418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Akkora szerencse kell számos csatához, hogy ihaj.
    Az LT legelső küldetése nem jött össze vagy 5-6 meccs alatt (nyerjetek és légy az első 7ben xp). Aztán murovanka, M41 walker bulldog. meg egy szexi bokor :) És topxp a csapatban 4445 spotdamage :D
    Stug küldetés:érj el kltszer annyi sebzést mint az életerőd.Mondom gurulok egyet a Borsiggal az 1100 HP-t nem lesz nehéz überelni.Ez lett belőle:

Utoljára szerkesztette: Avatar1972, 2015.01.17. 19:07:21
  • fsb1000
    Azt honnan lehet tudni, hogy a SAJÁT bázist foglalta?
  • Sunsetjoy
    Csak azon a tankon, amire megveszed, és csak annyi időre, amennyire megveszed. 7 vagy 30 napra kreditért, aranyért pedig véglegesre. De lényeges, hogy mindig csak arra a tankra.
  • Hassel74
    :D A top tank löwe beállt foglalni a SAJÁT bázisunkat. Halál, ami ma megy...
  • foxbat88fx
    óóóó bammeg mit meg nem teszek a Stug IV-ért meg a T28 Concept-ért...
    visszavettem azt a kurva IS-7et.... IS-3 embereit ráképzem....
    ha nem sikerül a 8000 dmg-s kör akkor ideges leszek
  • papi08
    Sziasztok!

Az ilyen megvett álcafestések, meg feliratok minden (adott nemzetű) tankon elérhetőek lesznek, vagy csak azon amelyiken épp ki lett választva?

Köszi! :)
  • R3nton
    Pedig mekkora volt a szájuk itt a fórumon a nagy TD-seknek, hogy OP lightok meg stb. Most majd rájönnek, hogy lighttal a legnehezebb jól játszani.
  • foxbat88fx
    óóó bakker még a végén vissza kell vennem azt a kurva IS-7-et a 8000 dmg.s misszió miatt :(
    gondolom a T28-nál meg már amúgyis kellene vagy 10k :S
  • Pares
    -many condition phrasings will be changed soon, because many are not entirely comprehensible to players.

Többi FTR-en. Az lenne a meglepő, ha minden teljesen egyértelmű lett volna megjelenéskor, dehát WG...
  • lammaer
    Használd úgy őket mintha egy med tank lenne. Nincs suicide rohanás az első bokorig, nincs spottolás.

Elején kivárni 1 percet, megnézni hogy oszlik el mindkét csapat a térképen, levadászi az ellenséges scoutokat, majd odamenni csipegetni ahol a legnagyobb a zűrzavar. Nekem bejön ez T37el...
  • Phara
    Este 8-kor National Geographic Channel:
    A Harmadik Birodalom építményei: Óriástankok
  • foxbat88fx
    nehéz tank 15-ös misszió azért necces :S
    8000 dmg kellene bekapott-kiosztott-pattintott :S
    ezzel el fogok szenvedni egy darabig :S
  • Zegi Norbi HUN
    Csatlakozom hozzád :) Egyszerűen nem érzek rá, hogy is kellene velük jól játszani :D
  • okosszöszi26
    de NEM TUDNAK!
    és sajnos LT-kel én sem tudok, így aztán én is agyhalottként nyomulok velük :(
    előbb utóbb talán ráérzek, de nem úgy néz ki jelenleg.

letudom ezeket a küldetéseket és el is felejtem ezeket a kis fostalicskákat hamar
  • madmanic
    ha valaki tud játszani nem lesz teljesen agyhalott csak mert van egy feladat..
  • okosszöszi26
    nos azt hiszem ez a küldetéssorozat bolondítja az embereket
    jelen pillanatban én is a nyomorék debil szarok táborát erősítem ezzel az LT küldetés bénázással
  • lammaer
    Alap.
  • madmanic
    ennyi nyomorék debil szart megint...

• Phara
    A javítást akkor is fizetnem kell,ha az indulás előtt még levág a net de már berakott 1 csatába?
  • okosszöszi26
    ez a személyes küldetéssorozat azért arra mindenféleképpen jó, hogy a statisztikáimat a mélybe taszajtsa. :)
    sosem voltam jó könnyűtankokkal, most, hogy meg még erőltetem is őket, hát kész katasztróka
    nálam még az M41 bulldog is, amit mindenki istenít, egy rakás kaka eredményt tud produkálni :), a többiről inkább nem is beszélek
  • patchaou
    Az egy apró trükk. Vannak csaták amikben mintha szándékosan mellé küldene a játék majdnem minden lövést még akkor is, ha teljesen össze van szűkülve a célkör és a célpont meg sem mozdul. Ilyenkor a legjobb megvárni amíg elmúlik a spot és csak akkor odalőni, többnyire ilyenkor csodálatos módon máris ott esik le a bogyó ahova céloztál....
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.01.17. 17:03:21
  • besti
    Igen ez szerencsére így van, nem tudom régen is így volt-e, vagy ez újabb feature. Az artik hajlamosak megvárni még lemegy a spot és azután lőni.
  • TiborTamas
    Eltűnés után még, ha kb. 5 másodpercen belül meglövik, akkor is megkapod a spot dmg-t, ha te spotoltad.
  • GabeE3e
    Közben sikerült megcsinálnom 1600spotdmg-re megadta, kicsit bugos
  • GabeE3e
    2k spot dmg-t egyszerűen nem tudom megcsinálni,hiába spotolok ezeknek a majmoknak, az artyk pl megvárják,hogy eltűnjön és blindba lövöldöznek, szánalmas.
  • madmanic
    t6 medium plaotoon valaki?
  • lammaer
    Az hogy mivel jár jobban a CSAPAT az sztem irreleváns. Az a fontos hogy ÉN mivel járok jól. És azzal a csapat sem jár jól ha a scout a meccs elején kicsapja vagy felspottolja az artit.

Utálom az artikat mint a szart, de ez nem vakít el teljesen :)
  • Attila965
    Nem tudja esetleg valaki, hogy miért nem lehet aranyat venni online fizetéssel?
  • kabel15
    Jo de mivel jar jobban a csapat ha tier8 as arty val telibe lovok egy e100 at es leszedek 1000hp-t. Vagy probalok eltalalni egy kis mozgo nem is mondom mit.
  • lammaer
    Pont azért hogy kicsit kényszerítsék az embereket a csapatjátékra sztem :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.17. 12:05:10
  • lammaer
    Szerintem nem a küldetések miatt van ez igy. Az artik eddig is fókuszáltak a light tankokra mert:

1 - általában a scoutot látják meg először, hiszen a light tankok hajlamosak a csapatukat jóval megelőzve előre rohanni.
    2 - a scoutok sok esetben egy lövés-temetés elven működnek, hiszen nincs páncélzatuk, ráadásul a nagy splasht se viselk jól. Márpedig ugye a killszerzés mindennél előbb.
    3 - ne feledjük el hogy az artik számára az elsődleges veszélyforrás a scout. Amig az él az arti nem tud nyugodtan recskázni a bokorban hiszen bármikor átrohanhat hozzá a könnyűtank egy baráti látogatásra.

Namost ezek alapján sztem érthető miért szeretik először a scoutot kilőni a férgek :)
  • Pales27
    top tierként jó lesz, de t10-ben meg hulladék
  • kabel15
    Miert van az hogy a jatek azt jutalmazza ha hulye az ember? Arty val milyen kuldetes az hogy szedj ki egy konnyu tankot. Elozo meccsemen 3-3 arty mind 2 oldalt, nalunk levo 2 csak a 70 el cikazo mt25 probalta kiszedni. Kozoltek is hogy ok csak azt lovik. Persze hogy kikaptunk.
  • foxbat88fx
    vannak a "maradj észrevétlen a csata alatt" küldetések....
    az a legjobb.... megcsinálod az 1000dmg-t mondjuk, vagy ami kell :D majd mész a vízbe öngyilkosnak lenni és kész is a misszió :)
  • Nazarov77
    T-54 (1945) Premium Video

Gyakorlatilag egy picivel gyorsabb Superpershing lesz limitált MM nélkül. Viszont félek undorító lesz top tierként, azt a 120mmes frontot nem sok T6-7 üti át...
  • Gege00
    Én szerintem az előbb élveztem először az artyk jelenlétét, 8as tankként egyedül maradtam egy oldalon 3 tizes ellen, akiket megvilágítottam, és sorra hulltak a 3 artynknak köszönhetően. Jó volt nézni, nem tagadom. :D
  • fsb1000
    Csak most jöttem rá, hogy reggel óta miért játszok olyan jókat.... nem volt arty. Most E100-nak adott 4+4-et.
  • fsb1000
    KV-2-vel eljutottam foglalni... szinte meg sem álltam addig, csak 2 kill erejéig. Reménykedtem... de a csapattársak kinyírták az összes ellent.
    Egyébként E100-al soxor sikerült már medálosat kepelni, de most biztos nem fog menni. Egy próbát megér.
  • Simulacrum
    Ezt én sem értem. Egyedül szeretek játszani, szerintem sokan vagyunk még így, nem tudom minek tették ezt bele.