World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s a trap!!! :)
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.08.18. 15:15:45
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Meg van !!!
Kössz a segítséget
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.18. 14:14:01
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Amikor 1 csíkom volt, valami 4450-körülit írt. Annyi még a turpisság, ahogy észre vettem, a szpottolt, és a lőtt dmg-t összeadva, kell nézni ezt az értéket.
Most, a 3. csíkhoz (amit úgy érzem tuti nem fogok elérni soha) arra mondjuk azt írja : "You have a recent damage ratio of 85.0% No data for the next mark available."
És én szeretem a bat-et, de már féltem vele játszani, nehogy rontsam az eredményt, és kezdtem megutálni. Viszont most már leszarom, és mehetek vele nyugodtan.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
végre megvan a második csík a csőre 😊 Nem tudom mire jó, de kurva nehéz volt tartani az uccsó 100 csatára a 4500-as avg dmg-t.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Na talán most már a WG is belehúz a Havokba.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Thanks for contacting us.
We have now an active mission where you can get the LTP really easily we recommend you to finish it first and keep (please remember this) your One Time Premium Tank restoration for the future, due sadly for us we can only do it once per account =)
Kind regards."
Gondolom ha erőlködnék vissza adnák, de véletlenlenül pont későn. 😛
Szerk.: Ha jól emlékszem akkor alakult, amikor a klános küldetések voltak, aztán megmaradt. Szakaszra bőven zsír.
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.08.18. 13:02:46
Volt egy rakat mázlim is, a végére felment a pulzusszám, de fasza kis kör volt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akit érdekel replay.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
I met God. She's black

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
kb. a fele igaz talán.....
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
I met God. She's black
Csak a top puska nagyon húzósnak tűnik elsőre szűkülés miatt, pedig az van meg 113-ra is és ott is stabit raktam. Szóval nem értem mit problémázok...
Iszonyat pazarlás némi számok bűvölete miatt.
A játéktudásod annyi amennyi. Nem tök mindegy, hogy a csata alatt az XVM milyen színben mutat?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De mindegy, már felraktam a stabit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)