World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No nem. Ez a sznobság. A sznobság olyan dolog, hogy mindig le kell szólni a többieket. Csak az a baj, mindig van egy még nagobb sznob, aki a sznobot is leszólja, és így tovább...és mindig akad olyan játékos aki megmagyarázza, hogy a 60%-os se valami jó..őt leszólja a 65-ös..őt a...stb. De ne vedd magadra, hát ilyenek általában az emberek. És ez sznobság.
szerintem szépen játszik Rita....
bár ritkán nézem azt hogy most húúú mellé lőtt, húú lepattanót lőtt de gáz! stb stb...
Őt JÓ nézni, egyszerűen jó, ennyi, és meghozza a kedvem a wothoz 2 perc alatt, még akkor is ha szopóroller után léptem ki csata közben alt+f4-el!
Ez az AFK Panther jobb kamoval egész használható scout lenne, de ugyanolyan szarul hagyták érzésem szerint, mint a normál Panthert. Mondjuk így sem kibírhatatlan, duplázókkal még 20k xp és kb. meglesz az xp a nyolcasra.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

N3su

Ehhez kempelni is kell vele nem keveset és annyi türelem ,hogy az eszméletlen

T34

1 107 76 494

Csatában elért Achievement Harckocsizó-mesterlövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"

Legénységi XP: 1 107
Javitások: 6 364
Lőszer: 10 600

Teljes: 59 530 WN8: 2 051 (78)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Tono34
Régi mondás: " A jó pap is holtig tanul."

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JeffDunham
Helyeket, poziciókat, taktikákat, báááááármit. Vagy úgy véled a lilák nem tanulnak? Ők már mindent tudnak? Egy frászt! Az összes tizes tankkal a garázsomban nap mint nap tanulok új dolgokat.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Üdv! Kisbesin felbuzdulva ha megoldható, hogy tudnátok nekem is meghívót küldeni, mivel én is úgy vagyok hogy munka mellett nem fér bele mindig az időmbe a komolyan vett klánozás, viszont ha ráérek és megoldható akkor én is mennék szívesen 1-2 emberrel pár normális kört.
Előre is köszönöm: replica737
Ezzel egyet értek, csakhogy itt most pont egy kezdő játékos kért tanácsot. Nyilván nem azért csinálják a videókat hogy te a 2000-es WN-edet feltold 2500-ra, ahhoz ez tényleg kevés. Viszont ahhoz, hogy 500-ról feltold 1000-1100-ra tökéletes. Aztán ha van valami érzéked a játékoz úgy is fentebb megy majd, ha nincs, akkor eddig se jut el.
És igen, nekem pl. zavaró, hogy nem értem hogy mit beszél. Én nem beszélek perfekt angolul, azért vagy a szövet értem vagy a képet nézem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Roger6
MÉgis egy 3 éve játszó játékosnak mit kéne tanulnia egy videóból, vagy stream-ből? Ha 3 év alatt nem sajátítottad ki a játék csínját-bínját, mehetsz aknakeresőzni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

N3su

Na eddig 35 csata és ez a legjobb eredmény a T34 -vel

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

JeffDunham
Valamit félre értesz. A kezdőknek tökéletes amit ők csinálnak. De egy több mint 3 éve játszó haladóknak amit ők nyomnak az édes kevés. Ők tömegeket szolgálnak ki, és azt nem csinálják rosszul. De játék tudásban a profi streamerekhez képest gyengék. Aki meg nem tud angolul ne nézzen Quickyt? Ne nevettess. Képregény? Nem. Nézd, abból tanulsz.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Áh, csak 54%-os, 2000-es wn8-al...hát mi az? Ugyan, semmi. (ez irónia volt, persze)
Roger6
Teljesen egyetértek!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egyrészt azt mondani, hogy nem értenek a játékhoz már ne haragudj, de baromság. Oké hogy nem olyan hiperszurpermegaistenkirálycsászárérinthetetlnefélisten a statjuk, de azért bőven a jó játékosok közé tartoznak. Másrészt meg mindkettő csinált olyan alap oktatóvideót, ami a kezdő játékosoknak nagyon hasznos tud lenni. Harmadrészt meg magyarok és aki nem tud normális fokon angolul az nézheti QB-t, sokat nem érte majd belőle.

GabeE3e
Valaki tud nekem dobni egy razoros 3 nap prémet adó kódot?

Ha jó még?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

és megvan a gold is

Map: Abbey

IS-6

5 240 (x5 minden nap az első csatáért) 61 875

Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Kompenzáció LTP
arany 850
Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x10)
Scheff:

Én (túlzásba nem viszem mostanság a játékot):

az sg fórum annyira 2014

szabii98
Rita tényleg maga a kikapcsolódás 😄
Nem érdekli a stat, csak játszik. és nagyon életvidám nő 😄

I met God. She's black

A rózsaszín az még magasabb mint a lila? Le vagyok maradva színkódokkal.
JeffDunham
Nem. Scheff és Serious rózsaszín. De az a bugyi rózsaszín. 😄

JeffDunham
Ritát imádom. Ha lehet őt nézem. De csak a kikapcsolódás miatt. A játékán lehetne még mit finomítani, de az életkedve és bohósága mindent visz. Amit ő csinál az tényleg mókás.

én még mindig Ritára szavazok....
mögötte elbújhat mindenki!!!!

Összese lehet hasonlítani? Akkor ők már milyenek? Utrahiper lilák?
JeffDunham
Quickybaby, Circon, MrScheff sem annyira közkedvelt mint amennyire tud játszani. Vagy ott van Serious is, akivel össze sem lehet hasonlítani tudásban Ph3lant vagy Clevert.

Ez csak 4 név. Mégis ég és föld a különbség.

Viccet félretéve vagy szerdán vagy jövőhét szombaton fel fogok tölteni egy terjedelmesebb videót, amiben megpróbálom összefoglalni mindazt, amit érdemes tudni a WoT taktikáival kapcsolatban. Ez vagy sikerül, vagy nem, de ez biztos. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Szerintem egyik se jó. MIndent utálom. Ah, utolsó csatám: KV-5-el. Jól kezdődött, Himmelsdorf. Szembe jön egy ISU, pattan rólam, hahá! Lerohanom, lassan tölt újra...aha...kétszer lövök bele nullásat közelről, vagy pattanót. Vicces. Mindegy, sikerül lenyomni. Utána még négy! másik tankot. A csapatom eddigre elhullot. Még elég sok hp-m maradt, jön a GW Panther, egy lövés bele, túl éli, marad kevés HP-ja elmenekül, én kergetek pár med-et...és buuuaaaambruuuammmbummm....előkerült a GW Panther, ha utoljára mellé lő, vagy nem sebez belém max-ot, én lövöm ki, top gun...de nem

Szóval, a ritkábban de óriásit sebző arty is utálatos, akár csak a gyorsan de kevesebbet sebző.

Pár hete volt különben, azt hiszem IS-ben, 10! lövést kaptam egy kis arty-tól.
Amelyik felé akarsz továbbhaladni.
T-34-85-ből melyiket érdemes először kifejleszteni, a T-43-at vagy a KV-13-at?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szabii98
Quickybaby. szokott streamelni is néha twich-en

I met God. She's black

Nah visszakaptam most már jöhet a 850 gold😄
Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2014.08.18. 15:17:09
A krediteket levontuk a számládról 170 000
Nyugta.
Dátum: 2014.08.18. 15:17:10

Jármű hozzáadva LTP
N3su
A T 34 jó ,ha Stabilizátort ,Szűkítőt , és töltésgyorsítót teszek ???
ne bassz ez Kilencből jött le és csak tíz másodperccel tölt lassabban ...
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.18. 19:17:15

én szoktam nézni Cleverland videót. Nekem tetszik, ahogyan játszik. De akkor mondj te is, aztán azokat is megnézem, hátha tudok mindenkitől tanulni.

JeffDunham
Legalább olyan példát írhattál volna akik tényleg értenek a játékhoz. 😄

Az előbbi annyiból jobb, ha szétcseszi a modulokat, vagy kicsapja a vezetőt, megjavítod, elmész onnan(felspotolnak, megint kapsz egy csapást, de akkor már mindegy). Az utóbbi meg 10 mp-ként csapja szét a modult/vezetőt, engem ez zavar a legjobban az artyban.

A churchill-nek sok a HP-ja. A kisebb arty-k közül meg van egy pár, ami elég gyorsan tölt, viszont kevesebbet sebez. Hát nem tudom melyik a szarabb, ha fél percig tölt, de belém ver 500-at, vagy 10 másodpercig és belémver 150-et.
Ezzel mi problémád van?

remek, köszi.

Nézd azt az oldalát, hogy hét alkalommal beléd tudott verni. Én nem emlékszem olyanra, amikor valami lassú szarral túléltem volna háromnál többet <#hehe>

Egy csatában csak 7 azaz hét !!!! alkalommal lőtt teli az arty. Csak hétszer. Ezzel aztán tényleg semmi gond nincs. Igaz, én nem értek hozzá, amiért Churchillel nem mozgok el gyorsan, úgy hogy szemből egy KV-1 is lő..és leláncol az arty...és megjavítom a lánctalpat, de újra leláncol...hát tényleg én vagyok a béna, és ezzel egyébként semmi gond.
Sziasztok!

Már 4-5 hónapja nem tankoztam, most ismét kedvet kaptam egy kis "dübörgésre"😊 Mivel nincs már meg a játék a gépemen, így újra letölteném, viszont nem látom a wot oldalán ,hogy torrent fileben is letölthető volna a játék telepítője. Ez az "internet isntalleres" dolog annyira nem pálya, mert nem túl nagy a net sebességem és gyakran meg kell szakítanom a letöltést, hogy tudjak közben böngészni. Szóval a lényeg ,hogy a torrent erre kifejezetten alkalmas. Nos, én vagyok béna ,hogy nem találom, vagy már nincs ilyen lehetőség? Választ köszi előre is!

JeffDunham
"Youtube-on vannak jó magyar WoT-osok, pl cleverland vagy Ph3lan."

Igaz nem wot... de ezt megnézni (és elolvasni) megér egy misét 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Master91
ha van olyan tankod amivel nem tudod hogy hogy kéne menni / olyan pálya ahol nem ismered ki magad hogy pl. heavyvel hova menj ilyesmi akkor

http://wotreplays.eu/

szűrővel betudsz állítani tank típusra, magára tankra, pályára, és akkor nézd meg az első pár darab legtöbb sebzésest és legtöbb XP-t hozót, sokat fog segíteni
oké, köszi.

Igen, például nézz videókat. Youtube-on vannak jó magyar WoT-osok, pl cleverland vagy Ph3lan. Nekik ráadásul még oktatóvideóik is vanak, azokat is ajánlom. Vagy ha valamit nem tudsz vagy nem értesz kérdezd meg itt. De szerintem ne keseredj el, 1000 csata az egyáltalán nem sok. Majd ha 10.000-nél is ez lesz akkor kezdj el aggódni.

Pedig kis gondolkodással a KV1S-el nagyon jól helyt lehet állni t8 csatában is. Érdekes emberke...

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Pedig elárulhatnád, hogy hogyan kell többet sebezni. Nézzek videókat, vagy mit tegyek? Egyszerűen szerintem nem értem a játék lényegét, állandóan az elsők között lőnek ki.

2,5 év és 8,783 csata után végre meglett az első T10-es tankom. <#gonosz1> T110E5. Eddig egy kört mentem vele, jó kis gépnek ígérkezik.
Ráadásul a JT-re is meglett a nagy ágyú. Na ez így tényleg egy más kávéház. első körben egyből topun és 4500 sebzés. Kicsit fura ez a 276-os átütés, nem vagyok hozzászokva hogy alig van pattanó. <#idiota>

AlexVice a KV-1S-ével bekerül egy T8-as csatába, nem érti hogy mivan, rögtön kezdi szapulni a top medeket mert ki fog harcolni az ellenséges KV-4 ellen (nem értem a logikát), persze közben kiderül, hogy magyar, aztán amikor elmegyek előtte, "véletlenül" belelő 459-et az Indien-Panzerembe, ellövi a töltőt, célzót, baszhatom a csatát. Persze, hogy átmasírozunk az ellenfélen, és persze, hogy first win...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
akarod mondani didik ?