418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #342345 Reggelt!
Platoontársakat keresek mediumos küldi erejéig. T6 chi to t húzom, és rettenetesen balfasz vagyok vele
madmanic1978 -
Gege00 #342344 Ismerős. :D -
András77 #342343 Ez igaz, mondjuk én egyenes voltam és mondtam, hogy a PM hez kell Van egy csomó ismeretlen majom a listámon, akiket lebasztam a csaták után és még nem töröltem ki a nevüket a barátok listából. Küldök mindegyiknek meghívót, biztos örülnek majd főleg, ha emlékeznek, hogy milyen szépen kiosztottam őket.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.17. 08:43:09 -
Gege00 #342342 De az nem hátrány, hogy ők nem tartanak ott, nem is kell tudniuk miért akarunk mi szakaszozni. :D A többség örül, ha hívják. Csak azt kell figyelni, hogy adott tanktípussal játsszon éppen.
Végülis 8-10 küldire akár meg is érheti, gyors nettel. -
András77 #342341 Na ja, csak olyant kell találjál, aki szintén éppen a szakaszos küldetéseket tolja, azaz átverekedte már magát az első 10-11 küldetésen. Nekem is pont nem ért rá senki ismerősöm, a játékban feldobtam a kérdést, de azt mondták a srácok, hogy még nem tartanak ott. Mindegy, mert nem lóverseny ez, ráér megcsinálni.
Régi laptopom nekem is van, meg másodaccom is, gondolkodom, hogy letolom azt a 4-5x két küldetést így okosban én is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.17. 08:18:53 -
Gege00 #342340 Nem azért, de mire letöltök és feltelepítek egy 25gigás játékot, addig akár az első meglátott lengyellel is összehozok 2-3 kört, és meg is van. Még szerencse, hogy nem követelmény, hogy mindenki sebezzen a szakaszban, bár későbbi küldetésnél még lehet ilyen. -
András77 #342339 Minek platoon? Haverom úgy csinálta meg, hogy a laptoprája feldobta a programot, belépett a második fiókjával és ilyen szép pixeles grafikája volt, de be tudott lépni a csatába. Elbújt egy bokorban majdnem az egész csata alatt. Ha volt egy kis ideje, akkor átment egy másik bokorba, hogy a botfigyelő rendszereket megtévessze és kész. Lőtt párat a földbe meg az égbe és kész. A fő küldetést így meg tudta csinálni az asztali gépén a normál fiókjával.
Ja, hogy kibaszás a többiekkel? Az, de amikor hemzsegnek az orangutánok és az agyhalottak akkor még egy jól megválasztott bokorral és passzív scoutolással bármelyik tank többet hozzá tehet a csapat sikeréhez, mint ezek a nyomorultak. -
#342338 Bizony, elég régóta ott van :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Patch notes, a 0.8.10-hez, 2013 december körül.
"in the post-battle statistics, credits and XP for courageous resistance have been separated from all the others" Tehát akkor jelenítették meg külön a statisztikában.
Amúgy 2013 szeptemberében (0.8.9 előtt) volt a fejlesztői hírcsokorban, hogy kérdezték, hogy működik. Erre válaszoltak, hogy "IF(BattleLoosed AND (GotEpicAvard OR GotBattleHero))" (Vagyis ha vesztett a csata és van valami kitüntetés) -
Madi92 #342337 Amúgy igen! :D
Nick alul, ha kell valakinek, én segítek, még artyt is veszek, csak cserében ugyan ezt elvárnám! :) -
besti #342336 Már régóta így van, csak elkerülte idáig figyelmedet. -
#342335 Hamarosan beindulhat a spéci szakaszkereső azoknak akik beragadtak ebbe a küldibe. -
#342334 Ne is mond, én is ott hagytam abba. -
bornofakone #342333 komolyan mondom az individual mission legrosszabb része h van olyan rész mikor platoon is kell hozzá....több ideig tart keresni 1 arty-t (light küldit csinálom), mint megcsinálni a qrva missziót...:D -
#342332 Újabban a Hősies védekezésért kredit jár? Ez valami küldi?
-
TiborTamas #342331 Hát vannak azért bugos küldetések... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Úgy látszik a Foch 155-ből is SPG lett... :D (Ebben a körben valahogy hiányoltam a Fostalicska által beharangozott 80%-os találati arányt. Mindegy, hulladék ez az arty, sokkal jobb az elődje.)
Itt meg egy kis ház mögött megbúvó GW Tiger-re lőttem egy blind-ot, hátha lesz valami kis splash rajta és kész a küldi. Nem sebeztem rajta semmit, de nem számít, így is megadta. (A többi tankra nem lőttem vakon.) Bezzeg a másodlagost nem adta már meg, pedig azt duplán teljesítettem...
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.01.17. 01:03:06 -
#342330 Victory
Fiery Salient
105 leFH18B2
Experience received:3 276 (fine for damage caused to allies: 8; x2 for the first victory each day) Credits received 40 177 (fine for damage caused to allies: 2 524)
Battle achievements Top Gun, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "I Class"
1770 sebzés, High Caliber azért nem lett, mert az aktuális zsenink bevédte az ellen stugját, focinyelven szólva mellel levette a lasztit. -
#342329 nem bug, elméletileg így működik -
#342328 Ez,hogy a másodlagos küldiknél elég az utolsót megcsinálni,hogy megkapd a jutalmat, BUG lenne?
-
Plata #342327 Kevés,T49 600-1100 körül üt bele. -
#342326 tier9el ja -
foxbat88fx #342325 ezt azért ne hangoztasd :D
elég papír az a BP..... sosem volt gond átütni a testet -
Phara #342324 Azt megmondaná valaki,hogy a Black Prince elülső páncéljánál(152mm) 20-40-al nagyobb átütéssel mért nem lehet átlőni teljesen szemből?Pl a T-29-el (198mm pen)nem tudom átütni hiába próbálom a függőleges részeit.De más ágyú sem sokkal jobb nála. -
Armisael #342323 Na sokadik próbálkozásra sikerült. Ezzel be is fejeztem mára. -
Gege00 #342322 Na megvan az ütközős küldi. Nagy kaliber, top gun... majdnem lehoztam 1v6-ba a meccset, csakhogy kaptam egy lőszer sárgulást...kár érte. -
Armisael #342321 Én is hetzerrel tolom, de elsőre szenvedtem sérülést, most akarom a secondaryt amit már 5x meglett mert nem sérültem de nem adja be... -
Nazarov77 #342320 Én Hetzerrel mészároltam egyet tier 4es csatába, megadta bónusszal együtt elsőre. -
lexlutor #342319 hetzerben ket kill 2x2 modul serulesre megadta.. -
Gege00 #342318 Nehéz tankos modulos küldi is hasonló...Vagy 3. sikeres teljesítésre adta meg. -
lexlutor #342317 platoonbola sracok mondjak, h delutan meg jo volt :DDD -
lexlutor #342316 2x-ra sem.... szopjanak le... -
foxbat88fx #342315 igen bugos.... nekem sem adta meg elsőre.... -
Armisael #342314 A 2. TD Stug küldetés buggos?? vagy mi az isten kell a secondary teljesítéséhez?!?!?! Ellenfeleken sebzek motort, lövészt stb. Rám pedig egész csata alatt nem lőttek és nem adja be.... -
Toweliee #342313 Nem játszok T10-ben, próbáltam de hobbit vagyok hozzá. -
lexlutor #342312 a kuldetesnel a damaged modul - 2es td, a knock out nem szamit csak a destroyed?
mert knocked out fueltankra nem adta meg... -
lexlutor #342311 jo, akkor olvass vissza kicsit ftr-et. igen ezt is mondtak amit te. tobbek kozott. -
foxbat88fx #342310 nem szeretem a tier 9-10-et
only gold ammo tier :( -
#342309 Pedig a 7/1 nagyon jó kis tank, szinte észre se vettem és ki lett fejlesztve az FV. -
foxbat88fx #342308 tévedsz :) hidd el....
én is pont megvettem a Centurion 7/1-et....
tartottam kb. 10k exp-nél sem amikor jött a hír, hogy senki nem kapja meg.... adtam is el mint a szart!!!! -
lexlutor #342307 kurvara nem tudhatott senki semmit, mert hetente mast mondtak. -
foxbat88fx #342306 most ne nézz hülyének, hogy hülyének nézlek.... DE
ezt már vagy 2 hónapja tudni lehetett, hogy SENKI nem kapja meg az ingyen FV prémet, de akinek ki van fejlesztve annak NEM KELL majd teljesíteni a hozzá tartozó brit küldetést ami majd nemsokára jön...