World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébkén vöröskének lenni tiszta jó, most is találkoztam egyel, kikukkantottam a domb mögül, épphogy kiállt a torony felső része, az meg a KV-1S-el rám fordította a tornyát és célzás meg szűkülés nélkül kapásból meglőtt úgy 200 méterről.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És miből gondoltad azt hogy ha beszáguldasz egy arti elé nem durrant pofán?
Gondolom replay meg nincs hogy megmutasd mennyire szerencsétlen áldozat vagy ugye? <#idiota>

#323027 pár hónapja kifejtettem mit kell csinálni, te képtelen voltál megérteni mert homokba dugtad a fejedet. De ahogy látom te ott érzed jól magad akkor az a te dolgod. Te túl hülye vagy ahhoz hogy vitatkozzam továbbra veled.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2014.08.17. 17:28:36

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tono34
Köszi. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Boldog szülinapot 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Csinálhatod ezt a vergődést, de kettőnk közül te vagy az, aki eddig semmit nem írtál azon kívül, hogy "nemtucc te lófasse semmirő". Ilyen betonkemény érvekkel nem tudok szembemenni.
A Type sem immunis arra, ha valami retardált majomnak szerencséje van a randommal. Vagy mit akartál ezzel az ideböfögéssel?

Én már azt hittem, hogy a képes event miatt, amit most hirdettek meg.

angelus1991ster.blogspot.hu

Tono34
Azért tudják, hogy szülinapra kell valamit adni:

Hello Tank Commanders!

Thank you for participating in our Gamescom Peek-a-Boo Contest! 200gold has been credited to your account. Thank you for watching the steams!

Your Wargaming Team

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pont te általánosítottad ezt a csatát, olvass már vissza.

#323022 A szóhasználatukból ítélve egyértelműen fiatalkorú gyerekekről van szó.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 17:25:44

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Te, értelmesen? A téglás hasonlatod a legnagyobb baromság amit ebben a hónapban volt alkalmam olvasni. Halovány közöd nincs a játékmechanikához.
Ezeket meg te írtad, idézem: "aberrált" " idióták" "féreg"
Gondolom a környezeteddel is ilyen értelmi szinten kommunikálsz.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2014.08.17. 17:24:36

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nekem is most jött meg (nem kell rosszra gondolni). 😄

Teljesen világos... 8 játékos nem mert legyalúlni 1 tankot majd utána 15 másodperc múlva 1 artyt, mert fél hogy kilövik... De amikor 1v1-be jön rá a t9 és t10 német papír táras TD az artyra akkor ő nem fél hogy kilővik. Elárulom, hogy a két esetből a második az egylövés és neki kellett volna félnie.
Amúgy ki mondta, hogy pro vagyok?
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 17:21:20

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Nem siették el.
Hello Tank Commanders!

Thank you for participating in our Gamescom Peek-a-Boo Contest! 200gold has been credited to your account. Thank you for watching the steams!

Your Wargaming Team
Én általánosítok, mikor te vetítesz le mindent egy szituációra, amit állításod szerint egy random csatában láttál?😄 Gratulálok.

Ryoken: Puszillak, ismét kijött belőled az igazi, kulturált éned. Én értelmesen írtam, te anyáztál szokás szerint. Arról, hogy nem értesz egy metaforát, nem tehetek.
Maala
Es ki lesz a 8ból az, aki meghal, hogy a másik 7 learassa a baberokat? Amíg nem lesz konkrét xp/kreditbonusz sebzesfelvetelert, addig ne csodálkozzon senki, hogy nem megy ki eled a tank. De erről is mutathatsz replayt, hisz te pro vagy.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem! Az a gáz, hogy a 8 játékos nem gyalúlta le az egyetlen ott lévő, útjukban álló T30-at majd utána engem! E75, M103, és még pár nehézfiú...

Te miről beszélsz és általánosítasz? A 8 játékos nem állt semmilyen többesszámban általad írt tankokkal szemben! Csak egyetlen T30 volt ott én meg mögötte 350 méterrel, és nem is bokorban. Nem voltak más tankok! <#conf> Gondolom amikor becsüccsensz a TDbe amivel beülsz a bokorba a piros vonalnál és egy újmozdítással egylövésezed az ellenfelet az nem gond. Ugye milyen érdekes? <#buck>

Mára befejeztem. 50 csata 35 győzelem 70%os winrate, 9656 free xp.
Ha értelmesen nem vagy képes kommunkálni ne erőltesd, mert látszik rajtad fingod nincs a játékról. Te is az a fajta csak nyomja a W gombot előre és reménykedik a legjobbakban mert agyilag csak addig jutsz el vagy vagy te meg a tankok akik előtted vannak de nagyobb mértékben képtelen vagy gondolkodni.

szerk: ez
#323008 -re ment

Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2014.08.17. 17:14:04

Tono34
Nem értem miért torkoljátok le, az arti a játék része és igen van néhány ember aki szeret velük játszani. Nem az ő hibájuk, hogy oldalanként túl sok belőlük, nem 5 perc a töltési idejük, nem kell "letalpalni" lövéshez stb .... Serbnek lehet reklamálni. A választ tudjátok.

A kérdés csak az, hogy miért alkalmazkodjon a többség egy súlyos érzelmi és pszichikai aberrációkkal rendelkező kisebbséghez.
Maala
Ja, milyen gáz is, hogy 8 látható tank toltesideje mellett már nincs kapacitás egy arty tolteset is észben tartania a két szerencsétlennek. Mutass egy replayt, ahol te ezt megcsinalod plz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mert ha én most kiállnék a panel tetejére, és féltéglákkal kezdeném hajigálni az utcán elhaladó autókat, akkor a sofőrök lennének a degeneráltak, elvégre csak fel kéne fogniuk, hogy még időben félre kéne rántani a kormányt. Teljes csúcsforgalomban persze. Imádom az artista logikát <#nevetes1>
Igen a többi a hibás. A játékosok maradék 2%-a meg tud gondolkozni és alkalmazkodni.

Szóval a többiek a hibásak, amiért nem tudnak alkalmazkodni a te választott, féreg életmódodhoz? <#hehe> Amiért nem tudnak alkalmazkodni hozzá, hogy amíg normális tankok is állnak velük szemben, akikre figyelni kell, addig egy bokorülő aberrált a pálya másik végében található biztonságos kis kuckójából az orrát piszkálva lesi őket műholdnézetből, csak arra várva, hogy egy unott kattintással egylövésezze, vagy csak harcképtelenné tegye őket. Bizony ők az idióták, nem te az aljadék <#hehe>
Mit kellene tagadni? Nem értem! Artyval mentem pár kört, mert ahhoz volt kedvem. És? Miért nyomorékság az ha az ellenfelek (esetemben 8) azt nem érik fel ésszel, hogy ha lőtt az arty akkor pont előrefelé kellene menni és nem hátra? Miért nem érik fel azt ésszel, hogy ha elindulnak akkor nyolcan 5 másodperc alatt szétkapják a T30-at, mejd ezt követően engem 10 másodperc múlva? Magukat minősítik vele!

Igen Pares, nincs ott a játékbeli nevem. Talán szabályzat tiltja? Engem sem érdekel más neve, megvagyok nélküle.

Na megidéztük a másik démont... Valahogy telepatikusan kommunikálhatnak <#hehe>
Typeal kilő egy magányos arti? <#taps>
Ehhez csak gratulálni tudok.

Szeretem, mikor az artysták mondanak olyanokat, hogy a tankosok gondolkodjanak el magukon <#eplus2> Úgy tűnik még egy féreg is lehet önérzetes.
Sunsetjoy
Nem olyanok utálnak itt, akik nincsenek tisztában az alapvető dolgokkal... olyanok utálnak, akik az első adandó alkalommal kilőnének, miközben töltesz. Szóval rossz helyre címezted a mondandódat. Az olyasfélék ide talán nem írnak...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egyetértek. Túl sok olyan kis IQ-val rendelkező játékos van akik egyértelmű túlerőjük ellenére sem képesek kiiktatni 2 játékost (2vs8). Vicces volt nézni ahogyan a 43s-os töltések között nem előre indultak meg a játékosok hanem minden lövésemnél hátra! Alapvető dolgokkal nincsennek tisztában a játékosok, de egyszerübb azt utálni aki éppen artyval játszik, mint elgondolkodnia magán.

Épp akaratlanul megmagyarázta, miért nyomorékság artyval játszani. De persze ez mindjárt vadul tagadva lesz.
Te most miről beszélsz te arty nyomorék?

N3su

bár gondolom ez nem vicc ... <#nevetes1>

<#taps>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

És épp ez az, amiért a legideálisabb játékstílus az idiótáknak.
Szerintem ezt lehagytad.

via Imgflip Meme Maker
Utoljára szerkesztette: Scheff, 2014.08.17. 16:30:57

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Artival elég nehéz telitalálatot produkálni. 75%-ban Vlagyimíren a proggeren múlik, hogy oda megy e a lövés ahova célzol. Artival egy jó eredmény eléréséhez a proggerhez való fohász, és állatkertből frissen szabadult játékosok kellenek (legalább 6-9), akiket egy T30 és egy arty vissza tud tartani 10 percig.

ász, nagy kaliber, gore
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 16:32:34

buzi az összes artista

Hogy én mennyire utálom, rühellem az artyt szavakban már nem lehet kifejezni. Sand River védés, csata végén a két arty maradt, megyek a 0-ás vonalon a domb felé 45-el, és az arty telibe talál. Persze ez volt az egyetlen telitalálata az egész csatában ennek a retardált vörös fasszopónak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nehogy már végre legyen egy jó köröm a Type-al. Neeem, az utolsó vörös retardált arty telibetrafál menet közben. Hihetetlen, hogy a random mennyire segíti ezeket a nemhiábaszületett barmokat.

még kedd reggelig van időd. én hajnali 3-ig szerencsétlenkedtem el vele.

megcsináld! mert számonkérem!

angelus1991ster.blogspot.hu

"mit szeretnétek kis bunkók ?"

Én csak annyit, hogy egyszer fussunk össze személyesen.. Hozhatod a kis kapcsolatodat is.. Nem baj, ha nem regisztrált élettársi..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

HAHAHAHAHAA.. HAT PERSZE 😄
Ha tegnap tudom mennyi csatát lehet nyeri tier 2-ben 2esekkel fejezem be az LTP küldetést. Könnyű nyerni és nem dob nagyok közé.

Master91
xDD
DasIsFuck
Volt még 6 órám a 3 napos prémium kódból, gondoltam ráfekszek az 5X-ekre az ltp miatt, de semmi értelme nicns játszani ma.

Se a csapatok se a játék nem támogatja a játék aktív használatát.

és akkor megint ott vagyok, hogy semmi hasznát nem láttam az 5x-nek meg a 3 napos prémium kódnak, mert jó ha 1 órát játszottam alatta...

a 850 gold jó lenne, de nem hiszem hogy az elkövetkezendő 1 hétbe belépek a wot-ba...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Oké, nem értem miért próbálkoztam emberi hangnemmel egy nyilvánvalóan nem emberi lénnyel szemben <#szomoru2>
N3su
Nézd nekem a kapcsolataim ,még a címedet is képesek elérni ...
emellett ne hidd azt hogy ,ha akarom sem érem el bármelyikőtöket ... és mind ezt hivatalosan ... mit szeretnétek kis bunkók ?

Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.17. 15:35:58

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ember... Egyrészt semmi értelme a dolgoknak amiket írsz, másrészt még totál összefüggéstelenek is. Most rosszindulat nélkül kérdezem, te az életben is így kommunikálsz? És az emberek értik?
neked fel lehet. es amig irod addig sem vagy itt.