló IS-4ekkl és semmi nem történt, aztán jött egy repülő, amit a löveggel leszedett az égből és vége lett a videónak. Elég lol lett ez a WT, mondjuk a repülős része viszont nagyon jó, azzal szoktam néha játszani. -
Angelus1991ster #341771 Kiadhatnák ezeket offline játékban is. -
yossarianHUN #341770 És miért ne lehetne AW videót mutatni a WoT topikban? Tudtommal WoT klónról beszélünk. -
yossarianHUN #341769 Ja, egy kicsit nyápicabb T29. A mozgékonysága nem lesz katasztrofális, a majdnem 15 HP/tonna fajlagos teljesítménnyel heavy viszonylatban egész mozgékony lesz. Amibe persze belezavarhat a talajellenállás, azt így ránézésre meg nem mondom, hogy jó, vagy rossz.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.13. 20:19:57 -
zozoalma #341768 8 bites módot is mondták hogy megint lesz arról tud valaki valamit ?
Jó kis Karl , de jó is volt az :)
Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2015.01.13. 20:18:30 -
zozoalma #341767 ez nem az a topic :D -
lexlutor #341766 nem tudom honnan jott a wg-nek az a kenyszerkepzete, hogy gyakolatilag minden prem tanknak, lassunak, rossz manoverezokepessegunek kell lennie...
..amugy hulldown harcos, amig az arty nem egylovesezi majd.. -
R3nton #341765 Anélkül se lenne kritikusan szar, de ki akarna tier7 heavyvel tier9-ben szenvedni? :D -
#341764 Köszi a válaszokat. Csaffit átugrom freeXP-ből, és kezdek szép lassan t37-el.
Nem tudok jól játszani light tankokkal, de ez a buldog hátha... -
yossarianHUN #341763 Egyébként ha kap tier limitet, nem is lesz rossz. Anélkül viszont kuka. -
#341762 Szerintem jó a T37 is, stronkgholdra meg egyenesen op T6-ban. -
lexlutor #341761 nekem bejovos joszag. szaladgalok vele mint a merezetteger, nincs megallas. szerintem kimondottan jo a mozgekonysaga, es a sebessege is. olyan szemetkedos tipus. altalaban nem is nagyon veszik komolyan, addig amig el nem kezded ledaralni az aldozatot. nem probaltam a taras agyut hozza, mert a top egylovetunek nagyon jo akarakterisztikaja, jo az atutese is melle.
bokorkempben sem tudom hogy muzsikal. mm-je szerintem nem rossz. legalabbis nem tunt fel, nem volt szenvedes, a top agyu minden vitt ahol kell.
nekem megtartos a t37.
meglepo modon a chaffeet elotte nagyon utaltam.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.13. 19:52:22 -
Angelus1991ster #341760 Ne feledd túl op az a tank ( persze ilyenkor a wg elfelejti a tier 3 -/+.) és előbb utóbb nerfelhetik sokunk bánatára. -
yossarianHUN #341759 Ja tényleg, ezt kifelejtettem a csokorból. Fene essen bele. -
lexlutor #341758 t7 heavy angol prem a semmibol csak ugy, mert hianypotlo..
http://ftr.wot-news.com/2015/01/13/straight-outta-supertest-fv201a45-british-premium-ht7/
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.13. 19:43:15 -
#341757 Annyi jót írtatok a Buldogról, hogy lehet megvenném.
De.. előtte ott van a T37. Az milyen tank? mennyire játszható? -
Pares #341756 Ahogy popey is írta, használd a jobb egérgomb letartását, úgy a nélkül tudsz körbenézni, hogy a tornyodat fölöslegesen forgatnád. -
Myke28 #341755 köszi a tanácsokat ,ez a zoom-os dolog eszembe sem jutott -
yossarianHUN #341754 Elméletileg a (csak) randomban játszó játékosoknak fejlesztenek mindenféle új, csilivili cuccot, amikről még nem tudni semmi konkrétat, és amikből a tavalyi év tendenciáját figyelembe véve valszleg nem lesz semmi. -
#341753 Ki az aki erre is modot használ? o.O Ez már tényleg túlzás sztem.
Myke28: Semmi bonyolult nincs amúgy ebben. Fedezék mögött is rá lehet mutatni egy tankra - ahogy Pares is mondja - csak a jobb gombot nyomva kell tartani. Sokszor még erre sincs szükség, mert az első kibújáskor rá tudod állítani az autoaimet az ellenre. -
#341752 - a 2015-ös a random éve lesz, sok új random fícsörrel
mivan ? -
yossarianHUN #341751 Na egy kis infócsokor máról:
- nem lesz T8 prémium arty, hogy "ne adjunk okot az embereknek a szenvedésre"
- vannak jelöltek T4-5 prém artykra, a kérdés egyelőre csak annyi, hogy megfelelnek-e a játékba való implementálásra
- se a közeli, se a távoli jövőben nem lesznek második arty ágak
- kínai arty ág: "kész lesz, ha kész lesz"
- nehéz lenne egy teljes japán arty ágat összerakni, még nem tudni, hogy sikerülni fog-e, vagy sem (igen, az artysták már rászabadultak a Q&A-ra is)
- jelenleg már könnyebb elérni az archívumok és múzeumok közbenjárását az információgyűjtésben, mint évekkel ezelőtt, mivel a WoT már sokkal népszerűbb, így többen hajlandóak együttműködni a WG-vel
- elképzelhető, hogy lesz egy "light" verziója a kliensnek (mintha gyárilag lenne implementálva a WoT Tweaker)
- az európai fa majdnem kész, nemsokára megjelenik (SS: áttételes fordítás, szinte biztos, hogy ez nem igaz)
- a 2015-ös a random éve lesz, sok új random fícsörrel. A 2014-ben megjelent játékmódok finomítva lesznek. (Úgy, ahogy 2014 a grafikai fejlesztések, HD tankok, HD mapok, Havok és új mozgási modell éve volt? Hiszem, ha látom, fiúk.)
- a SU-122-44 nem lesz buffolva
- a limitált üzemanyag-mennyiség nem lesz bevezetve
- "ha az artyk nem termelnek elég kreditet és XP-t, buffolva lesznek"
- minden álcafestés történelmileg helytálló, nem lesznek pink tankok
- a Havok igen erőforrásigényes, jelenleg is optimalizálás alatt áll. (Mióta is? Egy-másfél éve? Sóhaj.)
- nem lesznek gold jutalommal járó küldetések, mivel ezek egyszerűen nem jelentenek elég motivációt. "A jutalomnak olyasminak kell lennie, amit megtartasz, nem elköltesz". (tíz pontos magyarázat)
- miután a legtöbb modell átkerül HD-be (tehát gondolom úgy 2020 környékére), a WG egy szintre tervezi hozni azokat, előre belőtt standardok szerint (poligonszám, stb.)
Alább megtekinthető Jingles előzetese az Armored Warfare-ről, egész érdekes dolgokat mesél benne. Angolul tudók előnyben, angolul nem tudok kérdezzenek bátran, bár nem néztem teljesen végig, igyekszem megválaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket.
-
R3nton #341750 Vettek azért szerintem bőven. Van aki egyből megvette ugye...De biztos volt egy csomó olyan,akinek 1-2 nemzetből nincs semmi és úgy döntött, hogy megéri a grind+40 euro. -
Myke28 #341749
köszi ,letesztelem :) -
Pares #341748
Kizoomolsz és "rámutatsz" a tankra, mi ebben a nehéz? -
András77 #341747 Kíváncsi lennék, hogy a wz111 esetében mennyire jött be a token eladás nekik. -
EmR3 #341746 asszem ez lesz az: auto aim indicator