418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    nem is ertem h gondolhatnak ilyet :DDD

- Storm insists that the Russian player claim that “the developers don’t play their own game” is crap
  • Madi92
    Siker, köszönöm!
  • R3nton
    ja, de nem úgy hangzott, mintha neki lenne egy ilyen legénysége, ha ke-hoban gondolkodott. T-71 elég jó, azzal azért fel lehet venni a kesztyűt. Bár szerintem a legjobb spotter még mindig a 13-90. Azzal még mindig oda lehet csapni a többi lightnak ha "véletlenül" ugyanazt a spot helyet nézte volna ki az ellenfél spottere is Akkor van szar a palacsintában, ha t49 jön szembe és el is talál. Bár a t49 viszonylag lassabb és szarabbul spottol.
  • ilovearty
    Az csak egy vervoros ongyilkos noob lehetne... Volt mar ra pelda mondjuk hogy oda se ertem es jott a kamikaze :)
  • Zegi Norbi HUN
    #342052 szerintem neked is segít majd :)
  • lexlutor
    xvm, van uj az oldalukon, allitolag az javitja.
  • Madi92
    Melyik mod okozza, hogy a küldetésablakban nem látszik semmi? Tehát mikor teljesítünk valamit és csata végén kiír valamit.
  • lexlutor
    nem kell finomkodni. ez kibaszasbol van igy. ennyi.
    ennyire pitianer gyokerek.
  • vasasgabri
    Egyszerre csak egy küldit enged teljesíteni kettő nem megy egyszerre.
  • foxbat88fx
    nem kell.... elég 4-szer megcsinalni a 15. küldetést perfectre
  • R3nton
    Sok szerencsét a következő ilyenhez, csak nehogy szembe jöjjön ugyanarra a helyre legközelebb egy 1390 :D
  • lammaer
    Persze értem hogy el kell indítani, csak olyan feleslegesnek tűnik ez a hercehura. Mondjuk ha lenne pl olyan kitétel hogy egyszerre csak egy lehet aktív, akkor érteném miért implementálták így. De igy kb mindíg elindítunk mindent oszt reménykedünk hogy vmelyik megtörténik :)
  • ilovearty
    En leoperdal szakaszban egy nagyobb geppel csinaltam 13000 koruli spot sebzest tizesek kozott prokhorovkan a szokott helyen. Az pedig csak otos.
  • Antimat
    Én szerettem,nemrég vettem vissza a WZ misszióhoz.
    Persze t8-ban nehézkes.
  • kabel15
    Sziasztok!

Könnyű tankokon milyen felszerelést szokás használni? Mt-25 ön gondolkodok, de eddig nem nagyon játszottam ilyen kis tankokkal.
    Álcaháló camo, vagy inkább töltés gyorsító? Legénységnek mit érdemes fejleszteni?
  • AlucardHuN
    Jajj anyám arty küldiket is csinállni kell?:/ Vehetem majd vissz a T4-es németet...
    Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2015.01.15. 18:14:30
  • vasasgabri
    Van értelme mert a második küldinél nem startoltam és nem adta meg.
  • lammaer
    Ez a küldetés elindítgatásnak van valami értelme? Úgy értem nyilvánvalóan mindíg elindítjuk az összeset amit egyszerre lehet, nem?

Vagy csak arra jó a WGnek ez az egész elindítgatás hogy hátha néha elfelejti az ember és akkor emiatt lassabban lesz meg? :)
  • GabeE3e
    Ja berakott top tanknak egyedüli hetesként, ebből valóban sok következtetést lehet leszűrni,majd amikor t8-ban meg 9-ben játszol,akkor is mosolyogj,mikor jön egy E75 szembe
  • madmanic
    hát én úgy érzem, hogy bárányfelhőben ülök, és szívószállal köpködök galacsinokat, amíg rám mindenki RPG vel lő..
  • Nazarov77
    A Chi-to nagyon jó, hasonlítsd össze átütésben a többi tier 6 mediummal, átlagon felüli emellett nagyon jó a gun depression és a camo is ok, meg sok a HPja többi medhez képest. Igen a páncélja gyenge és nem is túl fürge na de a többi tier 6 med se a páncéljáról híres.
  • lammaer
    A sok skill az a legénységből jön, nem a tankból. Bármikor berakhatsz egy 4 skilles legényt egy alacsonyabb tankba :)

A lényeg: spottoláshoz legénységi skill kell, nem kell OP scout tanknak lenni. A bulldog nem attól opp mert jó a kamója ugye....

De abban igazat adok, sok HP meg nagyot rugó ágyúk high tierben vannak, tehát jobb egy magasabb tierű scoutban tolni. De nem kell OPnak lenni, spottolni T71ben is pont úgy lehet mint a buldogban :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.15. 18:00:49
  • foxbat88fx
    tényleg szar ez a Challenger....

ja!!! és elfogyott a lőszerem :(:(

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.01.15. 17:58:21
  • Solten
    Luchs
  • Pares
    Ezekhez a küldikhez eddig inkább szerencse kell, mint tudás... megint megszaporodtak az 1-15-ös csaták... Ahogy észrevettem, ha megcsinálom a főküldit, de a másodlagosat nem, majd később megpróbálom a másodlagosat megcsinálni, akkor ugyan úgy meg kell csinálni az elsődlegeset is... vagy csak bebugzott.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.15. 17:48:08
  • madmanic
    vicc... T5 ös szarok röhögve széthugyozzák, magasabb tierben meg semmit nem sebez... IS3 arra sem vette a fáradtságot, hogy megmoccanjon... akkor egy protoval mit kezdjek..?
  • madmanic
    ez a chi to komoly..?

Ezzel kellene 150 k damagot összeszedni..?

Mit keres EZ egyáltalán t6 ban..???
    Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.01.15. 17:33:45
  • vasasgabri
    Meg van az első!
  • Phara
    Köszi
  • patchaou
    Egy időben átírva használtam: "előttem állsz köcsög!!!" :)
  • Malarki
    Mod, Radial menu editor vagy mi a neve.
  • R3nton
    igen az nagyon jó én 8tól felfelé mind a 3 megtartását tervezem. Én is lassan haladok, csak duplázok, folyamatos artygrindhez nincs türelmem.
  • Phara
    Ezt a ... Blocking my target szöveget mivel írják egyesek?Mod vagy micsoda?
  • lexlutor
    meg jo h az artyk azert vannak h ne legyen kempeles, ugye?

- deal damage to enemy vehicle moving at least 40 km/h
  • besti
    Az M53/M55-öt kellene elérni, annak szoktam nézni a csata végi jelentéset - brutál, vetekszik némelyik X-es artival. De csak M12-nél járok és rohadt lassan haladok...
  • Malarki
    T6-ban hagyján, na de ARTYBAN???

• Master91
    és t2-3?
  • madmanic
    de T6 ban MINEK??
  • R3nton
    Camo skill az szerinted nem agyontápolt? :D Mikor lesz egy 4es tankban ilyen sok skill. És a hightier tankok spotolnak a legjobban. 4000-7000 spot dmg-t meg csak nagytierben lehet megcsinálni. Ahhoz meg hogy nagytierben jó legyél agyontápolt tank kell. Értem ez alatt min 2-3 skilles tankok. LTTB meg RU nem is táras.

1-1 szerencsés körben meg lehet csinálni talán 6os lighttal is, de az inkább szenvedés...
  • R3nton
    Nekem megvan az összes hightier light. Viszont én meg TD-vel meg artyval nem szeretek játszani. Van WT-m, meg E4-em. A WT-t imádom, de láttam, hogy lesznek olyan küldik, ahol fontos az álca ezért nekiálltam kihúzni az OBJ263-t, 8-asnál járok. Artynál szintén nekiálltam az amcsi ágnak. M40/43-t néztem a küldetésekhez. Nem a szívem csücske az arty, de valamit valamiért. Vagy kihúzol egy lightot vagy hagyod a francba az egész kampányt. Ennyi...