418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #342185 Na erre a küldetésre pl pont a legjobb választás a tier IVes Ke-Ho, tier 8 light helyett.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.16. 08:36:13 -
Nazarov77 #342184 Huh még szerencse, hogy a játék elfogadja ezt így ilyen formában missionöknél:
Panzer IIIal meghaltam, és ez lett volna a másodlagos hogy éljem túl, meg eleve azt hittem hogy kikapunk és úgyis mindegy. Megyek egy másik tankkal míg tart a csata, azzal megcsinálom ezt a kört úgyis bukjuk gondoltam.
Mentem egyet a Hydroval és a kör közepén láttam, hogy a Panzer III megnyerte, na fasza gondoltam annyira tipikus, a szar körre adja meg a küldit míg itt meg nagyon jó kört mentem.
De szerencsére nem így lett Panzer IIIra megadta a főküldit, Hydrora meg a másodlagosat úgy hogy nem is aktiváltam újra a küldetést.
Szóval röviden ha van egy aktív küldetésed és még az előző csata vége előtt elmész egy másikra ugyanazzal a kategóriájú tankkal akkor mind a kettőnél figyelembe veszi a küldetést, ez tök jó.
Amúgy elég jó köröm volt, replayt nem engedi feltölteni mert ez is speciális tank :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tegnapi HE témához kapcsolódóan, megint csak hasznos volt mert csóri Archert 100%ról kétszer lőttem oldalba HE-vel és bőven elég volt neki ennyi 180-200as sebzés mellett :)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.16. 08:35:00 -
R3nton #342183 Autoaim és körözöl a tankok körül, nem nehéz sztem. -
Gege00 #342182 Bugos az egész, nekem a heavy 4-et nem akarja odaadni, másnak az 5. szar...Vagy a fordítást baszták el, vagy eleve szar a szöveg, vagy csak hol megadja, hol nem...Ki tudja, betették ide is az rng-t, elvégre "2015 a random éve". -
Madi92 #342181 Lightal mozgás közben 3 tank hit + 1et meg is ölni... azért az konkrét.. -
#342180 Az MT-s küldik tényleg könnyűek. PZ4-el elsőre megy az első 5. -
#342179 Na bakker, ezt jól benéztem -.- -
besti #342178 Az up to az itt legfeljebbet jelent, azaz száz méteren belül. -
#342177 Magyarba úgy van ha jól emlékszem hogy legyél 100 méteren belül, és nekem a Tigrissel úgy is adta meg, hogy szét kellett fejelnem egy T-150et -
#342176 Aktiválva volt, de csak 1 kill-t sikerült összehozni. Az is 100m-en kívül volt, direkt erre mentem, mivel az angol szöveg ezt írja: from the distance up to 100. Ez kívült jelent, nem belült, ha jól tudom. Lehet el van írva és 100m-en belül kell a kill? -
#342175 most mondja haverom, hogy szerinte a platoonba mindenki mediummal kell hogy menjen -
#342174 én úgy értem, hogy legyen 3 killetek összesen minimum
a másodlagos pedig az, hogy ez a 3 tank olyan legyen ,amibe mind a ketten legalább 1x sebeztetek -
Pares #342173 Szóval akkor ha én aktiválom a küldetést, és mondjuk ketten megyünk szakaszban, én nem lövök ki senkit de a társam kilő 4-et, akkor beadja? Mert nem adta be, és 1000% hogy aktiválva volt a küldi... -
Pares #342172 Apropó, mai nap epic csatája (Prokhorovka Encounter):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az ellenség E75-je a csata elején beállt a capkörbe, és egymaga elfoglalta a bázist... Fel sem spotolódott mert mindenki csak állt és várt a másikra :D -
#342171 Felvetted a küldit csata előtt? 100 méteren belül volt a killed? -
#342170 Itt a magyar:
-
#342169 Heavy sor 2. feladata bugos? Aktiválva van, teljesítettem mindkét feltételt és nem adta meg. -
Pares #342168 Közepes tankoknál a 12. küldi így szól: "As a platoon, destroy 3 enemy vehicles." Ezt most hogy kell értelmezni? Mert mentünk szakaszban ketten, én nem lőttem ki semmit, de a szakasztársam kilőtt 4-et, és nem teljesült a küldi. Szóval legalább egyet ki kell lőnöm nekem is? Vagy mind a hármat nekem kell kilőnöm? Vagy mind a kettőnknek (hármunknak) ki kell lőnie egyet-egyet? Vagy hogyan?
10. küldetésig mindent megcsináltam, a másodlagosakat is, de a 11. rammolós küldi valahogy kurva nehéz. Megcsináltam a rammolást, de túlélni már nem tudtam a csatát egyszer sem... Ha meg jól áll a csata, és túlélem, akkor meg nincs kit lerammolni... Ehhez is több szerencse kell mint tudás... -
András77 #342167 Nekem a leopard1-en van optika és skillek is. 470m a látótávja és ezt tudja mindig, menet közben is és piszok gyors. Hozzá még jó az ágyú kitéríthetősége is és az ágyúja szerintem versenyben van a legjobb med ágyú címért. Olyan spotokat csinálok vele és mikor kidugom a fejem a dombon már lövök is, közben meg spotolok és az ellenfél lapító tankjai szétrebbenek. Szép látvány. Ennél jobb látótávja már nem lesz, mert a rádiós skillek nem kompatibilisek és ugyanezt a legénységet használom másik medben is felváltva.
A 48 patton ennél még jobb valóban, mert az alap látótáv +10m és azon a töltő a rádiós egyben, annak meg simán odaadható a +3%-ot hozó helyzetfelismerés. A töltőnek úgyis alig van használható képessége, ezért akkor is rárakható, ha másik közepes tankban is használja az ember a legénységet, mondjuk a Szuper Perzsában. -
foxbat88fx #342166 nem... azóta sem... minden szar :D most meg amúgy is alszok... álmos lettem a sörtől, meg a gyógyszerektől XDD
Desmo: XDDD -
Desmodromic #342165 Hajj de rég volt, amikor belinkelte, azonban az internet genya és nem felejt! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#342164 érdekesek lesznek a küldetések abból a szempontból is, hogy qb is most próbálja őket, és azt leszűrtem, hogy ha egy jó játékos totál hülyeségeket csinál majd a csata alatt, akkor épp valamelyik küldetést próbálja megcsinálni :) -
Kubukli #342163 foxy akkor most sikerül vagy nem... megint gyógyszerre ittál?
:) -
TiborTamas #342162 Az nice, majd holnap meg is nézem, grat!
Egy kis trollolo FTR-ről: "A player asked whether the Wargaming IS-3 will be as good as the Gaijin model, Storm answered that it will be better, it won’t look like it’s coated in guano" -
lexlutor #342161 tier7 csata tuloldalon 5 darab tier6ossal tobb... -
foxbat88fx #342160 :(
Dallas :D
már megint kiesett a csapatod az NFL-ben -
lammaer #342159 Ehhez kéne skill, a többi csak szerencse volt :P -
foxbat88fx #342158 ez vicc!!!! minden misszió sikerült szinte elsőre eddig.... vagy másodikra...
most nem tudom megcsinálni azt, hogy TD-vel sebezzek 1000-et mielőtt felspotolnak LOL :D
már vagy 10ikre futok neki :(
vagy szar a map, vagy szar a csapat.... -
#342157 12000 SpotDmg!
-
Gege00 #342156 Ismét vicc amit kiadott a wg. Szokásosan nem kompatibilis semmi egyéb móddal, mindegy pár kattintással megoldható, de megcsinálom a küldetés feltételeit, azt lófaszt se ad. Így aztán tényleg nem lesz egyszerű megszerezni valamelyik tankot. -
#342155 as soon as possible -
Pares #342154 Ha mondjuk megcsinálom mind a 15 medes küldit, de néhányhoz nincs meg a másodlagos, akkor azt utólag is meg tudom csinálni, vagy addig kell, amíg nincs meg mind a 15? -
malystryx3 #342153 Üdv Urak! Meg tudnátok nekem mondani, hogy mikorra tervezik a 9.6-ot? Addigra végeznem kell a T37-el :) Előre is köszi -
R3nton #342152 Állj neki az LTTB-nek, közben MT-25el is lehet teljesíteni a küldik nagy részét, az LTTB pedig több mint jó. Ráadásul idővel a T-54 light is meg lesz, ami most kap buffot. LTTB piszok mozgékony, jó ágyúval és elég beteg páncéllal. Persze a nagyok átütik, de a lightok pattognak róla elég sokszor ;)
Hát artyból is van olyan küldi, amihez egyszerűen kell a nagy kaliber. Most ilyen, hogy egyszerre sebezz 3 tankot, csak a mordályokkal lehetséges. Ezért húzom ki az M40-43-t, mert a BC arty kevés, meg ráadásul van olyan küldi is, mikor sokat is kell sebezni és ráadásul 2vel nagyobb tankokat kell kilőni. -
Hassel74 #342151 Egy láma kérdés: ha type58-ban ülő legényeket már most elkezdem átképezni T-34-1-re, ugyan úgy fejlődnek ha pirosak? -
#342150 A 4k-s spotdmg-t nyilván nem lehet t4 lightal megcsinálni, kivéve ha valaki szakaszban bevisz t9-10 csatába.
Én reális alternetívákat keresek az LT-s küldik egy részére. Ne kerüljön sokba, ne kelljen "dolgozni" érte és játékélményt is adjon.
Sokan így lesznek az arty ággal is...
-
R3nton #342149 Nekem meg van. Jó tank a Patton, én szeretem. Jó a látótávja, de spotternek azért szar, mert a camoja nem jó, de ilyen dimbes-dombos helyeken lehet vele persze, csak hát lassan is ér oda. -
ilovearty #342148 Szerintem a legjobb spotter a patton. :) Most komolyan. Ahol az kidugja a fejet ott minden villan. Object 704-el 300+-ra alltam tole egy bokor mogott es vilagitott a majrelampa mikor kinezett a domb mogul. Hiihetetlen . Rosszabb mint egy bulldog vagy mint egy amx. Erzetre... Nekem nincs meg. -
Hassel74 #342147 Ahhoz képest ma este hemzseg a sok fartúró. Unicum játékosok sunnyognak ezekben a szarokban. Soha nem fogom fel, mit lehet ezen élvezni, ha csak nem azt, hogy tudják bosszantani a másikat a játék elrontásával. -
#342146 Tök jó az új bug, himmelsdorfon a festetlen tankom valami hibás romulán álcát használ. Kár hogy pár perc mulva már kifolyik a szemem tőle.