418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az előbb két tank is le akart rammolni egy nyomorult kis hp ellenfelet . Szépek lesznek ezek a küldetések, amikor minden agyhalott a küldetésre és nem a csatára koncentrál. Meg megjelentek a troll szakaszok, mondta a gyerek, hogy bocsi, soha nem szakazozott és a haverjának nincs nagyobb tankja. Kösz
  • foxbat88fx
    akkor most elárulom, hogy mivel kell megcsinálni :)
    T1 heavy-vel :P az a tank 60 tonna, ami a saját szintjén brutális..... ha top tiernek tesz be akkor kinézel egy enemy low tier tankot... 1-et belesebzel majd nekimész, és meg is van a küldetés....

T1 hvy-vel volt, hogy 1 csata alatt 4 enemyt öltem meg ütközéssel :DDDDD
  • Nazarov77
    Én most a heavy tankos rammolással szenvedek, természetesen utolsó századmásodpercbe lelövik előlem amit rammolnék ahogy szokott lenni, ezt a küldit szerintem a Panzer B2vel fogom megcsinálni, tier 4 tomatok között a leggyakoribb a rammolásra az esély.
  • foxbat88fx
    nehéz tankos bázis foglalás? az vicces volt nekem :D
    WZ-111-el beálltam capra (1 bázisos csata)
    csak hoppá!!! kellene mellé 1000dmg is :D
    szerencsére jöttek volna resetelni amiből meglett az 1000+ dmg és a cap is meglett mert a 15. ellenséget nem találták meg...
    az már más kérdés, hogy szidtak mint a rongyot amiért becapoltam xdddd
  • Tsiga18
    Sziasztok!
    Vállalkozó kedvű embert keresek, aki kihúz egy általam meghívott, újonnan regelt accon egy T10-es tankot, hogy melyiket rádbízom (t95e2 8-as amerikai prém tank miatt szükséges). Ellenszolgáltatásként egy szabadon választott T7-es prém tankra gondoltam, ha gyorsan megcsinálod amit kérek, akkor lehet 8-as is :)
  • foxbat88fx
    így van
  • Gege00
    Azért lesznek itt mókás meccsek, amikor mindenki csak a küldetésével foglalkozik. Pl most bázis foglalással kéne nyerjek... Hát nem akar össze jönni, vagy leölnek mindenkit, vagy vesztünk.
    Utolsó csatámban pl. 3v1-re állunk, foglalunk, de a 200hp-s borsig beáll a körbe valahol...Máskor az ilyenek menekülnek, most csak azért is megszívat. :D 2en foglalunk, és 100%, hogy a másik kék játékos is ennél a küldinél stagnál, mert írja, hogy cap!!, de persze a borsig beállt, tehát a 3. kilőtte, pedig milyen közel voltam. :(
  • Nazarov77
    Szerintem egyértelműen igen, oda van írva feketén fehéren a rewardokba és csak az utolsó küldi másodlagosánál van commendation kiírva a többinél nem, azok amolyan "juss el a végéig küldetések hogy fel legyen oldva az utolsó".
  • Nazarov77
    Azt nem tudom, hogy másik csatában is kell teljesíteni az elsődlegest, mert az nekem sikerült mindkettőbe de lehet hogy nem kell, ha úgy értelmezzük hogy:
    miközben a második csatában vagy az első sikerül közben és kipipálódik, de a másodikban is aktív ugyanaz a küldetés akkor innentől kezdve újrapróbáltnak számít, és akkor csak a másodlagost kell csinálni.

Ki kell próbálni, de valószínűleg így megy.
  • Pares
    WTF!? Szóval akkor csak a 15. másodlagost kell megcsinálni, valaki tisztázza már légyszi.
  • Tono34
    Max az egyéb "nyereményekért" érdemes megcsinálni a másodlagos küldiket.
  • técs
    Most nézegetem 1-2 tank dpm-jét és a tier4 Ke-honak 1875 míg az E-100-nak pedig 2250 a derp gunnal. Elég durva.
  • foxbat88fx
    nem
  • Pares
    Szóval ha egy csatában küldetés szerint halálrarammolok egy ellent, de kilőnek a csata vége előtt, elindítok egy másik csatát amíg az előző tart és azt csak túlélem rammolás nélkül, akkor azt egybe veszi, és mindkét része teljesül a küldinek? Vagy a másik csatában is teljesíteni kell az elsődlegest?
  • popey8
    Még egy kérdés: mondjuk a Stugnál megszerzi vki mind a 25 tokent. A tankhoz csak 20 kell. A maradék 5-t át lehet vinni a T28-ra?
  • Pares
    Mi van vele? Tudom, hogy jó rammolásra. Nem az a gond, hogy milyen tankkal, hanem hogy kit, úgy kell rammolni, hogy beledögöljön, a low hp-s tankokat meg mindenki versenyez levadászni. Másodlagos meg hogy éld túl a csatát, amit a retardált csapattársaknak hála 1v5-ben elég nehéz megvalósítani. Vagy ott a másik véglet, hogy lemészároljuk az ellenséget, akkor meg azért nincs kit lerammolni... de a rammolást végül is megcsináltam T-25-el, csak még hozzá túlélni nem sikerült...
  • Gege00
    Logikusan? A wg világban? Na ne. :D
    Én simán a látott szöveget értelmezem, és az alapján csak is az utolsó küldetésnél szükséges a másodlagos megszerzése.
    De ez a wg! Több küldetés teljesítésért se adja meg a jutalmat, tehát ott is vagy elírták, vagy rossz a fordítás, vagy csak a híres wg logika.
  • foxbat88fx
    és ha azt mondom, h már megcsináltam egy típusnál a 15.-et perfectre miközben az elözzők fele csak siman lett megcsinalva...
    és ennek ellenére megkaptam a 4+1 tokent? :)
  • R3nton
    Majd fogsz pislogni mikor nem jelenik meg xd
  • foxbat88fx
    rendesen beszopattak téged :D:D
  • R3nton
    majd meglátod Egyébként FTR-en körülbelül 35x volt ez hír :D Nyilván 1 másodlagos küldetését fogsz kapni 1 tokent :D Gondolkozzatok már picit logikusan :D
  • Gege00
    Igen, és itt lép érvénybe, hogy mindig te magad kell elindítsd a küldetéseket. Ha a másodlagos nem sikerül, akkor a start gom helyett egy "Eredmény javítása" gombot ad.
  • lammaer
    Vissza lehet menni egy már megcsinált küldire?
  • foxbat88fx
    ki mondta ezt? mert ez egy nagy baromság :)
    15.-et megcsinálod teljesen és ott az 5 "pont"
    az előtte levő 14-et meg elég "simán" megcsinálni.... én is úgy csinálom... vagy meglesz tökéletesre vagy nem, de megyek tovább
  • R3nton
    ahogy korábban írták, korlátlan
  • R3nton
    Persze, és akkor az első 14-nél minek van? A reward miatt? :D Meg lett mondva, akkor lehet kihagyni 1 osztályt, ha a másik 4 összes másodlagos küldetését megcsinálod.
  • R3nton
    Nyilván! Az első 14 meg csak úgy bucira van, ha van kedved csináld meg :D
  • Simulacrum
    Én is előbb kérdezek, utána olvasok. Nézd meg, egyértelmű, csak a 15. másodlagosát kell a +1 elismerésért megcsinálni, nem mind a 15-öt szerencsére.
  • Simulacrum
    A másodlagos az mit jelent? Ha egy adott tanktípussal mind a 15 küldetés mindegyik elsődleges és másodlagos célját is teljesítem?
  • Nazarov77
    season 2ig van idő, az legalább fél év utána új küldetések új tankokkal lesznek de ezekről még semmit se tudni
  • Sunsetjoy
    Úgy mondták, hogy fél év után jönnek az ÚJ küldetések, DE a régi küldetések IS tovább élnek mellette. Szóval korlátlannak tekinthető.
  • Faboo
    Na most az ötödik commendationt akkor is megadja, ha a csak 15-iknél csináljuk meg a másodlagos feltételt, vagy mind a 15 küldinél meg kell csinálni a másodlagost?
  • R3nton
    korlátlan
  • suba53
    Az kiderült már valahonnan hogy erre az egész egyéni küldetés sorozatra mennyi idő áll rendelkezésre?

Hónapok? Évek?
  • besti
    Az adott tanktípus utolsó küldijén az elsődleges feltétel teljesülése esetén 4 ilyen commendationt ad, a második teljesülése esetén még egy ötödiket is. 5 tanktípus van, azaz maximum 25-öt lehet szerezni, de 20 kigyűjtésekor már megkapjuk a tankot. Pl. biztosan megkapható a tank, ha minden tanktípussal megcsinálod a főküldit, akkor egy másodlagos sem kell (5*4), vagy 4 típussal megcsinálod az elsődleges + másodlagosat is, akkor is megvan (4*5, ekkor egy osztály ki is hagyható, pl. arty).
  • lammaer
    Azt már értjük hogy a reward tank tulajdonképpen mikor is lesz meg? Simán csak ha eljutunk az adott tank utolsó küldetéséig? Mert van ott hogy vmi 20 commendation is kell, az meg kínai hogy mire adja...
  • lammaer
    Ah, nem foglalkoztam én a kosármeccsen a langalétákkal....

Ők akkor is nyerők ha veszít a csapat :)
  • Gege00
    Azóta többszöri teljesítéssel megadta a 4-et, most épp a 6osra nem ad semmit...Mindegy, mindig van nagyobb gond, 23% winrate, 2300as wn8-al...Érdekesen aránylik a kettő, esetleg ez is valami új fejlesztés? 50%-ot csak 5000wn8-al lehet hozni?
  • R3nton
    a többi 59-re meg pont nem
  • R3nton
    e50-m