418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darkwraith
    Mondjuk ha ezekbe is büntetlenül ültethető át a legénység, mint az obj907-be, nem biztos, hogy arra kellene képezni őket.
  • besti
    Jó, de te nem cserélgetsz legénységet és a prémium tanknak is sajátot képzel. Csak 4 küldit akarsz megcsinálni? A sisterhood of steel miatt kellene minél több legény, illetve leány.
  • Tsiga18
    Sziasztok!
    Vállalkozó kedvű embert keresek, aki kihúz egy általam meghívott, újonnan regelt accon egy T10-es tankot, hogy melyiket rádbízom (t95e2 8-as amerikai prém tank miatt szükséges). Ellenszolgáltatásként egy szabadon választott T7-es prém tankra gondoltam, ha gyorsan megcsinálod amit kérek, akkor lehet 8-as is :)
  • foxbat88fx
    én értelem szerűen a Stug IV-re fogom az első 4-et...
    a második 4-et meg a T28 Concept-re :P
  • patchaou
    Ok... akkor aki magától felfogta és megértette az mind zseni XD
  • Pares
    "Teljesen egyértelmű dolgokon"... jó vicc.
  • bekescsaba
    Sziasztok!
    Megvan az artys küldetés
    Képzeljétek el, hogy az utolsónál nem írja ha megvan. véletlenül vettem észre. Szóval neked kell nézni, és ha igen, rákattintani a jutalom feloldása gombra.

Most választok egy lányt
    Ki kell választani a nemzetet, a típust, a jármű fajtáját, beosztását.
    Most ezen agyalok, mit vinnék tovább.
    Íme:

Gratulálunk!A személyes küldetések sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:Férőhelyek hozzáadva a barakkhoz: 1Újoncok Unterfeldwebel Krämer (Parancsnok, Waffenträger auf Pz. IV, 100%)
  • lexlutor
    mondjuk az obj260ban az a vices, hogy mindig avval jonnek, hogy az is7 mar igazabol t11 lenne, ezert le van butitva, erre beraknak megegy oylan szintu gepet. :)
  • patchaou
    Elsődleges... másodlagos... mihez mi kel... nem csoda hogy tele a játék vörösökkel, itt is csak az értetlenkedés megy tejesen egyértelmű dolgokon...
  • foxbat88fx
    XDDD nem kell egyiknél sem -.-"
    persze ha nem akarsz artyzni akkor muszaj minden 15.-et perfectre csinalni... csak ugye T-55A-nal meg obj. szutykadéknál már kurva nehéz lesz az elsődleges is... nem hogy a másodlagos :D:D
  • Pares
    Megvan, hogy mi volt a bibi: nekem is kellett lőnöm egy tankot, így már beadta. Köszi Toweliee a segítséget! És gratutlálok, szépen rendet raktál közöttük:
  • Tono34
    Igen, csak nehezebb küldikkel.
  • R3nton
    T-55 olyan, mint egy T-54 szarabb armorral, viszont jobb ágyúval és töltésidővel, pontosabb menet közben stb. Akik próbálták, azt mondták jó. Obj260 meg még jobb elvileg.
  • R3nton
    igen, utána mehetsz a kövire, kérdés, hogy azokhoz nem-e kellenek a másodlagos küldetések :D
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.16. 14:13:22
  • fsb1000
    Én azt a kérdést tenném fel magamnak, hogy a T-55 melyik tankomnál lesz jobb, melyiknél lesz élvezetesebb játszani vele.
    Ha van mondjuk egy hasonló, de jobb tankom akkor minek szenvedni vele.
    Lásd stug esete, Kb. 10-12 tankra le tudom szűkíteni azt a kört amivel szeretek játszani. Gondolom más is így van vele.
    Aztán van pár amit csak azért veszek elő mert német (vagy akármi) és bár nem OP, de van fillingje és van II.Vh-s múltja. Tiger, Panther, JT, stb
    Ezzel szemben a Buldogról a WoT-ban halottam először.
  • lammaer
    Nincs se plusz HP se némileg gyorsabb újratöltési idő?
  • lammaer
    És a stug után mi lesz? Megnyilík megint 5*15 új küldetés és folytatódik tovább a mókaa következő reward tankért?
  • R3nton
    Stug nem, de a T-55, meg az OBJ260 na azok már igen!
  • Userx2
    Egy páran felhördültünk... 500 kg-on mérgelődsz? Vess egy pillantást a csi-rire. Alap torony 7000 kg, a fejlesztett közel 14.000 és szinte semmi +.
  • Tono34
    A többi tankhoz mindenképpen meg kell csinálni.
  • madmanic
    ez a chi to kikészít... ekkora fospisztoly nincs is több a játékban...

Ki kell fejleszteni 5500 xp ért egy tornyot, ami UGYANAZ mint az alap, csak 500 kilóval nehezebb... Gratula wg...
  • fsb1000
    Az a stug van olyan jó hogy érdemes szenvedni érte?
    A küldi akár 5-10 szintig is nagyon sokat fizet.
    Van már 2 stugom, és csak a kisebbiket használom. Funnyzni. Ritkán.
    Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.16. 13:41:21
  • Plata
    Szerintem egyesek direkt sportot űznek a scout-ok szívatásában,én azt próbáltam csinálni.Vagy vízbe löknek,vagy szakadékba vagy a hídról löknek le,vagy csak bokorban ülök hogy spotoljak és hátba lőnek csapattársak.
  • Plata
    Máshol is előjön,arctic region meg a winterbergen,vagy mi az isten a neve.
  • Userx2
    Wotinfón mindig van magyar nyelvű leírás!
    Részlet:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elismerések (Commendations)

Egy Hadművelet teljesítéséhez 20 Elismerés szükséges, azaz mind az 5 Küldetéssorozatot teljesítened kell ahhoz (1 Küldetéssorozat = 4 Elismerés), hogy megkapd a tankot.

Azonban. Az egyes Küldetéssorozatok utolsó, 15. Küldetése másodlagos feltételénak teljesítése után is jár 1 Elismerés. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik egy adott Küldetéssorozatot (tank osztályt) nem akarnak teljesíteni, hisz így a másik 4 osztály +1 Elismerése (4x1) kiválthatja a hiányzó Küldetéssorozat 4 Elismerését. Azt azonban ne felejtsétek el, hogy ha nem teljesítetek egy Küldetéssorozatot, akkor az annak teljesítéséért járó +1 női legénységi tagot sem kapjátok meg.
  • ilovearty
    Su100y-al meg lehet csinalni ? Az is 62 tonna. Csak az az baj hogy ha valakit meglovok akkor abbol nem marad semmi :)
  • R3nton
    Világos! Köszi!
  • TiborTamas
    Így van. :)

Ha azt nézed, a főküldetésnél is elég lenne az utolsót megcsinálni, mert azért jár a 4 token, csak ugye azt nem tudod egyből megnyitni, mert mindegyikhez meg kell csinálni az előtte lévőt, ahhoz hogy megnyíljon a következő. Viszont a másodlagos küldetés akkor is megnyílik az utolsónál, ha addig csak a főküldetéseket teljesítetted.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.01.16. 12:57:30
  • R3nton
    Akkor tisztázzuk! Elég 4x 15 fő küldetést megcsinálni, és 4 utolsónak a mellék küldetését, akkor ki lehet hagyni az artyágat mondjuk.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.16. 12:52:56
  • Nazarov77
    Huh ez közel volt, megvan a tüzérség kilövős is, 4 HPja maradt az egyetlen artynak egy Bishopnak mire bekommandóztam mögé és 43 HP maradt nekem mire végeztem az ott maradt ellenségekkel így a bónusz is pont meglett \o/

Nem rosszak ezek a küldetések adnak egy kis izgalmat a monoton randomhoz, leszámítva a szívatásokat és a mérgelődést a rossz RNG miatt meg hülye csapat miatt.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.16. 12:47:17
  • TiborTamas
    Már a teszten is így volt, hogy csak a 15. másodlagost kellett teljesíteni a +1 tokenért. Én azt nem tudom, honnan jött az, hogy mindet meg kell. :)
  • Pares
    Én is megszenvedtem a medes rammolással... E50M-el próbáltam, de t10-ben még kevesebb esély rammolással kinyírni valakit. T-25-el sikerült, Sacred Valley-n (tegnap szinte egyfolytában ezen a térképen voltam), tomato Matildát leszedegedtem full hp-ról 90hp-ra, aztán le a lejtőről nekilódultam, de az ütközés után maradt rajta 12hp, szóval tolathattam vissza... majdnem kilőtt, de sikerült... persze túlélni ezt se tudtam, mert megint csak lemészárolták a csapatomat.
  • foxbat88fx
    írjátok már ki a fejlécbe, hogy ELÉG CSAK A 15. MISSZIÓT PERFECTRE CSINÁLNI
    XDDDD
  • Pares
    Dettó. Amikor lightokat kellett kinyírni, alig voltak a csatákban lightok. Amikor artyt kellett, akkor bezzeg teli voltak a csaták lightokkal és arty nem volt...
  • Pares
    Nekem Sacred Valley-n sikerült T-34-85-el, 1-10 vesztésre álltunk, meglógtam, nem figyeltek rám és középen befutottam a bázisra, kinyírtam a két artyt, aztán engem is kinyírtak :D
  • R3nton
    Hát így lett meghirdetve, meg lekommunikálva. Elég érdekes miden esetre, de hát biztos így van, ha ennyien mondják.
  • Nazarov77
    Ez is annyira tipikus: " nyírj ki 1 artyt meddel" -----> egy darab artyt se tett be a csatába a játék, köszi!
    De ugyanez volt mikor két heavy tankot kellett kilőnöm, volt összesen 2db abból is az egyiket 50hpról lopták el előlem, ezek a küldetéseknek a zöme RNG nem skill igényes.
  • Pares
    Jó tudni, én azt hittem az összes másodlagos meg kell csinálni... legalább nem fogok velük szenvedni...
  • Malarki
    Én a medes "lőj ki egy artyt" küldetéssel szenvedek meg. Konkrétan artyt se látok, max egyet csatánként. Bezzeg máskor meg hármasával nyüzsögnek...
  • Nazarov77
    csak emlegetni kellett ^^