418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Mondjuk pont spottoláshoz nem tudom miért kell agyontápolt, revolveres tank.
    Ahhoz camo skilles legénység kell meg sebesség amig bejutsz a spothelyre. Utána ha lősz meghalsz :)
  • okosszöszi26
    omg nem aktiváltam!
    köszi!
  • R3nton
    akkor felejtsd el a lightos küldiket erre nem tudok mit mondani. Esetleg még a type64 egy alternatíva goldért, vagy az LTTB, ez alatt ezeket a küldiket, pláne a nehezebbeket nem lehet megcsinálni. Meg picit nézd már reálisabban :D Ke-ho érted. Most random kiszedtem egy feltételt az obj260 küldikből: "cause 4000 spotting damage (win,survive)" Szerinted ezt KE-HO-val meg lehet csinálni? Ezt max egy agyontápolt 7-es 8-aas lighttal lehet megcsinálni. 13-90, WZ, RU vagy ilyesmi. Nem tier4 bohóc lighttal, ami nem is scout ráadásul.
  • Zegi Norbi HUN
    Ez remek :P "Játssz szakaszban páncélvadászokkal" Elég nehéz, ha mindenki más tanktípust húz.
  • besti
    Aktiváltad a küldit? vagy, ha egy másik lighttal futottál együtt, lehet mégis ő spottolt először. Valaminek lennie kellett, mert nekem ez meglett már, nem bugos.
  • lammaer
    Mennyi lehet az amíg ideér? 1 hónap? 2?
  • okosszöszi26
    második küldetést miért nem adja meg? én voltam az első aki 2 ellent felderített + életben is maradtam mégsem lett meg :(
  • besti
    Nincs a hírbe mi ez pontosan és ez még csak supertest, bízom benne nem lesz jelentős nerf.
  • Malarki
    Mert az AMX-ek még a régi stílusú lightok, nem ilyen über feltápolt minimedek, amiket a light ág népszerűsítésre raktak be...
  • lammaer
    Kérdés: az amx T10-ben életképes, öl meg minden? Tehát használható?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.15. 16:22:02
  • lexlutor
    mondj egy tiert amiben nem!
  • madmanic
    T6 ban az összes low szar goldammot spammel..
  • lexlutor
    ez tiszta, de t7lightban a legganyabb az amx. en mentem mostanaban minden t7 lighttal es es es fold a kulonbseg az ujak es az amx kozott. annyi t10ben mint amxel, egyikkel sem voltam/vagyok.
    es meg ha csak jobbak lennenek ezekutan, de az amerikaiak kimondottan op darabok, ezert ne boruljon mar gyaszba az orszag hogy kapnak nerfet, mikozben mar hetek ota mindenki mondja, h ezek igy nagyon durvak. ugy hogy az amx meg a buff listaba sem kerult be.
  • lexlutor
    t50 univerzalis tier4ben, es orosz.

luchs sem rossz a 90es atutesu sorozatlovovel.
  • lammaer
    Hát, lighttal játszani T10ben azért valljuk be nem leányálom. Ha T10-ben akarok játszani akkor mondjuk 9-10es tankot viszek nem? Ehelyett mész 7essel... namost, a scoutnak ugyanúgy ölnie kell, ha 7-esként bevágják T10be akkor legyen is képes ölni. Mert spottolni már nem lehet rendesen. Sztem.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.15. 15:58:38
  • Nazarov77
    Nem egészen van amit könnyebb tier 4el megcsinálni sok küldetésre jó a japán ke-ho ami egy zsebszörnyeteg, ha tier 4be rak fél ellenséges csapatot le lehet vele mészárolni ha jól használod és ha sok a tomato. Tier 6ba meg kihasználod a jó camoját és 130+ penes golddal még a KVkat is lyukasra lövöd.

A 2k spot dmg az pl pont nem neki való, de lőj ki x ellenséget és legyél a top 3ba stb küldetésekre tökéletes.

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.15. 15:59:12
  • lammaer
    Fasza, lassan pont eljutottam a buldogig :)
  • zsan666
    Ez nagyon jó! xD Erre még tuti kidolgoznak valamit. Mondjuk magától ledobja a láncot tőled 4m-re, vagy csak simán átrohan rajtad... :)
  • fsb1000
    Olyanom nincs és max. a buldogért fejlesztenék light ágat.
  • lammaer
    Kimondottan motiválja a játékosokat a rendes, diamikus és akciódús játékstílusok elsajátítására :)
  • R3nton
    lol felejtsd el, csak normális scoutokkal lehet ezeket megcsinálni. Tier7-8 Hogy akarsz ilyen több ezret spottolni ke-ho-val??????
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.15. 15:54:06
  • R3nton
    nekem kész a TD vonalon a 2. küldetés mind 2 része
  • foxbat88fx
    4-essel megcsinalni??? ajjajjjajjj
  • fsb1000
    Melyik a legjobb t4-es Light tank? Mert az már körvonalazódik, hogy a nyugdíjazott VK28-al nem fogom a küldiket végig szenvedni. A buldog meg hetek múlva lesz csak meg.
    A japán Ke-Ho-nak egész jó lövege van, de ezen a nemzeten nincs legénységem. A kinai M5 jó lenne, de az meg nem tier limites. Legjobban a Valentin tetszik, de az a küldikhez dög lassú. Az AMX40 kacsa poén, de úgy emléxem, igazából nem voltak LT jellemzői.
  • foxbat88fx
    TD-2 misszió bugos....
    megcsináltam a követelményeket és nem adta meg....
    remélem a 15-ös missziók közül egyik sem lesz bugger :D
  • lexlutor
    obj 260 light kuldetes..

- be first in XP of both teams while surviving and not recieving any damage in battle (win)

ezen most tenyleg nevettem..
  • Master91
    logikus nem ?
  • lexlutor
    mondjuk a legszebb h arty viewrange nerf fel sem merult...mert az jogos h med szintu van nekik..
  • vasasgabri
    Köszönöm meg próbálom!
  • lexlutor
    tehat van egy op gep, es mindent annak a szintjere kell felhozni, h mind op legyen. gratulalok!!
  • fsb1000
    Account.def törlése segít a játék indításában (res_mod mappában)
    XVM frissítése, stat mod frissítése (ha ezeket használod)
  • besti
    Dögöljön meg a szomszéd tehene is! :) - hozzáállás helyett inkább az AMX-et kellene buffolni szvsz. Nem a Bulldog túl erős, hanem az AMX gyenge és szenvedés játszani vele sokszor. Ezt kellene inkább megszüntetni. Bulldoggal még T10 sem vagy teljesen elveszett, ami a nehezített MM miatt rendben is van így.

szerk: érdekes, eltűnt lexlutor hozzászólása, amire válaszoltam volna....
    Utoljára szerkesztette: besti, 2015.01.15. 15:10:08
  • besti
    Mondjuk ezeknek nem a view range volt a legnagyobb erősségük. Nem baj, legalább a TD-s IM-ek jó részére a T67 még jól használható lesz.
  • vasasgabri
    Sziasztok!
    Nem tudok belépni mert azt írja hogy frissítsem az alkalmazásomat. Rendesen végig ment a frissítés. Mit kell csinálni?
  • lexlutor
    igen, mert pl a az amuyg rendkivul tehetseges scoutok kaptak par jo kuldetest: spotolj be te eloszor ket ellenseget.. kb 45masodpercig fognak elni..
  • foxbat88fx
    ezek a stug 4-es küldetések valóban hülyegyerek tomatóknak való....
    nekem olyan könnyűek mint állat XDDD

nehéz tank fele megvan... med mindjart kész! eddig az összes med küldetés elsőre meglett LOLA
  • Plata
    Várható volt,az M41 igazán szuper szeretni való kis járgány volt,el kell baszni,nehogy már amerikai tank jobb legyen.
  • Oddball29
    De legalább a T67 és a Su-85B is bekapja a legyet.
  • besti
    Nah, jön is az M41-T37 nerf, erre nem kellett sokat várni - nehogy legyen már 1-2 olyan tank a játékban, amivel felhőtlenül (kevesebb fájdalommal) lehet játszani. Ezek így is rengeteget vannak +2-3 tierben. A view range nerfre kiváncsi leszek a gyakorlatban. Remélem kevesebb lesz a szpottolatlanul téged kinyíró bokorTD.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2015.01.15. 14:58:27
  • patchaou
    A beállításokat nem írta felül :) De azóta még nem is jött össze missön XD