418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    wow! koszonom! en kerek bocsanatot!
  • Phara
    És az a spotban hátrány ha nem látok át egy bokron?
  • lammaer
    Mert, az van kiírva a missionban hogy azzal kell? :)
  • fsb1000
    Köszi!
    .
    TD-14-es küldit csinálnám. Szakaszban kell 30%-os részarányt elérni sebzésben.
    Ha valakinek van kedve 5-6 környi TD szakaszhoz ingame írjon rám és meghívom.
    t4-el lenne a legkönnyebb.
  • Phara
    Köszi a felvilágosítást!Mondjuk 1,5 éve még tudtam ezeket
  • Sunsetjoy
    Az nem robbanófejes/robbanófejjel ellátott rakéta? A rocket propelled grenade egy megcsinált kifejezés a Ruchnoi Protivotankovye Granatamyot eredeti elnevezésből (hand-held anti-tank grenade-launcher),
  • Sherman0070
    Hogy a tökömbe csináljak cent 7/1-el ramming killt?
  • TiborTamas
    Az álló és kidöntött fák lombjai is adnak álcázási bónuszt. A bónusz értéke attól függ, hogy milyen sűrű a lomb (bokor esetén szintén). Egyébként lövés után sem teljesen szűnik meg a 15 méteren belüli bokrok/lombok hatása, csak a 30%-ára csökken, de gyakorlatilag ez semmi. :)
  • pZoli81
    Az egyéni küldetéseknél az LT-12-nél magyarul azt írja, hogy neked kell X sebzést spotolnod, de kiderült, hogy nem neked, hanem a teljes szakasznak. (az angol "you" egyes szám második személynek vették, pedig itt többes szám másodikat jelent). Azért nagyon nem mindegy.
  • fsb1000
    És mi a helyzet a fákkal? Az álló vagy a kidöntő fa lombkoronája működik úgy mint a bokor?
    A fórum linkek között van egy "láthatósági" magyarázat, mely szerint egyik esetben sem.
  • toma77
    Basszus, nem tudtam hogy még életben van. Vagyis most már csak volt.

Tiger Apotheke?! Király!
  • TiborTamas
    Ez úgy működik, hogy amíg nem lősz, addig teljesen mindegy milyen távol vagy a bokor mögött, a bokortól származó álcázás bónuszod ugyanakkora. Ha lősz egyet, akkor a hozzád képest 15 méteren belül található bokroknak megszűnik az álca bónusza néhány másodperc erejéig (mintha nem is lenne ott bokor). A 15 méteres távolságot pedig úgy tudod lecsekkolni, hogy sniper nézetben átlátszó-e a bokor vagy sem. Ha átlátszó, akkor 15 méteren belül van és lövés után megszűnik a hatása, ha nem átlátszó, akkor messzebb van, mint 15 méter és a hatása lövés után is megmarad.
  • Phara
    Hogy próbáljam meg megtanulni,hogy a bokroktól ne legyek 15m-en belül?Vagy mennyire van ez a 15m köbe vésve?Ha 10m-en belül vagyok hozzá már nem is jó egyáltalán,vagy jobb valamivel,mint ha közvetlen mögötte állnék?
  • Solten
    Elhunyt a mai napon a legenda
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.01.24. 18:30:57
  • TiborTamas
    Na ezt sem kell bemutatni, így is haltam már meg... :D
  • yossarianHUN
    Az a vicc, hogy gyakorlatilag nem helytelen a töltény. Ez bármiféle, tűzfegyverből kilőtt lövedék gyűjtőneve lehet. Mellesleg nekem is bántja a szemem, az ember általában puskagolyó szerű dologra gondol, mikor töltényt mond. A gránát sem helytelen, a tüzérség által kilőtt lövedékeket is hívják tüzérségi gránátnak. De egyébként szerintem a szakmabeliek sem mindig tudják, mit hogyan hívjanak. Az RPG lövedéke is hivatalosan "rakétahajtású gránát", tehát Mari néninek töke van effektus. Hogy miért nem egyszerűen rakétának hívják, az rejtély.
  • Hassel74
    Skuló, megymag
  • Gege00
    Én pontosan ugyanilyen helyzetben megúsztam annyival, hogy a fél csapatom feljelentett...:D
  • patchaou
    Patron!
  • Gege00
    Lőszer, gránát, lövedék. Akkor írd már le a pontos jelentésüket, ha ennyire nem tetszik a töltény szó. Én ezeket sose tudtam pontosan.
  • Pales27
    ma a jpz e100unk kilőtte Prohorovkán a passzív spottoló T71ünket mivel nem csinál semmit. (3 TD-t is spottolt a bokorból) Ezután rögtön meg is halt mert nem maradt előtte spotter és nem láttunk semmit.
  • Userx2
    Nem néz cleverland videókat. Azokból tudhatná, hogy tankok gránátokat lőnek.
  • lexlutor
    tolteny?? ehhhee
  • Gege00
    Pontosság nerf, gyere már! Annyira hiányzol!
    Előző csata, IS-ben ülve, 9 kilőtt töltény, a legtávolabbi célpont 100méter, 0sebzés, 6 kritikus, 1 pattant, 2 fölé(kupolát célozva). A célkört, ha pl 10 csökkenő körre osztjuk, és a legbelső az 1es, a legkülső a 10es, akkor 8asnál beljebb nem ment 1 lövés sem!
  • markastor84
    Lol tank ez a kis Type 64:

• TiborTamas
    Sejtettem, hogy a háló miatt férne csak az egyik. A SU-85-nek az álcája alapból nagyon jó, tegyél rá festést + legénységi skill-t (ha már eljutottál odáig), az bőven elég rá. Bokrokat kell vele úgyis használni. A periszkóppal és ventivel együtt meg már kapsz egy kb 360 m-es, átlagos látótávot. A látótáv pedig felfogható inverz álcaként is :)
  • Phara
    gyorsító van és álca
  • yossarianHUN
    Mondjuk a T92 telitalálat is egy emlékezetes momentum, nem véletlenül keringőztem folyamatosan mint egy elmebeteg, elméletileg így lehet elkerülni az artytalálatot. Elméletileg. De majd jól megmondják az artysták, hogy miért nem mozogtam
  • TiborTamas
    Mindkettőt, harmadiknak meg töltésgyorsítót.
  • TiborTamas
    A WT 1 hangyafasznyival hamarabb lőtt bele és lekapott 546-ot, majd rögtön rá a T92 1100-at (telibe találta) és utána 27-ről TK-zta le a WT. Az indok: "fackin camper". Ez volt a büntetése a gyerek szerint. Azt nem tudom az ilyenek szerint mégis mit kellett volna csinálnia azon kívül, hogy hulldownból lövöldöz. Lerohan és leoszt mindenkit úgy, hogy nem hal bele? ~1500 WN8-al azért már azt gondolná az ember, hogy nem retardált és kicsit fel tudja mérni a helyzetet. Na mindegy, amúgy én is jártam már így, szánalom a köbön... :D

Utána még az E-100 milyen szép ammorack-et kapott 1700-ról a T62-től :D
  • Phara
    Su-85-re szerintetek periszkóp vagy ventilátor?Ventilátoron gondolkodom erősen,mert az alap 280 látótávra gondolom egy elhanyagolható látótáv növekedést kapok csak periszkóppal.És ezzel úgy sem én fogok spotolni.
  • McFrost
    Akkor még elmondom, hogy a 2. törlés után feltettem a WT, hogy az megy-e, és az gond nélkül elindult, telepített valami dx-et az is.
    Aztán 3. feltelepítés után sem javult, már mérges voltam! Aztán a telepítés elején, választhatom, hogy kell-e dx, mert már a legfrissebb fent van, pipálom, hogy akkor nem kell, erre setup error.....
  • ximix #343195
    Azért ez nice, a csodagame ami csak DirectX9-el működik a telepítője nem tartalmazza azt.
  • madmanic
    utolsó heavy küldihez keresek platoont... Pont most kellett lelépnie a csapatnak.. 8000 blokkolt damage..
  • Antimat
    Ez jó kérdés, én nem mertem megkockáztatni.
  • ximix #343192
    Ez már megint milyen fécsőr, " összes klántársa feljelentett" aki nem volt ott a csatában az is feljelenthet ?
    Ilyen elven az nyer akinek nagyobb a klánja ?
  • sempike
    Valaki mondja már el nekem, miért kerülök az összes tankommal +2 tier-es meccsekbe az egyetlen 6-os artimmal (fv302) pedig állandóan hatos csatába? 80%-os legényekkel lehetetlen a kis 4-6-os tankocskákat eltrafálni.
  • yossarianHUN
    Az a pár HP úgy 6-700 volt, kettőt is lőtt belém.
  • joe662
    A T92 sztem csak mellé lőtt,a wtfe100-nak meg kellett egy fedezék,csinált1et,gondolta azzal a pár hp-vel már úgyse jutnál messzire
  • Hassel74
    Ezzel meg mi a bánatom lett? Nekem is tölthetne abból, amit ezek isznak!