World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
de sajnos egy ország egy háttér, pl. csak egy germany_background van, míg felségjelzésből kétéle német jelzés van
jajj csak eu ágnál ne legyen kék zászló csillagokkal
angelus1991ster.blogspot.hu
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nézegettem egy kicsit, hogy miből mennyit pukkantottam és némelyik elég meglepő. Van, amelyik sokasága, van, amelyik kevesebbje lep meg, de érdekes.
Pz. IV A-t én is sokáig keresgéltem, de ahogy nézem, abból kilőttem már 4-et is. Meg talán a IV D, amit sokat keresgéltem. Jó lenne már bekarcolni ezt a medált, mert a brit tankokhoz talán egy hiányzott, mire behozták az artykat. Aztán jöhetett a német med vadászat, majd a ruszki(A-44.et a világért nem találtam sokáig).
Napok óta csatáim 75%-át a Pz.I.C-vel toltam le, csak miatta 😄
kb.7x volt ellenem, 5x láttam, de nem tudtam megölni.
Most sikerült végre, már nagyon fusztrált az egész.
kisokka #324345 Sexton II-ből akad 1-2, többször láttam mint ezt a sz.rt.
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.08.25. 23:08:51
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Bueno nacho, 2014.08.25. 22:54:34
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
angelus1991ster.blogspot.hu
Map: Ruinberg
Pz.Kpfw. I Ausf. C
402 6 634
Csatában elért Achievement Tank Mester, Szakértő: Németország, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
ma sem szar a helyzet ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.25. 22:39:27
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
LeoPTA-n mindkettő volt, így is minden második csatában ellőtték sárgára az ammot
cyka blyat
van IS-6-om és SP-m is.... na meg rakat kredit és 119 tank garázsban 😄
csak a gyűjteménybe kell, nem másért
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.25. 22:25:37
engem csak a prém 8-as érdekel.... lehet megpróbálom a dolgot
annyira azert nem jo a tier10es h erdemes legyen menni vele.
de még ha át is teszem a cromwell vagy a centurion 1 legénységét 90%-osnak....
ha meglesz az FV prém ugyanúgy 75%-os emberei lesznek....
Előtte kidobtam pár kacatot.
Sold: 'IS-3' successfully sold.
Received : 1 347 377
Sold: 'T-54' successfully sold.
Received : 1 730 040
Sold: 'VK 16.02 Leopard' successfully sold.
Received : 219 887
Excelsior' successfully sold.
Received : 300 868
Sold: 'SU-85' successfully sold.
Received : 238 335
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Olyan rég szereztem buziverőt, hogy hirtelen nem is értettem milyen medál ez <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy nem igazán tudom miért, de az első 4K csatámban összeszedtem 9 Pascucci-t, meg 3 Dumitru-t(Bruda sose jött össze). A másik 9K csatában meg ezt az egy Pascucci-t. Szégyen.

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.08.25. 20:21:30
There is but one rule: Hunt or be hunted.
van 76.000 belőle de nem költök erre... max végszükséglet esetén ha nem lenne időm az FV-re...
am kár, hogy nem lehet kikerülni az ágyú kifejlesztését 😞
simán ellennék én a 83mm-essel is.... első csata 2100 dmg
http://kepkezelo.com/images/c5sit4osalctaug4rsud.jpg
Igen. Ez nagyon tré. Nagyon nagyon kevés sebzés. HIába, alig lőttem 300 felett, IS6-al. Miniumot, vagy ahhoz közelit mindenbe. Persze a csapat is mindig jó volt. Az egyikben befoglalják a bázist, a másikban 14-4-re veszítünk...és csak özönlenek és özönlenek.
http://kepkezelo.com/images/k7e8y04n2hjkh8a5g1o.jpg
Ez meg. Vereség, ez is ,de nem az a lényeg. Kisebb pen, kisebb sebzésű ágyú , és háromszor többet sebeztem vele. Nem értem. Miért szívat az IS6-al?
'Centurion Mk. 7/1' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 3 595 000.
istenem... most segíts... 75% legénység XD full stock XD
De hogy az a1-s részt elbaszták....azért rohadt dühös vagyok, az északi oldalról indulva nem tudom mit fogok ezentúl csinálni.....egyáltalán nem tetszik, mivel mostanában papír tankokkal szórakozok és azok nem éppen szeretik a húsdarálókat és adok-kapok játékra se igazán jók. Nekem kedvenc mapjaim közt volt...ehelyett 1 dimbes-dombos szart (amolyan "pain in the ass" buckák) csináltak belőle, ami annyira dimbes-dombos csak, h tankok számára ne legyen a legideálisabb viszont artyk szépen lövöldözhessenek.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.08.25. 19:32:49
WoT: Nishizumi77
Also, two interesting stories appeared on the Russian forums. I have no idea whether they are true or not, but they certainly are entertaining. One is that the gold ammo for credits came actually to be as a solution from the head of Zlobny (former chief balancer) for the issue, where noobs in light and medium tanks were not able to penetrate heavies from front, complained about it and then the statistics of the meds and lights were distorted. It backfired, but by the time the side effects became noticeable, it was already too late to disable the entire system.
De ha ennyire nem tudsz ilyen tankokkal játszani, akkor toljad az usa-t meg a brittet vagy a japánt, leo1nek is van depression.
Visszatérve a 416-ra, iszonyatosan gusztustalan a camoja, olyan helyekről szoktam vele lövöldözni úgy hogy nem vesznek észre, hogy magam is elcsodálkozom rajta. Ja igen az utána következő tankok nem túl acélosak. A 9-es sztem szarabb, mint a t-54 jóval. A 10es meg majd most lesz felhúzva, de nem hiszem, hogy a másik 2nél jobb lesz. Azon az ágon pont, hogy a 416 az epic tank.
erősebb páncélzat (90mm vs 75mm)
erősebb motor: 30(!) hp/t fajlagos teljesítmény
nagyobb végsebesség (68km/)
jobb agilitás (48 fok/mp fordulás)
ugyanakkora alfás, gyorsabban töltő, jobb átütésű, pontosabb, gyorsabban célzó ágyú
Csak én érzem úgy, hogy nevetséges?
És a HP-t leszámítva miben is lesz ez rosszabb a jelenlegi orosz hetes medeknél? Attól félek, megint kapunk pár néphülyítő, ordasul OP ágat/ágtoldást, amiket aztán pár hónap múlva majd jól szénné nerfelhetnek.
Vereség
Csata: Steppes
Jármű: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 635
Szerzett kredit: 80 493
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
3747 sebzés KV-5-el és vereség, prém nélkül 80. ezer kredit! 5 kill!
1480 sebzés pattant le rólam!
Úgy éreztem magam mint a Terminátor és Rambo közös gyereke! De ez is kevés volt. Ez bizony nagyon állat csata volt!