418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #342465 e100 nerf..? Minek? Hova? -
TiborTamas #342464 "Ferdinand – some slits in armor were removed from the collision model and the armor behind mantlet (which itself was somewhat changed) was increased from 280mm to 300mm"
Csak a lövegpáncél mögötti részt vitték fel 280-ról 300-ra. -
Rivanka #342463 Még megy a wz event, azért nem foglal senki. Nálam szakaszban meglett, de azt az anyázást képzeld el, ami ott volt.:) -
TiborTamas #342462 Nekem a light-osok eddig elsőre vagy másodikra meglettek, de most ez a cap-elés egyszerűen nem akar összejönni, már vagy 20 kör óta... Egyébként sem szoktam cap-elni csak vészhelyzet esetén, de a csapattársak általában cap-elnek, ha kell, ha nem. Most hirtelen senki nem akar, mert nekem ez lenne a feladat. Általában azok közé tartozom, aki beírja hogy "no cap, kill all", de most azt írkálom, hogy "no kill, cap all". :) Egyszer amúgy sikerült behúznom egy másik csapattárssal, de 96-nál kilőtték az utolsó ellent, így nem adta meg, hiába írta ki a végén, hogy base captured. Pedig már kezdtem örülni... -
técs #342461 Valaki itt linkelte a minap, hogy a 9.6-os patchben a a ferdi frontpáncélját buffolják 300mm-re. Az E100 nerffel kapcsolatban. -
TiborTamas #342460 Bocsi, ezentúl akkor írok fordítást is hozzá, ha FTR-ről copy-zok. :) A lényeg az, amit Sunsetjoy leírt.
Rivanka: frissítsd le a modjaid, főleg az XVM-et és a napi statot, mert a régebbi modok sok küldetésnél felülírják a feladatokat a teszt szerveres adatokra, amik azóta meg lettek változtatva. Tegnap én is frissítettem és most már rendesen ír mindent. Pl. tegnapelőtt ki is posztoltam, hogy a feladat szerint arty-t kellett volna kilőnöm, de csak 1 TD-t lőttem ki és megadta. A friss modokkal viszont már rendesen azt írja, hogy lőjek ki egy TD-t. -
Rivanka #342459 Egyébként nálam is össze-vissza adja be, lényeg, hogy aktiválni kell, jópárszor szoptam már be ezt. Beadja amire nem kéne, nem adja be amire kéne, de ha nem aktiválom, biztosan nem adja be.:) -
Rivanka #342458 Abban jó vagyok:) Grat:) -
#342457 Azt írja, amit már megválaszoltak neked: muszáj szakaszban kell lenned, de neked magadnak kell 3 killt lenyomni, nem az egész szakasznak. Lehet több is, de neked kell 3 kill, mindenképp. -
bekescsaba #342456 magyarul, vagy németül esetleg?
i speak english very poor....
-
TiborTamas #342455 "MT12 description is incorrect, in it you personally have to kill 3 vehicles, not the entire platoon" -
#342454 Grat! :D Én a light-tal szenvedek, de nekem piszok nehéz :D -
#342453 A platoon minden tagjának sebeznie kell azt a tankot, amit utána kilőtök.
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.01.18. 09:19:59 -
Akitlosz #342452 MT-11 küldetés
Semmisíts meg egy ellenséges járművet ütközéssel
Bat Chat 25t-vel elgázoltam egy IS-7-est, hehehe.
Igazság szerint úgy történt, hogy az IS-7-es akart elgázolni engemet, de közben lövést kapott, így amikor nekem jött felrobbant. Hehehe.
Ráadásként mindezt elsőre, a küldetés kiválasztása utáni első csatában. Bár a többiküldetéssel is ilyen szerencsém lenne! -
besti #342451 Szerintem neked magadnak kell a 3-at kivégeznie. -
bekescsaba #342450 A medium 12-es küldetését nem értem.
Elsődleges: Ölj meg 3 tankot a szaksztársaiddal közösen
Másodlagos: 1 megölt tankba sebezzetek bele mindannyian
2-en mentünk szakaszba, kinyírtunk 2-2 tankot(holott 3 elég lenne), mégsem adja meg. 3 szor is nekimentünk, és semmi.
Mi lehet a gond? -
Pares #342449 Megvan a HT-15-is tökéletesre. Azt hiszem első vagy második E100-as csatára összejött. Persze csak véletlenül vettem észre, hogy kész van, mert a csata nem sikerült olyan jól, nem vártam, hogy beadja rá, meg hát ugyebár az utolsó küldi teljesítésénél nem jelez semmit, mert azt luxus lett volna beletenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3083 (sebzett)+2480 (pattintott)+2700(saját HP)=8263
E100-al nem is olyan nehéz, a saját hp is beleszámít, szóval érdemes meghalni :D
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.18. 01:10:28 -
#342448 Grat a gyors küldi teljesítéshez. -
#342447 Mindig olyan tankkal mentem,amivel a legegyszerűbbnek tűnt megcsinálni az adott küldit,például az ilyeneknél,amikor az van,hogy ölj meg 2 medet,vagy heavyt, t4 matildával mentem. a sebezz három egymás utáni lövésselt meg WT-vel,
Meg persze OP szakasztársakkal végig ,akikkel segítettük egymást a küldikben
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.18. 00:55:12 -
zsan666 #342446 Grat! Meg volt minden típusnál, hogy melyik tankkal tolod (jobban adta, jobban szereted), vagy random, ami csak akadt a garázsban? -
#342445 Ránézésre hasonlóak voltak a küldik,mint a stugnál,csak kicsit nehezebbek.
Például Stugnál legyél a top 10 xp-szerző közt, itt már top 5 van,vagy top 3
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.18. 00:50:35 -
TiborTamas #342444 De a többi játékosnál meg nem történt ilyen. Másik platoontársam például játszott tovább, csak kettőnkel történt ez. Mindkétszer halott voltam, mire visszalogoltam és betöltötte a csatát.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.01.18. 00:45:49 -
TiborTamas #342443 Csaxólok: "first person got their StuG IV at 2:35 MSK on 16.1.2015, less than a day from the mission launch"
-
Akitlosz #342442 S ha megvan a Stug IV akkor utána milyen küldetések vannak a következő tankért? -
#342441 ez nekem már elég bizonyíték hogy wg oldalán van a sunyulás megint -
Akitlosz #342440 Te éjjel nappal ezeket a küldetéseket csináltad 15-e óta? -
TiborTamas #342439 Igen, másodpercre egyszerre. 2x kidobott minket a szerverről, 2x meg csak pár másodpercre megfagyott, majd újra ment rendesen tovább. Biztos, hogy nem mod okozta, mert akkor nem másodpercre ugyanakkor történnének ezek egymás után 4x is.
Ja és a netszolgáltatónk meg nem ugyanaz... Nem tudom mi volt ez.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.01.18. 00:38:27 -
madmanic #342438 ezért a tetves cigány TD modért nem kezdik el lassan kibannolni ezeket a férgeket..? Kurvára ideje lenne.. -
#342437 nekem egyesen
nektek egyszerre egy időben volt? jó hogy platoon társadat is megszívatta, így van valami támpont... -
TiborTamas #342436 Nálam és platoontársamnál ugyanez volt, szintén 2-es szerveren. -
#342435 Nem szoktam nagyon Heavy-tankkal tolni,de kb 5. csatára sikerült megcsinálni,úgy,hogy 10,900 jött össze.
Nekem a lightos utolsó volt kínszenvedés (4k spot dmg), de 1 óra szenvedés után, bedobta malinovkát és csináltam 8k+t :)
Meglett a Stug,amihez egyébként adott egy garnitúra 100%-os legénységet (férfit)
Mellesleg baromi szép a tank,kár,hogy 1 rohadmányos csatám nem lesz vele soha, (úgy hallottam nem egy nagy eresztés a tank, (400k-ért lehet eladni :)
A t28-nál már úgy vannak a mission -ök,hogy csak az utolsók vannak mindenhol lelockolva, tehát bármelyikkel kezdheted, például heavy 7-es küldivel, és 100k-t ad a főre, és 50-et a másodlagosra, de láttam párat,ahol 1500free xp-t ad stb..
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.18. 00:15:18 -
#342434 hát ez az, kb. mióta kijött ez a verzió (nem a valamelyik napos 1-2 megás patch), azóta SEMMI baja sem volt :D
ez csak ma este óta szar, 3-4 órája volt először. és napi szinten 2-3 órát azért játszottam vele mostanában....
szóval :
random -
#342433 Ha mod okozza, akkor valószínűleg az amelyiket azóta telepítettél, hogy minden rendben volt. -
#342432 nah, azóta még 3x szart be totál random idő múlva
1x garázsba mikor isuval akartam pl. csatába menni
mintha megszakadna a serverrel a kapcsolatom, ping lefagy, tankommal ha mozgok hallom hogy mozog meg végtelen lövés hangom van, eltelik1 perc, kicsesz a login ablakba, ahol nem tudok belépni, mert eu1 és eu2 folyamatosan frissítő gombon van, és írja is hogy nem sikerült csatkalozni. játék restart meg oldja, aztán X csata múlva X idő műlva megint kezdje
ez kb. ma este óta nyomja
na kíváncsi vagyok a szövegre, hogy melyik mod okozza.... -
foxbat88fx #342431 na megadta... de, hogy mire fel azt nem tudom...
mert eddig is csak spotoltam, de most megadta -.-" bugos fos :D -
#342430 Lényegtelen, ha átlagosan több sebzést és killt lehet leadni a JP2-vel. -
#342429 jp2-vel ellentétbe a ferdi felépítményét elég könnyen be lehet lőni már 8-as szinten is.
Jp2 felépítménye azért megbízhatóbb 8-as szinten.
-
#342428 Szerintem lomhább a JT88-nál. 2-3 éve lehettet vele frontharcoskodni. ma már nem. Épp ezért cseréltem JP2-re. -
#342427 csak nekem szarta össze magát a 2 server ? -
foxbat88fx #342426 azért ha valaki rájönne, hogy hogyan is lehet megcsinálni az LT 9-et az igazán elmondhatná :D