418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Egy másik szempont. Én azért a Ferdit választottam teszt szerveren való kipróbálás után, mert az ágyúkitéríthetősége sokkal jobb mind vertikálisan, mind horizontálisan, mint a JP II esetében. Illetve az is szempont volt, hogy a JT-be is annyi ember kell, mint a Ferdibe, így egy ember nem maradt le a többitől. Már nincs meg, de én imádtam a Ferdivel játszani és a mostani goldos időkben is tudtam használni.
  • madmanic
    köszi
  • Sunsetjoy
    "from Monday 15 December at 06:10 until Monday 19 January at 06:00 CET (UTC +1) complete the following tasks:"

Hétfő reggelig.
  • madmanic
    a wz t meddig lehet megszerezni?
  • Kubukli
    Egyébként úgy néz ki, hogy ha én nem lövöm ki a T8/9 heavy ellenségeket, akkor más nem fogja. Azóta megpróbáltam a küldit 3x, a spot tökéletesen felesleges. Nem hogy kinyírnák, nem is tudják sebezni a hátam mögül olyan lövegekkel, hogy a szele elsodorja a kis T37-et.
  • Pares
    HT-7-es capelős küldit megcsinálom tökéletesre, persze hogy elfelejtem előtte aktiválni a küldit. Azóta mentünk több mint 10 csatát, még közelébe se kerültem annak, hogy megcsináljam még egyszer...
  • Gege00
    Igen, éreztem, hogy túlzó példa, a lényeg nagyjából az, hogy látnak, és lőnek is, mert ugye elbújni egyre kevesebb pályán lehet.
    Így igazából az amerikai td ág maradt egész használható. Németeknél a Jagdtiger 88 elég jó még 8as szintre 250es fronttal. De akkor ezekhez gondolom nem igazán hasonlítható a Ferdinand.
  • Kubukli
    divi1971, M44 buzimobillal
    Aszongya a csetben:"akcijó".
    Aztán nem lőtt egyet se, és 50 métert mozgott.
    56k csatával a háta mögött :), remélem nem szarta össze magát az akcijó' izgalmától.
  • Tono34
    HT küldiket csinálom wz111-4-el, hogy meglegyen a kínai ághoz tartozó küldi. :)
  • fsb1000
    A halál utcában szinte nincs olyan tank amit be nem lőnek. Ha másként nem golddal. A ferdi biztos nincs ezek között.
    Jp2-öt választanám. Mindkettővel sokat játszottam.
  • Kubukli
    Tudod, egyrészt leszarom a medálokat másrészt ha valami két helyen is szarul van leírva az még nem lesz pontos.
    Hm.. pontosítok: soha nem játszok medálért.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.17. 22:22:18
  • Maala
    Ne haragudj, de van neked Patrol Duty medálod? Ott is ugyanez a szövegezés van. Ott is ugyanúgy csak spoton kell tartanod, amíg a többiek kinyírják a tankot. Innentől kezdve miről is beszélünk?
  • Maala
    Áh, ugyan, ha tudod, melyik küldetéshez melyik tankot kell választanod (és van lehetőséged is rá, hogy azzal a tankkal menj, mert a garázsodban van), sima ügy az egész.

Másrészt, amikor Chinese WZ missionhöz kellenek a killek, ÉS közben még IM-ezni akarsz, na az szép nehezítés. :D
  • Kubukli
    Ok de szerintem volt spot és ugyanazon damage is.
    Kill nem kell, értem. Szóval mi a hézag?
    Szerk...
    Ja a kill itt TILOS....
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.17. 22:03:31
  • Gege00
    Ezen a választáson én is nagyon gondolkozok, úgyhogy szívesen várok pár véleményt, mindkét tankról.
    Ami leginkább érdekelne, hogy a Ferdinand páncélja a gyakorlatban mennyivel megbízhatóbb, használhatóbb?
    Régen egyértelműen a JgPanther2-re szavaztam, de a sok városi, meg egyéb tagolt pályán egy roham td-t lehet, hogy előnyben részesítenék. Tehát a Ferdinand mennyire alkalmas ilyen roham stílusra, pl. himmelsdorf halál utcába beállni? De ez csak egy példa.
  • baromarc0011
    Milyen figyelmesek
  • foxbat88fx
    LT 9 küldetés is bugos :(
  • lammaer
    LT küldetéseknél simán csak spottolni kell, nem kell ölnöd....
  • lammaer
    Eh sose gondoltam volna hogy kuncsorogni fogok 2 high tier arty playernek hogy jöjjenek velem platoonba.. brrr (LT-11 küldetés :) )

Azért sztem egész jól felpörgették az emberek kedvét ezzel a küldetésesdivel...
  • Userx2
    Sejtem pontos J. Lol.
  • Akitlosz
    Azért nem, mert félreérthetően van megfogalmazva a küldetés feltétele. Neked csak felderíteni kell és a csapatoddal kilövetni. Úgy nem jó, ha te lövöd ki. Ha nem te lövöd ki, amit felderítettél, hanem a csapatod mialatt te felderítesz, akkor megadja a küldetést.
  • Userx2
    Ferdinánd vagy JagdpantherII? Jól selytem, hogy a JP2 alap modulokkak is gyorsabban mozog, mint a ferdi?
  • Akitlosz
    No meg aztán azért nem lövök ki senki csapattársat mert pusztítja az ellenfelet, sőt őrülök neki, mert ezzel is közelebb visz a győzelemhez.
    Ezzel szemben bár a foglalás is közelebb visz a győzelemhez ők mégis a csapattársaikra támadnak a foglalásért. Inkább hagyják elveszíteni a csatát, csakhogy még egy kicsit harcolhassanak.
  • Kubukli
    A light 5. küldinél az alábbi kép szerint miért nem kaptam meg legalább az elsődlegest?

"Deríts fel egy ellenséges járművet és működj közre a megsemmisítésében"
  • Akitlosz
    Az már mikor volt. Már van csaknem mindenkinek WZ-111-e aki igazán akarta.
    Így hirtelen nem is ismerek senkit, aki az utolsó napra hagyta volna.
  • Akitlosz
    "Ez,hogy a másodlagos küldiknél elég az utolsót megcsinálni,hogy megkapd a jutalmat, BUG lenne?"

Nem, ez azért van így, hogy ne kelljen mind az öt járműfajtával játszani a jutalom tankért. elegendő 4 küldetéssorozatot is megcsinálni, ha a 15-ik küldetésnél a másodlagos is kész. Aki nem szeret tüzérséggel vagy könnyű tankkal játszani, neki így nem muszáj.

Előnye, hogy így sokkal előbb megvan a jutalom tank, és hogy nem kell a nem szeretett járműfajtával szenvedni.

Hátránya, hogy így kiesik tankonként 15 jutalom is a küldetésekért valamint egy fő női harckocsizó személyzet is. Az összes küldetéssorozatnál ez 60 küldetés és jutalom amivel kevesebb és 4 fő női harckocsizó személyzet.

Lehet mérlegelni.
    Akinek nincsen minden fajta járműve és nem is akar, neki célszerű ezt a gyorsított verziót csinálnia, akinek viszont van mindene, s úgyis játszik mindenfajta járművel neki érdemesebb az össze küldetést megcsinálnia.

Azért van így, mert amikor kiszivárgott, hogy mik lesznek a feltételei ennek a személyes küldetéssorozatnak, akkor lázadás volt a játékosok között, amiért mindenfajta járművel kellett volna játszani.

Én például 8.6 verzió óta tüzérséggel már nem játszok, eladtam az összeset, s így szerencsére ez után sem kell a rettenetesen unalmas tüzérkedést erőltetnem.
  • Userx2
    A WZ-re hajtók szerint a foglalók az idióták. Nincs igazság.
  • Akitlosz
    Na ezek a küldetések jól betesznek megint a CW-zésnek, osztagozásnak, csapatozásnak.

Extra nehezítésként a foglalós küldetéseknél a saját csapat "no cap, kill all" idiótáival is meg kell sajnos küzdenünk. Ezek a "no cap, kill all" idióták a játék legellenszenvesebb játékosai. Rengeteg simán győztes csata bukik el miattuk.

Csinálom a küldetést, foglalom a bázist, már nem sok van vissza, 9:6-ra vezetünk, abszolút sima győzelem lenne. Erre odajön egy ilyen "no cap, kill all" idióta csapattárs és kilő engemet. A csatát azután persze simán elbukják.

De volt szerencsém már Kolobanov medált is látni sajnos az ellenfél csapatában a mi csapatunk ilyen tökkelütött "no cap, kill all" idiótái miatt.

Pedig ezt a játékot is győzelemre játsszák, a győzelemnek kellene a legfontosabb prioritásnak lennie.

Szereztem már lopakodó medált ütközet módban, mert rajtam kívül senki, a többi 29 játékos közül abszolút senki nem jött még a bázis környékére sem.

Eddig is rühelltem ezeket a "no cap, kill all" szemétládákat, de most, hogy ők akadályozzák meg szándékosan a saját csapattársaikat a küldetések teljesítésében a belüket ki tudnám taposni. :-(
  • Gege00
    Köszi, jó kis esti műsor.
    Ilyen Schwerer Gustav arty vajon mikor kerül be a wotba?
    http://cinicosdesinope.com/wp-content/uploads/2014/04/canon-dora.jpg
    800mm-es löveg.
  • lexlutor
    ftr-en irtak h modok is okozhatnak rossz szoveget meg angol kliensen is.
  • Pares
    Én is angolul játszok, de vannak küldik, amiknél nincs egyértelműen vagy pontosan leírva a feltétel, vagy maga a küldi bugos, azért nem passzol a leírás. Nem kell ez az önelégült szöveg, hogy te mindent megértettél, aki meg nem az meg tomato.
  • foxbat88fx
    de hülyén vannak összeállítva a missziók szerintem.... rakás tök könnyű....
    sebezz 1000-et pffff, ölj meg 1 enemyt :D ölj meg 1 enemyt és sebezz 1000 felett meg ilyenek.
    erre bebasznak uccsónak egy ilyen nehéz küldetést -.-"
  • fsb1000
    2. próbálkozásra meg lett az E100-as foglalás, megszálló medállal. Simán átmentem a városon keresztűl és beálltam... nem is értem hogy nem spottoltak fel. A töltés környékén mozgott 2 francia HT, szerencsére lefoglalták öket,

Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.17. 19:46:59
  • lexlutor
    es ez csak a stug! :)
    szerintem hamarosan masok is atertekelik, meddig is fognak eljutni :)))
  • Maala
    Victory!
    Battle: Karelia
    Vehicle: 113
    Experience received: 1 065 (fine for damage caused to allies: 3)
    Credits received: 39 891 (fine for damage caused to allies: 5 020)
    Battle achievements: Mastery Badge: "III Class"
    Congratulations!
    For successful completion of the operation you receive a reward: Premium days added: 3

Vehicles added: WZ-111
    Slots added: 1

• papi08
    Óóó.. fenye vigye el.. azért köszönöm! :)
  • GabeE3e
    Valaki próbálta már azt,hogy ha mondjuk szakasztárs lő lepattanót rám,akkor azt számolja-e a mission?

• foxbat88fx
    beszarok ezen a 8k dmg-s misszión hvy tankkal...
    ennyire idióta lenne a WG????
    az előtte levő 14 hvy misszió olyan könnyű mint az állat, erre 15.-re kapsz egy olyan nehezet amit szinte lehetetlen megcsinalni pfffff
  • Hassel74
    Mert néztem, mit csinál. Más: Bulldog, 9 kill Szarrá vert bennünket a srác.
  • lammaer
    Hát nemtom eddig nekem semmi gondot nem okozott a megértés. Igaz, én angolul játszok.

Az meg hogy a sok tomato nem érti, miért meglepő... :)